78998
  • Carlos
    LOL. Vett egy authenticator-t és nem adta az accounthoz??? Hehe...
  • zorrobomber
    hm
    utolsó hsz
    "Hi Turtle. According to your account records an authenticator was not attached to the account until after the compromise. If you'd like to discuss further, or have any questions, please contact our customer service department"
  • j0nNyKa
    pörgess a topic végére, hivatalos válasz a blizzardtól:

Hi Turtle. According to your account records an authenticator was not attached to the account until after the compromise. If you'd like to discuss further, or have any questions, please contact our customer service department: https://us.battle.net/support/en/ticket/submit

--
    kérem a következő bizonyítékot :D
  • Egoraptor
    nolife Quiks mondotta vala délelőtt hogy ne nagyon
    játsszunk public games-ben mert onnan fejtik vissza
    valahogy az infót egyes hackerek.

Nem tudom ennek mennyi a valóságtartalma.
  • mikusmate
    Két beállítási lehetőség van:
    - hetente kéri a kódot (gondolom ez az általad felvázolt eset)
    - minden beloggoláskor kéri a kódot
    Ezt lehet módosítani a battle-net accounton belül.
  • Carlos
    "Weak passwords are weak. An authenticator is an additional but not undefeatable security measure.

(edit) keyloggers are a !@#$% too."
  • Aradebil2
    ja bocs,azt nem néztem hogy autentis accokra kérdeztél, nem görgettem vissza eleget, url beszúrása meg nem megy most nekem -.-
  • Mr_no_NaMe
    Valakinek az a játékélmény, hogy kattintgat mint a hülye, menekül, lő, menekül lő, valakinek pedig az, hogy megidéz 15 csontit, hátradől, és átkoz vagy mérgez oda ahova kell...de ezen nem fogunk összeveszni.
  • j0nNyKa
    nem, ez így lett design-olva
    a DHk mindenféle ranged fegyver mellé tudnak quivert pakolni második kézbe
    szal a lehetséges buildek kb:

1H xBow + 1H xBow
    1H xBow + pajzs
    1H xBow + quiver
    2H xBow + quiver
    2h Bow + quiver
  • Carlos
    Csak akkor kér kódot ha úgy gondolja, hogy más helyről akarnak beloginolni.
    Tehát:
    -otthon vagy belépsz, először kér kódot.
    -aztán utána belépsz ugyanonnan akkor nem kér kódot.
    -Máshol lépsz be, akkor megint kér kódot.
    -Ha ezután megint otthonról lépsz be akkor megint kéri a kódot.

Ha nálad folyamatosan kódot kér, akkor elgondolkoznék azon milyen keylogger lehet a gépeden.

(patch-elésnél és server újraindításnál kérhet kódot ha ugyanonnan lépsz be)
  • zorrobomber
    Hi all,

Just got hacked with an authenticator. Blizz told me they haven't detected any suspicious activity. All my items and gold are gone.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5149008932
  • j0nNyKa
    én azt mondom, hogy:
    lelki nyugalom > belépésnél + 5-10 másodperc hülyéskedés
  • Laza
    Gondolom úgy, ahogy 2 kezes kardhoz pajzsot :D
    Vagy nem? :)
  • j0nNyKa
    bowhoz is lehet, ugyanaz a kategória :)
  • Laza
    Pont tegnap kapcsoltam ki, mert már idegesített, hogy minden belépésnél használni kell ... és hiába csekkoltam ki, hogy maradjon a progi, de ne kérjen kódot, akkor is 5-ből 4x kért, így inkább leszedtem :)
    De most beparáztam, gyorsan visszatettem :)
  • tarti19
    Hülye kérdés, de 2 kezes crossbowhoz hh lehet használni quivert?
  • Ohyner
    Amúgy az act 4 D2-ben is rövid volt.
  • j0nNyKa
    aha, ez bizonyítja!
    idézek a cikkből, amit (máskor url beszúrásával plz) linkeltél:

"Bashiok has also gone around on threads addressing people, and even calling some out on their false claims. It seems that they stand by the security the authenticator provides… and I, too, am inclined to believe it is a safe option for your security. "

"We also wanted to reassure you that the Battle.net Authenticator and Battle.net Mobile Authenticator (a free app for iPhone and Android devices) continue to be some of the most effective measures we offer to help players protect themselves against account compromises, and we encourage everyone to take advantage of them. "

