78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #34728 Emlitette vki azt a furcsa bug-ot amikor a lore(zold) konyvek esnek mobbol aztan rakattintva eltunik a nagy semmibe, nem adja be. Nalam Nm kozepen jott eloszor elo es marha egyszeru, nem azonnal kell rakattintani hanem alt kijeloles es rakattintani a nevere/szovegre, ha veletlenul melle katt, akkor garantaltan eltunik. Probaltam. -
nejad #34727 na 37 error -
Na:) Azért ne sajnáljuk a Blizzardot:) Futná nekik ,csak gondolom úgy vannak vele,hogy a kezdeti örömködés után nem lenne indokolt a nagy szerverszám,így meg valahogy kihúzzák addig. -
zozoalma #34725 csinálj akkor minden szerveren egy karit aztán ha valamelyik régió megáll addig jászol ott! -
jó, de nem csak a szerverek vásárlása/létrehozása hanem a fenntartása is csomó pénz. -
Ferrari23 #34723 

:D:D:D
-
Sunrider924 #34722 Isten vagy, eszembe nem jutott volna, indul az american WD
-
Traky70 #34721 Nyilvánvaló. Profit az úr. Nade kinek is felesleges pénzkidobás??? Mert most pl. én örülnék, ha lenne tartalék lehetőség (legyen az bárhogy megoldva). Technikai hibák a jövőben is lesznek. -
1Darton1 #34720 Ez meglehetősen paradox volt. ;) -
Ennyi :) Csináljatok HC karit és amiatt nem lehet sírni ha megdöglik :) -
zozoalma #34718 Vicces eztis a Golden Axe ból lopták akkor :D -
Ferrari23 #34717 Kezdeni kell egy karit amcsin :D Így ha eu gond van azzal lehet folytatni :D:D -
Ez szánalmas pont vasárnap délután nincs szerver amikor a normális életet élö emberek is oda tudnak ülni a gép elé, röhej...
Gondolom hajnali 2-kor lesz szerver hagy örüljenek a geek-ek. -
Fűnyírás megvolt csütörtökön. Rokonlátogatás volt... :) -
Noodlee #34714 Én a 23 rugóssal akarok játszani, de mégsem sírok, hogy nem megy a szerver. -
Sunrider924 #34713 Igen es a kicseszes hogy NM fokozaton mar az van, hogy ha sikerul neki megnyitni a portalt akkor byebye, el is megy/meglog. 3bol 1 alkalommal sikerul beszoritani falhoz, minden mas esetben atrohan a fel instan es behuzol kismillio mobot, vegeredmeny ugyanaz, meglep. -
Nekem rendszeresen radiant gemeket és rare-t dobál (hell-en). Csak köcsög, mert a legnagyobb tömeg felé igyekszik... :) Mintha tudná hol vannak a championok. :) -
Noodlee #34711 Akkor már adhatod is meg a Battletagod :D -
e! :) -
Vagy csak a BBV rain dance rúnával meg VQ passzív.Próbáljon meg mást leírtani vele.Megdöglik. -
nejad #34708 csak jáccani akarunk a 15 rugos játékunkkal -
Hát, én Diablo2-ből még ahhoz vagyok szokva, hogy ami nekem nem kell, azt odadom annak, aki tudja használni. A legeslegjobbnak tűnő itemeket nyilván egy ilyen új játéknál nem, de sokszor esik valami hasonló, ami csak pár statpontban különbözik, vagy kevésbé szimpi, azzal én nem fogok tradelni, olyan smucig dolognak tűnik olyan dolgokkal üzletelni, ami nem hiányozna, mert van jobb. -
ja -
nejad #34705 mi nem szeretünk füvet nyirni :)
-
Az EUs üzemeltetők szokás szerint töketlenek. -
Ferrari23 #34703 Csak szerintem qrva gáz ez a fetrengés amit műveltek itt, hogy nem megy a server? Ennyire kibaszott kockák ne legyetek már, hogy nem bírtok létezni egy kibaszott játék nélkül pár órára!!! :D Én is elég nagy diablós vagyok, de abszolút nincs bennem semmi feszkó mert nincs szerver... Kimentem lenyírtam a füvet addig, most meg olvasgatok azt csá :D Majd jó lesz... -
zozoalma #34702 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!skacok én nem játszottam a betaval , de most nézegettem képeket tényleg van ilyen loot goblin amit ha megutsz dobálgat minden jót ? -
No shit Sherlock!
-
Sunrider924 #34700 Arra vagyok kivancsi hogy van barmi is ami azt a shieldet atuti? mert eddig meg semmi, az igazi nehezseg a spirit, hogy folyamat fent tudjam tartani, de most eleg jol jon a spirit gearbol/skillek franko ozhangba vannak. Veletlen oszejott kb 200 hp regen/sec amit meg uberel skillbol a heal az elkoltott spiritel aranyosan, nagyon terminator lett a monk igy, az egyetlen ciki dolog hogy szar az attack speedem, 1,7es csak, es ego a 3as atackspeedes beta vidi utan. Na de hatha esik/craftolok jobb geart es akkor igazan odabaszos lesz a kari. Egyszeruen imadom
-
Valami issue-n dolgoznak... -
Nah jo en aszem eloveszem a d2-ot mig ezt megcsinaljak :D
Mar csak kivancsisagbol is,hogy jatszanak-e azzal meg. -
üdv a klubban -
DjScott #34696 skacok mi van a serverekkel? nem connectingol 

-
nemsemmi -
eLiXir #34694 ennek a titka a mana regenes egykezes akármilyen fegyver + offhand -
amúgy kellemes kombó: knockback+frozen. ha beszopod a frostnovát,általában is proccol a knockback,így szépen messzire eldob a mobtól, el tudsz menekülni/távolról gyepálni:D -
Sunrider924 #34692 Nem mondtad mivel tolod, most nem tudom megnezni. Az illusionist az nem olyan durva, csak az igazinak van nagy hp-ja a masolatok hamar kipukkannak es ha makod van jon a health globule is beloluk. Hulking phase beast az ha jol vagom az a meele dw mob ami kurva nagyot ut, 17k hp-m elolvadt 2 utesbol amikor elsore megleptek, de az meele, arra van/kell legyen vmi vedelem skill. Ha nezted a buildemet 2 def skillt is hasznalok most, pont az ilyen helyzetekre. -
imba force armorral nem csoda hogy arcane annyira nem fingat meg:D -
zozoalma #34690 Jajmár szerintem kiürültek vasárnapra a többi Blizzard játék szerverek és inkább lelötték a D3 szerokat hogy legyen már ember wow szerokon meg a starcraft szerokon is :) -
eLiXir #34689 ha skillt változtatsz elvész a buff is