78998
  • botyika
    az mindegy, játékon belül options-ban válaszd az europa szervert.
  • Carlos
    Szintén. Most a legjobb kard amit csinálhatnék az valami 60-80-as nekem meg már 230 feletti kéne...
    Mikor lesz majd olyan... majd egyszer... csak addig bele kell tolni fél misit a kovácsba.
  • Mr_no_NaMe
    D3 Authentication key Standard Edition - US

WTF O.o
  • Mr_no_NaMe
    Étettem! Akkor indul az install :]
  • Avenger
    Nyugi univerzális a key. A kliens beállításaitól függ, hogy melyik régióban játszol. Majd vigyázz, hogy EU-ra legyen állítva. :)
  • Mr_no_NaMe
    Na gyerekek, mától én is boldog Diablo III tulajdonos lettem :]

Nyitogatom itt a dobozt, örülök mint majom a farkának. Remélem nem baszott át a srác, azt mondta univerzális a cd-key.
  • Avenger
    Nézd meg mi van a beállításoknál, a játékon belül. A kettő független egymástól, ha meg volt béta kliens a gépeden akkor jó eséllyel amiatt alapból US szerverre volt állítva.
  • Maak
    optionsban tudsz valtani eu-ra
  • Zozzancs
    Huh oké nem szóltam, európa van :D
  • Maak
    ne is mond, mintha a fogamat huzna a kovacs mikor fejlesztem...miutan lepett szintet latom am, hogy kabe szintfejlesztes ara megegyszer mire olyan statot ad a cucc ami jo a karimnak...nem beszelve arrol, mikor mar eleve jobb cuccom vanmint a kovacsnal craftolhato dolgok :s
  • Zozzancs
    Most srácok... ha én bnet akkuntomba Magyarországot jelöltem meg akkor is amcsi szerveren kezdek?? tehát ha én nem nyúltam a beállításokhoz az azt jelenti, hogy amcsi szerón vagyok? o.O mart az rohadt jó-.-
  • Avenger
    Akkor nem az volt, ez rare volt, socket nélkül talán de volt rajta vitality vagy int, meg még néhány apróság. :)
  • Maak
    attol fugg kinek :D
  • Carlos
    Simán, nagy sóher vagyok. Most az ,hogy nem 236 hanem csak 231 dmg nekem nem ér + 100K-t.
  • zsozsoo
    Kár, hogy kintről bneten nem tudom megnézni mik vannak a ládámban. Tegnap kiesett valami rare gatya normál act2-n van rajta, ha jól emlékszem +40-60 str és dext + vita. mindből ennyi van rajta az már jó lehet nem?
  • Carlos
    Lehet. :)
    8-16 kék és socket.
  • Avenger
    Én épp azon gondolkodok, hogy hogy tudnék a leselejtezett alkatrészekből egy olyan gépet összerakni, amin legalább az AH menne itt melóban. :D
  • Maak
    ami a makot illeti, 999-t vettem egy 100+dmg intes bicskat a wd-nak majd kepet is linkelek otthonrol...amugy ido kerdese es bealnak az arak, ugy hogy meg kell gondolni mit veszel meg ah-bol...szvsz
  • Avenger
    Hasonló gyűrűt láttam én is, de gondoltam megnézem a többit, és mire visszalapoztam már elkelt. :D Lehet pont te vetted meg.
  • Kiado
    Thx, akkor megin Ah-zhatok jó pár órát :D
  • Avenger
    No igen, 25ös szint környékén 1 kovács szint 7000 volt talán. AH-ban egy 43 dps-es fegyver sockettet, brutál statokkal 8k. Egy 11-22 dmg-t adó gem bele 3k. Így van egy 67 dps-es egykezes baltám 11k-ért, ami kb egy craftolt wand (30dps kb)meg egy kovács szint ára. A wandon elsőre meg úgyis +str lesz. :D
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, 2-4dmg-s +attack speed-es gyűrűk darabja 30-40-nel emeli a dual wield-es DH-m sebzését.
  • Carlos
    AH-t is lehet mákolni. Pl vettem egy 8-16-os gyűrűt 7.500-ért majd eladtam 30-ért. Ennyi. :)
  • Carlos
    Egyszerűen túl drága, ennyi. 15K egy fejlesztés nálam és 5x kell hogy szintet lépjen. ehh... majd ha csilliárdos leszek.
  • Omlás
    Kivéve ha bemákolja az ember elsőre :D
  • zsozsoo
    Legalább annyira kellene a kovácsot user baráttá tenni, hogy amilyen karakter fejleszti pl. 50% esély legyen, hogy neki használható statokat kapjon a cucc. Agy el tudnám képzelni, hogy az emberek nekiállnának kovácsot gyúrni :)
  • Omlás
    Egyszerűen ki tudod deríteni item fölé viszed az egeret és írja miből menyit nyersz vagy buksz :) amúgy a +dmg-s gyűrűk elég szépen megtudják dobi a sebzést.
  • Avenger
    Gyűrűn, amuletten, offhanden lévő damage is beleszámít a spell dmg-be.
  • Carlos
    Szerintem (!!!) nagyon sokat kell próbálkozni ahhoz, hogy olyan tárgyat csináljon ami kell. (ami sok material és rengeteg fejlesztés a kovácsnál). Namost. Ahhoz, hogy egy olyan 200 feletti sebzésű socketes kardot ami ad a vitality-hez és a str-thez vagy bónusz damage-s avagy attack speed-es azt megvárni a kovácsnál elég sok próba.
    így meg bemegyek az AH-ba, megveszem 30K-ért és kész.
  • SpeedXHUN
    Vki tudna segíteni az act 2 boss legyőzésében?:D Ketten megoldani:)
  • Kiado
    wizardnál a sima dmg is befolyásolja a spell dmg-et? mert eddig csak int/vit cuccokat vettem, de mondta valaki, hogy vegyek pl. gyűrűkből olyat ami dmg-t is ad.
  • Omlás
    Hétvége történései röviden :

