78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
De azzal kezdte, hogy ezt a "k*rva sok penzt, amibe kerul, ne erre a szarra koltsuk" el. Mondta volna azt, hogy "gyerekek, inkabb igyatok el a penzt a jatek helyet", meg tetszett is volna az otlete. De ez igy mar nagyon gagyi trollkodas kiserlet lett az egeszbol. -
Zozzancs #35327 14k hpm van armor az olan 2k 3k D: -
Azért az rpg és a hack'n'slash nem áll annyira távol egymástól, mint az általad említett 2 példa :) -
Armor van? HP van?
Vegyél AH-ban jobb fegyót, és pakolj fel gem-eket. -
Zozzancs #35324 Srácom segítsetek nekem pls:) wizardal vagyok van kb 2150 dpsem amit kevésnek érzek hellre act1nél vagyok.. mit kéne csinálnom? farmolgassam hell elejét? vagy menjek vissza nightmare re? -
'97-ben játszottam végig a Diablo-t a második résszel pedig multiztam egy ideig. A műfajjal semmi gondom, bár kétségkívül a keményvonalas rpg-k jobban bejönnek. -
Áhá...
inkább eliszod a 15K-t mint játszol vele éveket... éÉééééééértem...
Akkor menj le szépen a sarki kocsmába tolj pár sört meg felest a kultúrnéppel, fogdosd meg a dagadt icát majd töltsd bele a segéjt az ótómatába...
kkthxbye -
Although #35321 Igen nos ez meg zorrobomber véleménye ez okés :) -
Egy narancsvidek sorozat rajongojat ne akard rabeszelni arra, hogy teve helyet jatsszon a klasszikus red alerttel. :) -
Figyelj, mondtam hogy már belenéztem :)
Megvenni elvből nem fogom, de holnap megiszom az árát az egészségedre.
Egyébként mire való egy fórum, ha nem vélemények ütköztetésére? -
Mint Atisz példájából is látszik, egy ilyen volumenű játéknál olyan emberek is veszik a fáradtságot és fikáznak, akik alapvetően nem is szeretik a műfajt, soha nem is érdekelte őket, csalódtak, stb. Mindenkit véleménnyilvánításra ösztönöz és ez deformálja az összképet. -
Szerintem többet tudok róla mint te, de ebbe nem menjünk bele :)
Abban igazad van, hogy a kádárista langymeleg kommunizmus szintén hozzájárult az igénytelenséghez és a fogyasztói kultúra béka ülepe alá süllyedéséhez.
-
Szerintem az kimeríti a trollkodás fogalmát, hogy egy oldalt linkelgetsz amin értékelések vannak és ez alapján szarozod a játékot olyanoknak akik megvették és örömmel játsszanak vele. Ahelyett, hogy kipróbálnád és úgy tennéd ezt.
Vagy neked életben is mások mondják meg, hogy mi a jó? És ha 10ből 7en azt mondják, hogy a tehénszar finom és tápláló akkor azt fogsz enni? -
A lehetőség mindenkinek adott volt hogy kipróbálja. Valamint adott most is a starter editionnal. Mi a gond? -
az a " egy 2-es akart lenni -
El is búcsúznék, mert tényleg nem állt szándékomban a hangulatszítás, csak azoknak akartam segíteni, akik még gondolkoznak.
A trial verziót mindenképpen ajánlom, de azért a metacritic-et is olvassa el az, aki még nem biztos a vásárlásban.
A többieknek pedig további jó játékot kívánok! -
a dps nem rossz, de mi a tosz van az armorral? :D
" ütés a monkomtól és megmurdálsz
-
Tévedsz az azért tart itt Mo. amiért témában, de ne menjünk bele...