--
    tehát ott tartunk, hogy volt pár bizonyítottan hamis vád, miszerint authenticatoros accokat feltörtek

várom a további bizonyítékokat! :)
  • Laza
    Szerintem pont az Act3 az, ami az Act1 után még jó és nagyjából változatos. Az Act2-ben is lévő sivatagos részek nekem sohasem illettek a játékhoz. Az Act4 meg epic helyszín szeretne lenni, de nem tud felnőni hozzá az érzés :)
    Act1 a best of ... annak van igazi pokoli, démoni, gótikus hangulata :)

Na majd kíváncsi leszek a nehezebb fokozaton, hátha jobb lesz bizonyos részek hangulata. Barbárral normálon a bossok igazából tank and spam kategóriába estek. Még Diablo is úgy esett el, hogy elé álltam aztán ütöttem :)
  • j0nNyKa
    én továbbra is várom, hogy authenticatoros accokat hogy "törtek fel" a csúnya gonosz hekkerek :)
  • Aradebil2
    diablo.incgamers.com/blog/comments/blizzard-addresses-hacking-issue
  • Jabar
    Volt régen erről valami, de igazából ha nem járkál az ember olyan helyeken ami megkérdőjelezhető akkor kb authenticator sem kell szerintem. Amúgy meg ott a mobil alert is, max a goldodat nyúlják le, adatot átírni nem tudnak.
  • j0nNyKa
    igen itt sgn lehet olvasni ilyet
    valamelyikőtök tudna adni erről "hivatalos" linket?
  • PiszkosFred
    Ez igen servertol fugg, mert hetvegen ugy hagytam a "varosban" a monkomat, es elmentem nagybevasarolni, es kb egy ora mulva is ott pislogot a kovacs elott, ahol hagytam. De maskor volt, hogy fel ora alttab utan (elmerultem valamiben) kidobott a menube.
  • ZsZso
    Én is olvastam ilyet.
  • j0nNyKa
    erről kérnék igazoló linket :)
  • skinnyman
    Ezért van error 33 megint? :S
  • zorrobomber
    authentikátorost is törtek már fel tudtommal
  • ZÓÓÓcsi
    Act3-4 esetén nem erre számítottam, szépnek szép (act4), de elég rövid sajna q.q
  • PiszkosFred
    Act IV vedelmeben tegyuk hozza, hogy ott a terulet elegge adott. Megerkezel a "kapuhoz", majd elindulsz felfele, es mivel lift nincs, takaritasz :) Tegnap 4es publicban sikerult az 1 oras full clear achi, amirol nem is tudtam, hogy van, de kb ennyi boven eleg is ebbol a helybol. Egy gyors dara az egesz a korabban szebb napokat is latott helyszinen.
  • Susarc
    nekem szerencsére van authentikátorom,de tele a net a feltörésekkel
  • Susarc
    Srácok mi a fene van a blizzard battle.net-el? sorozatosan törik fel és lopják el a diablo 3 accountokat!
  • Laza
    Ja, ami szerintem még szar, hogy hiába játszom singleben, nem lehet otthagyni a játékot leállítva, mert a genya kidob egy idő után, és kezdhetem elölről a checkpointtól .... szóval ez is a single élmény kárára megy.
  • tarti19
    Részben igazad van, de utánuk is van lehetőség farmolgatni s pénzt gyűjteni :D Nekem ez a szimpatikusabb, főleg, hogy látom act 2 közepét:P
  • botyika
    igen, act 3 sem az igazi már, act 4 meg uncsi nagyon. nekem a sima dungeonok tetszenek meg ilyenek, nem ezek az űberepic helyszínek.
  • zorrobomber
    OFF
    A kedvenc amiről eddig hallottam az a csirkelábevő verseny :)
  • Laza
    Este csak a végére értem a normálnak. 22 óra és lvl 31 lett a vége a barbárommal. Mondjuk ebben volt max 1-2 óra állás.

Jó a játék ... de nekem az egészből az Act 1 tetszik, hangulatra, kinézetre, küldikre, szörnyekre az a legjobb. Ami meg a legkevésbé, az az Act 4 ... az a helyszín halál unalom. Remélem nem csak az Act 4 lesz a végén a farmolás központja.

Egyébként a Nightmare tényleg érezhetően nehezebb. Act 1 végén vagyok már, multiban nyomtam egy jó részét, páran borultak meg 1-1 elit pakk által :)
  • seaedge
    - 15k + szállítási költség.
    - 15k + 2hét
    - 60 EUR

Hmmm, melyiket válasszam?
  • ZÓÓÓcsi
    Érdekes build, majd 55-ön ki is próbálom! Diamond skin + valami armor szinte kötelező akármilyen party-val mész.
  • Jabar
    Már telepített játékot ha átmásolom másik gépre működik (mint wow pl) vagy mindenképp telepíteni kell?