78998
  • Omlás

• Carlos
    Voltmár ez a kép a cikkel... :)
  • j0nNyKa
    bár nyilván nem neked van rá szükséged, de: Hardcore observations
  • Carlos
    Bocsi, hogy csak most, de ebédeltem. Barbárom van. Meg egy félig elkezdett WD.
  • Omlás
    Normalon HC karakterrel csak oda kell figyelni jóformán és nem fogsz meghalni persze becsúszhat :D. Nightmare már azért más ACT I. vége felé már észnél kell lenni :D
    Harmadik karakteremet pörgetem HC-n és ugyanolyan lendülettel és kedvel játszok mint mikor kezdtem sőt mondhatni még jobban rá vagyok pörögve. Nemek az SC nem nyújt elég szórakozást, hiányzik a para faktor, hogy "egyéletemegyhalálom".
    Aki kitartó és nem türelmetlen az mindig kicsit tovább jut HC karakterrel. Nekem ez szórakoztatóbb mint SC-ben esni kelni és 200. alkalomra tovább haladni... Persze én nem nézem le az SC playereket sem csak az nem az én világom :D
  • j0nNyKa
    rá, igen
    ha kiszámolod a min damage meg a max damage számtani közepét, majd megszorzod 1.62-vel, akkor (majdnem) 1027,2 jön ki (igazából 1024,65, mind1, valahol máshogy kerekít)
    szóval persze, arra még rájön a + poi dam
    ha a poit is beleszámolod, akkor a fegyver sebzése: 1764,18
  • penge25
    No sikeresen kipróbáltam a dio3-at szinte minden karakterrel, még egyszer köszönöm annak, aki a guess keyt felajánlotta. Összességében jó a játék, de nem tudom bennem nem maradt az az érzés, hogy ezt most meg kellene vennem, vagy hogy huh mi lehet még Sceleton King után, táp cuccokat szerzni stb..., Lehet már öregszek, így 30+ felett nem köt le az ilyen game, pedig dio 2-t elég durván toltam anno.
  • Traky70
    nem teljesen tiszta...:)
  • Traky70
    Egy kérdés a statokkal kapcsolatban: 1027.2 DPS egyértelmű, de a magic tulajdonságoknál van egy +286-627 Poison Damage is. Ez még pluszba rájön? Lehet, hogy nagyon láma kérdés, de nekem teljesen tiszta.
  • sz4bolcs
    ooommmmmfgggg

itempool rulez...
  • unknown nick
    Rip ... HC-n izzasztó tud lenni a nightmare és a jó cuccos is drága az AH-ban.
  • Sáska
    nekem esett egy legendary mace, ami a Nutcracker nevre hallgat. DPS-re nem valami eget vero, de van rajta 100+ STR meg meg par egyeb finomsag.
    Majd belinkelem este, ha nem felejtem el.
  • j0nNyKa
  • Attila1234
    Annyit lehet tudni, hogy még az év vége előtt beteszik egy patch-ben.
  • tréj
    Sziasztok bent van már a játékba az aréna és tudtuk valami hírt hogy mikor lesz bent pvp ha egyáltalán lesz?
  • Omlás
    Próbálj arany középutat találni HP és DMG között életszívás ajánlott fegyverre legjobb választás a %-os életszívás de a fix is jó. Monk esetén én úgy vagyok vele a nagy sebzés nem minden, alapból attak speed függő a kaszt kicsit szóval nem biztos, hogy megéri beáldozni attack speedet egy kis plusz sebzésért én pl nem szoktam :). Változó, hogy mivel megyek most special fw+shield komóval haladok elég jól adja a block-ot a shield húzósabb szitukban jól jön :D
  • Zozzancs
    Azért valljuk be... Normál és nightmare nem volt olyan hűde nagy kihívás..
    most hellen könnyítenének az beba***na :)
  • elitehun
    reméljük hogy a blizz is igy gondolja
  • elitehun
    nem
  • hatalomxy
    Sziasztok!

