78998
  • Noodlee
    A festékek egyszer használatosak, vagy elég megvenni egyet, és annyit fest vele az ember, amennyit akar?
  • Aradebil2
    de most ne haragudj már,d2ben volt minden karira néhány build amivel lehetett szólózni a többivel nem. itt ilyen nem fog előfordulni,mert több build is fasza
  • elitehun
    igen
  • gandrus
    Másik szerveren nem fogod tudni használni elvileg.
  • sz4bolcs
    Én összesen kb. 3 percet nézegettem eddig AH-t.
    Mit nézzek rajta? lvl35-ös tárgyakat tesz ki boldog, boldogtalan, ha meg is veszik, akkor kap érte annyi goldot, ami pár órával később már csak a javíttatáshoz elég, miközben 2 hét alatt már 'kényelmesen' infernot farmolhat akárki.
    Jelenleg az '1 flawless ametisztem hiányzik a perfekt amesztisztemhez, 200 goldot fizetnék' szintű kereskedés folyik, és ezek az emberek nem ismerik föl, hogy ezek annyira alapvető cikkek a játékban, hogy ha azt az időt játékra fordították volna amit kereskedésre, akkor már rég meglenne a cucc.

Kb. most jutok arra a szintre, hogy nem félóránként váltogatom a cuccaim, hanem mondjuk csak óránként. Ilyen viszonyok közt kb. ilyen szintű is a kereskedés.
    Amég előbb találom meg játékban, amire szükségem van, mint AH-n, addig a közelébe se megyek.
  • hatalomxy
    Sziasztok!

Ha európai szerveren játszok, de karbantartás van, akkor átmehetek amerikaira anélkül, hogy elveszne a karakterem?
  • Carmang
    Summoner nekróval nyírtam ki legkönnyebben az Act végi főbossokat. Dio-ra volt vagy 5 csontim, meg 5 mage-m, mikor Dio kifeküdt maradt még 3-3. Mert mikor Dio megjelent eltűntek a hullák, tehát idézni nem tudtam. Baal hasonló.
  • Kandurex
    aláírásomban benne van
  • whisper
    Köszike
  • whisper
    Jó Te meg csináldo a elgtápabbat Én emg azt ami nekem tetszik. nekem apoisonos tetszett csak az cumi lett hellen és ettől tartok itt is ,hog ymegcsinálom WD-t azt ami tetszik aztán emg hjaj. benézem 8)) Amúgy szerintem Én barbart indítottam viszont ami az elején ütős azok a végén álltalában gyengébbek mint amik fordítva 8) De ez az Én hülyeségem biztos!
  • Carmang
    Előbb ki kell választanod a karaktert, és a bal oldalt a legalsó gomb: Auction House
  • ZsZso
    Részemről mehet
  • Broafka
    én nem tudom, hogy ti mivel játszottatok, ha nem voltak rajta jó cuccok, akkor már hell act1-ben is kifeküdt kb. Milyen skillekre mentetek rá. Amikor én játszottam utoljára D2-t (jó rég volt) akkor vagy csontis nekró volt, ami a végére már alig sebzett. Vagy ilyen bone tail vagy mi a szar, de maxon az is harmatgyenge volt
  • ZsZso
    Ha valaki indítana velem karit Amerikai szervereken, akkor vegyen fel barátnak, aztán csatlakozzon: ZsZso#2293
  • szektor20
    Épp Normal-on vagyok, már csak Diablo van hátra. Ha legyaktam mehetünk, dobj egy battletag-ot. :)
  • Aradebil2
    egy jó summon_/bone necro vert bármilyen tápos trapassa vagy eledruid buildet PvE-ben
  • Carmang
    Nyilván nem direkt csinálják most!
    Nem tervezett hiba csúszott a rendszerbe, igyekeznek javítani.
  • Noodlee
    Poison necrot írt.
    Nekem is volt csak poisonos, ami baromi kemény mindaddig, amíg nem fut össze egy poison immune ellenféllel.
  • Broafka
    Hát paladin jóval erősebb volt (én nem pvp-ről beszélek) egy hammer pala leölt mindenkit. Nekró volt a leggyöngébb karakter mind közül szerintem
  • Newfronter
    De akkor AH, és multi sem lenne. :)
  • Aradebil2
    most minden egyes ilyen benyögésre linkeljem be az inferno WD solokat?,lófaxt,tessék utána nézni, van 2-3 igen tápos build hellen túl is
  • ZsZso
    Nem indít velem vki egy karit az amerikai szervereken? :)
  • MEdievil
    D2 nekro hellen életképtelen? :)) Az egyetlen kaszt amivel normális cuccok nélkül is röhögve végig lehetett ütni.
  • Egoraptor
    Itt is ugyan az D3-ban, WD Hellen gyenge mint a harmat...
    Sajnos.
  • eLiXir
    wd
  • Jozsó
    Mármint nem úgy érted, hogy a d2-ben a necro életképtelen volt bárhol? A végére az volt a legerősebb karakter.
  • Aspyrin
    wizarddal kezdtem, de olyan gyenge cuccok nélkül, hogy lvl 30-nál váltottam barbárra, aki alapból pusztít :)
  • Cutee
    Nekem is ez az észrevételem.
  • whisper
    Nekm poisonos necrom volt d2-be és azt nagyon szerettem ,de pont amit írsz ezért félek WD-től itt mert d2-be is becumiztam a poisonössel 8)
  • ZsZso
    Nekem se dobott egyet se. Nightmare Act 2 , 35 óra játékidő alatt. Frankó :).

Egyébként szvsz szart sem érnek a Legendary itemek. Jó sok pénzért tudod őket eladni, de sokkal ütősebb rare itemek is vannak.
  • whisper
    Jó karakter mert azon gondolkoztam még barbaron kívül. vagyis e kettő között törtem az fejemet
  • Broafka
    én elkezdtem, de nekem egy kicsit unalmasnak és gyöngének tűnt. Kicsit D2-es nekróra emlékeztet. Az pl Hellen tök életképtelen volt már
  • Aradebil2
    WD,47,nm act3, ma már meg lehetett volna act4,de délelőtt netem szarakodott,most meg a szeró:(
  • ZsZso
    Jelentem én, 40es szinten állok.
  • whisper
    vagyis WD-t
  • skinnyman
    Ha nem kéne folyamatos online kapcsolat a single-höz is, ilyenkor mindenki csak folytatná single-ben és nem lennének anyázások. Dehát ez van...
  • Cutee
    Nekem Nightmare-en ACT II-be dobott és most Hell-en egy 2h mace plan-t amit bármikor legyárthatok. Egyik haveromnak akivel toltam 2 esett...
  • whisper
    amúgy van itt olyan aki VD-t tol?
  • Rehom
    Nem azt mondom,hogy warez kell , én is azért vettem meg ,mert eredetibe jobb :) csak kíváncsi vagyok ,hogy ez későbbiekben ,hogy fog menni, pusztán ennyi !
  • elitehun
    gondolom függ az mf-től is