78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Kattingatni akar es anyazni amiert mas gyorsabb volt, mint anno Baal runoknal, amikor az utolso 1%-ra mindenki ment, es megolelte az oreget, es mar vakon kattingatott a foldre, hatha pont a mutato alatt spawnol valami csinalos lut :D -
Nekem meg pont most volt sokszor lag.
Mindegy, mára elég (muszáj), holnap dolgozni is kell :) -
Hardcore-ról írtak a kollegák. Az még egy kicsit odébb van... kb. jövő hét csütörtökre saccolok
-
Melyik szinttől kezdenek el potyogni az egyedi, nevesített cuccok? Sok már ez a random szutyok ... örülnék valami 'eredetinek' :) -
MaRee #35004 NEM kell állítani, mert még egyszer mondom, a loot nem közös, mindenki külön kap.Mit kéne rajta állítgatni? -
már kifektették -
senki?? -
Infernon lehetetlen lesz kinyírni Daiblot?
Egyébként amivel sokat izzadtam az inkább a D2-ben a 3 ancient heroes, vagy barbarians, vagy micsodák voltak ott fenn a a hegy tetején...
Na sztem azoknál nagyobb szopás sosem fog érni játékban. -
zozoalma #35000 nem vagyok wowos csak 2012-be elvárnám, hogy lehessen rajta állítani.
Előző diablo részekbe voltak csapdák itt is találhatóak ? -
Hat igy hiaba megy a server,ha stabil 800-as latencym van...ez igy nem moka hagyom mara,act4-en diablot nem igy akarom megolni :) -
Na valamit tényleg csináltak itt a srácok, most először nincs lag amióta játszok (20 órát nyomtam eddig). -
MaRee #34997 Friend mindig csatlakozhat. Looton mit akarsz állítani? Mindenki külön lootot kap, te nem látod azt ami a másiknak esik, nem úgy van mint wowban. -
zozoalma #34996 Nemtom ki hogyvan vele de én most bementem nem public game és friendlistből bejött vki hentelni :D
Meg miaz hogy a lootot se lehet állitani co-op modba ? :D -
Henky13 #34995 Elfogytak a vendégkódok.... -
Henky13 #34994 Én adok egy vendég kódot, ha kell
-
Na! -
Szakesz #34992 Később lesz PvP is, ami szerintem igazán élvezetes lesz majd. Gyakorlatilag egy véget nem érő endgame. :) -
Valaki egy kis mf-elés hellen mikrofonnal??? -
ezt ne vegye komolyan senki, nemigazán van összefüggésben a valósággal. -
prau #34989 engem most masodik probara beengedett, de ugy lagol majd beszarok :s -
"We're still letting players in slowly and keeping an eye on the service. This will result in some errors (37 for example) but we are seeing players able to connect to and play the game. We are also getting reports of latency once in the game. This has been reported to our technical team and is being looked into."
mintha nem állnának teljesen a helyzet magaslatán :/ -
Lack #34987 délután be sem engedett, most meg error 37, király... -
Valóban. A nehézségi fokozat számít, nem az Act. Rosszul emlékeztem. -
tuti lesz, így is van elég imba build, ehhez hozzájön a maxos gear-->win -
badnewz #34984 nincs már egy nagylelkű egyénnek sem guest pass-a amit a gondjaimra bízna ?:D -
:DD -
Nem muszáj elhinni, de attól én még így jártam... -
soha nem lesz olyan...még a legelvetemültebb koreai nagypofájú önmagukat kiskirályoknak beállító faszoktól sem -
clio1616v #34980 egy órája már hogy beengedett
a jelszót, Ctrl+c és gyorsan nyomattam Ctrl+v a belépésnél
aztán az authenticator jött is olyan 15-re -
Nem igazán vagy képben. 2 dolog is helytelen amit írsz.
Egyrészt Skeleton Kinghez ki kell választani azt a küldetést, ez eddig helyes. Ugyanakkor ahol voltál tudod folytatni. Ha Act 3-ban vagy, ugyanazt a questet utána ki tudod választani ahol voltál és folytathatod simán. Az a progress veszik el, hogy megöltél 2 elit packot és már a térkép közepén vagy. Checkpointhoz dob vissza, de a quest marad, ez az egyik.
A másik, hogy nem kell acton belül lennetek. Csak nehézségi fokozaton belül. Ha te nightmare act1ben vagy, a haverod csinál egy nightmare act4-et és meginviteol, te be tudsz menni és tudtok együtt menni. Megkapod a questeket és azokat újra le is tudod majd kreálni. Azonban Act2 és 3 amit "átugrottál" nem kapod meg, azokat meg kell csinálnod. De Act4be onnantól mehetsz probléma nélkül.
Én úgy vagyok infernon, hogy hell act2-t nem csináltam meg, hanem átinveltek act3ba. Azonban ha te normalon vagy lvl1-es, nightmare gamebe nem tudnak invelni. Csak normalba. -
End game? Kill Inferno Diablo hardcore módban :) -
:D -
élvezném már én is ha beengedne!:D
itt még mindig 37es error -
A végén, aki, például megcsinálta infernot is végig, mit csinálhat, van itt end game?
Ha van , mi az, köszike! -
Mondj meg nagyobb faszsagokat, ezen nem nwvettem elegwt -
natalyel #34973 És a co-op-os dologhoz: véletlenül :) becsatlakoztam friends játékába egy friss karakterrel: ő ACT2-ben járt, én meg alig voltam lvl4. Szóval ez is müxik.
Mondjuk amíg ott álltam a városban, kb. 10 sec-ig, szintet is léptem :). Úgyhogy gyorsan el is húztam onnan. Még szerencse, hogy nem a "szinglézős" fő karakteremmel tettem :). -
clio1616v #34972 jobb lett a ping a karbantartás után -
natalyel #34971 Carmang: én már léptem vissza előző quest-re, és nem veszett el semmi. Megcsinálod, kilépsz, ismét quest választó és az eredeti legutolsó állapotot ismét ki lehetett választani - folytatódott minden ott, ahol abbahagytam. -
ricsa008 #34970 ebből remélem hatalmas balhé lesz.... megérdemelnék -
Salki #34969 hm.... Hát ez elég sz*rul hangzik. Nem akartam még visszamenni bossokat öldökölni, de akkor ezek szerint ez nem is lehetséges?!?