78998
  • sz4bolcs
    Demon hunter (18+)
  • malystryx
    Ez miért hörgés??? Tudod te mit beszélsz?
    Szépen le lettem hurrogva, de hát nem is vártam mást. Egy haveromnak akartam megmutatni, hogy ilyenkor mennyi ellenséget lehet szerezni. Minden úgy történt ahogy azt előre megmondtam neki. :))))))))
    Csak így tovább, megy ez nektek.
    További szép estét!
  • sz4bolcs
    Miért ne lenne? :)
  • elitehun
    tuti lesz
  • setuh
    Szerintetek lesz olyan ember aki fog vasarolni penzes ah-bol?:DSzerintem hamar tonkre megy majd.
  • elitehun
    jövök 38-as karival
  • sz4bolcs
    valaki jön hellre hentelni akinek van mikrofonja??
  • ScarY MAN
    köszi :)
  • whisper
    Gz
  • do2
    létezhet olyan hogy nightmare act 2-ben vagyok, és csak act 1 publikus játékba tudok bejoinolni ? Tököm kivan néha
  • elitehun
    azigen :D
  • j0nNyKa
    "majdnem" 30k
  • elitehun
    jogos, a monszták is tiszteletben tartják ezt és megtartják az 5 méter távot XD
    Am ja, ilyen dps-el nem sok minden juthat a közelébe :D
  • Ohyner
    Srácok ne etessük már a trollt. Elég unalmas, hogy az elmúlt időszakban ilyen debil hozzászólások születnek miattuk. Valakinek nem tetszik a játék, oké értjük. Nem kell, hogy szeressék. Ha valaki meg nem tudja felfogni, hogy singleben is a szerverről kerülnek be a szörnyek, tehát várhat a törtre, akkor megint felesleges hozzászólni.
  • whisper
    En azt nem ertem hogy nekem hasonlo configom van csak 6850-el nem csucs de full hd siman megy. viszont azt nem ertem mert idiota aki uj gepet vesz. lehet regi gepe can es most drissitette de azt meg vegkeppen nen ertem diablo 3 forumra mi a fenek kell kinek milyen gepe vanon vitazni? Max ha technikai kerdsed van! De javitsatok ki ha roszul latom nyugodtan.
  • CalebJoe
    egy dh-nak nem is kéne nagy mivel távolról harcol
  • hawkie22
    Nem bug. Ha túllicitáltak, akkor menj a Completed fülre, ott visszakapod az első licited árát, és licitálhatsz megint, nem veszítesz pénzt.
  • elitehun
    én még mindig keveslem azt az armort :D
  • Szakesz
    Ha állításod igaz, akkor neked 1-2 napi fizetésed lenne, mégis itt vered magad miatta - bár az is igaz, hogy nem tetted hozzá, hogy havonta vagy évente keresel több százezer forintot - utóbbi esetében megértem a helyzetedet. :)
  • Tatyla
    na jelenlegi dps :)

• Crokin
    Lent a buffjaidnál látszik, lvl60-tól lesz. A többi passz.
  • Her Laca
    Nem szívesen írok ilyet,de te komám ritka egy idióta vagy:) Minden egyes kommenteddel meg is erősited ezt a cseppet sem hízelgő benyomást. És ez független a játéktól:)
  • ScarY MAN
    valaki?:)
  • Mr_no_NaMe
    Én pl A hitelre vettem meg ma a játékot xDDasd
  • RatBaG #35424
    eredetileg úgy terveztem, hogy wd-hez a faszi illik, de a hangja meg az animációja is olyan izé... később ha a páncél takarja, már lehet nem olyan zavaró, de most elbizonytalanodtam. csak emiatt új karit húzni később kicsit meredek lenne :D
  • Zoliz
    Nekem nem kell multi, csak singlebe gyakom majd nemsokára. Ez van, a világban csak a multis töréseket képtelenség létrehozni a randomizált szerver authentikációk miatt.
    A Diabló 3 szögezzük le szintén csak a multi miatt érhet meg egyeseknek 15-22 ezer forintot, ami egyeseknek negyedhavi fizetésük és félhavi segély..
