78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Most meg rossz postra váalszoltam ... nem megy ez nekem :D -
Ebben viszont egyet értek amikor először halottam hogy WD aztgondoltam full olyan lesz mint nekró. Nekem azvolt a kedvencem d2 ben volt is 99 es summoner nekróm azért is egyből wd-t indítottam hogy hátha olyan de egyből rájöttem hogy ez nem az a film már viszont nekem ígyis ez jön be a D3 ból legjobban. Nohmeg a monk. DH meg béta alapján nem volt olyan powerfull de ha olvasok vagy hallok róla valami jót akkor következő karakterem azlesz :D -
Kinek a pap, kinek a papné :). Nekem se lenne ellenemre egy olyan kaszt, ahol erősebbek a lények. De szerintem itt sem arról lenne szó, hogy néznéd hogy gyilkolásznak a mobok, s Te ölbetett kézzel bámulnád a monitort - életben kellene tartani őket, buffokkal támogatni vagy újra summonolni ha elhaláloznak. Bónuszként ott vagy a második sorban mint egy mágus. -
Nekem D2-ben marhanagy élmény volt, nem csináltam mást csak hexeltem nekik,
asszisztáltam őket
-
Savmacska #35684 azért 18k-t nem adok érte
-
Valakinek ez a játékélmény. Tudod különbözőek vagyunk...
Valakinek az a jó, ha barbárral baszik gyakik... valakinek az, hogy szénnévarázsolja a pályát... valakinek meg az, hogy nyilazik, csapdázik, kite-ol. -
Ne haragudj, de mi a jó abban, hogy nem is te irtasz, hanem a lényeid. Komolyan vkinek az a játékélmény, hogy a petek irtanak helyette? Én a wd-met úgy buildeltem, hogy 1db petje se legyen. -
hát menj fel a battlenetre és vegyél egyet digiben :) -
Salki #35680 Ilyenkor imádom, hogy lecsaptam rá 576-ban Székesfehérváron, amikor még volt belőle 10 db. -
Salki #35679 Mit jelent az, hogy "rajtam van a nephalem"? Sok helyen olvasom, de nem tudom, mit jelenthet :) -
Igazából maga a játékstílusa nem tetszik már (azon túl, hogy az elején gyenge). Nem az van, hogy hátradőlök, és a lényeim írtanak helyettem, hanem nekem kell az életemért küzdeni, mert a lények csak arra jók, hogy eltereljék rólam a figyelmet :D -
Én is váltottam WD-ről DH-ra. Várok egy jó kis patchet, ami kicsit rendbeszedi a classt. -
Savmacska #35676 Diablo 3at keresek, akár dobozosat, akár digit változatban, heves megyében elfogyott mindenhol, előrendelést pedig máshol felvesznek +2hét.... -
Másnak megy? -
Nekem nagyon bejött a WD! Még igazsak most vittem vele végig normalon meg cuccaim sincsenek jók kb 300 a damage-m de skillekkel szézlehet buffolni magad. Ottvan a Haunt +500% damage ottvan apasszív skill minden healt globe után +10% inteligencia meg a savfelhő meg másik passzív hogy jobban sebez a sav a 4 kutya 1 graunt agy mi az ameik ha meglát egy elit enemy-t megnő meg a savas multile shootos köpőcső és brutáliis eredményeket lehet vele elérni :D -
Nem olyan rossz*
(megint sikerült kihagynom egy szót..) -
WD-ben én is, Lv 55, Hell Act 2-őn telt be a pohár kb. 2 napja.
Azért karit meghagyom, hátha később buffolják kicsit és jó lesz
-
Nem olyan szerintem a WD, csak tudni kell használni. Párszor én is lemondtam róla, de egy kis skillrendezéssel áthidalható lett a probléma. (Lvl 43 WD) -
Milyen random faktor? Itt 500xos random faktor kell, ne kapj arcanest, ne kapj SEMMILYEN fajta fires mobot, meg extra health vampiricosat se és akkor meg tudod ölni. De csak akkor, ha az alap mob nem üt 3213412421-t (act2 fallen elit packok esélytelenek teljesen, waspok, berserkerek, etc), plusz ehhez jön még, hogy legyen rajtad stack, amihez az előző random faktorból kell 5, plusz ehhez jön, hogy essen valami. -
nem értem miért kellet kivenni a necrot. Hiányolom a 15-20 csontit akik helyettem ölnek. -
Zozzancs #35668 De, ha a bossokra mész épp a lényeget hagyod ki... pont az pakkok dobnak jó cuccokat a bossok nemigazán.. -
error 33 - wtf már megint? -
Lv 55-re van ez a Diamond-Porter
build, ez nagyon bejövősnek néz ki so far^^ -
hát, nekem a barbáron meg a mage-en kívül nem jön be egyik class sem igazán.. -
Konkrétan arra a következtetésre jutottam, hogy futok a bossokra:D Többi nem izgat:)
Kell a random faktor a játékba, de azért ne a szerencsémen múljon már, hogy 5 óra vagy 300 óra alatt tudok kifarmolni egy olyan geart, amiben ténylegesen esélyem van. -
Hát gyerekek én csalódtam ebben a WD-ben. Egyszerűem szarok a skilljei, zabálják a manát, és gyengék. Act IIig vittem, de valszeg ott is hagyom...indítottam egy barbit, és igencsak bejövős. Aprítok vele mindenkit. D2ben nem szerettem annyira a barbit (vagy nem volt időm rá a nekro miatt :DD) de itt nagyon bejövős. -
Ne is mondd, Monkként a hajamat tépem és egyáltalán nem fun. Írják, hogy mert rossz a gearem, de act1-et gyakorlatilag simán solozom, act2ben meg a fehér wasp 1 shotol ha egyszer eltalál.
