78998
  • cookac2
    Megy a szerver
  • NikeCortez
    Itt sirtok..ha havidijas lenne akkor mi lenne? fél csapat nem vette volna meg...örüljetek ,h foglalkoznak ezekkel. nem "poénbol szopatnak minket"

ez van, birj ki egy két orát...én is eszek iszok stb és folyt köv...

nem is magyarok lennénk ,ha most itt nem rage-elne be mindenki xD
  • TVelvet
    Inkább beszélgessünk a Gold Findról, és a meggazdagodásról. :)
  • Prince23
    Nekem is, haladás...33-ról XD
  • PiszkosFred
    A fonokeiknek ok is jeleztek, hidd el :) Te vagy vakon, nem a Blizz HQ.
  • elitehun
    jó de mi nem a blizzard főnökei vagyunk. valszeg a főnöküknek mondanak körülbelüli időt mert ha nem tudják tartani akkor ők nem kezdenek el gyújtogatni.
  • Tinman #34842
    Öööö gyerekek... nekem még most is Error37 ^^

Egészen biztos, hogy mennek az EU szerverek? Be is léptetek?
  • Newfronter
    Meg is látszik hogy ott dolgozol... :D:D:D
    És igen, fingod sincs!
  • Broafka
    hát estére lehetne azért, mondjuk legalább 10-től, hogy mondjuk 1 órát játszunk :(
    egyébként ezeknek hogy van a munkaidejük, mert gondolom 9-10 órakor már nem hiszem, hogy foglalkoznak a dologgal :P
  • cookac2
    We are slowly opening up the service to allow players to connect. This is part of our continued testing. There is a chance that this will result in the service becoming unavailable again at some point, and we will continue to update you as this testing progresses.
  • Krinyo
    Teljesen mindegy, ez egy szolgáltatás mint bármelyik másik, amiért fizettél, vagy megkapod érte az ellenszolgáltatást, vagy nem. A kifogások meg nem érdekelnek senkit. Vagy legalább legyen kielégítő tájékoztatás, az hogy dolgoznak rajta, senkit nem érdekel. Fizettünk, pont.
  • whisper
    Na srácok kesek 3 jatekost aki jön msot velem FUNNOLNI USA serverre. Whisper#2233

Ez a nevem gyrtek ne chateljünk itt ponékodjuk akkor másik karival 8)
  • PiszkosFred
    Serverenkent elvileg kulon-kulon friendlist van, kiveve talan a real-id kapcsolatokat.
  • Majestic01
    hat te nagyon hulye... rendszergazdakent dolgozom a BKV nal 3 eve de fingom sincs ezekrol.... te nagyon hulye. Ilyen hulye pl felhozol mint a rendorseg.... ebbol latszik h vagy kisfiu vagy meg vagy egy fasz felnott.
    Ha nalunk vmi elromlik az a min h ha felbecsultem a gondot, alap h jelzem a fonokomnek mennyi ido kb... persze ez valtozhat, de mondok egy korulbeluli idot. ha nem jon be jelzem, ha meg elobb kesz orul mindenki
    ez igy megy... ne a gyilkossagat nezd... gondolom az alfoldon laksz, es szep kerted van...
  • elitehun
    We are slowly opening up the service to allow players to connect. This is part of our continued testing. There is a chance that this will result in the service becoming unavailable again at some point, and we will continue to update you as this testing progresses.
  • Carlos
    Én szinte csak a boyout-ot használom pont azért amit irsz.
    Ha bid-eltem volna level 30-on akkor szart se érnék vele. 2 nap múlva már 45-50 voltam. LoL.
  • DooDoo
    "We are slowly opening up the service to allow players to connect. This is part of our continued testing. There is a chance that this will result in the service becoming unavailable again at some point, and we will continue to update you as this testing progresses."
  • Pretorian
    Az normális hogy átmentem US szerverre, eltűnt az összes haverom a listából kivéve az az 1 akit utoljára fogadtam el most ahogy belogoltam?

Amúgy normalon coop az felejtős ahogy elnézem, én az összes karakterrel csak nightmare-től fogok coopozni. Normalon csak a szaladás van, mire összeszedegetem a lootot addigra a többiek megcsinálnak 3 questet én meg kapom az xp-t a semmiért, ez így unalmas. Nightmare-en azért már belassulnak a dolgok, és ez képes összetartani a partyt.
  • unknown nick
    "nem véletlen, hogy minden nagy szerver alatt Linux fut."

