78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Tesség a top level 60-as dagger:
És ehhez a foshoz még plan is kell, hogy tudjon ilyet a kovács amit vagy találsz vagy nem és húzd fel level 10-re. (most egy 350-es dagger-ral mászkálok level 56-on)
Erre mondhatjuk hogy fail? -
who am I 7 #35847 kocsog kovács mindig lejjebb jár 1 szinttel mint, ahogy te haladsz a pályán..értelme meg nincs bele ölni.Főleg úgy, h a kufák is jót árulnak, meg van AH -
Jah, öcsém is húzza (húzta?) a bs-t és állandóan ilyen random szarokat hozott össze, amit még ah-ban sem lehet eladni. -
hatalomxy #35845 Sziasztok!
Mit tehet az ember, ha feltörik az account-ot és a jelszavát? -
írtam egy hozzászólást de nem jelent meg.
Szal akkor mégegyszer begépelem :)
A craftolás olyan mint a pecázás nekem.
Inkább elmegyek pontyot fogni és csinálok belőle halászlevet még akkoris ha 3x drágábban jövök ki mintha auchanba vennék 1.5 kgs pontyot 1500-2000Ftért, egészen azért mert más érzés megenni amit én fogtam ki.
A craftolás is ilyen nálam. Jobb érzés csinálni egy jó cuccot mint simán megvenni AH-ból.
Viszont nem állítom, hogy normális vagyok :) -
Nekem csak jó, ha craftolnak a népek, jóbarátok úgyis ingyé megkovácsolják nekem
-
A kovacs craftjai az uj gamble funkcio, lenyegeben, csak dragabb es neha fix "macskat is huzhatsz a zsakbol". :) -
A tudatlan szó erős volt. Sorry.
Úgy értem nem szabad élből rávágni, hogy "felesleges" mert szerintem (és a táblázatok szerint is) igencsak top cuccokat lehet craftolni. -
OK, megnéztem a level 60-as fegyókat, nem estem hanyatt...Pl van olyan aminél már most jobb fegyóm van 56-on. -
Te tudatlanoztad le azokat, akik szerint nem éri meg felhúzni.
Azt azért elmondhatnád, hogy szted mennyibe lesz kimaxolni a bs-t és összefarmolni a cuccokat egy amolyan jóféle cucchoz, amit említesz és ezzel ellenben vajon mennyivel olcsóbban vehetjük majd meg ah-ban azt? :) -
Traky70 #35838 Köszi a választ. Sajnos ettől féltem. Mondjuk ez nem tűnik logikusnak, mivel nightmare-en már lvl. 30 felett leszek és akkor mondjuk nem erre lesz szükségem: http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/borns-carapace
Jelenleg 21-es szinten a recept-en kívül minden követelmény adott...
Lehet így akarják "kényszeríteni" az AH-t? ... -
És gondolj arra, hogy később amikor már nagyon jó cuccaid lesznek és csak az igazán "top" cuccok hiányoznak amikhez kell 50+ millió gold az AH ban(csak mondok egy hülye példát) beletolsz e félmilliót a kovácsba.
Amúgy én szeretek is "craftolni" cuccokat, de egyelőre nekemis 5ös szinten pihen... -
Én nem vagyok mester...Nem tudom miért írod így. :( Nem okoskodni akartam de igencsak jó cuccokat lehet craftolni lvl60ra. Nézd csak meg a linket. -
Persze user error. Aztán ha hirtelen neked kezdene el egyik pillanatról a másikra ugyanígy szarakodni kiváncsi vagyok akkor mit mondanál rá.
És fogalmazzunk úgy, hogy képben vagyok, és kb kizárt a user error.
Mivel optikai netem van stabil routerrel, és pont előtte error 33-al nem engedett be órákig (ez BIZTOSAN náluk volt a hiba), és egyébként be tudtam lépni (tehát tűzfal vagy ilyesmi nem igazán játszik) csak lecsatlakoztatott, plusz korábban már játszottam vele egy huzamban gondok nélkül, azt hiszem jogosan gyanakodhattam arra, hogy bizony náluk van a hiba.
