78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
zsozsoo #35208 ez a companion a hire kari lenne? -
En azert szeretem a kis sorcit, mert masodpercekkel hamarabb izgalomba jon ha meglat egy-egy rare vagy champ pakkot, mint szegeny reszeges monkom, akit csak vakegernek hivnak a hata mogott.. :) -
jó de ha magaddal viszed őekt akkor mondanak olyan dolgokat amiket a táborban nem, és szerintem nagyon jópofák :D
de ja értelme nem sok van csak hogy buffoljon téged. és nem nem változik tőlük semmi -
Prof William #35205 Ha companionnal megyek akkor nő az ellenfelek életereje?
Egyáltalán van értelme a comp-nak? Úgy vettem észre egyedül is jól elboldogulok, beszélgetni meg lehet velük a táborban is. -
options>gameplay és ott pipáld ki az elective mode-ot ha jól tudom. akkor olyan sorrendbe rakod amilyenbe akarod -
malystryx #35203 Alul a skilleket meg lehet változtatni, hogy melyik slotba kerüljenek? Nekem az a skill ami nálad az 1-es helyen van, nálam a 3-as gombra tette.. -
Bigpigrib #35202 Csak a saját játékaimból tudok kiindulni, (Wow, Dow, Sacred2 Heroes 6)mind menti a printscrt:) -
zsozsoo #35201 ez a barom bug, csak a hunternál jöhet elő? -
nem, csak nem tudtam hogy lementi. általában a játékok nem mentik le print screen-el, hanem modnjuk f11 f12 vagy mittomén -
Bigpigrib #35199 Egyébként, rá lehet keresni a legfrissebb file létrejöttének helyére, és egyből kiadja.
(vagy mobiltelefon, vagy fényképezőgép:)
Kifogás.txt:) -
És tényleg :D Kösz!
-
Bigpigrib #35197 A printscr-t a Documents mappába menti Win 7 esetében.
és olyan nincs, hogy nem engedi:) -
Elvileg lementi oket a documents and settings konyvtarba. Pontosan nem tudom hova, de ott lesz valahol egy Diablo III mappa :p -
biztosan nem menti el a c:\ meghajtó megfelelő mappájába a screenshotot :) -
ott figyel a dokumentumok/diablo 3 mappában. -
Na diablo megpukkant normalon. 18 óra 26 perc alatt sikerült végigvinni. Akartam dobni képet is a monkomról, de nem engedi print screen-el -
rockpappershotgun? -
Tévedtem, valóban rájön még a +poi sebzés. :) -
ez aztán nagyon gyakori scenario :)
nem is értem, hogy nem futottam bele, pedig shieldes DH vagyok, és ha single playerezek, a templar jön velem -
RPS-en szidják mint a bokrot -
Egész pontosan:
"When playing a Demon Hunter, giving a shield to your Templar before you kill Jondar and hire him can disconnect you from Battle.net." -
sata75 #35187 itt nem jön be a bnet, miről van szó? -
Traky70 #35186 Igen, a matek és a logika a Te oldaladon van :) Igazából csak gondolkodni kellett volna egy picit, mielőtt kérdezek... -
Az első pontszámok
Várható volt :) -
Hmm még mindig nincs rá hotfix? Azt hittem már van. 15étől tudnak a problémáról, remélhetőleg hamarosan javítják. -
jajj -
Ez most komoly: http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4078907877
Egyszer csak kivágott, és nem tudok belogolni, 3006-os timeout hibát ír, ötlet?
-
én kiszámoltam, ő meg mondott egy random dolgot :) -
Traky70 #35180 Köszi. A 35163-ban pont az ellenkezőjét mondták... na ebből rakjam össze. -
még nem utálod, belive me
majd amikor meglátod, hogy milyen hosszú utat kell megtenni a legközelebbi lehetséges waypointtól izualig, na akkor fogod marhára utálni
(2 óriási terület, aminek tuti, hogy a belépési pontjától a legmesszebbi pont a továbblépési pont) -
Neki kell állni normálon izualt farmolni idióta módon. De utálom ezt. -
azt nem tudom, de mivel kell hozzá Izualt farmolni (act 4 uccsó előtti quest), nagyjából muszáj vagy eljutni nightmare-re -
zsozsoo #35176 csak akkor lehet nyitni a secret lvl-t, ha már átmentél NM szintre ugye? :) -
Női áldozatok xD -
ez egy jó kiinduló pont
pontosabban a legfelső hsz tökéletesen leírja, hogy what's what
annyi, hogy a szar rare spawn rate miatt sokszor elbizonytalanodtam, hogy jól csinálom-e, és emiatt olvastam több leírást is
a fenti hozzászólás MINDENT frankón ír le, csak egy dolgot hagy ki: kurvára türelmesnek kell lenni 1-2 itemnél
2 kiegészítés:
- mindent tudsz normalon is farmolni, nem kell nightra / hellre / infernora menni
- ha megvan a bot, csak normalon tudsz lemenni a secret levelre, ezután 250k upgrade-elni a botot, hogy nightmare-en is mehess, és 500k, hogy hellen is (ez nem biztos, inkább "pletyka", de validnak tünik) -
Nekem csak a gomba, a láb, meg a bell van meg. A többit még nem láttam. :(
Van valami leírás, hogy miből esnek? -
én annyira nem olvastam vissza, hogy.. semennyire :)
de mondom, pótolok, bár van egy sejtésem, hogy 4-5 szóban meg össze lehetne foglalni
btw akkor így témaindítónak (vagy folytatónak, tudja franc): secret levelhez kifarmolta már valaki a dolgokat? 1 item van hátra, de már a falat kaparom miatta -
a dps-be bele van számolva minden -
Ez ma volt. :) -
nem szennyeztem az agyam az utóbbi 1 hétben a topic-kal, pótolok :)
úgy hallom, egész rend van, úgyhogy visszanéztem már (meg kivettem a bannerből a számlálót)