78998
  • antgecc
    Ajjjj, mert annyira nehéz rávinni a karakterlapon a kurzort a statokra, aholis érthetően leírja, hogy mire is jó az adott stat.
  • Tatyla
    jószar
  • Sheltem
    Kár, hogy nem nekedvaló :( Mármint nem wizardnak.

Amúgy gratula, jóérzés lehetett amikor kiesett!. Én Hell Act2n vagyok de legendarynak nyoma sem.
  • Tatyla
    dex
  • PiszkosFred
    Grat. Ha nekem tovabbra sem fog esni, akkor azon gondolkozok, hogy ugy fogok en is tenni mint Mr. Bean a karacsonyi kepeslapokkal. Veszek egy legendaryt elveim ellenere az AH-bol, majd singlegame-ben a labam ele ejtem, es racsodalkozok, hogy "nini, mi van itt?"
  • Tatyla
  • Zozzancs
    srácok
    monknál mire kell gyúrni strngt int vagy mire? érdemes?
  • Carlos
    Szólózásra kéne...
  • who am I 7
    van, mivel 10 yard az semmi, az egy pici kör körülötted.Kb
  • TurboX
    na végre megtört a jég.. az első ledzsenderim infernon kiesett..

..az más kérdés hogy kitörölhetem vele a seggem
  • Jeffjohnson
    Az acount hack hez annyit, hogy egyrészt blizz sohasem ismerné el ha tényleg feltörték volna a bnetet és ténylegesen passhoz és loginhoz jutottak volna. A másik meg, hogy tegnap haver meg az én accomat nagyjából egyszerre törték fel utána meg játékba kaptam másik két embertől is whispert hasonló okok miatt. Szerintem nem véletlen eleve a login is honnan volt meg nekik a másik meg a passom sem 12345678 tehát honnan tudhatták meg? Nem ez az első netes játékom. Mondjuk a kár amit okoztak nem nagy de akkor is.
  • Pap1ka
    Próbáld ki EZT Nekem nagyon bejött! Ez inkább partyban való gyepáláshoz jó, szólóra szerintem mást raknák össze.
  • tarti19
    Gondoltam egy merészet s mindent vagy semmit, 1 ütés 1 halál··
    Erre tessék, itt alink
  • Masakari
    Mostmar valaki ugyan magyarazza mar el hogy mi az isten atka ez a tieres baromsag????!! semmi tieres cuccot nem lattam az itemek kozott a hivatalos oldalon,es 1 haverom se hallott ilyenrol hogy lenne!
  • Aradebil2
    példának okáért most is kivágott 2 perc után
  • Carlos
    ok, akkor semmi... :) nekem barbár build kéne hell act 3 -ra...
  • Sunrider924
    Szoval nem ertem hogy mi nem igaz, fejts ki legyszi, addig meg parancsolj
    http://noob.hu/2012/05/22/Nice_loot.jpg
    Kis magyarazat, az en fistem (szintje 59) soloba, a mace meg 2es partyba esett. Nem tudom, nekem egyertelmu. Amit meg a tier 17 gearrol irkalsz az nonszensz meg csak hellen vagyok, majd irok infernorol is holnap.
  • tarti19
    dh-val:) De ma linkeltem a buildemet:) közel 35-40 secig sebezhetetlen vagyok··
  • Aradebil2
    engem néha dobálgatott,de ez csak második nap(szerdán) volt idegesítő (egy q-t 3. nekifutásra sikerült abszolválni)
  • Sunrider924
    Egyebkent is bszhatod, mert a keylogger latja a clipboardot.
  • PiszkosFred
    A hetvegen volt egy nagyobb leallas, akkor dobott ki - bar akkor mindenkit kollektive -, azt leszamitva sose. Az elso nap se a ledobas volt a gond, ahhoz be kellett volna jutni elobb :)
  • j0nNyKa
    a userek 99%-a ugyanígy van :)
    igen stabil cucc ez a diablo, rosszabbra számítottam
    a 15.-ei 0:00-ás szerverparától eltekintve perfekt az egész 1 teljes hete (jó, én a vasárnapi hibajavítós-nincsszerveres mókából kimaradtam)
    2 gépen van rajta, egy windowsos asztalin, meg egy macbookon, minkettőn pöccre indult, sose fagy, nem errorozik, stb.
  • Zozzancs
    Hát elég érdekes... 15. ét is beleértve egyszeresem dobott ki a játék... semmi gondom nem volt vele
  • Sheltem
    Mégegy wininstall / új vga drivert ajánlanák ezek mellé. Ha akkorsem akkor tényleg...
  • j0nNyKa
    jaja, 5 napja nyílt egy ilyen topic, tehát ha ma mindenkinél jó, csak nálad szar, akkor a játék szar.
    ez kb. olyan, mint hogy ne mássz fára ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos

tolj egy rebootot a routernek, modemnek, gépnek, aztán ha úgyse javul meg, user error, end of story
  • Sheltem
    Akkor viszont szerencsés vagyok.

Első este(15.e) kivételével egyszer nem volt problémám a játékkal.
  • skinnyman
    Azért nem mindenki másnál ahogy látom
  • antgecc
    Jól tudom a magic find csak a kékekre vonatkozik, sárga tőle független?
  • Sheltem
    3 dolog lehet szar ha mindenki másnál jól megy.

-Interneted
    -Hardver
    -User

Vagy ezek kombinációja.
  • gosumofo
    mivel mindenki másnál tökéletesen megy
  • skinnyman
    Optikai netem van és olyan routerem ami évekig megy újraindulás nélkül, így szerintem elég valószínűtleg hogy nálam lenne a hiba...
  • Carlos
    Milyen karakterrel?
  • Carlos
    Nemtudom tudtátok-e:
    "Barbs have 30% damage reduction plus a plethora of defensive abilities, learn2play"
  • Sheltem
    Ha nincs screenshot, nincs amit elhigyjünk
  • ToCsEk
    :D az még csak nightmare
  • elitehun
    szép! monk FTW
  • j0nNyKa
    és mivel mindenki másnál tökéletesen megy, nem nálad van a hiba
  • tarti19
    Nekem Hellen 4. act elején lett egy 256-os massacrem :)
  • skinnyman
    Megint.... Gyerekek, ez így szart se ér, semmit nem lehet csinálni. Két percenként kapom a disconnectet a semmiből.
  • Zozzancs