78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Nem jelenik meg, olyan mintha ott sem lettél volna soha. -
Kösz. (jé megszűnt a plusz/mínusz értékelés...) -
Salki #34966 És ha simán visszamész oda, nem jelenik meg? Muszáj sztori módban ott lenni? -
Diablo wiki szépen lassan fejlődik.
A vortex egyébként azt csinálja, hogy magához ránt a mob. Wizardok gondolom szeretik :D -
Szerintem meg nem. Tapasztalatból mondom.
De mikor küldit változtatsz figyelmeztet is rá, hogy az eddigi progeress-ed el fog veszni.
Viszont co-op-ba csatlakozhatsz akkor is , ha még nem jársz ott a sztoriban ahol a leader, a lényeg, hogy egy Act-on belül legyetek. -
Diablo 3 első kiegészítő Act 5 végi boss:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Error 37 -
Még 1 kérdés: az összes Journal-t dobja a játék menet közben?
Mert néhányat nem találtam meg (írja az Achievment, hogy melyiket).
Volt amiből néhány Part-ot kihagytam, de volt olyan is aminek a neve tök ismeretlen számomra. -
szerintem is
-
Salki #34960 Szerintem újra kiválaszthatod azt a küldetést utána, ahol épp jársz. -
Csávók van valami oldal ami összefoglalja, hogy az ellenfélen levő tulajdonságok mit csinálnak?
Pl a Vortex az micsoda? -
Ha windows-ból próbálod nincs ctrl+c; ctrl+v a játékban, de ha a felh. nevedhez írod be a jelszavad, azt már tudod így másolni! Spammelni kell a jelszót, egyszer majd beenged. -
Igen, de gyakorlatilag attól a ponttól újra kezded a sztorit.
Tehát, ha Act III-ban vagy, és visszamész az SK küldire, elveszik az Act III-as állásod, játszhatod végig újra az egészet. -
Bejelentkezés után a Resume game alatt van quest-választó. -
Hogyan, például a Wd-mal lvl 16 vagyok, megvolt csontkirály, hogy mehetek vissza, megint megölni?
ProGabe Köszike!! -
Diablo III Lord Of Maintance 
-
Salki #34953 Még csak a teszt megy egyébként:
"We are slowly opening up the service to allow players to connect. This is part of our continued testing. There is a chance that this will result in the service becoming unavailable again at some point, and we will continue to update you as this testing progresses." -

-
persze -
Érdekelne, ha megölöm például az első bosst, csontkirályt, visszamehetek megint megölni? -
Salki #34949 Azt hiszem, egy picit több játékos szeretne játszani, mint ahogy azt a Blizzard számolta. Nem szeretnék most Blizzard szerver lenni :D -
Nézhetjük a herry potter-t -
Bhalage #34947 Error 37
Error 37
Error 37
Error 37
Error 37
Error 37
kúrva anyád bliz 60 euro mi anyadpicsaja -
nem enged mert buzi -
obe #34945 szerintem már jo..az elébb játszottam campaign-t, 30 percet...lehet jönni :) -
Én, arra reagáltam, hogy engem csöppet sem zavar, ha van ilyen leállás, én nem sietek sehova.
-
Biztos hogy lesznek -
Salki #34942 Ebben csak az a poén, hogy én nem akarok multizni Diablo-ban, mégis szerveren kell játszanom :) -
diablo 2 -ben mai napig van leállás
csak szolok -
Minden online játék első hete ilyen fos... Emlékszem az AION 5 órás átlag sorbanalllasaira napokig :) -
Pár napja jelent csak meg a game, gondolom, 2 hét múlva, már nem lesznek ilyen leállások, ennyi, kibírható. -

-
Pedig de elterveztem, hogy ma még leölöm Diablo-t :| -
Salki #34936 A World of Warcraft-nak meg Starcraft-nak is ilyen trágya a szervere? Azokkal nem próbálkoztam eddig :D -
Aha. Kiléptem az előbb hogy megnézzem hátha bejutok újra, hát nem :D
Vagy 5 perce spamelem. -
gosumofo #34934 elolvastad a szerződést amit elfogadtál telepítéskor? :) -
zozoalma #34933 aki lv1-lv7 normalon akar játszani szivesen látom partyba , lassan de biztosan :D -
XeroX #34932 Kezdek berágni a Blizzardra, eladnak egy játékot nem kevés pénzért és még játszani sem hagynak vele.

-
Buzi vagy nem buzi
Ez itt a kérdés -
Spameljétek, egy idő után beenged, előbb bejutottam. Csak hát készüljetek olyan lagra, hogy besza-behu. -
ricsa008 #34929 nekem is 37est dob ez a busy szó most nagyon illik ide Busy Blizi