Még elég amatőr vagyok szóval ne nézzetek hülyének:)
    Az lenne a kérdés, hogy van-e valami billentyű vagy be lehet-e állítani, hogy a spell-ek között gyorsan tudjak váltani?
  • zsozsoo
    Milyen karakterrel játszol? :)
  • SnowF
    Nekem esett egy legendary belt (Undisputed Champion), annak van olyan statja, hogy Fury használat után kapsz healt, ilyet még nem láttam másmilyen itemen.
  • Bhalage
    rant on: ilyen egy elbaszott AH nincs mas jatekban ^^ fos a felulet is, idiotak a hasznalok is. lvl60 alatt milliokert cucc?!? lol ha meg lenne vmi bracketes pvp amire "kene" a legjobb gear.. szerencsere eddig mindig volt 1-2 filleres jo vetel ^^ rant off
  • PiszkosFred
    A casual nagy resze normal diablo utan max belenez nightmareba, de rendszerint akkor tudatosul benne, hogy nincs kedve ujra megcsinalni az egeszet, es onnantol kezdve kizart, hogy hellet vagy infernot lassa valaha is. A tobbiek pedig ismerik annyira a jatekot, a stilust, hogy talan meg orulnek is, ha van kihivas hellen, de foleg infernon. Lesz siras igy is persze, es tuti, hogy nerfelni is fog emiatt a blizz, de max hellig, az infernot szerintem meghagyjak olyannak, amilyen most.
  • Carlos
    Én szólózom Hell-t. Könnyebb is és nem kell szencségelnem, ha más béna.
    Igy csak magamat szidhatom.
  • botyika
    hát, amin nem csak 3 random stat van, hanem van valami különleges képessége mondjuk.
    nézegetem itt az itemeket,
    http://d3db.com/item?c=_sword#1-1-0
    mindegyik ugyanaz csak több-kevesebb statjaik vannak.
  • Sheltem
    Remélem a nagy sírás miatt a blizzard nem fogja "nerfelni" a champion groupokat hellen és infernón.

Igenis szívni akarok ezeken a szinteken, ezért hívják hell-nek és infernónak.

Tegnapelőtt volt olyan Champion Group Hell Act2n, hogy 4en kb 20 percig gyepáltuk kb 5-5-5-5 halállal, de a végén a sikerélmény kárpótolt minket(ráadásul esett egy frankó rare amulet is).
  • yesname #35141
    Én éppen ma reggel indítottam HC monk-ot. Mit javasolsz inkább HP-ra fejlesszek vagy damage? Pajzs+1 hand vagy 2 hand?
    Egyébként HC karival teljesen más a játék, nem gondoltam volna. Na nem Diablo 4 lesz belőle, hanem tiszta parázás van, pedig Normal ugye könnyű, mégis félek. Főleg attól, hogy a könnyűség miatt megszokásból agyatlanul rontok be mindenhova, legyen az terem vagy tömeg :D
    Az 1-es billentyűt folyamatosan ott van a healing skill. :)

Act 4 nekem jobban tetszett, mint Act 3. Darkosabb és nem értem mit keres egy teljes harcmezei csatáról szóló fejezet a diablóban :(. Azt is megfigyeltem, hogy Act I-től szépen folyamatosan romnlik a minősége a pályáknak. Első Act-ban gyönyörűen, részletesen kidolgozott minden: sok omló pályaelem van, részletesen megrajzolt termek, sok tárggyal stb. A végére (Act 3-4) meg már csak egy szimpla egy színű textúra az egész kis túlzással.
  • Carlos
    Mi számít érdekes-nek?
  • botyika
    talált már valaki bármi érdekes itemet amúgy?
  • Zozzancs
    Egyébként... Act 1 hell az már nem pite, olyan affixek vannak... nem csodálom, hogy methodék átteleportálgattak... a legkeményebbek az elit pakkok..kissebb normál vagy nightmare bossfight :D és még lószart se sebzek wizel 3-4 4500 k
  • Omlás
    Egy véleményen vagyunk :D
  • botyika
    be is baxna ha közös lenne az ah meg pénzes :)
  • Omlás
    Igen HC kariknál külön AH továbbá pénzes AH nincs csak ingame goldos.
  • BladeW
    HC-nak külön AH van? Én is akarok majd indítani, de megvárnám amíg szerver mizéria, meg az 500-as pingek megszűnnek.
  • Avenger
    Igen, az a lényeg, hogy bárhol veszel kulcsot, ha a bnet elfogadja, akkor global playnek köszönhetően bármelyik régió szerverein tudsz karaktert csinálni és játszani. Csak karaktert átvinni nem tudsz egyikről a másikra.
    Szóval akár koreai is lehetne a kulcs, nem befolyásol semmit. :)
  • Mr_no_NaMe
    Sehova nem vagyok regisztrálva, most raktam be a dvd-t. Csak nem akartam elbukni a 15k forintot, mert ha EU szerón van 200 ping, akkor usában lehet vagy 800. Csak aggódtam, de ennyi. Akkor beregelem aztán kész, kicsit paranoid vagyok :]
  • Newfronter
    eu.battle.net-re vagy regisztrálva ugye? Mert akkor nagy gond nem lehet, kliensben rakd át a régiót Europe-ra.
    Ha ez megvan, csinálsz egy karaktert, utána nézd meg a honlapon, hogy mit ír ki. Lehet megváltozik EU-ra a szöveg.
  • zorrobomber
    nem érted? tök mindegy milyen a kulcs, azon a szerveren játszol amelyiken akarsz. a karaktereket nem tudod csak átvinni egyik szerverről a másikra
  • zsozsoo
    Állítsd át EU-ra, nincs ott kérdőjel?