78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
2-3 órája, vmi váratlan hiba miatt -
Dondark #34527 MÁr kérdezned kellett volna :)
Hajrá :D -
Voltál már hellen vagy infernón?
Az nem jelent semmit, hogy a prok már végigvitték... wowban is állandóan így van, aztán a nem hcknek hónapokig tart. -
NEM
Csak viccelek XD
elég kemény dió ja, asszem 2-3-szor haltam meg ott -
krisztajo #34524 Hát ez szívás. És mióta? -
hatalomxy #34523 Hello!
Kérdezhetek actII fő boss-szal kapcsolatban? -
Am semmi bajom az uj skill rendszerrel,de arra nem gondolt a blizzard, h igy kevesebb az eselye annak, h ujra jatsza valaki ergo,hamarabb felejtesbe merul majd mint a d2. -
Igazából azért érzem hogy... Talán nem éri meg.. Alig 5 napja jött ki a játék és valaki vagy valakik... már kivitték infernón is.. szóval nemtudom.. Attol tartok ez max 2 hetes játék,aztán megunja minden. Tul sok lehetőség nincs benne :/ De javítsatok ki ha tévedek. mindössze a vendék játékkal játszottam,de ahogy olvaslak itt titeket,most nem az anyázós kommentekre gondolok,hanem hogy a játék full üres. 4player/szerver nekem már ezis egy vicc.. Alig van valami tárgy,könnyű,túl gyors fejlődés... Mi a jó ebbe?! A zenék se az igazik,a grafika se darkos... Nemtudom ki mire várt,de ez nem az IGAZI diablos közösségnek készült játék én úgy érzem... Hanem valami új generációnak... :( -
Karbantartás van egy ideje:S -
Én kipróbáltam előtte Guest Passal.
Azt javaslom,hogyha ott bejön a játék,akkor a teljes duplán befog jönni Neked:)
(UI:Végül megvettem:D) -
krisztajo #34518 Nálam Error 33 van, más is tapasztalt ilyet? Nem enged be, a fene!
-
Tessék
Kb a fórum 75%-a a buildekről szól :D -
Dondark #34516 Monkhoz tippek valakinek? :)
53as szintnél milyen cuccokra gyúrjak? -
cookac2 #34515 Az is az, aki ezt el is hiszi -
zozoalma #34514 mindig is lesznek idióták :D -
az igen! :D -
BladeW #34512 Ó egy másik Csillagbirodalom vezetője :) Helló. -
Szerintem megéri megvenni most. -
ricsa008 #34510 jelen álás szerint várj vele. A játék nagyon jó de így nem éri meg. Én megvettem de remélem ezut az online dolgot nagyon bebukja a blizzard -
Érdemes de én elfogult vagyok 
-
Fülöp-szigeteken levették a polcokról:D, a márióson beszartam:D -
Az eddigi tapasztalatok alapján mit mondtok,érdemes megvenni a játékot? Vagy várjak vele néhány hónapot?! -
Hammerpala és summonnecro a két legjátszhatóbb karakter dio2-ben abból a szempontból, hogy a többi karinál mindig van olyan immunos szörny, ami ellen szélszőségesen rosszul teljesít, vagy pedig valamivel az átlag feletti értékű tárgy kell ahhoz, hogy azt a szintet hozza, amit a hammerdin, vagy a summoner átlagosban. -
Akkor nem online hiba 

-
Szvsz én MOST TELEPÍTETTEM, UPDATELTEM. Tökéletesen ment nekem. Csak online menni nem tudok. -
Arra vagyok kivancsi, mikor szol neki valaki, hogy guest pass kell neki minimum, mert nem offline single jatekrol van szo. -
Es tenyleg w-zik,beszaras. -
Badzsa #34501 szóval online hiba , azért nem müködik a telepités
-

-
zozoalma #34499 Na szerintem a Trollkodást most hagyjátok abba nem mindenki számitógéppel a kezébe született :D -
Badzsa #34498 nahh , köszönöm .. ennyit kellet wolna csak irni
-
1.rakd be a dvd-t a ljátszóba -
natalyel #34496 BladeW :)
Amúgy szia :) -
Nálam eddig a top komment az official fórumon
"The sun is overrated.... Need Diablo 3....." -
-
zozoalma #34493 Ha online lesznek a szerverek akkor probáld meg telepiteni dvd ről ,vagy letöltöd a teljes klienst netről és telepíted.
Dvd-s telepítésnél is az internetről updatel és a letöltési sebességtől függ mennyi idő a telepítés.
-
Bandris86 #34492 Első körben várd meg türelemmel a szerver újraindítását. -
Minek rinyáltok egyfolytában, énis dolgozom nincs sok időm játszani. Mivan akkor ha 1 vagy 2 óráig nem nyomkodhatod őrülten az egeret?! Nem dől össze a világ. Nem kell rögtön mindenkit fikázni, ha ennyire idegesít titeket akkor menjetek oda és csináljátok meg a szervert. -
problem?
-
BladeW #34489 wan, hogy wégem wan attól, hogy wajon walaki troll-e, wagy 8 éwes, wagy olyan wolumenű agyi wérárammal werte meg a wég ura, hogy nem wágom, hogy wégülis mi wonható le egy hozzászólásáből