78998
  • Snomag
    Na ez jo hir. Most jutottunk el meg csak hellre, de jo tudni, hogy ez mar nehezebb lesz. Nightmare vegere, sikerult szerezni jo fegyvert es igy az nagyon egyszeru lett.
  • j0nNyKa
    ugye, hogy így is hozzá lehet állni a problémákhoz? már jobb :)
    btw egy pár dolog, amit leírsz, a dio2-nél is csak a kiegészítőbe került bele (valamivel azt is el kell adni)
    addig meg hogy fognak-e hiányozni... meglátjuk pár hónapon belül, addig azért bőven van mit csinálni
  • tarti19
    Hellen 2 ütés, infernon szinte mindig 1 ütés s halok:P
    Nehezítést meg lehet, hogy élvezik a hc gémerek, de nem hiszem, hogy a többség azért majd,a mikor eljut infernora s nincs még úgymond túlgearelve!, hogy akár 1 kék, arany pakkon 10-20 wipeot is lehozzon:P
    Itemizáció meg konkrétan nagyon béna lett. az nonszensz, hogy olyan cuccokat dobálhat a játék, ami egyetlen 1 klassznak sem esik bele a jó kategóriába, mert ostoba módon random generált statokkal van megáldva. Ma pont fogtam infernon 1 2 kezes bowot, amin van only witch doktor poison sebzés növelő. Köszönjük BLizzard:P
  • yesname #35565
    Én Nightmaret DH-val kezdtem el tegnap, de csak kíváncsiságból, hogy mennyire nehezebb. Azért érezhető a különbség Nomrla-Easy-hez képest.
    Kíváncsi vagyok Hellre miylen lesz, de most egy HC Monk-ot indítottam és inkább azzal fogok játszani, mert ég és föld a különbség játékélmény tekintetében a Soft és Hardcore karakterek közt.
    Ez az egy élet nekem kicsit még erős is, de mivel softcore kariknál semmilyen bünti nins, ami miatt aggódnom kéne nem tehetek mást, mint hogy HC karit indítok.
    Legalább jelentősebb Xp vesztés lenne halál esetén, ami okozhatná szint és skill elvesztését is. Az lenne a legjobb. HC karival még normálon is kihagy 1-2 ütemet a szívem.
    Volt két nagoyn meleg helyzet. Egyik alkalommal szokásból, hogy normal laza, meg eeasy belerohantam egy dupla elite packba. Kb 1% HP-val sikerült elmenekülnöm. Rettegek, de sokkal jobb a játék :D
    Van izgalom rendesen.
  • j0nNyKa
    follower a templar? mert az nálam nem nagyon tartóztat fel semmit sajnos :D
    bár a másik kettő még haszontalanabb, szal franc tudja
    lehet, hogy csak nagyon-nagyon gearelni kéne őket?
  • XeroX
    Valóban, így hívják.
    * intelligence
  • Mydgard
    Hamarosan megtapasztalom en is, akkor bovebben tudunk ertekezni a temarol.
  • Carlos
    úgyérted intelligence
  • XeroX
    A SoulHarvest -et nemigazán használom mert nincs rá szükség.
    Egykezes rare fegyver + mojo.
    Minden cuccon a legnagyobb intellect, vitality és +30 as intellect kő.
    Fegyóban egy kocka ruby kő, fejesben +30 vitality.
    Persze minden cucc rare :)
  • Carlos
    nightmare lószar hell-hez képest.
    Olvastam valahol a hivatalos fórumon, hogy nincs akkora nehezedés hell és inferno között, mint nightmare és hell között. Nemtom mennyire igaz ez.

OFF:
    egyenlőre: egyenlő darabokra
    egyelőre: még
    ON!
  • Aradebil2
    100%ig egyetértek a posttal, nagyon sok felesleges butaság maradt benne a gameben,amik hónapok múlva nagyon ki fognak ütni sztem
  • Mydgard
    Teszteles alatt, egyenlore NM vegen jarok. Lehet haladni 2 karddal (frenzy+ww), de rengeteg vit kell es minden skillre lifestealt kell rakni, meg attack convert to life itemek kellenek minel tobb, minel jobbak. A masik variaco valami brutal egykezes fegyo + pakzs, cleave + ww es leehtoseg szerint szinten annyi lifesteal amennyi csak lehetseges. Egyenlore ugy latom, hogy ahogy nehezedik a helyzet, csokken a haladasi sebesseg egy eroteljes damage noveles (+leehtoseg szerint armor es vit) ismet hatekonnya tesz. Van olyan runa amelyik criticalt novel van olyan amelyik lehetove teszi, hogy a criticallal eletet szivjon es furyt toltson. Gyakorlatilag hallhatatlan, folyamatosan ww-zo barbar (oriasit critelo, eletetszivo) fele is el lehet mozdulni.

