78998
  • Aradebil2
    darkd3
  • cifcuk
    Hmm, na kipróbálok egy rare nyilat, meglátom mi lesz.
  • cifcuk
    Ok, köszi, én is erre tippeltem.

Régebben volt itt szó valami dark grafikai modról vagy beállításról, az létezik? Sehol nem találom.
  • Jadis
    Ez alapján csak a dobozos verziókhoz jár guest pass:
    http://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-starter-edition-guest-pass
    :(
    Azért köszi ^^
  • Carlos
    Hát figy. Én level 20-on már vásároltam 1-2 ezresért SOKKAL jobb cuccokat, mint amit adott a sors. A lényeg, hogy nézd meg a tárgy szintjét és úgy árazd be.
    Pl egy level 8-as kardot kirakni 10K-ért hülyeség, mert egy level 8-asnak nincs annyi pénze (hacsak nem sokadik kari).

Szóval a lényeg...: A SOK KEVÉS TÖBB, MINT A KEVÉS SOK!

p.s.: A szar tárgyakat nem érdemes berakni. Ami semmi jó módosítót nem ad...
  • tarti19
    Semmit, amíg legalább nem mész át infernoba :) Addig kb.: értelmetlen s utána is nagyon nehéz megélni...
  • cifcuk
    AH-ban mit érdemes berakni eladásra? Csak magas szintű cuccokat vagy már alacsony szinten is megvesznek ezt-azt? Csak azért kérdem, hogy nem pakoljam tele olyanokkal amit úgysem vesznek meg. Nem vagyok pro az ilyesmiben. Jelenleg 14-es vagyok, van pár rare cuccom amit eladnék, de nem tudom kell-e valakinek az ah-ban ilyen szintű cucc.
  • Aradebil2
    Azmodan farming&leveling
  • Bigpigrib
    Sajnos néha kell venni ezt azt, mert a mobpackok/bossok olyan szutykokat dobnak (a szintemen-30-32-35)hogy ha vicceket mesélnék nekik hamarabb felfordulnának.
  • Carlos
    én rettentő smucig vagyok az AH-ban, bár énis inkább menjen el 20K-ért tutira mint szarakodni 50K-val vagy eladni mercsantnak 500-ért. :D
    Venni sem szoktam drága cuccot, bár most elcsábultam és vettem egy 350-es kardot sockettel meg str -el meg vitality-vel 75K-ért. (4300 dps-ből csinált 5800-ast)
  • tarti19
    inkább bug, mint exploit, de ezen lehetne vitatkozni... magát a játékmechanikát nem befolyásolja...
  • cifcuk
    Én online vettem meg, ahhoz jár guest pass? Ha igen és megmondjátok, hol találom akkor én tudok adni.
  • Jadis
    Sziasztok
    Barátnőmmel jövő hétre tervezzük a játék megvételét, de előbb szeretnénk még kipróbálni a játékot. Ha valaki meg tudna dobni egy vagy esetleg kettő (utóbbi lenne a legjobb^^) darab guest pass-al azt megköszönném/nénk.
    Miután megvettük, visszaadnánk az illetőnek, ha szükséges.
    Ha nem, akkor pedig ide fogjuk bedobni a "közösbe" a miénket.
    Előre is köszönöm
  • PiszkosFred
    Hat ha az altalam berakott 100 000 goldos sarga itemeket veszik meg, akkor azok is :) Ennel tobbre tartom a magyar kozosseget, mi csorok vagyunk, de legalabb ebbol fakadoan ravaszak.
  • Since
    Mennyi a dps-e a fegyódnak?
  • Carlos
    Egy mondattal a 3/4 topiklátogatót lebalekoztad. Grat!
  • PiszkosFred
    Hat sokszor mentette meg az eletem egy-egy random faodu vagy barlang :) ott gyors atgondoltam, mit kellene, majd szetcsaptak koztuk, ahogy azt illik.
  • Carlos
    ez nem bug hanem exploit
  • Snomag
    Az igaz, hogy a kieges, peccselt d2t hasonlitja, csak azt nem ertem, hogy ha ott valami jol meg volt mar csinalva, azt miert kellett atdolgozni ugy, hogy ne legyen olyan jo :).

