78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
whisper #34408 Ebből tudod mi lesz. Most mindenki offline. kész lesznek aserverek. fellövik és midneki joinolni fog szóval OMG 8) -
így van, szemét banda, warezt akarunk!!!
apropó, ha felállt megint a szeró nem jön valaki csontikirályt berhelni nightmaren? -
ez legalább nem havi díjas, addig örülj neki -
de addig is sokkal többen veszik meg -
Ferrari23 #34404 Amúgy nektek mikor dobott először legendary itemet? Nigthmaren megyek még 1 darab se dobott. Haver normal act 2-nél jár már dobott neki 2... :D -
Rehom #34403 Nem értem én miért kellet ez az újítás,hogy csak onlinen lehet játszani egy singleplayert egyedül... a wowot is feltörték akkor ezt is felfogják! -
Cutee #34402 Az eddigi tapasztalataim alapján igen sok a barbár a gammába eddig (most toltam be Hell-t) 1x találkoztam WD. -
alig pörög a fórum, leállnak a szerók oszt egyből gyün a jónép panaszkodni :) -
whisper #34400 De most érted mind ezt vasárnap 2-3 körül? -
Ferrari23 #34399 Démon Hunter karimtól féltem, hogy milyen lesz nightmare, hát kérem olyan mintha normal fokozaton mennék... Hullanak mint a legyek... Damagem 820 körül van. -
Én első 2 nap nyugodt voltam, meg nem zavart a dolog, de most már kezd engem is kurvára zavarni ez a battlenetes baszományság. -
Ferrari23 #34397 Te is? :D Én is vazze fél cm kellett volna :D Bár nagyobb cumi lett volna ledobja cuccok és akkor dob ki :D -
kösz
-
whisper #34395 Olyan röhögtem. Én melleet szeretm erre rám ír a haverom ,hogy Na már te is Barbárt indítottál? Mert ,hog ymindenki barbarozik. Komolyan Én eddig egy haveromat se láttam csak Hunter meg Monk meg Wizard mindenki. Pl WD-t nem is láttam még 8) -
Rehom #34394 -
Paranoia #34393 Ja én is azon szeretnék túl lenni,de DHral NORMÁLON 8xra se sikerült:S,ezért kértem épp segítséget és akkor szarik be minden:S -
Ferrari23 #34392 AH - val én is egyetértek... Szenvedek legyen elég fogam meg minden szar erre benéztem ah mit látok? 100 fog 2000 aranypénz :D Hát pfff :D Megfogadtam nem veszek semmit AH-ba úgy csak elbaxxa a játékot... -
whisper #34391 de ingame menu vagy ott kitn a karakternél? -
Salki #34390 Én nem is akarom AH-t használni, elveszi a játék egyik legjobb részét, a loot-olást :) Craft az ami szóba jön. -
Epp vegeztem act 3-mal errefel most megint azt mutatja kint a menuba h ott tartok... -
Elárulom miért halt le a szerver: mert Act 2 főbossát gyaktam éppen! -.- -
menü, baloldalt a legalsó -
Ferrari23 #34386 :D:D Baxxa már meg a server down :D:D Egy fő boss-t nyírtam kb fél cm élete volt már :D:D -
detto, kirakott, most error 33 -
Salki #34384 Én kedd óta játszom és érdekes, hogy csak most először van vele gondom. De mindegy, egyszer csak kijavítják a kezdeti problémákat. Mindenesetre biztos az év játéka. Tényleg csinálhatna a Blizzard animációs filmeket, hihetetlenül sokat dobnak a játékon. -
whisper #34383 Most viszont felfogok tenni egy kérdést és tényleg nem tudom szóal légyszi ne oltsatok be. Hol találom az AH-t? ingambe vagy kint vagy merre? -
Engem is most dobott ki. Lost connection with the server... -
zsotesz #34381 én most ezt kaptam: Diablo III servers are full, és kidobott a játékból -
amúgy mennyibe kerül szintentként a kovács upgradelése? gugliztam de nem nagyon találtam semmi konkrétat. -
4 napja megy a game. majd egy hónap múlva sokadig karinál kiváncsi leszek a véleményére a craftról, de akár már 2. karinál is megtérül simán -
engem most rakot ki, igaz írta, hogy server down és még vissza is számolt....a kocog :) -
XDXD -
Megértelek! 
Nekem sincs sok idöm játszani de ha van tuti nem megy a szerver
tartsák karban éjjel
-
Játék közben ezt az üzenetet kaptam:
"System: we are stopping a service to pick up a service update."
Tudja valaki, hogy miért kaptam ezt az üzenetet?
(Le tudom fordítani, értem, hogy mit jelent, csak nem értem, hogy miért kaptam ezt játék közben.) -
zozoalma #34374 Nyugalom! Lesz még idő játszani -
-
Nálam kb. 3:1 az arány eddig: 3 loot, 1 kraft.
Felraktam eddig olyan 15 cuccot összesen 3 nap alatt, 1-et el is vittek :D
Amúgy abban igazatok volt, hogy lehet néha fullos cuccot találni jó áron, csak gyorsan elviszik őket. Most vettem 2 rare fejszét, az egyik 5k volt, a másik 9 volt buyout-al. Mások 3-4x ennyiért adtak ilyesmi cuccokat nagyon hasonló stattal, sok helyen nincs is buyout. De én maradok a kraftolásnál attól függetlenül, már eléggé rajta vagyok, és még mindig azt mondom, hogy hosszú távon jobban fogok kijönni. -
whisper #34371 Ez kafa. pénteken emgvettem . túltehelés miatt ezer év volt mrie lejött. aztán error 108. nem oldodott emg amit írtak midnehol úgy így letöltöttem megitn ezer év alatt most vasárnap reggel felraktam és megint nem tudok jatszani! volt 2 szabad napom egymás után. Ritka mint a fehér holló és erre egyiken se tudok játszani! 44 font. kafa! -
Igaz!. Én azért kíváncsi lennék, hogy mennyi cucc van ott craft-ból, és mennyi loot-ból. Szerintem a döntő többség loot. -
óó az nem jó, a múltkor 2 napig tartott kb