78998
  • Rita79
    miért nem írod ide be? nem mindegy neked, hogy ki kapja meg?
  • Hegi90
    megvan
  • MentalSlavery
    Nem, 40k gold miatt nem volt kedvem még ezzel szórakozni. 1 nappal ezelőtti állapotra állítják vissza amúgy.
  • Archenemy
    Nem úgy kell sokat keresni, mert úgy tényleg nem. Az AH-n való szórakozással, olcsón veszem-drágán adom üzleteléssel lehet. Legalábbis EVE-ben, WOW-ban mind lehetett, ha valakinek volt erre affinitása. Itt mondjuk minden tranzakcióból levesz ugye a blizz egy jó adagot, de ettől még nem lesz lehetetlen. Szerintem persze.
  • oneal1
    van egy guess passom, akir érdekel írjon privátot.

a 2. privátot küldőnek küldöm a kódot:)
  • pimpi001
    titkos palya reszleteirol tud valaki linket? vagy leirni esetleg? mien itemek kellenek, azt hol osszerakni?
    thx
  • Carmang
    Érdemes nézegetni az AH-t (ha még valaki nem tette volna meg).
    Teljesen fogalmatlan játékosok kirakják a Bid-et alapárra, a Buyout-ot meg jó magasra. A néhány órás hátralevőkre érdemes rárepülni, jó cuccokat lehet szinte ingyé' megszerezni.
  • sirdond
    ez engem is érdekelne. hogy sikerült összehozni?
  • j0nNyKa
    igen, ezen speciel 2 random stat volt (az str meg a gold pickup)
  • sz4bolcs
    És éltél vele?
  • Jabar
    gz, a set item is random statokal craftolható?
  • Szakesz
    Szerintem már minimum eltelt negyed óra a kép megtekintése óta, de még mindig hányingerem van. Nem erre számítottam...
  • yesname #35476
    Hogy Blizz mit ért alatta nem tudom, de elvileg az adatbázis visszaállítása egy korábbi backupra. (Persze itt most csak az adott accountról van szó.)
  • Szakesz
    Szia!

Úgy gondoltam, hogy itt az ideje váltani. Jó volt a WoT, és olykor-olykor még most eljátszogatok vele, de már kellett egy kis vérfrissítés. :)

Egyelőre Lvl. 32-es a Demon Hunterem és Nightmare Act I-nél tartok. Lehetőség szerint próbálom kiismerni a karakterem képességeit, a lehetőségeket, a pályák adottságait, a mobok és bossok képességeit stb.
  • sz4bolcs
    mi az a rollback?
  • MentalSlavery
    Igen és kaptam egy auto reply-t, hogy rollbackelhetek ha akarok blabla.. ennyi.
  • sz4bolcs
    Hát az kizárt. :) Napi 10 óra mf-eléssel sem fog kijönni normális órabér se, nemhogy meggazdagodás.
  • ProGabe #35471
    Hasznos lehet:

• Prince23
    A supportnak írtál amúgy, vagy erről ők is tudtak már?
  • setuh
    Akkor meg sokan majd ebbol fognak megelni,foleg az ilyen se pisi se kakisok xd
  • MentalSlavery
    Sajnos elhiszem, mivel ma arra értem haza, hogy ellopták az accomat.
    Szerencsére gyorsan és zökkenőmentesen ment a visszaállítás.
    A cuccok megvoltak a karaktereken, viszont 0 gold figyelt a zsebben.
    Legyenek boldogak azzal 40k-val. Nem vagyok ám túl jókedvű a történtek után..
  • PiszkosFred
    Ido kell, amig letisztul a kep. Az elso idoszakban nagyon kaotikus a kereslet es kinalat, a kezdeti roham utan (tippre 1-2 honap) beall mindennek az arfolyama. Az lesz majd erdekes, hogy mekkora diff lesz us-eu-asia regiok kozott az egyes termekek eseteben. Most nagyon sok ember ha szineset talal - marmitn itemet - rakja is az AH-ba, hatha... A penzes resz is hasonloan fog indulni, de idovel majd beall egy normalis szintre. WoWban sem volt ez maskent anno, amikor indultak meg uj serverek, a jatekosok egyik resze az AQ titleert hajtott, a masik resze meg AH-t szorta tele mindenfele sz*rral :)
  • j0nNyKa
    1. szettes itemem, konkrétan a plan-je esett ki:
  • setuh
    Ha tenyleg az volt akkor az is az o szegyenuk,nehogy mar ezzel kihuzzak magukat.
  • sz4bolcs
    Hát.. Blizzard érdeke is, hogy legyenek. Úgyhogy ha nincsenek, akkor majd lesznek. :D De amúgy most is vannak benne nagyon szép ritka példányok, csak nekem kicsinek tűnik a szórás, egy normális felszerelést bárki kimf-el magának.
  • PiszkosFred
    Egesz este idaig stabil volt, egyszer ugrott narancsba, de le nem dobott, se semmi komolyabb lag, pedig negyes partyval daralunk mint valami orul saskaraj... :) Lehet a szolgaltatodnal lesz a gond.
  • Prince23
    Tegnap azért nem volt online a dio3 mert hacker támadás érte a szervereket...

most derült ki
  • coolpet
    Sracok uj karit inditottam normaltol, most kezdem, aki akarna jonni velem, vegyen fel friendnek, irjon ram .
    Battletagom a nevem mellett
  • YakHead
    3007-es hibakóddal dobál ki. Az nem tudom mit jelent vagy milyen hibát takar
  • Ry0K3N
    Én ma csak kissebb laggokat tapasztaltam, gondolom most este van a legtöbb palyerszám de hogy menet közben ledobna a Bnet ilyen még nem volt.
  • YakHead
    Srácok, létezhet, hogy még mindég rendetlenkednek a battel.net szerverei? CSak azért kérdezem, mert már kezd kicsit aggasztani, hogy 10-15 percenként kidobál a játék. Kezdem azt hinni, hogy nálam van a baj, de ha "globális" a probléma, akkor nem hisztizek annyira. Esetleg lehet rá valami megoldást találni? (EU szerver és nincs semmi különleges a beállításoknál) Köszi előre is.
  • Ry0K3N
    Normálon minden questet megcsináltál?
  • do2
    valaki jön segíteni act 2 nightmarre ::D
  • Hegi90
    "Crit hit chane: 100%"
    wat
  • elitehun
    ááá a szemem, a lelkeeeem
  • setuh
    Magambol indulok ki...vannak olyan ritka targyak amikert megeri majd?
  • Troyan
    megyek pill
  • malystryx
    *Bocsi, Szakesz.. :)
  • do2
    kinek van kedve segíteni nekem nightmare act 2ben ?
  • malystryx
    Szia Szekesz és Ohyner! Jó ismerősöket látni itt is. Ti is megvettétek? Sztem nagyon jó kis cucc lett :)