Ha meg jobb geart szerzek akkor már nem találok act2ben olyat ami jobb. Ergo overgeareljem AHból az act2-t és akkor farmolhatom act2-t cuccért, ami már nem kell. Juhú!
A legendaryk és a setek pedig 1 kalap szart se érnek a sárgákhoz képest. -
Ez konkrétan nem igaz, saját tapasztalat... 2-es actban kékek, de még a sárgák is 57 körülire eshetnek, ami meg 60-as, azért a vendor többet kínálna, mint az Ah-ban bárki. Az meg, hogy elméletileg itt tier 17-es cuccok esnének, az 5 stackkel is csak remény. -
Zozzancs #35660 Értem , de ha rajtad van a nephalem akkor ténylegesen jobb cuccokat dobálna? -
Majd inferno act kettőtől nem fogsz kívánni sok jót a játéknak:P
Valaki még hc infernot akar? konkrétan ESÉLYTELEN, ezt így csinálta meg a BLizzard. ( jah nem, mert maradt rá 0,00000000001% esély) -
Sunrider924 #35658 Act3 hellen a raktar katakombaba spawnolt egy rare
az illsionist es az invincible minion melett volt meg neki talan Avenger/Fast. ELvileg mar vagy 16k elitet oltem, van fogalmam hogy fogjak hozza de 5 x megfekudtunk dh haverral amikor feltette a nagy kerdest, ezt most akkor hogy lehet? Tovabbi 3-4 halalbol sikerult levalasztani az addokat a bosstol, addig egesz eggyszeruen LEHETLEN volt, monknak van immunitas meg healelos absorb bubija ami egyebkent mindenre jo, de itt nem ert semmit akkora sebzest osztogatott az a pack, muszaly volt valahogy ketfele szedni oket. Nekem ez a kihivas,, oriasi elvezet, az hogy godly cuccost dobnak az ilyen packok az mar csak raadas. Neha elofordul egy ket random kacat, de a jatek IGAZSAGOS !, minnel nehezebb az adott rare/champion pack annal jobb stat oszeallitast kapok a cuccon amit dob. -
Zozzancs #35657 Egyet értek.. Hell Act2-n vagyok, de a bossok azok bocipukik az elite pakkokhoz képest... -
ZÓÓÓcsi #35656 Diamond skin + Energy Armor ftw! Kedvenceim \o/ -
Zozzancs #35655 Hát igen... mert ugye azt csinálták, hogy a wiz végig telézte wormholeal
és utána ráteléztek ..... így azért nekünk is menne :/ -
Sunrider924 #35654 Az atack speed nem valtozik, de gondolom neked jobb ha a primary skilleddel(vagy amit odaraktal) hooverezel a mobokon, foleg hogy nehezbb szinteken sokat kell mozogni es akkor gondolom megorulnel a folyamat kattingatastol. Neha kell target valtasnal, de amugy egyszer lenyomod es ugy tartod, kesz.
Azt nem tudom hogy lehetne erthetobben elmondani,talan probalja meg mas akinek jobb a kifejezo kezsege, ebben a jatekban a tartalom a lvl 60as inferno runok, azokban is a rare es champion packokkal valo sakkozgatas. Aki meg nem jutott el act 3 hell-re az (nem akarja) nem tudja milyen specko combok vannak, volt amihez 10x haltam a dh haverommal, mert az invincible minion az pont azt jelenti amit ir es amikor a bosss melet ott bassza az anyjat meg 8 masolat mert a boss illusionist is akkor megnezem en azt a kemenytoku gyereket aki megoldja ezt szemhunyasbol. A jatek kurva kemeny/szorakoztato es pontosan ott/azon a ponton amit a blizzard igert. Nem a boss a lenyeg, az inkabb csak olyan kapuor szerepet jelent. Habar tegnap ejjel hell SK 5x nephalem buffal dobott 2 raret. Varom hatha mas megerositi hogy Neph buffal a bossok is droppolnak raret megint, mert egyebkent nagyon nem dobnak semmit, csak random kek vackot.
Bocs ha kicsit hosszu lett. -
Zozzancs #35653 Srácok, ha 60on megölök egy elit pakkot akkor lesz rajtam nephalem valor ugye? és akkor jobban dobnak a mobok? -
BladeW #35652 Azt azért tegyük hozzá, hogy wizard teleportálgatás nélkül nem lett volna meg az inferno Diablo kill, se soloban, se multiban. -
eLiXir #35651 ezt csinálom 2 napja ;D -
brasco84 #35650 na lekapcoslták az AHt.. -
nah szarakodott most meg le is állt az AH:S