78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
whisper #34768 Fú de barátságos lesz ez az Inferno farmolás Barbarral 8))) már msot várom 8) -
óóóó mit találtam :D
-
Majestic01 #34766 Most azert ne haragudj, de ha nem képes adni egy időt h kb meddig tart az regen rossz. Avilagon minden igy mukodik... van egy hatarido... lehet neked ez ismeretlen, de ha vmit vki nem tud ne okoskodjon.
-
Hat lehet vedeni a blizzardot meg minden, de ez az egesz start eleg szarra sikeredett. -
hogy újra és újra egy bizonyos részt játszol végig egymás után (ahol pl tuti hogy jönnek vmi nagyobb dögök) abban a reményben hogy majd fog dobni egy fasza cuccot :D -
aki végképp idegbeteg és nem bírja, netán androidos telója van, menjen fel a googleplay-re és szedje le a diablo3 szerver figyelő widgetet!:D
beszartam mikor megláttam:D LOOL -
nejad #34762 mi az a farmolás amit annyit emlegetek? -
hehe... rage kid...
-
ez még jó is lenne ha maga a karakter nem 1 pixel lenne -
Szakesz #34759 Jól beszélsz, öreg harcos. Szavaid súlyát mind átérezzük, és elhatározásunk minden percben erősebb; miszerint nem veszünk több Blizzard játékot, mert leálltak pár órára a Diablo 3 szerverei!
Isten irgalmazzon a Blizzard-nak, ha a játékosok haragja utoléri őket! -
ja aztán átlépik a 2 órát egy másodperccel is és még nagyobb lesz a rage.
am milyen érdekes. leáll a játék és a read-only ragekid-ek is elkezdenek irni. bár ne tennék :D -
Az biztos, hogy ez a játék folyamatosan izgalomban tartja a játékost.
Vagy azért izgul, hogy ne szakadjon meg a net és dobja vissza a pálya valamelyik részére a szerver, vagy azért, hogy egyáltalán játszhasson a súlyos pénzen megvásárolt példányával...
Nem semmi.
Persze, hónapok múlva a jótékony emlékezet okán nem fogtok erre emlékezni, de ami tény az tény: elcseszték. Nem kicsit, nagyon. -
persze elefelejtem h így szar. itt a link -
és hogy ne csak az imba zombie beares buildek legyenek: WD inferno act1 farmolás
-
Irtak, reagaltak a hibakra. Az mar a tisztelt nagyerdemu hibaja, hogy ha valami elromlik, akkor csak 2 percig hajlando varni, utana mar kigyot-bekat kiabal es fenyegetozik. Kivanom neked, hogy az eleted soran ne kerulj olyan problemaval szembe, amelynek megoldasa tobb orat vesz igenybe. Aki online jatekra adja a fejet, annak szamolni kell az ilyennel sajnos. -
Majestic01 #34753 De legalabb irnanak vmit hogy 2 ora vagy vmi... basszák meg. Kibaszott blizzard.... fuck you all -
gabeone #34752 Mindenképpen komoly gondok vannak a blizzard-nál. Vagy hülyék dolgoznak ott, vagy bajos a technikai háttér. Vasárnap szerverleállás? A hét legszentebb napján, ráadásul délután?! Én pl. csak ma délután tudtam volna játszani.. -
ja, csak az a bibi hogy felsoroltad hogy miért nem veszel több blizz játékot és a végén mondod hogy mégis azért XD
Amúgy elmondom hogy minden állando netes játéknál van gebasz az első hetekben. -

this game actually has 5 levels of difficuty:
-normal
-nightmare
-hell
-inferno
-forum storm
-
sata75 #34749 de most komolyan ha nincs valami idézőjelbe akkor akkor nem értitek az iróniát?:) -
minek mondjanak ETA-t ha nem tudnak? kb óránként van vmi helyzetjelentés -
cookac2 #34747 Nos kérem...., a magam részéről arra az elhatározásra jutottam, hogy életem első és utolsó BLIZZARD játéka volt amiért pénzt adtam.
Nem, nem azért mert állnak a szerverek, lehet komoly hiba is. Nem azért mert hosszú órák óta képtelenek a minimális tájékoztatásra, legalább ETA időt közölve. Nem azért, mert több ember kapott bant mert kinyitották a pofájukat a fórumon.
A kiszolgáltatottság rossz érzése miatt döntöttem így. Szar ügy, mikor ennyire le sem szarják a kuncsaftot. Ha ez usában történt volna, kezüket lábukat törve igyekeznének orvosolni. De ez csak EU... -
Tesztelt uj karaktert amcsi serveren, ha ennyire D3-at terveztel. -
Sunrider924 #34745 Az elobb mondtak, menj at amcsi szerora. En most inditottam ott egy female WD-t, mar lvl 4es. -
nejad #34744 nincs kedvem más gémet tolni -
Szakesz #34743 Holnap se, ha így folytatják. -
zozoalma #34742 ja de csak az Eu szerokon van a gebasz amikor minden szerver ugyanaz ?
Csak nem a hardware vagy az internet szolgáltató nem birta. -
Asszony...?
-
sata75 #34740 oké de akkor mit csináljak vasárnap este???:( -
Akkor itt valami nagy gubanc van.
Szerintem ma már ne számítsunk játékra... -
Kemény ami itt megy, átlag 2 másodpercenként jön új hsz :D -
sirdond #34737 Na, ma sem lesz már játék :/ -
Lehet, de akkor nem csak a hetvegere kap majd kimenot, hanem a kovetkezo hetekre, honapokra, evekre is "szabad" lesz :) -
zozoalma #34735 Az lesz a szomorú hogy elindulnak a szerverek ez a sok ember meg egyszerre beloggol azt megáll az egész mint a szög megint :( -
Ezek valamit nagyon elcsesztek
"We are currently testing some possible fixes for the issues encountered, and hope this will help us get the service back up as soon as possible."
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4210123010 -
Lófaxt:) Ez nem összeesküvés elmélet ,hanem kapitalizmus:))Egy ,két hónap múlva mit csinál a halom vassal ami ott tétlenkedik? Mondjuk bérelhetnének is az igaz. De sose fogjuk megtudni a tutit:) -
nejad #34732 lehet hogy a rendszergazda huzta ki a dugot a falbólmert nem akar hétvégén melozni -
nejad #34731 33 error
-
ó ezaz, elértünk az összeesküvéselmélet gyártás" szakaszába :D -
Ebben van valami,lehet elore tudtak,hogy ez lesz csak egyszeruen nem eri meg nekik,hogy beruhazznak nagyobb szereverekre,mert ez csak a kezdeti hype.