    Bla.. bla.. legalább itt látom, hogy tényleg nem egy nagy szám a játék.. Ha mindenki istenítené lehet megvenném 10k-ért.
  • Archenemy
    lol nem drágállja, csak leírja, hogy milyen drága, aranyos :)
  • Prof William
    Az AH-ba egy bug sztem, hogy ha licitálok egy cuccra 6000 -aranyért és mondjuk újra licitálok 6200 arannyal akkor újra levon a aranyaimból 6200-at. Persze ha fail a licit akkor visszakapom de már vesztettem el 1-2 tárgyat így, hogy lictiálok, ráígérek aztán hirtelen elfogy mind a 30 000 arany.
  • CalebJoe
    nőt:)
  • Pretorian
    Hát ha csak guest pass-t nem kapsz, vagy meg nem várod a 3 hetet a starter editionig, amikor mindenki számára elérhető lesz, akkor nem fogsz vele ingyen játszani sosem, csak hogy lelőjem a poént.
  • Attila1234
    Arra bizony várhatsz, hogy a Diablo 3-ből legyen olyan törtszerves verzió, ami megközelíti az eredetit, de csak nézegesd szorgalmasan az ncore-t, hátha. :)
  • Zoliz
    Nem drágállom, több százezret keresek, de minek adjak ki ilyen sok pénzt, ha ennyien megveszik? Ez csalás és profitéhség. 4-5 ezer forintért is megérné a Buzzarnak adnia, akko megvenném..
  • elitehun
    szerintem szarkasztikusan mondta ^^
  • Zoliz
    Az én gépem gyorsabb mint a tied annak ellenére, hogy két és fél éve vettem és csak egy 1,5 terabytos winchesterrel kellett bővítenem azóta, ellenben azokkal akik most is megveszik a 7x-es Radeonokat aminek semmi értelme. Buta emberekkel vangyunk körülvéve akik fizetnek azért amiért nem kéne, bár ha nem fizetnél a játékért nem is jött volna létre, hogy játszhassak vele én is hamarosan ingyen.
  • RatBaG #35414
    hatalmas gondban vagyok... nem tudom, hogy male vagy female WD-t indítsak :D

• Pretorian
    A szájukba adod hogy szar a játék, kinek segítesz ezzel?
    Olyan értékeléseket is linkelnél akkor, amelyek az egekig magasztalják a játékot? Csak hogy meglegyen a balansz tudod.
    Annyira szánni való ez a fajta manipulatív "hát én csak véleményeket linkeltem, az már ne érdekeljen senkit sem hogy ezek 95%-a fika" bs.
    Aczél György sokat tanulhatott volna tőled.
    A játékostársadalom árnyaltabban gondolkodó része (15%-a) úgyis csak nevet ezen az egészen. Legalább észrevennéd hogy van egy másik véglet is + a középút. Amúgy egy ilyen megmozdulás után ne csodálkozz ha nem veregetik meg a válladadat a topikban, manipulatív, visszatáncolós trollkodásért büntipont szokott járni.
  • Szakesz
    A játék eleje valamilyen szinten több tartalommal bír olyan szempontból, hogy nagyobb a bejárható a terület, több a felfedezésre váró katakomba, barlangrendszer vagy elhagyatott földalatti folyosó, viszont Act IV-re leginkább pont ennek ellenkezője jellemző.
    Act I és Act II nekem is sokáig tartott, és Act III sem volt túl rövid, de Act IV-nél szerintem túlságosan felpörögtek az események - persze ez csak Normalon igaz, és őszintén szólva arra számítok, hogy Inferno fokozaton már teljesen máshogy fogom gondolni. :)
  • Archenemy
    nyilván ilyen szemétből összeguberált gép mellett nem telik eredeti játékra, szóval nyugodtan várd meg az egy év múlva megjelenő bugos vírusos hackelt krekkelt fost
  • Zoliz
    Melyik a jobb a 2. vagy 3. Diablo?
    Érdemes megvárni a Razoros vagy Skidrowos dobozos változatot?
  • Crokin
    Te most miről beszélsz? Valóban lehúzás nagy kifizetni egyszer 12,5k-t, amiért aztán örökké játszhatsz... még ha havidíjas lenne...