78998
  • Badzsa
    vettem észre
  • elitehun
    jó nyilván a sárga cuccokat buyouttal veszik meg mert minek szarakodjanak. de egy extra ritka cuccra felesleges buyout-ot beállitani, legalábbis neked akkor nem éri meg csak ha durván magas árat adsz meg buyoutnak
  • PiszkosFred
    A hoki donto utan, ez a bosszuja a Blizznek amiert szlovakok kivertek kanadat a negyeddontoben :)
  • Aradebil2
    bidelni akkor éri meg,ha éppen lejáró cuccot akarsz megvenni,velem eddig ilyen nem fordult elő,a lejáró cuccok ált azért jártak le mert túl voltak árazva
  • Noodlee
    Ne sírjál, itt annak sem válaszolnak, aki normálisan kérdez :P
  • zozoalma
    Szerver Státus
  • ricsa008
    "Nem kellett volna a játszhatóságot ennyire online állapothoz kötni, lehetővé kellett volna tenni ilyen esetekre az offline játszhatóságot is ennyi pénzért és akkor nem lenne sírás ilyen helyzetekben, ami jogos is, mert az ember ha már megvesz valamit, joggal várhatná, hogy a pénzéért használhassa a terméket akkor és annyit amikor csak akarja, ne más határozza meg ezt! Ezek után ne csodálkozzanak a warez terjedésén.. Azért az röhej, hogyha játszanék egy órányit, örökké van valami gond, amit különféle hibakódok formájába kapok az arcomba! Hétköznap dolgozom, nem érek rá bármikor játszani, de mikor igen, akkor meg állandóan szerver problémák vannak, mert csak online állapotban lehet elindítani ezt a “legendás” játékot, ami egyre jobban veszít ragyogásából.."

A diablo3.hu-ról nagyaon egyetértek... Van aki dolgozik és a kis szabadidőbe főleg hétvégén nem ezt szeretné látni...
  • MEdievil
    Én alapból csak olyan cuccot veszek amit egyből lehet buyout-olni.
    Később amikor majd valami nagyon ritka tárgyra megy a licit azt mondom oké
    de én nem fogok egy sárga kacatért 2 napot várni az biztos :)
    De tőlem is csak buyout-al vittek el tárgyat egyetlen licitet nem kaptam.
  • Bandris86
    Szerinetem még 12 perc.
  • Badzsa
    segitsetek már!. hogy kell ezt a játékot letepiteni !..
  • zozoalma
    Amikor Fixen működni fog és mindenki betud lépni.
    Azt akarjátok hogy rendesen menjen akkor várjatok türelemmel.
    Szerintem a Blizzardos srácok "szívassuk meg az európaiakat vasárnap" se így keltek fel :)
    Menjetek a szabadba addig és igyatok egy Sört
  • Carmang
    http://diablo3.hu/2012/05/20/ujabb-szerver-problemak/#more-11539

Csak a hörcsögös "film" miatt :)
  • RatBaG #34476
    when it's done.
    ja nem, az a valve...
  • Fpocok
    /facepalm
  • andorr1984
    Van valami tippetek arra, hogy nagyjából szerintetek meddig tarthat ez a mostani karbantartás ?
    Mikor lehet újra játszani ?
  • pisztácia
    ezt mondom én is....
  • Carmang
    aukciózós népek --> aukciózós népeknek
  • Carmang
    Igen? Megmondom őszintén nem tudom itt milyen szokása van az aukciózós népek, de D&D Online-ban az olcsón berakott, buyout nélküli jó cuccok elég dúúrva áron mentek el. És az utolsó fél órában pörgött fel az ára, nem véletlenül.
  • ricsa008
    fasza ezt kapja az ember 15ezerért
  • Badzsa
    ahoz hogy letelepitsem, mit kell csinálnom , wagy mit ne csinálljak ?.. mert walamiért nemakar sikerülni és az angol teljes werzió wan meg
  • oneal1
    senkinek sem megy
  • ricsa008
    másnak sem megy a játék?
  • RatBaG #34466
    buyout nélkül kb halálra van ítélve az aukciód.
  • denevérember
    nem
  • Badzsa
    eza játék , amiről szó wan, nem a diabli3 beta véletlenül?
  • PiszkosFred
    Kell meg 1-2 honap, amig letisztul a kinalat es az arak. Most tele van minden szarral, ami csak esik es sarga, rakja be az ember. Addig amig nem tisztul a kep, kerj erte belatasod szerint aranyat, bar inkabb traden probald elcserelni valami masik jobb fajta legendaryra, ne penzert add el AHban. (vagy varj a rmah-ra)
  • Carmang
    Kirakod kb négyszeres áron, mint amennyiért az npc-nek eladnád, buyout-ot nem állítasz be rá, aztán mehet a licit :)
  • Badzsa
    ez nem a Diablo3 beta wéletlenül?
  • elitehun
    amennyit nem szégyellsz :D
    Amúgy nem értem hogy most mért vitatkoztok az ah-ról
  • elitehun
    óóó, remek ötletet adtál. holnap nemigen lesz tanitás, ezért eszembe se jutott tanulni. mármint komolyan. nem jutott eszembe XD
    tehát kösz :D
  • sz4bolcs
    A fenét viszik el gyorsan a jó cuccokat. A jó cuccokhoz jelenleg a játékosoknak nincs is cserealapjuk. Tegyük föl fölmegyek infernora, act2-n vmi mezei pocok dob egy thundergodot. Tenném is ki AH-ra, és akkor jön a bökkenő. Mi a lóf@axt kérek érte...?
  • Broafka
    szerintem még egy óráig nem fognak. Sőt ha van olyan szerencsénk, akkor fog, amikor már nem tudunk játszani vele, egyéb okok miatt :) (részemről kihasználom ezt a szomorú pillanatot, és megyek tanulni :( )
  • Fpocok
    Biztos hogy volt már, de én épp gépet raktam újra... Mikor lesznek szerverek? Rendes tőlük, hogy lekapcsolták, amíg telepítettem, de most mát befejeztem :D
  • Carmang
    Gondolkozz már te is egy kicsit...
    Ez nem előre megtervezett karbantartás. Véletlen bejött valami hiba, amit most javítanak ki. Mert kénytelenek most megcsinálni, nem pedig holnap után.
  • elitehun
    Lassan felállhatnának a szerverek
  • pisztácia
    Komolyan mondom ilyenkor van karbantartás. És persze csak eu-s szerveren...
    hát basszák meg, 15k huf volt a game, és vasárnap délitán nem lehet játszani...
  • whisper
    ZsZso#2293 nem jösz akkor?
  • Aradebil2
    nincs gyenge kari,csak gyenge gear, az egész gém a geartől,és főleg a weapon dmg-től függ
  • Carmang
    Mármint más skillekre.
  • Carmang
    ",hog ymegcsinálom WD-t azt ami tetszik aztán emg hjaj. benézem 8))"

Ezt nem értem. Ha gyengének találod az aktuális skilljeidet váltasz másra...