Akkor ez most epic fail egy Linuxnak :)
  • mikromanus
    Van olyan passzív skille mi tört angol tudásom szerint valami olyasmi lehet, hogy a fury költséges skillek 20% life alatt nem igényelnek furyt. Lehet félreértettem és másra hat. Lehet ezért vagy gyengén bosszuszomjasabb skilles? :D
  • vénfarok
    lol beengedett és ki is dobott ;o
  • BaLeeX
    Az aukciós házban ez a 2 napos limit egy ilyen pörgős játéknál nem túl sok? Magamból kiindulva ha kinézek egy fegyvert, hogy az kell nekem mert mondjuk 30as vagyok, nem kezdek rá licitálni, mert mire lejár a 2 nap lehet már 40es leszek és semmire nem megyek azzal a fegyverrel. Szerintem 1 nap bőven elég lenne, vagy legalább lehetne állítani.

Persze igaz, hogy ott a buyout opció, csak akkor a másikat elég feleslegesnek érzem.
  • Carmang
    Ok, elhiszem :)
    De nekem nem volt ilyen. Viszont amikor csomóan voltak körülöttem, szinte folyamatosan el tudtam sütni a skillt.
  • Snomag
    Nekem munkambol kifolyolag van azert kis ralatasom erre, de ez teljesen lenyegtelen.

A lenyeg az, hogy ha olyan dontest hoznak, hogy MINDENKEPP online kell lenni ahhoz h jatszon az ember, akkor kotelesseguk biztositani a hatteret.

Igen, tudom, hogy nehez ez, meg megesik, de ez toluk akkor is oltari nagy hiba.
  • whisper
    Igen vágom ,hog ynicsn oda írva és potn ezért kérdeztem mert ezt tapasztaltam
  • Broafka
    hát engem nem
  • elitehun
    nem hiszem :D
  • whisper
    Vágom ,de ha vissza olvasod potn ezt írtam ,hogy 10-ből 9 meghal és egy amrad rajtam és lown vagyok és csomoszor volt már ilyen ,hogy akkor rengetegszer beadta mikor egy ütött már csak. Nem azt mondom soknál nem adja be hanem sokszor kevés mobnál low hpnál beadja!
  • clio1616v
    beengedett
  • mikromanus
    Szerintem ütésenként van rá esélyed. Minnél többet kapsz be annál nagyobb eséllyel aktiválódik. Az apróvadat közvetlen közeledben szépen el lehet vele takarítani. De hasznos ha van némi life tartalékod :D
  • Newfronter
    Még hülyézel is te buta! Fingod sincs a szerverekről, meg úgy ámblokk a számítástechnikáról. Itt ha van egy időpont, akkor illik melléírni hogy ez idő alatt a problémát PRÓBÁLJÁK elhárítani. :) Főleg ha nem biztos hogy ez idő alatt sikerül. A bizonytalant ne mondjuk biztosra. Ez nem olyan meló hogy van egy lapát homok amit a taligába kell rakni. Itt sokkal bonyolultabb dolgok vannak ám. Ha hiszed, ha nem, bár szerintem nem is tudod a mondatomat értelmezni. :)
    Hogy esne az hogy adnék neked egy feladatot pl. rendőr vagy, és legyen meg 2 órán belül a gyilkos, vagy ki vagy rúgva!
    Na, hogy tetszik? Én így bánnék veled kisfiú! ;)
  • blur55
    amíg nem mennek a szerverek addig mostam, teregettem és bepácoltam a húst vacsorára... nemtom, de jó érzéssel tölt el, hogy csináltam ma valami "hasznosat" :D
  • whisper
    pedig komolyan mondom és a vicc ,hogy general chatin megkrédeztm hogy írják le és ott is votl aki beírta ,hogy low hpn folyamatosan active. ilyet! Én nem mondom ,hogy folyamatosan aktív de rengetegszer jön be a %-os eséyl ha low hpn vagyok és 1-2 üt mintha normalis hp-n és 100-an
  • Salki
    Szerintem az oroszok most hackelik az európai szervereket :D
  • Carmang
    Amikor megütnek 15% esélye van, hogy aktiválódik a skill. Ha többen vesznek körbe értelem szerűen előbb "beletalál" a 15%-ba.
  • Savmacska
    Ki volt az aki diablo 3at és sc2-őt kínált 17ért ?
  • sata75
    de lol és télleg megy a szerver!
  • clio1616v
    Ezt írja a Launcher:

Diablo III Available Now
    Buy Diablo III
  • zozoalma
    skill leirásba nincs ilyen hogy low hp val többször adja be.
  • Arthas