Amugy meg persze, hogy az emlekek meg a sok szivast is megszepitik, de attol fuggetlenul ezek megis adtak valamit a jatekhoz.

Egyszerubb nem nezni a sok statot, nem xpt vesziteni es nem uj karit csinalni ahhoz, hogy kiprobaljon az ember valami ujat, csak szerintem a lo masik oldalara atesni sem olyan jo otlet.

Bizom en is a pecscekben, meg a blizzardban, hogy majd atdolgoz par dolgot, amitol jobb lesz a jatek, mert alapvetoen nagyon jo es addiktiv. Csak legyen eleg tartalom, ami miatt mindig belogol majd az ember, par honap multan is ;).
  • PiszkosFred
    Igen, de mi a garancia arra, hogy a 10-12 evvel ezelotti rendszer megallna a helyet manapsag is? Oke, hogy nosztalgia hullam es retro korszakot elunk, koszonhetoen a sok csillivilli szar okozta undornak, de meg ez sem garancia.

Viszont a Blizzard - hiaba is divat szidni oket, tudatlanul legtobbszor -, ok tipikusan az a studio, akik ha kell, belenyulnak a dolgokba, es megvaltoztatjak, ha ezt akarja a tomeg. Most kitalaltak valami ujat, ha nem fog menni fel ev mulva, akkor jon egy content patch, max szint lvl65 es atvarialjak a rendszert. Nezd meg a wowot, foleg a talentrendszer valtozoasat az elmult evekben, meg meg sem szaradt a tinta az ujon, mar megint jon egy uj a pandaban.

Itemeket passzolom, mondom, nalam loszar sem esik, igy nem tudom megitelni. AH-t meg elvbol kerulom, ott csak eladok cuccokat balekoknak, de nem veszek. Most meg nem. Kesobb talan.
  • Bigpigrib
    D2 ill D3 ban is megvolt ez a feeling, itt csak annyiból gázabb, ha meglökik a kezed (bármilyen sebzést bekapsz -lőttek a TP/HS nek:)

Itt ráadásul megvan a lehetőség, hogy az ember bemeneküljön egy randominstába:)
  • tarti19
    Kihúzod őket egy ajtóhoz, amin ugye ki-be tudsz járkálni(teleportálni) s pl.: dh-val megvárom azt a 25-30 seces sebezhetetlenségi cd sort s így küldöd nekik az áldást... persze vannak olyan undorító random mobok, amik még ezzel együtt is a gutaütés szélére kergetnek:d
  • PiszkosFred
    Hja, de addigra osszeszedte az egesz rokonsagot, sogorral, szomszeddal es a mezoorrel egyutt, es ugy kergettek. Hianyzott? Ennyibol jobb a mostani rendszer szamomra, megallok, valtok mas buildra, es hajra. Oke, bukok vele par dolgot, de tulelem.
  • yesname #35585
    "a kieges d2-t hasonlitja a mostani alapjatek d3-hoz"
    És ezzel nincs semmi baj. Attól még létező és régi, jól kitalált dolgot hasonlít új, ahhoz képest visszalépésként értékelthez. Ha valami jó, miért kell elvetni?

A max level elérését (99-et) szarul oldották meg akkor, lehet jobban is. Ami itt van, az a másik véglet :)

