78998
  • oneal1
    Hasznal valaki a barbarok kozul mar cuccot az IK setbol?
  • zsozsoo
    Dettó :)
    Én bolond meg eltoltam, vagy 30k-t a kovácsra és 10k-t a jewelerre..
    Az általam talált cuccosokkal próbáltam lvl24-ként act-ben wd-vel hajcsárkodni, hát no comment szinte lehetetlen-.
  • Traky70
    Srácok, megy valakinek több monitoros rendszeren (AMD eyefinity)? Én hiába váltok át, a játékban nem engedi kiválasztani (nem jelenik meg) a három monitoros felbontást. Távolsági karaktereknél jól jönne, mert a játékban engdélyezett zoom nagyon sovány...(szerencsére csak ez a legfőbb panaszom a játékra).
    Előre is köszi. Peti
  • Lamellus
    Jó összefoglaló itt: Why are digital games more expensive than the shops?
  • Carlos
    Énis ezt csináltam (és csinálom még mindig), csak már 1 nullával többe kerülnek a dolgok.
    Bár eddig nem vettem 30K-nál drágábban semmit az AH-ból.
    A kovácsot meg majd akkor fejlesztem ha már télleg nemtom mire költeni a pénzem.
  • PiszkosFred
    Viszont a digitalis kiadast magasan tartva eleinte szinte biztos, hogy elfogy a legyartott dobozos bolti keszlet. Ha olcsobb lenne a digitalis kezdetben, nem nagyon erne meg a boltbol venni.
  • Laza
    Én pl jelenleg 31-es vagyok, már lvl 15 óta azt csinálom, hogy mindent amit találok eladok (párat az AH-ban), és kb 5 szintenként 10k goldból fullosan felöltözöm az AH-ból a nekem legjobb cuccokkal (barbár, str, vit, hp visszatöltő - Life regen-ből, kill-ből, dps-ből).
    HP potit normálon még nem is nagyon használtam, max az elején.

Ez a random stat item rendszer soha nem dob olyat ami nekem kellene, viszont AH-ban van egy rakás olcsón (2-3k-ért) :)
  • Snomag
    Jah, csak furcsa ez, hogy nekik kevesebb gondjuk van vele, kevesebb emberen megy at, megis dragabb. Olyan lehuzas erzete van az egesznek :D
  • Susarc
    olyan mint a minibár a szállodákban....a kényelmet fizeted meg! Hiába 200 ft egy dobozos kóla a közértben ha a minibárból iszod 1000:P
  • PiszkosFred
    Passzolom, en se ertettem sosem, csak tippelem az "ado miatt" gondolatot.
  • Snomag
    En csak azt nem ertem, hogy a digitalis verzio miert dragabb..
  • gerey
    Nekem nem volt lényeg, hogy 15-én 0:00-kor tudjak játszani, fizettem érte 11k-t, megkaptam 6 nap alatt, és még a vizsgáimra is tanultam. Szerintem én is jól jöttem ki.
  • R4VII
    18 már a digital annyiért ettem énis :D de megért eléggé nem bántam meg :D
  • Prof William
    Jelenleg nem olcsóbb a digital. Legutóbb már 18 ezerért láttam.
  • alienenemy
    digital download talán olcsóbb lett volna, és azonnal ott van :)
  • Prof William
    Gondolom nem poénból hívják Inferno szintnek.

Én nem görcsöltem vasárnap. amikor láttam mi a helyzet szépen elmentem a haverokkal a fürdőbe, majd este 8 körül amikor már ment játszottam 2 órát.
  • gerey
    Pozitívan csalódtam a zavvi-com-ban, most hozta meg a postás a kedd délután feladott D3 példányomat (mindenki 2-3 hetet mondott), és házhoz szállítással volt 30 font.
  • oneal1
    Tegnap böngeszve kicsit az AH-t eszrevettem h van itt is IK set:)
    Gyujtok is ra, szerintem eleg utos:)
    Bar csak a fegyver 800k gold
  • Avenger
    Mi haverokkal normál fokozatban toltuk négyen, az egyetlen baj az vol, hogy túl könnyű volt úgy, szóval nightmare-re tartogatom a partyzást inkább. :)

Hivatalos fórum vicces. Eddig mindenki sírt, hogy túl könnyű, és emiatt szar a játék. Most meg mindenki azért sír, mert túl nehéz a hell, az infernón meg egy ütéssel megölik. :D
  • Maak
    options --> social es ott van a masodik oszlopban a felso talan

hasonloan erzek mikor 1barbar 1 magus es 2 wd.al haladunk...mindket wd-nal
    5 pet :D
  • Klemice
  • Kandurex
    kicsit elkezdtem multimókázni, és úgy döntöttem max. 2 fogom csapatni, amikor 4 voltunk akkor kavalkád volt, hogy nem is láttam a mágusom, rendesen keresnem kellett mire megtaláltam, hogy kicsi a rakást játszott 20 mobbal és ő volt alul...:) szóval 4 fő szerintem már átláthatatlan a játék :(
  • zsotesz
    Ezt hol lehet beállítani?
  • R4VII
    Köszönöm szépen Blizzard hogy mára is elintézted hogy hulla fáradtan kell bejönnöm dolgozni.... :D
  • Mr_no_NaMe
    Köszöntem uram :]

Itt fogok én is élménybeszámolni, meg álmélkodni :]

