78998
  • elitehun
    wow, automatikusan belinkelte a hsz-t a szám alapján :D
  • dezsiszabi
    Nem, csak annyit, hogy "as soon as possible". Amint megoldják.
  • sz4bolcs
    "az AH val elb@szták az egészet mert értelmét vesztik a szakmák, minek kraftoljak több ezerért ha az AH ból kiveszem párszár aranyért ?"

-Ez a gondolat honnan jön sokaknak? Ha mindenki vásárolni akar, és kraftolni kevesen, akkor miért adnák olcsón a munkájukat, főleg ha tényleg olyan jó az a tárgy?
  • elitehun
    #34361. bár lehet hogy csak belépni nem lehet, aki bent van annak megy
  • Dondark
    20 perce még az írta ki hogy a szerver túlterhelt :)
  • elitehun
    azt nem irják hogy meddig?
  • Dondark
    Haverom órák óta tolja gondtalanul, sztem vasárnap miatt túlterhelt a szerver az a gond :)
  • dezsiszabi
    Mindenkinél az van valószínűleg, a jobb oldalon található kis ablakban (Breaking news) írják, hogy hibát javítanak. Amint kész lesz, újra menni fog mindent.
  • dezsiszabi
    Nekem is előfordult már, hogy level 0-nak írta ki a karit, unknown névvel, achievementeket nem tudta betölteni stb., de helyreállt.
  • whisper
    Dettó error 33
  • Prof William
    Remélem hogy nálam is ez volt a hiba és amint véget és a javítás minden ok lesz a karimmal.
  • DarkBlade
    Valakinek nincs 1 fölös Guest Pass -ja?
  • dezsiszabi
    Ez jó :D

Ha jól számoltam, egy ütés 2463dmg a támadó életéből. Bradygames guide szerint Leoricnak 1800 van normalon... szegény SK :D
  • Aradebil2
    wizard? mert akkor az nem számít:D
  • unknown nick
    AH szerintem kezd normalizálódni lassan már nem vesznek meg minden vacak rare-t. Már inkább betöröm azokból is a gyenge stattal rendelkezőket.
  • eLiXir
    infernon dolgozom diablon, megterhelő, és még a gearem sincs meg hozzá, úgyhogy farmolok itt ott
  • zozoalma
    Hát ha egyszer most van gebasz ?
    Jobb lenne ha várnának vele hétfőig ?
  • who am I 7
    nightmare diablo meg hell diablo azért annyira nem könnyű...inferno meg 30 perc volt a 4 tagu method-nak :D szóval, attól, hogy AH-ba veszed, még nem fogsz minden bosst röhögve kinyírni.
    AMúgy én úgy oldottam volna meg, hogy MARKETPLACE és minden user egy "hős" és a talált tárgyakat ott értékesíték...vizuálisan is kicsit másképp lenne, és nem lenne olyan vaterás utánérzésed :) hanem csak annyi, hogy végülis a többi társad által talált tárgyat nézegeted..és te is felteszed a tiédet, ha pl. nem a karidnak megfelelőt kaptál.Nem rossz az ötlet amúgy.
  • Hegi90
    karbantartás vasárnap?
  • sz4bolcs
    Hát ez elég komikus, hogy végigröhögte az 5 másodperces élőhol-életét. :D:D:D
  • gosumofo
    :D
  • elitehun
    úgy értettem hogy a hc karaktereknek külön stash-ük van a sima karakterekétől, tehát a a hc akrakterek is ugyan az a stasht látják, de a sima karakterekét nem. és a sima karakterek is ugyan azt a stash-t látják, de a hc karakterek stashét nem
  • unknown nick
    Nem árt az adatbázis karbantartás. Nekem van egy kesztyűm, amit ha el akarok adni kifagy az AH és csak relog után működik. Először ráfogtam a játék megjelenése okán a túlterheltségre, utána jöttem rá csak annál az egy itemnél csinálja :)
  • Aradebil2
    pont ma volt vita hogy thornsnak mennyire nincs értelme:D funra jó:D
  • who am I 7
    LOL..amcsi szerverre be tudok lépni gond nélkül :D kocsog EU-s szerver genyózik..de amcsin nincsennek ott a karik :/
  • sz4bolcs
    OMG. És hány ládányi hely jut 5 karira? 3 ?

#34333 - Igen, a mosogatóba meg belekakilok. ·_·
  • Broafka
    hát nálam nem javult meg, továbbra is error 33
  • PiszkosFred
    Marmint kulon kozos stash van a normal karaktereknek, es egy kulon kozos stash a hc-knak.
  • XeroX
    Nem lesz itt probléma, sokan megunják a szenvedést és abbahagyják a játékot, akkor majd be lehet jelentkezni szépen.
    A Blizzard addigra lekaszál annyi pénzt ezért amennyit csak bír.
    Végül is jó üzleti fogás, nincs warez, vedd meg ezt az offline játékot multiplayer támogatással, amit csak neten tudsz játszani, ha van éppen neted és működnek a szerverek, vagy csak éppen fullra terheltek, ja és éppen pont akkor van aznap az az egy két órád amit a játékra tudsz szánni.
    A játék szép, kicsit diablo2 -re hajaz az első 2 act mintha remake lenne, az AH val elb@szták az egészet mert értelmét vesztik a szakmák, minek kraftoljak több ezerért ha az AH ból kiveszem párszár aranyért ?
    Hogy a bránerbe rakhatok egy low lvl cuccba fullos köveket ?, a bossok meg sem tudnak sebezni :) Ha egyszer elindul rendesen a játék csinálok egy egy karit és AH nélkül játszom, hogy legyen értelme meg kihívás a játékban. Most iszok két sört és megyek pecázni mielőtt olyat teszek amit megbánok :)
  • RatBaG #34339
  • Rehom
    Értem, neked is köszi!:)
  • unknown nick
    Hmm nekem 2 karim van HC-n és ugyanúgy shared a stash.
  • R4VII
    Remélem nem mindig ilyenkor lesz karbantartás :D Vasárnap délután nem a legjobb időpont ehez :D
  • LaposElem
    :D
  • Strayerke
    Nekem sikerült belépnem nagy nehezen.
  • elitehun
    a budiban? XD
  • Carmang
    Csak 1 Stash van, az közös. Mindegyik karid látja ami benne van, mindegy melyikkel rakod be a cuccot.
  • sz4bolcs
    Ok, akkor kimegyek klotyóra, és főzök egy kávét. xd
  • elitehun
    minden karakterrel ugyan azt a stash-t látod. csak a hc karaktereknek van külön stashük a sima karakterekétől
  • unknown nick
    A mule karik miatt csinálták meg ilyenre.