Nem kell legendary item ahhoz, hgoy lásd mennyire egysíkúak az itemek tulajdonságaikban. Semmi extra nincs egyikhez sem. Még a setek is ilyenek. Pl. +1 gránátot dobjon a Hunter és hasonló tulajdonságok is lehetnének. Vagy az a rengeteg amiket a korábban adott linken felsorolt a srác a fórumon. Hihetetlen változatosság volt D2-ben itemek terén, ami oly hosszú és élvezetes életet biztosított a játéknak a random pályák mellett. Itt a töredéke sincs meg, nem beszélve arról, hgoy a pályák 90% statikus.
    De mondom én is élvezem és tetszik, csak óriási visszalépés számos dologban az elődhöz képest. Remélem Blizz tudja és fogja is orvosolni ezeket a gondokat.
  • Aradebil2
    hát igen,nekem is 2 gondom van alapvetően:
    -random mapok
    -random mobok!!! d2 hellen már összevissza dobált mindenféle monstát a5-ben!
    -béna item tulajdonságok
  • Carlos
    milyen buggal?
  • Bigpigrib
    "egy lajting immune elite pakkon, amelyet kikerulni nem lehet."
    átfutni mellettük? (egy idő mulva abbahagyják a kergetését az embernek)
  • tarti19
    Vágom, én is mert fegyver sebzésben nincs jobb, csak azt sajnálom, hogy így kell "szenvedni", mert élvezeti faktor itt jelentősen lecsökken.
    Legtöbb arany, kék pakkot pedig "buggal" meg lehet ölni, aminek nincs hp töltése instant néhány sec után...
  • zsotesz
    köszi
  • PiszkosFred
    Korrekt, viszont hozzateszem, hogy a kieges d2-t hasonlitja a mostani alapjatek d3-hoz, ami nem lenne baj, de erre te azt irod, hogy ezt megvaltoztatni keptelen a Blizz, holott pont a d2 es a LoD bizonyitotta ennek ellenkezojet.

Van benne igazsag
    - a runeket en is hianyolom, picit hianyzik, hogy az itemvadaszat utan orakat gondolkozzon az ember, hogy mit tegyen bele. Es csak egyszer. :)
    - A full random mappokat is, igaz hogy a dungeonok veletlenul generalodnak, de a felszin 90%-ban azonos. Bar usse kavics, keves az a jatek, ahol minden random, a magam altal istenitett TES sorozatban is fix mappokon jatszok evtizedek ota. Viszont a mobok azok randomok, ezert bar ismeros a kornyezet, a szituacio mindig uj.

...de,
    - Nem hianyzik, hogy a kedvenc trap assammal szopoalarcot ragadjak hellen, egy lajting immune elite pakkon, amelyet kikerulni nem lehet. Ha mellette volt valami constans dmg jellemzoje, akkor game over singleben, ujra kellett generaltatni a palyat, hatha. Bneten athuztak a haverok ezen, de singleben szopas. ERRE most van megoldas, buildet valtasz es hajra. Anno a D2-LoDban is ment a siras emiatt, be is kerult a reskill lehetoseg, most eleve adott.
    - D2-ben a lvl99 iszonyu idot vett igenybe, millio, de millio baalrunt es bocipalyat, kb lvl90-tol konstans csak ezt csinaltad, maximum farmoltal MF cuccban par bosst, de nem az xpert, hanem a cuccokert. Kell megint az, hogy 10 szinten at csak bocikat olj, csak azert, hogy 99-es legyel? Hat nekem nem, inkabb erjem a 60at kontent takaritassal hellen/infernon, mint a bocikat kergetve.

Itemekhez nem szolok hozza, egy tetves legendaryt sem lattam ezidaig esni :D Mar kertem a cimborat, hogy joinoljon hozzam, es dobjon egyet a labam ele, hogy lassam, "eshet". Viszont a targyak statjai iszonyu random jonnek, 10 sargabol 1 talan, ami hasznalhato, az is rendszerint masik altnak lesz majd jo.

Mindezek ellenere a jatek nalam megint elerte azt, amirol azt hittem, kb 10 eve sikeresen tulleptem - csaladi es otthoni teendok utan leulve jatszani azt veszem eszre, hogy bazdmeg megint hajnali 1-2 ora van, es holnap megint mint a mosott szar fogok pislogni, mert a monkommal "csak meg egy kvesztet" akartam :)