Amúgy nem hittem volna, hogy meg fogja közelíteni a második rész hangulatát. Annyi, de annyi másolatot láttam az évek folyamán, hogy rég elástam ezt a játékot..aztán feltettem a bétát...mondom anyád...BAZEG :D

Hihetetlen mennyire eltalálták. Ez a játék tényleg megéri azt, hogy megvegyem és a 3. eredeti játék legyen a polcomon a 10 év alatt :D
  • Avenger
    Egyébként szombaton sikerült Normál nehézségen végigvinnem wizarddal.
    17,5 óra játékidő. 720 dps-em volt a végére és 32es szint.
    Act 4 tényleg még talán d2-nél is jobban el van kapkodva... De összességében így is nagyon jó.
    Háromszor haltam wizarddal összesen: Act 2 boss, mert haver meghalt és miközben támaszottam meghaltunk, meg amúgy is első try. :) Utána act 3-ban egy elit csoport plusz néhány meglepetés féreg végzett ki, majd a boss, mert nem voltam elég óvatos. Act 4 boss nem volt vészes, csak szaladgálni kellett sokat. :D

Kérdés: Dirty little secrets acsinál a followereknek hiányzik 1-1 beszélgetésük, de a legvégén sem votl már új párbeszéd velük, szóval az a kérdésem, hogyan hozható elő? Velem kell lenniük egy bizonyos eseménynél? Az A betűs hölgyre utal az act 3 végén mindháromnak a párbeszéd címe.
  • Maak
    kapsz uzenetet ha radbideltek
  • Maak
    nem mindig, ki lehet kapcsolni, hogy ne tudjon senki rad joinolni csak ha te is akarod
  • Avenger
    -Elvileg mindegy a cd kulcs, de az EU a biztos.
    -A nagy terhelés miatt simán lehet 200 körül pinged is időszakosan.
    -Ha egyszer bejutsz akkor nagyon ritkán dob le. :D
    -Nem fogsz. :)
  • natalyel
    rholas: ezt nem értem. Most csak ironizálsz, vagy komoly?
    Vannak skilljeid, használd azokat.
  • Mr_no_NaMe
    Amúgy eljött a nagy nap! Ma elmegyek és megveszem :]

Tudna valaki adni pár információt?

1. mire kell figyelnem a cd kulcsnál? Van külön amcsi, európai és ázsiai? Külön európait kell kérnem?

2. Gondolom európai kell nekem, mennyi szokott lenni a ping? 15 megabites netem van.

3. gyakran ledobál még a szeró?

4. fogok ma aludni? xD
  • Mr_no_NaMe
    Miatököm 20 olvasatlan oldal? gyerekek .________.
  • rholas
    Nem játszottam még diabloval de hogy ennyire nehéz legyen nem gondoltam volna. lvl 7 ig sikerült is eljutnom de itt már a 4es mobcsoportokon nem birok átmenni. Szegény tata csapkod a késsel de sokra nem megy. Körbeveszik azt megölik. Azt irtátok a wd a legkönnyebb igy a többit ki se próbáltam.
  • Tenkory
    Nos Hell szinten vagyok, lassan bekapcsolódnék a coopos mókába. BattleTag: Ngur#2290
    Aki gondolja vegyen fel :)
  • sz4bolcs
    Az már teljesen jó dolog, ha nyitottak minden kritikára, és meghallgatják az igényeket, hogy merre induljanak el a további fejlesztésben, és akkor ez is igazán nagy játékká válhat, ahogy az elődje.

Am annyira tele van jó ötletekkel, meg föl nem fedezett apróságokkal, lehetőségekkel, akár játékmenetben, akár bugokban, meg sok mindenben, hogy hihetetlen. Nephalem Valor buff, treasure goblin, random eventek...
  • Skill
    ahban lazán találsz jobbat olcsón
  • Rita79
    Szted a kovácsot érdemes felhúzni drága aranyakért, vagy úgy is fog esni olyan, vagy olyan szinttű item, amit ott tudok előállítani?
  • sz4bolcs
    Jaja, viszont D3-ban így 1 hét után nekem az jön le, hogy nagyon szépen meg van oldva, hogy a gold később is igen értékes része maradjon a játéknak.
  • ScarY MAN
    mindenkinek más cucc esik.
  • sz4bolcs
    Persze, legyen pistikének is átlátható, ne kelljen statpontokat elosztani, nem kell skilltree sem különböző fejlődési utakat bejárva egymásra épülő képességekkel, de ha végül marad a gearelés, és az MF farmolás, mint 'inferno utáni' játékélmény, akkor az igazán fájó pont, hogy a gearelés végül annyira korlátozódik, hogy ha a barbárommal sok defes skillt használok, akkor telebaszom piros gemmel, ha sok támadó skillt, akkor meg lilával... és még azt az élményt sem képesek meghagyni, hogy több hét után, amikor kiesik az első legendarym, akkor össze fossam hugyozzam magam mikor beteszem a karim kezébe, merthogy annyira egyedi és brutális a rarekhez képest.

Dio2-ben mi volt, amikor 35-ös szinten talált az ember egy Goldskint? Bezsongott tőle, hogy azzal mennyire kiba jó lesz tombrunolni.

Dio3-ban meg kb. az lesz a reakció, amikor kidob egy ilyen alacsony szinten talán még egészen használható unique cuccot, hogy 'hihi', aztán megy a stashbe, mert ugye legjobb esetben már csak 4x fogod látni az egész játékban, aztán meg már csak az AH-ban milliószor kitéve.