78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
az mindegy, játékon belül options-ban válaszd az europa szervert. -
Szintén. Most a legjobb kard amit csinálhatnék az valami 60-80-as nekem meg már 230 feletti kéne...
Mikor lesz majd olyan... majd egyszer... csak addig bele kell tolni fél misit a kovácsba. -
D3 Authentication key Standard Edition - US
WTF O.o -
Étettem! Akkor indul az install :] -
Nyugi univerzális a key. A kliens beállításaitól függ, hogy melyik régióban játszol. Majd vigyázz, hogy EU-ra legyen állítva. :) -
Na gyerekek, mától én is boldog Diablo III tulajdonos lettem :]
Nyitogatom itt a dobozt, örülök mint majom a farkának. Remélem nem baszott át a srác, azt mondta univerzális a cd-key. -
Nézd meg mi van a beállításoknál, a játékon belül. A kettő független egymástól, ha meg volt béta kliens a gépeden akkor jó eséllyel amiatt alapból US szerverre volt állítva. -
optionsban tudsz valtani eu-ra -
Zozzancs #35120 Huh oké nem szóltam, európa van :D -
ne is mond, mintha a fogamat huzna a kovacs mikor fejlesztem...miutan lepett szintet latom am, hogy kabe szintfejlesztes ara megegyszer mire olyan statot ad a cucc ami jo a karimnak...nem beszelve arrol, mikor mar eleve jobb cuccom vanmint a kovacsnal craftolhato dolgok :s -
Zozzancs #35118 Most srácok... ha én bnet akkuntomba Magyarországot jelöltem meg akkor is amcsi szerveren kezdek?? tehát ha én nem nyúltam a beállításokhoz az azt jelenti, hogy amcsi szerón vagyok? o.O mart az rohadt jó-.- -
Akkor nem az volt, ez rare volt, socket nélkül talán de volt rajta vitality vagy int, meg még néhány apróság. :) -
attol fugg kinek :D -
Simán, nagy sóher vagyok. Most az ,hogy nem 236 hanem csak 231 dmg nekem nem ér + 100K-t. -
zsozsoo #35114 Kár, hogy kintről bneten nem tudom megnézni mik vannak a ládámban. Tegnap kiesett valami rare gatya normál act2-n van rajta, ha jól emlékszem +40-60 str és dext + vita. mindből ennyi van rajta az már jó lehet nem? -
Lehet. :)
8-16 kék és socket. -
Én épp azon gondolkodok, hogy hogy tudnék a leselejtezett alkatrészekből egy olyan gépet összerakni, amin legalább az AH menne itt melóban. :D -
ami a makot illeti, 999-t vettem egy 100+dmg intes bicskat a wd-nak majd kepet is linkelek otthonrol...amugy ido kerdese es bealnak az arak, ugy hogy meg kell gondolni mit veszel meg ah-bol...szvsz -
Hasonló gyűrűt láttam én is, de gondoltam megnézem a többit, és mire visszalapoztam már elkelt. :D Lehet pont te vetted meg. -
Kiado #35109 Thx, akkor megin Ah-zhatok jó pár órát :D -
No igen, 25ös szint környékén 1 kovács szint 7000 volt talán. AH-ban egy 43 dps-es fegyver sockettet, brutál statokkal 8k. Egy 11-22 dmg-t adó gem bele 3k. Így van egy 67 dps-es egykezes baltám 11k-ért, ami kb egy craftolt wand (30dps kb)meg egy kovács szint ára. A wandon elsőre meg úgyis +str lesz. :D -
Jaja, 2-4dmg-s +attack speed-es gyűrűk darabja 30-40-nel emeli a dual wield-es DH-m sebzését. -
AH-t is lehet mákolni. Pl vettem egy 8-16-os gyűrűt 7.500-ért majd eladtam 30-ért. Ennyi. :) -
Egyszerűen túl drága, ennyi. 15K egy fejlesztés nálam és 5x kell hogy szintet lépjen. ehh... majd ha csilliárdos leszek. -
Kivéve ha bemákolja az ember elsőre :D -
zsozsoo #35103 Legalább annyira kellene a kovácsot user baráttá tenni, hogy amilyen karakter fejleszti pl. 50% esély legyen, hogy neki használható statokat kapjon a cucc. Agy el tudnám képzelni, hogy az emberek nekiállnának kovácsot gyúrni :) -
Egyszerűen ki tudod deríteni item fölé viszed az egeret és írja miből menyit nyersz vagy buksz :) amúgy a +dmg-s gyűrűk elég szépen megtudják dobi a sebzést. -
Gyűrűn, amuletten, offhanden lévő damage is beleszámít a spell dmg-be. -
Szerintem (!!!) nagyon sokat kell próbálkozni ahhoz, hogy olyan tárgyat csináljon ami kell. (ami sok material és rengeteg fejlesztés a kovácsnál). Namost. Ahhoz, hogy egy olyan 200 feletti sebzésű socketes kardot ami ad a vitality-hez és a str-thez vagy bónusz damage-s avagy attack speed-es azt megvárni a kovácsnál elég sok próba.
így meg bemegyek az AH-ba, megveszem 30K-ért és kész. -
Vki tudna segíteni az act 2 boss legyőzésében?:D Ketten megoldani:) -
Kiado #35098 wizardnál a sima dmg is befolyásolja a spell dmg-et? mert eddig csak int/vit cuccokat vettem, de mondta valaki, hogy vegyek pl. gyűrűkből olyat ami dmg-t is ad. -
Hétvége történései röviden :
HC Monk normal mode clear Diablo borult, majd nightmare Act 1 vége benéztem egy kissebb hadsereget meg egy pack unique monsztát egy szűk folyosón
.. nem volt menekvés
ellenben karakter temetés 39-en igen 
Újratábla : Jelenleg 30-as az új HC Monk ma megyek rá ismét Diablo-ra normálban aztán irány ismét nightmare
Mondhat akárki akármit EPIC a game
-
Traky70 #35096 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4927283577 -
Traky70 #35095 Eddig ezt találtam: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4927283577
Esetleg valakinek tapasztalat? -
Zozzancs #35094 Srácok.. egy kis tanácsot szeretnék kérni..
52es Wiz vagyok hellen lenen egy két kérdésem
Álljak neki tudatosan farmolni hellt, innentől?
Ne fejlesszem a Kovácsot, mert csak a pénzt viszi?
kb ennyi :D
Infernó miatt kérdezem a farmolást :) -
Traky70 #35093 Miért nem? AH miatt, vagy mert úgyis találsz jobbat? Én eddig kb. 40-50K-t belefektettem az oktatásba :) Az AH egy picit játékgyilkos, persze nem kötelező használni... -
foxxi #35092 Ha van aki 10+ szinten bénázik még és unatkozik, társakat keresek 
Battletag: FoxxikaHUNG#2929 -
A kovácsot nem érdemes fejleszteni, a gem-est viszont igen! Nagyon is! -
zsozsoo #35090 Battletag táblázatba, hogy lehet felkerülni? -
Koszi, ez hasznos.
Ettol fuggetlenul en kb mindig olcsobban tudtam megvenni a digitalis verziot. Csak a blizzardnal kerul joval tobbe.