78998
  • Carmang
    Nem jelenik meg, olyan mintha ott sem lettél volna soha.
  • Carmang
    Kösz. (jé megszűnt a plusz/mínusz értékelés...)
  • Salki
    És ha simán visszamész oda, nem jelenik meg? Muszáj sztori módban ott lenni?
  • ProGabe #34965
    Diablo wiki szépen lassan fejlődik.

A vortex egyébként azt csinálja, hogy magához ránt a mob. Wizardok gondolom szeretik :D
  • Carmang
    Szerintem meg nem. Tapasztalatból mondom.
    De mikor küldit változtatsz figyelmeztet is rá, hogy az eddigi progeress-ed el fog veszni.
    Viszont co-op-ba csatlakozhatsz akkor is , ha még nem jársz ott a sztoriban ahol a leader, a lényeg, hogy egy Act-on belül legyetek.
  • Klemice
    Diablo 3 első kiegészítő Act 5 végi boss:

• Carmang
    Még 1 kérdés: az összes Journal-t dobja a játék menet közben?
    Mert néhányat nem találtam meg (írja az Achievment, hogy melyiket).
    Volt amiből néhány Part-ot kihagytam, de volt olyan is aminek a neve tök ismeretlen számomra.
  • Nor3i
    szerintem is
  • Salki
    Szerintem újra kiválaszthatod azt a küldetést utána, ahol épp jársz.
  • Carmang
    Csávók van valami oldal ami összefoglalja, hogy az ellenfélen levő tulajdonságok mit csinálnak?

Pl a Vortex az micsoda?
  • ProGabe #34958
    Ha windows-ból próbálod nincs ctrl+c; ctrl+v a játékban, de ha a felh. nevedhez írod be a jelszavad, azt már tudod így másolni! Spammelni kell a jelszót, egyszer majd beenged.
  • Carmang
    Igen, de gyakorlatilag attól a ponttól újra kezded a sztorit.
    Tehát, ha Act III-ban vagy, és visszamész az SK küldire, elveszik az Act III-as állásod, játszhatod végig újra az egészet.
  • ProGabe #34956
    Bejelentkezés után a Resume game alatt van quest-választó.
  • csokicsiga #34955
    Hogyan, például a Wd-mal lvl 16 vagyok, megvolt csontkirály, hogy mehetek vissza, megint megölni?

ProGabe Köszike!!
  • Nor3i
    Diablo III Lord Of Maintance
  • Salki
    Még csak a teszt megy egyébként:

"We are slowly opening up the service to allow players to connect. This is part of our continued testing. There is a chance that this will result in the service becoming unavailable again at some point, and we will continue to update you as this testing progresses."
  • oneal1
  • oneal1
    persze
  • csokicsiga #34950
    Érdekelne, ha megölöm például az első bosst, csontkirályt, visszamehetek megint megölni?
  • Salki
    Azt hiszem, egy picit több játékos szeretne játszani, mint ahogy azt a Blizzard számolta. Nem szeretnék most Blizzard szerver lenni :D
  • Nor3i
    Nézhetjük a herry potter-t
  • Bhalage
    Error 37
    Error 37
    Error 37
    Error 37
    Error 37
    Error 37
    kúrva anyád bliz 60 euro mi anyadpicsaja
  • Nor3i
    nem enged mert buzi
  • obe
    szerintem már jo..az elébb játszottam campaign-t, 30 percet...lehet jönni :)
  • csokicsiga #34944
    Én, arra reagáltam, hogy engem csöppet sem zavar, ha van ilyen leállás, én nem sietek sehova.
  • Rita79
    Biztos hogy lesznek
  • Salki
    Ebben csak az a poén, hogy én nem akarok multizni Diablo-ban, mégis szerveren kell játszanom :)
  • Nor3i
    diablo 2 -ben mai napig van leállás
    csak szolok
  • Arthas
    Minden online játék első hete ilyen fos... Emlékszem az AION 5 órás átlag sorbanalllasaira napokig :)
  • csokicsiga #34939
    Pár napja jelent csak meg a game, gondolom, 2 hét múlva, már nem lesznek ilyen leállások, ennyi, kibírható.
  • Nor3i
  • SLICK
    Pedig de elterveztem, hogy ma még leölöm Diablo-t :|
  • Salki
    A World of Warcraft-nak meg Starcraft-nak is ilyen trágya a szervere? Azokkal nem próbálkoztam eddig :D
  • Pretorian
    Aha. Kiléptem az előbb hogy megnézzem hátha bejutok újra, hát nem :D
    Vagy 5 perce spamelem.
  • gosumofo
    elolvastad a szerződést amit elfogadtál telepítéskor? :)
  • zozoalma
    aki lv1-lv7 normalon akar játszani szivesen látom partyba , lassan de biztosan :D
  • XeroX
    Kezdek berágni a Blizzardra, eladnak egy játékot nem kevés pénzért és még játszani sem hagynak vele.

• Nor3i
    Buzi vagy nem buzi
    Ez itt a kérdés
  • Pretorian
    Spameljétek, egy idő után beenged, előbb bejutottam. Csak hát készüljetek olyan lagra, hogy besza-behu.
  • ricsa008
    nekem is 37est dob ez a busy szó most nagyon illik ide Busy Blizi