HC Monk normal mode clear Diablo borult, majd nightmare Act 1 vége benéztem egy kissebb hadsereget meg egy pack unique monsztát egy szűk folyosón .. nem volt menekvés ellenben karakter temetés 39-en igen

Újratábla : Jelenleg 30-as az új HC Monk ma megyek rá ismét Diablo-ra normálban aztán irány ismét nightmare
    Mondhat akárki akármit EPIC a game
  • Traky70
    http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4927283577
  • Traky70
    Eddig ezt találtam: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4927283577
    Esetleg valakinek tapasztalat?
  • Zozzancs
    Srácok.. egy kis tanácsot szeretnék kérni..
    52es Wiz vagyok hellen lenen egy két kérdésem
    Álljak neki tudatosan farmolni hellt, innentől?
    Ne fejlesszem a Kovácsot, mert csak a pénzt viszi?
    kb ennyi :D
    Infernó miatt kérdezem a farmolást :)
  • Traky70
    Miért nem? AH miatt, vagy mert úgyis találsz jobbat? Én eddig kb. 40-50K-t belefektettem az oktatásba :) Az AH egy picit játékgyilkos, persze nem kötelező használni...
  • foxxi
    Ha van aki 10+ szinten bénázik még és unatkozik, társakat keresek

Battletag: FoxxikaHUNG#2929
  • Carlos
    A kovácsot nem érdemes fejleszteni, a gem-est viszont igen! Nagyon is!
  • zsozsoo
    Battletag táblázatba, hogy lehet felkerülni?
  • Snomag
    Koszi, ez hasznos.

Ettol fuggetlenul en kb mindig olcsobban tudtam megvenni a digitalis verziot. Csak a blizzardnal kerul joval tobbe.