78998
  • Troyan
  • Egoraptor
    Én csak a server statust :D
  • Tinman #34806
    Azért megnéztem :-(((

Váááá
  • whisper
    Srácok a fűníirás Cisco stb. valaki eltudná modani ,hogy a barbár REVENGE skill ,hogy működik mert vágom x%-ra adja be ha ütnek ,de valamikor mondjuk jön 10 mob megölök 9-et de levernek lo hpra nem iszok és mikro low hpn vagyok egyre többszor adja be. Ez véletlen vagy bug vagy direct vagy micsoda?
  • Egoraptor
    Neee! A Wizard nem lesz ma 30-as
    QQ
  • elitehun
    persze, én sem mondtam senkinek hogy mit csináljon, ha akar akkor szenvedjen a gép előtt. De akkor is van egy bizonyos magatartás hogy nem szidod a másiakt azért mert váalszolt a kommentedre. egyesek ezt nem képesek megtartani.
  • Carlos
    Véglis a Cisco sem garantál 100% stabilitást. Csak 99%-ot. :)
    (nem a gagyi otthoni Cisco routerekre gondolok, mert ott csak a név Cisco)
  • elitehun
    és? amlékeim szerint az mw2 multival vagy 2 hétig voltak gondok...
  • whisper
    Gyerekek.Mennek a serverek (kacsitn kacsint) ;-P
  • Fpocok
    És akkor mit csinálsz, ha mondanak egy időt és akkor pontban nem lesz fenn? Azt maximumom a heti rendszeres karbantartásnál érdemes.

Vicces olvasni a topikot...
  • zozoalma
    Nem érted hogy , ha például most tesztelnek még mondjuk stabilitást és eészáll az egész hiába mond neked 1 órát ?
    Utána tuti az lenne a baj hogy miért egy órát igért miért nem 2 öt ? :D
  • whisper
    igazad van én csak azt mondom megértem őket! ha Ő ez idegesíti nem fogom azzal tetézni ,hogy azt mondom neki menyjen fűvet nyírni 8)

• IMYke2.0.0.0
    5 nap telt el...
  • skinnyman
    Szerverek között a Microsoft teljesen komolytalan név, és ez pont a megbízhatóságának a hiánya miatt van nagy részt, nem véletlen, hogy minden nagy szerver alatt Linux fut.
  • whisper
    error 8))
  • elitehun
    ja, de startnál akárhogy készülsz mindig van és lesz is valami.
  • Majestic01
    Te is egy jónagy hülye vagy... nem érted, csak egy körülbelüli időt mondon bazd meg... minig mindenhol van időre szolo tajekoztats, nekem ne irjon le semmi cfg fajt, csak egy varhato idotartamot, es ha ilyet nem tud adni akkor szanalom.hu
  • zozoalma
    Munkahelyen csak a gond van , mi gyártjuk xD
  • whisper
    De Én értem nekik mi a problémájuk érted Ők a starttól idáig számított folyamatosan felemrülő problémákra értették . Mert gondolom senki se lenne ideges ha minden klapolt volna aztán egyszer becsúszik a baki nem? 8)
  • sata75
    Biztos kapunk egy ingyen napot majd a Blizzardtól a mai szerverleállás miatt.
  • Newfronter
    Miféle tájékoztatást?? Ki van írva hogy dolgoznak rajta és kész. Most leírják neked a config fájl részleteit is, hogy miket változtatnak épp? :D Vagy élőben közvetítsék a hibaelhárítást??? :D:D:D

