78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Gyerekek, ez a WD elég érdekes. Nagyon kis gyenguszkának néz ki...ha továbbfejlesztem, akkor lehet belőle tökös karakter aki soloba nyomja a dolgokat? -
legalább ha másodjára viszi végig, új lesz szinte az egész játék...:D:D -
Most szereztem meg a 2. waypointot act 2 elején és 10 óra játékidőnél tartok. Nem tudom act 2-3-4 hosszúsága milyen, de D2-ből kiindulva ez összesen nettó 30 óra biztos meglesz.
Szóval aki 10 óra alatt végigvitte, az valamit nem jól csinált :) Kiváncsi vagyok pl hány párbeszédet hallgatott végig, hány pályát fedezett fel teljesen és mennyire fogta fel az egész sztorit úgy részleteiben, de van egy tippem a válaszra :) -
Although #35405 Egyébként én komolyan sajnálom a rajongókat itt, mert látom vannak szép számmal. De még céget nem láttam az EA-t is beleszámítva aki ilyen szinten lehúzza a rajongóit mint a Blizzard magam részéről jó rég megfogadtam semmit nem veszek meg, még akciósan sem amit csinálnak és nem irigykedem. :) -
Although #35404 Hú te egy igazi fan vagy:) Szoktál más színt is látni a piroson kívül :) -
Archenemy #35403 én konkrétan megvettem, nem is vagyok olyan helyzetben, hogy drágálljam, mégse tetszik
valamint nem irigykedem, hogy van akinek tetszik, biztos olyan játék is van, ami meg nekem tetszik és másnak nem
de azért csak hörögj nyugodtan, nem akartalak megzavarni a gondolatmenetedben :) -
Lack #35402 Én türelmes voltam, sőt nekem eddig tetszett, de a hétvége óta lagol mint a disznó, most röpke fél óra alatt harmadjára hajított ki a játékból, mondván: You has been removed from the game. vagy mi a tosz. error 317604 + error 3007 -
malystryx #35401 Urak! A fikázódók, meg a nemtetszők problémája egyszerű. Nincs meg nekik, mert vagy nem engedik nekik megvenni, vagy drágállják. De ami a lényeg, hogy irigykednek, mert a másiknak van.
-
Guríts le egy stampót, szükséged van rá :P -
"Nem kötekedek isten ments csak úgy gondoltam leírom a meglátásomat vagy mi fene"
A kérdésedre kb. nekem is ez a válaszom. Olvass vissza, ki milyen hangnemben reagált. -
guest key,egy darab, aki kapja...
VNVK72-MHWM-WV46W9-2RMT-H29YEE
a játék meg ba...tt nagy !!!!(witch doctor')
-
Valaki a secret levelhez szükséges staff-et összekovácsoltatta már?
Megvan minden, de nem tudom, hogy kéne a kovácsnál összebütyköltetni..
Hozzáteszem, kijártuk normalt, átléptünk nightmare-re, és ott szeretnénk nyitni a portalt, lehetséges, vagy normal fokozatra vissza kéne menni? -
Mire infernora jutsz, nem lesz nagy szintbeli kulonbseg inferno act1-4 zonainak szintlimitje kozott, ezert barhova mehetsz publicban, csak valaszd ki es hajra. -
?? -
BongoBácsi #35394 Sziasztok! Gondom van a letöltött installerrel mar 2x leszedtem először a disket nem talalta úgy, hogy kitöröltem es leszedtem újra most vmiért nem akarja befejezni a downloadot sajna DVD olvasom perpill nincs. Van valakinek valami ötlete a probléma megoldására ? -
whisper #35393 En barbarrql tolom es nagyon tetszik singlebe multiba nekem bejon ahogy van a ajatek es majd lesz ez nehezebb is. raadasul craftolas is erdekes vagyis legalabbis szinesiti a karim. bocsiba telefonert
-
vegyél fel friendbe. én még csak nightmare en vagyok. meglessük azt a küldit. -
A kövekkel a stat állítgatás jah, nagyon nem mindegy mi kerül a slotokba. -
do2 #35390 dehogy jön új, legtöbb 4 ember volt akivel együtt játszottam, átmegyünk 2-3 dungeonon, de a küldetés nincs rendesen lezárva, kilpnek szép sorba és nem jön új. Megunom az egyedüli nyirbákot, nyomok egy új küldetés folytatást, akkor megint onnan adja ahonnan el kell kezdeni megint végigjárni azt a 2-3 dungeont.
Vagy valamit én csinálok rosszul ? -
ezt nem értem,, te választod ki milyen küldit akarsz. nem csinálják végig? nem értem. egy küldi nem lehet több fél óránál ameddig azért benn vannak. meg ha egy ki is lép jön új. -
do2 #35388 Szerintem ez a sima küldetés magától joinolós rész nagyon ellett baszva.
már 6x kell végigjárnom azt az egy küldetést amit elkezdtem, mert sosem hajlandóak végigtolni, egyedül meg szar és unalmas.
tegnap 2 órán kersztül ismételtem folyton, és ma is legalább 1 órán keresztül semmit se haladtam, mindig előről kell kezdeni a küldetést.