Közben egyébként fejlemények, hogy modem újraindítás után nem engedett a szolgáltatóm (thome) csatlakozni, felhívtam őket és kiderült hogy kb most 2 óta valami központi hiba van az optikai rendszerük egy részével aminek folyik az elhárítása, generáltattam vele azért egy új jelszót, és így most a netre legalább már tudtam csatlakozni, a játékot mindjárt meglássuk hogy mennyire fog stabilan menni.
Jelen állás szerint a legnagyobb valószínűséggel a netszolgáltatóm miatt volt (van?) hiba, vagy pedig a Blizzárdnál, user error kb kizárva. End of story. -
Szakmák gyakorlatilag csak dísznek vannak szvsz^^ -
ckuzmos #35833 Sziasztok,
nincs véletlenül valakinek egy feles Guest Pass-a?
Megköszönném!
-
Ha csak félmilla kéne felhuzni :D ! ! ! -
De ugye látod, hogy nem írtam olyat, hogy az legyen a prioritás? :)
Annyi a lényeg, hogy nem kell, hogy zavarja az embert, ha rajta van, mert semmiképp sem haszontalan. -
Én lehet tudatlan vagyok, de sztem felesleges. 8 ismerősből 10 felhúzza, majd kérek vmit, ha kell, vagy megveszem ah-ban. -
jaj, összekevertem a page of blacksmithinggel.
az asszem infernon esik. -
Okíts mester!
Miért jó fél milliót beletolni a kovácsba hogy maxos legyen? -
Aki azt mondja nem érdemes fejleszteni a blacksmithet tudatlan vagy csak egyszerűen még nem húzta fel maxra... -
Fél milla gold biztos kell hozzá:) Én megbántam··
"receptes könyveket" pedig nehézségi szintekből tudsz majd begyűjteni·· -
en sem talaltam meg 1et sem, pedig tegnap mentunk vegig nightmaren -
nightmare-n esnek -
Savmacska #35823 Nah, vettem, végül a tescoba, 1db volt csak :D -
persze hogy nem gáz, de semmi értelme hogy az legyen a prioritás :D
bármikor beáldozom az int-et ha csak pl20-al több dexterity van a másik armoron :D
mondjuk én dodge-ra megyek főelg D: -
hmm, ezt mondjuk nem tudtam, koszi -
Traky70 #35820 Sziasztok! Most néztem csak igazán utána a kovácsnak és az ott készíthető tárgyaknak, pedig az orrunk elé van téve :)
http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/
Ebből jól látszik, hogy már lvl.19, blacksmith lvl.4-től lehet készíttetni legendary és set cuccokat. A szokásos "nyersanyagokon" kívül, a felszerelések elkészítéséhez szükség van egy "Plan"-re is. Ezekhez hogyan lehet hozzájutni?
Én már :) lvl. 21 vagyok (több karaktert viszek párhuzamosan), de még nem találkoztam eggyel sem.
Hagyjuk figyelmen kívül az AH-t, meg a nem éri meg a kovácsot fejleszteni...
Köszönöm. -
Habár nem gáz, ha rajta van a ruhán, mert ad magic resistet ;) -
Ismerosnek joljon, tudok erte adni egy guest passt :D -
kéne az amulett. :) -
Chest Armort mennyiért adod? Nagyon jóféle... -
Mennyiért? -
eLiXir #35814 Itt is megkérdezem, kell e valakinek AHban sose látott barb amulet és torso -
US szerón nerfelték Wizardot - Force Armor-ban is 1 shotolnak mobok.
GG -
DEX noveli a monk sebzeset (meg dodgehoz is jo ha jol tudom) + Vitality az elet miatt. Intet felejtsd el. -
körülbelül :D -
Zozzancs #35810 Sex vagy matyi megvolt? kicsit feszült vagy:) -
malystryx #35809 Srácok, ha a hivatalos oldalon a skill calculator-al összerakok magamnak egy kombinációt, honnan tudom azt, hogy az a legmegfelelőbb? Úgy értem, értékekkel is szolgál, vagy csak váltogatni tudom a skilleket?