78998
  • Carlos
    Olvastad a fikát vagy csak linkelted?

Május 15-én nem tudok belépni, amikor 5 millióan akarnak játszani SZAR VAGY BLIZZARD, 0.
    Nem lehet szemszínt állítani MIEZASZAR? 0.
    ONLINE KELL LENNI? MICSODADOLOGEZ? 0.

Ezekután a 2000 kábé ugyanilyen szinvonalú lehet.
    Amúgymeg:

nono, 4.500.000 player NEM vette a fáradságot, hogy kitöltse a 9-10-et!
  • Atisz #35247
    Nyilvánvalóan a hsz-om nem neked szólt, hanem azoknak akik még vacillálnak. Neked további jó játékot :)
  • Atisz #35246
    Nono, 2000 "fikázó" vette magának a fáradságot, hogy leírja a véleményét, ami baromi nagy szám. Képzeld el azokat az embereket, akik 1 nap játék után bedobták a sarokba és még maguknak sem vallják be, hogy egy elvárt színvonal alatti játékra adtak ki komoly summát.
  • PiszkosFred
    Az "ilyen" minosegu jatekkal meg akkor is szazezrek fognak jatszani, amikor a tobbi "minosegi" jatek megmaradt keszletet ingyen dobjak az emberhez 990 Ft-ert, csak szabaduljon mar fel a hely a raktarban :)

Isten ments a gamersajto fizetett cikkeire alapozni, sose kivanok ilyet senkinek sem. Ott a guest pass, amely ingyen van, es kb megmutatja, mit is tud a jatek - igaz mindenbol csak egy kicsit kap igy a jatekos, de alapnak jo lehet.
  • Carlos
    Akkor szemezgetek a 2000-ből:
    "So im 7 hours into the game, and its not as good as everyone said"
    "You have got to be kidding me, Blizzard. I've been waiting for this game for years and now I can't even play it." (may 15)
    "Always online-DRM and then no capcity to handle all pre-orders and known retail and digital sales?"
    "Constant connectin to the internet? Are you joking? This is absurd and bad for so many reasons. "
    "No customizable characters? That's so 2000."

Köszönjük emese!
  • Atisz #35243
    Belekukkantottam. Pont a Diablo II-vel tanultam meg egy életre, hogy a preorder-t elfelejtsem:
    1.) A játék messze elmaradt a zseniális 1. résztől.
    2.) Tornyokban állt a játékboltokban, nem fogyott el, értelmetlen volt a hiszti.
  • sirdond
    na és te már játszottál vele?
  • Voyager5
    15K-t fizettem érte és nem bántam meg egy csöppet sem. Problem?
  • Carlos
    Ó értem...
    Inkább adok 2000 fikázó véleményére mint 5 millióéra aki játszik vele.
  • Carlos
    Már szombaton is cserélve volt...
  • SnowF
    Szombaton Aréna Tesco-ban még volt 8-10 db Dio3, saját szememmel láttam
  • Atisz #35237
    Aha elkéstem, de mivel is? Nem az én pénzem bánja :)
    Aki a mai világban kidob komoly összegeket egy ilyen minőségű játékra, az magáért beszél. Azt pedig nem értem, hogy nyírhatta ki magát a metacritic, amikor ezek játékosok véleményei, nem pedig (konkurensnek által) fizetett újságírókéi. Mellesleg elég reális vélemény tükröznek a hozzászólások.
  • berlinboy6329
    +act2 Ransacked cellar chest javítva.2 sima van már csak ott.
  • PiszkosFred
    Inkabb guberaljon mindenki egy-egy guestpass, ingyen van, es meglatja mit tud a jatek, aztan dontson, ne olyanok velemenye alapjan, akik bosszubol/dacbol kuldik el az anyjaba az EA-t es a Blizzt.
  • PiszkosFred
    Picit elkestel vele :) Mar igy is hianycikk, a metacritic pedig sajat magat nyirta ki az elmult idoszakban, kar ertuk.
  • Atisz #35233
    Mielőtt bárki komoly összegeket adna ki egy olyan játékért, ami mellesleg nem biztos, hogy megüti a jó kategóriát, olvasson bele néhány vásárló észrevételeibe, megéri:

• vaakuum
    Hétvégén Europark 576-ban voltam, ott volt egy visszamaradt CE, amit valaki nem vitt el. Csakhogy az 30 rugó:(
  • berlinboy6329
    Érdekes dolgok ma....