-
guest key,, többen odaadták az övéket. az enyémeket most adtam közre és már el is keltek. szerintem keress és találsz. egyébként úgy tudom lesz starter edition. ami mindenki számára elérhető -
azért érezhetően nehezedik szépen a játék. healing mantrával azt hittem én vagyok a prime evil normálon, nightmare en meg már két heal is van mellé ha csapatban toljuk.
teljesen jó, hogy nincs skill tree, egy csomó helyzet van amihez adaptálódni kell. bossfightok, szivatós elit pakkok, solo vagy coop. nagyon élvezem, hogy állandóan megy a számolgatás meg a próbálgatás
meg a statok elosztása is ok, hogy adott. képzeld el, hogy csinálsz egy glass canon wizardot és hellen már szívsz vele és törlöd ki. a gear statjai meg a kövek bele, legalább annyival növelik a dolgokat mintha te osztanád el a pontokat. több ezer hp sorsáról dönthetsz csak a gear el ami szerintem karaj. főleg hogy ki lehet venni a köveket a gearből. iszonyat jó döntés volt imho.
szerverleállások nekem se tetszenek, de mit csináljak? égessem el a dvdt, hogy aztán amikor ujra van szeró kutarjak a hamuba?? ha fejenállok, meg telerédzselem a fórumokat se tudok joinolni. -
Laci82 #35385 Szia.
Hol lehet kipróbálni?
Még mielőtt megvenném és nem tettszene jó lenne kipróbálni. -
indul a biznic :-) :-) :-) -
Legendary? nebassz...akkor te makosabb vagy nalam :s -
nah most már elegem lett. MENNYÉ MÁN INNEN A VÁSOTT TROLLOS PECSÁBA.
nem érdekel, hogy szerinted szar a játék, nem érdekel, hogy másoknak nem tetszik, ott a lehetőség a kipróbálásra, senkinek nem szorítottak pisztolyt a fejéhez. aki hezitál, hogy megvegye, az ne is vegye meg. ne foglalja előlünk a szerver kapacitást. komolyan kész vagyok.
ez a d3 fórum ahol a játékon belüli élmények vannak megosztva. nyiss egy topicot hogy miért ne vedd meg a d3 at oszt csá. ha a világ összes emberének nem tetszene a játék, én akkor is tolnám vele. és nem azzal foglalkoznék, hogy fórumokba postolnék hogy vazz milyen szutyma játékokkal játszotok bezzeg a d3 mennyire állat.
nemérdekel hogy trollkodsz, de mostmár a rendszerváltáson keresztül mindenről szól a topic, csak arról nem amiről kéne... -
nekem normal act2-n esett először :) -
Elsőt most találtam hell act2 végefele..viszont plant még egyet se. -
nephalem valorral azért dobálják rendesen a bossok is a sárgát, én állat Azmodan kapuja lecseréltem archont hidrára (-valor fail), jött is a kék eső... -
Nightmaren? Legendary? DE VAAAAAN!!!:D
-
Public gamebe ugy latom nem lehet bemenni csak a sajat szintednek megfelelobe.Ez hogy fog kinezni infernon,nem fogok majd tudni farmolni akarhol publicba? -
miért Kell egyfolytában egymás nyakának ugrani egy játék miatt? Nekem tetszik, neki nem, oszt kész. -
Bocs 3-ból 2-en :)) -
Belial nagyon ütős, amikor húztam a másodlagos karim HC normalon, úgy szétcsapta valami Monk társam, hogy fel se tűnt mikor halt meg csak a végén, hogy 2-ből 3-an maradtunk. :) -
Ha valaki megdobna egy guest pass-al,annak megköszönném. -
Nem az a legfontosabb. Hol marad a pálya újrafelfedezésének öröme, ami az elődökben annyira jó volt? -
Értsd már meg, hogy azért áll azon a pontszámon, mert a kezdeti szervernehézségek miatt a ragelők lenullázták a játékot! Ha elég türelmes vagy látsz érdekességeket user hozzászólások közt.
Én több olyant találtam, ami betűről-betűre megegyezett más hozzászóláséval.
Sőt olyan is van, amit szóról-szóra 7 különböző user írt. Ember olvass és érts, az hogy neked nem tetszik/tetszett nem azt jelenti, hogy mindenkinek akik ott nullákat osztogattak azoknak sem tetszik. Csak dühből csinálják.
Nem hallottál még róla, hogy metacriticen pont a user pontszám a nem mérvadó sok esetben, mert semmilyen előfeltétel nem kell a pontozáshoz és bizonyíthatóan csupán dühből nullázgatnak tömegével.
Ennyire sötét nem lehetsz. -
Jó a map kialakítása fix de a "tartalom" változik valamilyen szinten nem az a lényeg ? :D :P -
Azt tudom honnét indult a dolog csak azt nem értem, ha nem érdekel a dolog miért olvasom 2 oldalon keresztül a reakcióidat. Vagy szimplán nem kéne foglalkozni vele, vagy nem kellet volna beszúrni a linket :] gondolhattad volna mi fog következni belőle :P
Nem kötekedek isten ments csak úgy gondoltam leírom a meglátásomat vagy mi fene :P...