#34780: Miért vicc? Ezeknek a cégeknek igen komoly rendszereik vannak és nagyrészt stabilak. :) De lehetne akár említeni a Dropboxot is mint terméket, az se volt mindig hibamentes... ilyen ez a világ.
    Munkahelyen sincs soha semmi gond?? :D
  • Snomag
    Biztos, hogy nem szivatasbol, de kicsit olyan erzese van az embernek, hogy basznak ra :D
  • elitehun
    XD igen lehet hogy nagyobb kocka vagyok mint bárki, de azért tényleg szánalmas hogy egy játék (nem működése) ennyire befolyásolni tudja az embereket. Jó most mondhatod hogy valaki csak vasárnap ér rá meg satöbbi, de szerintem egy normális ember nem kezd el szidni mindent egy fórumon. Se neki nem lesz jobb, a játék se fog megjavulni.
  • Szakesz
    A tudatlanság kínos mocsarában fogunk fuldokolni nemsokára, ha ez így folytatódik..., vagy egyesek már most sem kapnak levegőt?
  • PiszkosFred
    Adtak. Forumon is, breaking news-ban is, meg itt az SG-n is linkeltek egyet. Ennel tobbet ok sem tudnak, dolgoznak a dolgon, addig kis turelmet kernek. Attol, hogy lassan elkezditek itt egymast anyazni a D3 miatt, nem lesz hamarabb server, maximum a napiszar szintu blogok profitalnak ha valakinek a vegen tenyleg elgurul a gyogyszere.
  • Carmang
    Adtak tájékoztatást: dolgoznak a hiba elhárításán.
    Ennél többre nincs szüksége a népnek, mert leírhatnák ugyan, hogy melyik szerveren mit találtak, de aki nem IT, az nem fogja érteni. Tehát többet fölösleges írniuk!
    Nyilván nem szívatásból tart ilyen soká, vazze!!!!!!
  • cookac2
    Nem reagálok név szerint mindenkinek. Nem vagyok Diablo fan, megjelenés után 2 nappal vettem meg, nem siettem. Ha állnak a szerverek 1 napot se dőlök a kardomba, le tudom foglalni magam mással is.

De ne essen senki tévhitbe: ez nem online játék. Van multija de nem online.
  • Aradebil2
    még 15-én csinálták a launchra,amikor normál emberek aludtak a login spamolása helyett:D
  • skinnyman
    "A legkomolyabb rendszerekkel is, legyen az Cisco vagy Microsoft"

Utobbit azert remelem viccnek szantad :D
  • Majestic01
    De te se erted mit mondunk... vilagos h vannak problemak, mindig is lesznek... de basszák meg.. adjon már vmi tájékoztatást... mert ez így vicc.
    Elite te meg ne csinalj ugy mintha nem remegnel, lehet nagyobb kocka vagy mint itt barki mas.. probalod itt adni h mindenki szendved, meg rage kidezel... attol nem lesz nagyobb a pélód hulye gyere....
  • Aradebil2
    :DDDDD
  • whisper
    Bírom ezeket a videokat. Ezeke valami gyors reagálású hadtest tagjai lehetnek. 8)) máris késza video ()
  • Skill
    elnéztem a nehézséget =)
  • Carmang
    Te sem tudod miről beszélsz...
  • elitehun
    "....de ha vmit vki nem tud ne okoskodjon."

Oh az irónia :D Tudod ha egy programmal/számitógéppel/elektronikus cuccal van gond akkor meg kell keresni a hibát, ami azt jelenti hogy a cucc nagy részét át kell nézni, mert tényleg bármi okozhatja a hibát. Ezután helyre is kell hozni. Na most ki tudja hogy ez igy összesen mennyi időt vehet igénybe. A hiba megtalálását még meg tudnák saccolni de hogy mennyi ideig tart rendbe hozni azt honnan tudnák? Mondjuk igen igazad van abban hogy egy határidő jó lenne. De akkor is vannak kb 1-2 óránként kék postok. ezzel kell beérni.
  • unknown nick
    "Persze, hónapok múlva a jótékony emlékezet okán nem fogtok erre emlékezni, de ami tény az tény: elcseszték. Nem kicsit, nagyon."

Dehogynem SCII-nél 1 napig tartottak az ilyen leállások vagy hajnalig, de csak EU-ban.
  • Sunrider924
    Kivalasztod a questet/helyszint, mondjuk act 1 Skeleton king, belepsz a playara vegigtakaritod, leave game, ekkor azonnal resetelodik aztan belepsz megint es megegyszer kipucolod es megegyszer, vagy mesz masik fejezetekre, lenyeg hogy olod a mobokat a drop/loot miatt. Nekem eddig a legjobban act 3 adta amikor a varostrom van, ott volt a 80 mobos massacre es a 40 mobos massive blow is.
  • Newfronter
    Pedig ez a szerverek világában előfordulhat többször is, ami most van. A legkomolyabb rendszerekkel is, legyen az Cisco vagy Microsoft, vagy bármi. :)
    Én még nem láttam olyan szolgáltatást, ami mindig stabil volt, egyet mondj! És ne olyat amin csak pár ezer ember "lóg".
  • Skill
    komolyan ki az aki infernot akar farmolni? a segítőt ha rendesen felcuccolom egyedül lenyomja a mobokat.
  • Arthas