Ismerve a Blizzt, es hogy miket muvel az 1.0-asan megjelent jatekaival az azt koveto honapokban, tuti, hogy lesz itt is sok olyan valtozas, ami meg jobba teszi a dolgokat. Csak ne nerfeljenek, konyorgom, azt ne :)
  • yesname #35578
    A skillfa eltűntetésével nincs akkora baj. Az új skillrendszer szerintem is jó. De a többi dolog amiről írsz (vagyis inkább amikről a bnet-es fórumban írnak) egyáltalán nem időrabló, hanem a játéktartalmat jelentősen növelő, érdekesebbé tevő tulajdonságok.
    Az új skillrendszer miatt nem kéne 3-4 barbárt sem indítanod. Az attribokat pedig el lehetne osztani újra, mint LOD-ban, ha nem tetszik.
  • Aradebil2
    ja azt elfelejtettem, hogy lehet hogy csak DH-val működik
  • Aradebil2
    újabb bugos inferno farm guide
    "
    Step 1: Stock up on base magic find since you won't be getting any neph buffs. Each class will be different but here's my magic find stats/dps/vit when doing these runs: http://i.imgur.com/B8Aqt.jpg

Step 2: Start the prime evil quest and waypoint to the Crystal Colonadde.

Step 3: Just run past every single portal ignoring every mob(they won't hit you) until you get to level 1 of the silver spire. There are 3 possible spawns here : butterfly chick, blood guy, mira.

Step 4: Talk to whoever spawns and kill them, you will probably have to ignore mira and just relog if she spawns.

Step 5: Enjoy the easiest and most broken farm in the game that will definitely get patched very soon, otherwise this game is duuuuuumb.

Note: This can be done even if you haven't unlocked act 4. Simply just choose the quest on hell -> leave game -> join pub -> leave game -> play it on inferno.

What's worse is that as DH there are ways to glitch the blood dude so you take 0 damage, and the butterfly chick only attacks Tyrael. ZERO effort farming."
  • j0nNyKa
    tömeget elég jól oszlatja a frost-os elemental arrow
    az a baj, hogy minél több a dececrator / plague mob pack, annál sűrűbben térdel a csata közepén a templar.. :/
    én inkább úgy rendezkedtem be, hogy nem számítok a segítségére :)
  • Carlos
    Advanced tooltips az options-ben!
  • zsotesz
    a játékban miért nem írja, hogy egyes skillek mennyi +sebzést adnak, mármint pl. úgy mint amiket itt belinkeltek, pl. cleave-nél írja, hogy deal 120% weapon damage, de a játékban ezt nekem nem írja, amikor rámegyek a skillre
  • Carlos
    Továbbá szerintem a célcsoport NEM az időmilliomos "gyerekek" voltak, hanem azok akik már a D1-et is nyomták annó, tehát már családosak. És nekik NINCS annyi idejük meló, család mellett, hogy 3-4 barbárt indítsanak, csak hogy tudjanak haladni.
    Én ÖRÜLÖK a változtatásoknak, hogy nincs dex meg str korlát, hogy nem kell bajlódnom a pontelosztással (annó néha 10 percet ültem és néztem a karakterlapot, hogy mire toljam el a pontokat). Most erre már nem lenne időm.

Azt pedig egyenesen GYŰLÖLTEM a diablo 2-ben, hogyha meghaltam elvette az XP-met és hogy nem lehetett "visszacsinálni" egy elbaszott (utólag kiderült, hogy nem arra kellett volna skillezni, hanem amarra) skill tree-t.

Szóval én örülök az egyszerűsítésnek és a "konzolosításnak".

p.s.: Ez a saját véleményemet tükrözi, bárminemű személyeskedésbe nem megyek bele, nem reagálok, DE az intelligens beszélgetést folytatom a témával kapcsolatban!
  • tarti19
    Igen, Templar. nah igen, nem sokat fog már fel, de azért olykor tud segíteni, főleg bosson, vagy 1-1 nagyobb tömeg esetén:P
  • Carlos
    Milyen skilleket használsz inferno-n?
    p.s.: Én olyan pajzsot használok, ami ad csomó vitality-t és str-et, 650-es armor plussz még valami izé és 6% bónusz a DH valamelyik skilljére!
    e!
  • yesname #35569
    Na csinál érdekes dolgot az SG. Új hozzászólást írtam és erre kicserélte az előzőt is (35553) arra, amit újként írtam. (Pedig azt már nem is szerkeszthettem.)

Ami eredetileg volt a 35553-ban:
    "Tipikus fankid. Én is élvezem a játékot, de hülye azért nem vagyok. Látom ez egyeseknek nem megy. Tágra zárt szemek forever, igaz? :D"