78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
én wizard -al minden lesser evil -nél feldobtam 1-2x a pacskert, meg persze a prime -nál is 
egyébként sorrendben ki volt a legkönnyebbtől a legnehezebbig:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azmodan
(de tényleg)
Butcher
Diablo
Belial
-
milyen kari am? -
Jó én más dimenziókban gondolkodom egyenlőre, normal Act 2-ben vagyok, nyilván nem akarok egyből full godly cumót magamnak. Ahhoz képest hogy mik esnek és azok mennyiért vannak felrakva, van 1-2 madárember aki felteszi a normál ár hatodáért az ezeknél sokkal jobb cuccokat. Nem először járok úgy hogy olyan cumót látok kirakva 5-6-7-8-10k-ért, amit akár 30-40k-ért is ki lehetne tenni. Venném meg buyouttal, de abban a fél pillanatban megelőzött valaki, és elvitték az orrom elől. -
dezsiszabi #34565 3 régió van: Americas, Europe, Asia
Ha megváltoztatod opciókban, akkor új karaktert kell indítanod.
Most ha minden igaz, csak a Europe régió áll karbantartás miatt.
Szerver státusz -
jó, persze, de az akkori build-em nem arra volt jó, hogy Butcher-t leverjem, a másik meg pont jó volt arra, hogy Belial-t megzúzzam :) -
A D II az valami félelmetes volt . Annó azokon a gépeken meg nettel ha megjelentem a Nekróval kb 100 lénnyel a cimborák anyáztak derekasan.
Hell en diabló volt vagy 3-4 másodperc a végére:) Egy csaj ismerős varázsló nője 2 másodperc alatt elintézte:) Szerintem ez sem lesz rosszabb. -
De lehet. Options, Account... talán ott. -
nem, az eu szerverek nem mennek. ha akarsz options-ben válthatsz ázsiai vagy amcsi szerverekre, de ott új karit kell válassz -
hatalomxy #34560 Templar-t szoktam. Ő simán túl is szokta élni:) Most viszont már nagyon kipróbálnám újra csak nem jó a szerver. Ilyenkor egyébként nem lehet szervert váltani? -
azt irták hogy dolgoznak rajta hogy minél hamarabb mehessenek a szerverek. de sajna félek hogy ma már nem fogunk játszani :( -
miii? butcher az tök izi :D
csak ki kell kerlni ha fut, és elemenni a tűzből -
Belial-nál egyszer sem haltam meg, sokkal könnyebb volt, mint Butcher. Legalábbis azzal a build-del, amivel épp mentem. -
whisper #34556 Viszont a barbár nagyon tetszett eddig de a WD-nél majdnem bealudtam most USA serveren! -
krisztajo #34555 Értem, csak reméltem, hogy esetleg már írtak valami okosságot a népnek.
De hát akkor marad a várakozás.
-
whisper #34554 Her laca. Én is élvezem ,de nekem a D2 nagyob bkihívás volt. De mondom Eddig . Majd kiderül végjateknak mit hoznak ösze nekünk! -
vigyél magaddal egy followert, mondjuk hamar meg fog murdálni. és használj vmi védekező skilleket meg mittomén mije van még :D -
Gear farmolása infernón. Ami azért nem egy egyszerű móka :)
Na meg a multi a haverokkal. -
Nem akarok nagyon okosat mondani:)) De annó a Diabló az maga volt a játék.
A D II is sok sok hónapra lekötötte az embert. Most már így bőven 40 felett csak azért is megvettem ,mert ugye a nosztalgia. Én élvezem :) No meg a24 éves fiam is:) Ő meg a Diabló II őn nőtt fel. -
nincs, mert vmi váratlan hiba volt tudtommal. dolgoznak rajta -
hatalomxy #34549 2-3-szor? :) Én vagy 10-szer. Amikor robbantgat a wizard-om mindig feldobja a talpát. -
első két nap meg usa szerók nem mentek,ezért van metacriticen vmi 3/10en a játék:D -
whisper #34547 nekem is 15 volt 8) -
Dondark #34546 ez az auto elosztás mindenre viszont gáz, lebutítja az egészet:(
-
-nem várt rá 12 évet,max 3,5et
-ha d1,d2-t hamarabb megunta,mint ezt fogja,garantálom -
whisper #34544 Jövő vasárnapig? 8) Vicc ,hogy a Usa serverek emg fullosan mennek 8))) -
natalyel #34543 Off
Jaja :). Már rég nem játszottam vele, de hamarosan újra előveszem. Profi kis játék az.
De most Diablo megy. Meg SC2. Leginkább.
ON -
dezsiszabi #34542 ebben a pillanatban akartam én is javasolni :) -
Igaz,csak én vettem 15 ért:D
Amúgy igazad van! -
krisztajo #34540 Arról van valami infó hogy meddig tart a karbantartás? -
öööö jön hozzá kiegészitő majd, meg lesz benne pvp. és azért nem olyan könnyű a többi nehézségen. és én 12-ért vettem itthon :) -
BongoBácsi #34538 Valakinek van egy feles guest pass keyje ? -
Szerintem ez kerüljön be a bannerba:
http://us.battle.net/d3/en/status -
Amúgy a játékban milyen olyan elem van ami arra ösztökél hogy újra nekiugorj(leszámítva a különböző karaktereket) Nekem van olyan haverom aki már most unja,pedig erre várt 12 évet :( -
Meg kell, hogy cáfoljalak, nekem ugyanaz a feeling van, mint a D2-ben volt. Elhagyatott, reményt vesztett vidék, ahol a háttérben érezhetően munkálkodik a gonosz és hordája, mi meg szisztematikusan felőröljük őt.
Brutál jó az egész játék úgy ahogy van. -
Valóban egy új generációnak készült, de még csak a játék életének elején vagyunk. Egy csomószor fogják balanszolni, szóval emiatt nem érdemes leírni a játékot.
Az zene meg olyan amilyen, nekem sem teszik, de legalább halk. -
Susarc #34533 valkik??? ember, váltásokban ültek a gép előtt és 0/24 ben tolták 4 napon keresztül! az egyik gyerek aki szintén próbálkozott 4 nap alatt 77 óra játékidőt csinált!
egy normál embernek kb. 1 havi játékát tolták le 4 napba sűritve! ne abból indulj ki! -
Ízlések és pofonok,viszont 15 ezret nem ért szerintem se.Végig viszed singlebe aztán haverokkal,esetleg még más kasztot is kipróbálsz,de ezt mind ugyanazon a pályákon! Tudom,nem a legjobb hasonlat,de NE számíts egy battlefieldre,hogy más a coop pálya,single és a multi pályák! -
Dondark #34531 Én hellen vagyok, de nagyon darálok act 1 vége fele -
Urak! Nektek is error 33 at ír ki ,nem tud csatlakozni a battlanetre és elnézést kér. Csak nem behalt? -
Spoilerbe, igen.