Első legendary:Lacuni Prowlers

Vettem 150K-ért egy 370-es sebzésű kést manaregennel meg 14% IAS-sal.2800dps-ről igy felmentem 6100-ra.Hell act 2.

Találtam egy érdekes dolgot,amivel lehet szoptani a nem teleportáló,mortaros mobokat,szűk helyen,mint a csatorna...Van a játékban egy Boneweave Hauberk nevű item,aminek COLLISION RADIUSA van!Ami azt jelenti,h kikerüli mindenki,nem tudsz beleállni..Tehát lepakol mindenki 1-1-et v 2-3-at amennyit akar keresztbe,oszt sok szerencsét annak aki át akar jönni rajta.
  • zsozsoo
    Nekem a westendnél valami konzol bolt mondta, hogy utolsó darab, még az előrendelőket sem tudja ellátni. (ezt nem értettem, hogy előrendelőknek nem ad, de az uccsót eladja nekem..) potom 17,9k-ért, aztán ki tudja volt-e már használva? :/ akkor fordultam aztán maradt az online.
  • Prince23
    3 rugót buksz, ha digitálisan szerzed be a game-t.

De azt nézzük hogy több helyen júniusban lesz csak újramegjelenés, akkor lehet megérné... na meg a futár is +1000 ft. akkor így 2k-t bukol.
  • zsozsoo
    60úró
  • denevérember
    mennyibe kerül? Ha digitálisan vásárolom meg?
  • zsozsoo
    blizzard oldalán vettem, ennél mi lenne biztonságosabb??
  • denevérember
    Mennyire megbízható ez a digitális vásárlás?!
  • denevérember
    Ha hiszed ha nem tesco,media markt ki lőve... 0 db ... Cora-ba szerinted lehet kapni?! :))))))
  • Bhalage
    digital download, megveszed, letoltod, jatszol. that simple:d
  • Hegi90
    tesco, media markt, cora, stb
  • Carlos
    Nem úgy van, hogy mongyuk normalon végigjátszottad. Átmész nightmare-re. A faluban ott állnak, majd hire nightmare legelején jondar előtt és akkor equipeled?
  • denevérember
    Érdeklődni szeretnék hogy lehet e még kapni a játékot? Ma csak három 576 ba voltam ahol aztmondták majd 2 hét múlva,a CD galaxist is felhívtam ott pedig azt mondták TALÁN június vége... Elég elszomorító... Valakinek valami ötlet?

Köszi skacok, előre is!!!
  • McHaals
    azt tudom, hogy csatlakozás UTÁN hogyan kell, de ez a módszer nem ment csatlakozás előtt.
    vagy csak béna vagyok.
  • zorrobomber
    nem kizárólag!
  • elitehun
    én is mindig őt vittem
  • Avenger
    Csak Jondar után csatlakozik a templar, addig csak követi a karaktert. Gondolom úgy, hogy többször csinálja meg a questet? Vagy nem tudom...
  • Prince23
    Gondolom a technikai problémákról sírdogált...
  • zorrobomber
    aha:
    How Diablo III’s Solo Experience Reveals A Hollow Game
  • denevérember
    Érdeklődni szeretnék hogy lehet e még kapni a játékot? Ma csak három 576 ba voltam ahol aztmondták majd 2 hét múlva,a CD galaxist is felhívtam ott pedig azt mondták TALÁN június vége... Elég elszomorító... Valakinek valami ötlet?

Előre is köszönöm a válaszokat!

D.
  • Prince23
    A fejére rá kell klikkelni, és bejön az Invertoryja. és megnyítod majd a saját invertoridat, és onnét választasz, h mit adsz át neki
  • McHaals
    lehet, hogy én vagyok béna, de hogy a retekben lehet a templarnak felszerelést adni, mielőtt csatlakozna hozzád?
  • Prof William
    Akkor aszem a sorcit viszem mert egy kis mágikus támogatás sosem árt. + eddig ő mondta legjobbakat bevetésen.
  • elitehun
    az is egy plussz pont :D