Egyenlore probalgatom a dolgokat, de NM vegen siman haladok es daralok.
  • Sheltem
    Szia!

Én az érvekkel alátámasztott kritikákat elolvasom és még reagálok is rá akár.
    Először is előrebocsátom, hogy mivel nekem nagyon tetszik a játék, ha 1es értékelést kapott volna 10es skálán mindenhol én akkoris játszanék vele, a lényeg, hogy én jól szórakozok, ha mindenki más nem az sem érdekel, az az ő dolguk.

Amik itt le vannak írva igaz dolgok, valóban nincsenek már követelmények (str,dex) cuccoknál, nincsenek etheral dolgok, amiktől mégritkábbak a jobbfajta ritka cuccok, rúnaszavak stb..
    Tudomásul kell venni, hogy manapság picit egyszerűsítik a játékokat, ha úgy tetszik "konzolosítják" (mit fogok ezért kapni), de tényleg akkora gond ez? Nem tudom én már a mai rohanó világban nem annyira keresem, hogy minél összetettebb játékot találjak, ha egy játéknak jó a hangulata akkor eljátszok vele évekig is akár. A diablo3 ilyen...
    Az, hogy 80 órás játék az no comment, én barbárt indítottam, mire meglesz neki a Mara, Soj, Tyrael stbstb összes cucc és mindegyikbe meglesz a radiant star gem az szerintem nem, hogy hónapok hanem inkább évek. És ez csak 1 karakter. Ha esetleg később ráunok kicsit(kötve hiszem) akkor játszok valami mással aztán újra diablo3.

• Snomag
    Kicsit szelsosegesen reagalsz :D

Amiket emlit a srac a belinkelt forumon, teljesen megalapozottak, nem agyatlan fikazas.
  • tarti19
    Igazából, a followeren múlik :P Van, hogy feltartóztatja őket vagy én reppenek hátra, de mivel más passzív skill nem nagyon adott volna érdemben többet, így ezt választottam:)
    Bár az vicc, hogy a bossok könnyebben lemennek, ha képes vagy betanulni a mechanikájukat, mint a random generált kék, sárga pakkok, amik ráadásul csak dobhatnak finomságot...
  • yesname #35553
    Én Nightmaret DH-val kezdtem el tegnap, de csak kíváncsiságból, hogy mennyire nehezebb. Azért érezhető a különbség Nomrla-Easy-hez képest.
    Kíváncsi vagyok Hellre miylen lesz, de most egy HC Monk-ot indítottam és inkább azzal fogok játszani, mert ég és föld a különbség játékélmény tekintetében a Soft és Hardcore karakterek közt.
    Ez az egy élet nekem kicsit még erős is, de mivel softcore kariknál semmilyen bünti nins, ami miatt aggódnom kéne nem tehetek mást, mint hogy HC karit indítok.
    Legalább jelentősebb Xp vesztés lenne halál esetén, ami okozhatná szint és skill elvesztését is. Az lenne a legjobb. HC karival még normálon is kihagy 1-2 ütemet a szívem.
    Volt két nagoyn meleg helyzet. Egyik alkalommal szokásból, hogy normal laza, meg eeasy belerohantam egy dupla elite packba. Kb 1% HP-val sikerült elmenekülnöm. Rettegek, de sokkal jobb a játék :D
    Van izgalom rendesen.
  • Since
    Soul Harvestel vagy anélkül? Milyen fegyót hastnálsz? egy-kezes, vagy kétkezest?
  • j0nNyKa
    köszi a linket, már törlöm is le mindkét gépről
    huh... mi lett volna, ha nem postolod be ezt a faszságot? fent maradt volna a dio3 a gépemen :|
    megmentettél!
  • ZsZso
    Nem is értettem, hogy miért van olyan achi, hogy érj el két WDvel is 60as szintet. Minek két ugyanolyan classt csinálni?! Nem vágom...
  • Carlos
    Lenne egy kérdésem a HELL barbároktól.
    Jelen pillanatban kábé (fejből csináltam) ilyen skillekkel megyek: link
    4500-5000 armor (buff nélkül)
    23000 hp (buff nélkül)
    és olyan 5800 dps (buff nélkül)

Viszont a hell-en rendszeresen borulok a champion csapatoknál. (tegnap volt úgy hogy 2 csapat volt egy helyen bedaráltak, de szép lassan (4-5 halállal) sikerült lenyomni őket)