Olvasgass egy kis történelmet, hogy mi volt mo-on a háború és 89 között... -
7000 dps azért szép. Miaza szerszám a kezében? HP is megvan 20K ? Elég papírkarinak tűnik... -
Although #35309 Ez viszont nem igaz. Mert most is mennek a lehúzások van köztük elég komoly részletességű vélemények. A kulcsszó szerintem a béta ha valaki kipróbálta és úgy vette meg az nyilván azt kapta amit várt. De sokan lesznek akiknek 15e sok lesz egy ilyen játékért ebben biztos vagyok és ők minden időben lefogják húzni. Pláne ha nem is próbálta a bétát az bizony dühös is lesz. -
Az efféle fogyasztói kultúra miatt tart ma itt Magyarország :/
Ne mondd, hogy nyitsz egy USD számlát és arról nem tudod 60-ért megrendelni... -
drágaszágom
-
Ip címed alapján be határolja melyik országban vagy. -
Ez egyébként a világ vicce...
Amikor 1999-ben bevezették az EUR-t nagyjából azonos volt az árfolyama a dollárral. Azóta a dollár rengeteget bukott, de ez a butaság a mai napig megmaradt hogy USD=EUR.
A fogyasztónak kell észnél lennie, mert a felületes embereken lehet a legnagyobbat kaszálni. -
Régió alapján dönti el a rendszer hogy mivel fizetsz. (bnet is meg pl a steam is) Nem kívánságműsor. -
Although #35303 *Metacritic fejléct jelent a topic -
Although #35302 A tpoic címbe rpg van megadva és úgy is néz ki. Nyilván nem egy Witcherhez hasonlítható stílusban ez igaz. -
Soha nem volt az, bár annak is felfoghatjuk. Igényes RPG a javából, de műfajilag közel áll a Diablóhoz. -
Elmondtad, amit akartál, tudomásul vettük, hogy neked nem tetszik a játék, de most már kár szítani a tüzet, kezd olyan lenni a dolog, mintha szembe széllel vizelnél... -
a steamen is igy van -
Hát a dollár 242 Ft most, az EUR 309. Csak 4020 Ft-ot buktál.
Ezért nem szabad EUR-s bankszámláról dollárban meghatározott cuccokat rendelgetni.
De többet nem mondok, mert kiderül, hogy troll vagyok :) -
Alapvetően nem lenne baj azzal amit csináltál. Csak jelen esetben az amcsi kölkök elárasztották a metacritic-et és "Csakazértis mert nem tudtam játszani az első napon mert lehalt a bnet" lepontozták a gamet. Ezt már kb 10x kitárgyaltuk és meg is beszéltük hogy az ottani pontszám csak trollkodás. Ehhez képest te megjöttél és nyomtad hogy a metacritic az úristen és ők jobban tudják mert 1 millió légy nem tévedhet.... Magadat járattad le ezzel. -
Legalabb ne keverd ossze a stilusokat, ennyi erovel hasonlithatnad a guitar herohoz is. Szerintem most fejezd be, kezd ongol szagu lenni a dolog. -
A witcher mióta is hack n slash? -
Zozzancs #35294 Srácok miért van az, hogy hellen keveset droppol nekem?? pedig mindent felforgatok ... SK már halott ő se dobott semmi érdemlegeset.... -
Hát ha troll az, aki belinkel egy elég nagy mintával rendelkező véleménycsokrot, akkor elismerem, hogy vétkeztem és valóban troll vagyok
-
zsozsoo #35292 Blizzardnál 60$=60Euro
ezt nem tudom mi alapján csinálják sajnos, de nem volt választásom, hogy dolcsi vagy euro :) Lehet, ha amerikai címet írok, be dollárral számol? :D -
Korrekt. Számomra már a 2. rész is visszafejlődés volt ez meg pláne. El lehet vele játszogatni, de pl. egy Witcher után ez a játék nevetséges. -
Aki trollnak áll, ne csodálkozzon ha annak is hívják.. -
Although #35289 Azért a metacritices 4.0 users vélemény engem meglepett, ez tipikusan az a játék amit elsősorban a rajongói vesznek. Engem spec nem érdekel és nem is veszem meg mondjuk nem is fikázom, meglepett a grafika szintje de legyen ez szubjektiv. De így meg agyon erősen üt a 4.0-ás átlag. Utoljára a DA2 húzták így le de azt se ennyire.