Ez normális? Mit kéne változtatni?
  • Jeffjohnson
    Az én és haverom accát is feltörték sajna 100k goldom némi poti meg pár cucc bánta mindenesetre elégéggé zavaró, hogy a support csak rollback-el tudná visszaadni... azóta két külföldi is írt nekem mind2 vel ugyanez történt...nem értették mit keresek a friendlistjükön. Elszomorító. Asszem egy autenticatort be kell üzemelnem bár állítólag azok sem voltak biztonságban.
  • ZsZso
    Igen, így egészen más mint régen volt. :S Sokal jobb volt a haverok közt csereberélni a hetek alatt összegyűjtött tárgyakat, s szívből örülni nekik, de még arra is emléxem milyen tortúra volt saját karakterek között tárgyat cserélni :). Régi szép idők.
  • Aspyrin
    a jó öreg tg :)
  • yesname #35545
    Ez a post tökéletesen megfogalmazza mi a baj a Diablo 3-mal:
    Lack of content
    Ezt csak azok nem ismerik el, akik nem akarják észrevenni. Sajna kezdem magam is azt érezni, hogy ez a Diablo nem lesz túl hosszú életű. Attól függetlenül, hogy egyelőre még élvezem látom hogy ez így nem jó és sajnos ezek olyan alapvető játékmechanikai hiányosságok, amiket expansion-nal nem fognak (talán nem is tudnak) megváltoztatni.
  • j0nNyKa
    egész hasonló
    steady aimnek van értelme? én elég kevésszer vagyok messze az ellenfelektől
  • XeroX
    Nekem WD damage lvl30 ~ 820, lvl31 ~ 1070.
    Szerintem durván sok, az AH -ból feltápoltam magam, igaz így a játék kihívása értelmét vesztette, azmodan pillanatok alatt meghalt.
    Az online AH elbaszta az offline játékot szerintem.
    Aki valóban szeretné élvezni a játék kihívásait, az elfelejti az AH létezését.
  • Susarc
    Molten/Poison chained azért para:P
  • tarti19
    furcsa, de nem tűnik rossznak, bár most Inerno 2 actja uygan kemény, de vannak a kék, sárga pakkok, akiket 75%-ban wipe nélkül le tudok ölni ezzel abuilddel. Azért megnézem a tiéd is, lehet az is vad lesz:P
  • Frankie87
    Üdv!

Ki milyen buildet használ barbárral? Én most 45-ös vagyok, Nightmare act 3 és ezzel nyomom. Kb heal potit se kell használnom... nossoknál maximum kell 1-2...
  • j0nNyKa
    ez a build jól bírja, perpill 2 db 1kezes crossbow-val (shadow power + rain -> nem fogy a hpd, többi értelemszerű)
  • Marfy
    Értem köszi!
  • tarti19
    Nekik be van kapcsolva a sharpshooter nevű passive skill, ami 3% critet stackel másodpercenként amíg el nem éri a 100%-ot, de ha közben critet lősz, akkor reseteli s kezdi elölről.
  • Marfy
    Mennyi dpsetek van 53as wizarddal?
    A fegyverem velem egy szintű wand, minden cuccomon int+vita (int többségben) és még is csak 1958. Láttam screeneket 51-53-as Demonhunterekről, nekik 5000-7000 között változott.
  • Zsoltika 007
    Olvass és értelmezz! Unconfirmed mit jelent?
  • tarti19
    Sziasztok. Esetleg van olyan aki demon hunterrel zúzza s úgy Inferno act 2-nél jár? Milyen "buildet" használ a kék, sárga pakkohoz? lletve a 2 egykezes, a 2 kezes miért jóval gyengébb, mint 1 kezes és quiver?( Értem a mechanikát, csak konkrétan esélytelen ilyen szinten nem dps-re gyúrni)
  • Maak
    *intelligence

Hazaerek megnezem nalam mennyi, ennyit tudok segiteni...mondjuk mar magasabb szinten vagyok picivel.
  • TVelvet
    Én most pakoltam össze barbinak egy 33k hp-t, és 5,5k dpst 4100 armorral, 54-en, act 1 hell, vicc szint. :D 2-3 elit mobpackal harcolok, és semmi para nincs.
  • Newfronter
    Írta is valaki, hogy elveszett 30k goldja, ha jól emlékeszem. :S
  • Since
    Az rendben van de mennyi az átlag DPS, vagy mennyinek kellene hogy legyen?
  • Maak
    Attol fugg mi van rajta :D Inettligence es weapon dmg powa