78998
  • Aradebil2
    akiket feltörtek: mentek pub gamebe?kíváncsi lennék,hogy tényleg igazak-e a pletykák
  • Carlos
    Tehát, amennyiben mindenki fejleszti, sok cucc lesz. Sokkal több mint most. Ez versenyhelyzetet teremt. Ergó az árak lefelé mennek!
  • PiszkosFred
    En hazatelefonalnek a helyedben, hogy a hazad all e meg :)
  • Carlos
    Haversrác egyszerű password-öt használt:
    valami17
    authenticator nem volt

Úgynézki ,hogy azokat találják meg akik szó-szám kombinációval (vagy gyengébbel) és authenticator nélkül játszanak.
  • Aradebil2
    sokan elfelejtitek a BS-nél,hogy ez a kiadás
    -egyszeri az upgradek esetén
    -a kraftolás ára fix,viszont ahogy egyre több embernek lesz egyre több pénze, és egyre több karija, úgy fognak felfelé menni az árak. azt hiszitek 1 hónap múlva minden 40-50es cuccot hozzátok vágnak 10k-ért? a craft viszont 1 hónap múlva is annyiba fog kerülni
  • kutyu007
    Vazze, már a freemail sem enged be.
  • Aradebil2
  • kutyu007
    Hát hallod, tényleg hiába jó, ha eddig csak szívtam vele.
  • denevérember
    Hát basszus... most javítsatok ki ha tévedek de ezzel a játékkal eddig csak a baj van. Hol a szerver nem enged be,hol hackerek törik fel ?!?!?! Ez annyira hihetetlen nekem... Végre bebizonyosodott hogy tényleg nem veszem meg... Ennyit nem ér az egész
  • Carlos
    NEM VOLT authenticator-a!
  • denevérember
    Már most törik fel az accountokat??? :O
  • Frankie87
    Engem elsőre beengedett.
  • kutyu007
    Kösz, már síideg vagyok! Mi ilyenkor a teendő?
  • kutyu007
    Azért kértem jelszóemlékeztetőt, azt írja ellenőrizzem az e-mailt, de nem jött semmi!!
  • Carlos
    akkor kezdhetsz aggódni te is!
  • kutyu007
    Én meg nemtudok belépni már vagy félórája, azt írja wrong password or account name! Pedig tuti jót adtam meg, többször is ellenőriztem.
  • Carlos
    Egyik haveromat is feltörték... még nem válaszolt a kérdésre, hogy authenticator volt-e az accán.
    (elloptak mindent...ruhát, pénzt, materialt, mindent) 0ra pucolták...
  • berlinboy6329
    ne kezdődik megint,error 3006...
  • Frankie87
    Üdv!

Kicsit meguntam a barbárt, kezdek egy wd-t. Valaki adna pár tippet mire kell gyúrni stb? vagy leírást? Megköszönném!
  • Sheltem
    Szerintem is innen lesznek a legjobb cuccok. Elválik ha lvl10es lesz mi meg 60asok, addig felesleges vitázni ezen.
  • Egoraptor
    Agree.

Ami vicces, már hellen is szenvednek elit pakkokkal nemhogy Infernon
    jó felszerelés nélkül, viszont a jó felszerelés tőlük esik...
    akkor most hogy is van ez?
  • Sheltem
    Majd mutatok fasza craftolt cumót amikor craftoltam lvl60on

Ezt veheted igéretnek, amit be fogok tartani(azt nem mondom, hogy pont fegyver lesz, de craftolt cucc).

Addig biztos nem keresek neten más által csinált cuccost.
  • Dr DeViLKiNG
    Kovácsot nehéz felhúzni? Ez valami vicc akar lenni, ugye?
    Mire megvan lvl60 már 9+4/5-ön van, és pár óra inferno farm után már maxos. Az meg a másik, hogy a játék legjobb cuccai innen jönnek (meg inferno act3-4). Nem tudom felfogni, hogy néhány ember ezt nem látja át.
    Nyilván meg lehet venni az ilyeneket ahban is 10+ millióért. Hajrá farmolgatni olyan mennyiségű goldot!
  • bélanéni #35865
    Az mit is tud? Köveket árul, vagy még valami?
  • Bigpigrib
    Az itemizáció, mondjuk ki mindenféle szépítés nélkül: szar
  • Ohyner
    Egy tuti a JC-t nyugodtan fejleszd. Arra szükséged lesz.
  • Carlos
    Akkor mutass nekem egy fasza legalább 1.50 attack speed-ű fegyvert a barbáromnak amit a kovács ki tud kalapálni.
    (amennyiben level 60-ast mutatsz legalább 7-800 -as damage-e legyen).
  • bélanéni #35861
    AH-t még nem néztem, egyelőre a játékkal voltam elfoglalva, ugye itt még nem vérre megy a játék. Majd később, akkor BS-t hagyom a f*szba.
  • Sheltem
    Jaja eljárok a főnökömmel pecázgatni. Imádom. Diablo3 mellett a másik kedvenc időtöltésem jelenleg.
  • Sheltem
    Nem szeretem ezt a szót, hogy fail.

Érveket és ellenérveket szeretek olvasni. Szerintem fasza cuccokat lehet majd craftolni később szerinted nem. Nincs ebben semmiféle fail.
  • Sheltem
    Szerintem(többiek szerint ezekszerint nem) lvl 60 után ha már jó cuccaid vannak és nem kell annyira spórolni érdemes fejleszteni.

Normálon semmiképp ne tolj bele pénzt szerintem ,de nightmaren sem.
  • Carlos
    ÉN (!!!) nem költenék rá... AH-ban jobb cuccot kapsz 15K-ért vagy 10K-ért amibe a fejlesztés kerül, mint amit a kovács kikalapál (és lehet, hogy tök szar lesz)
  • hatalomxy
    Nem törték fel hála Istennek, csak kiváncsi vagyok mit lehet tenni ilyen esetben?
  • bélanéni #35855
    Hú de rég jártam erre (szándékosan).
    Sheltem, eddig is éreztem hogy van közös bennünk, ráadásul te is pecázol? Értem a gondolatmenetet

Ehhez kapcsolódóan kérdeznék: érdemes a BS-t fejleszteni? Baromi drága, és 2. szinten is rendkívül gyenge és kevés cuccot tud gyártani. Lehet adni neki további recepteket vagy hogy is van ez? Nem akarom elb*szni a nehezen összeszedett gold-ot. Act2 elején vagyok, a szokásos tempómban haladok
  • HeadHunter86
    És ez még is hogy történt? Kíváncsi lennék hogy sikerült feltörni.
  • Egoraptor
    No ezaz, eshet 900 dps-el is 1 handed^^
  • PiszkosFred
    Ha viszont a kovetkezo peccsekben bekerul par uj recept (ide a rozsdas bokot, hogy meg fog tortenni), amely mar csak "BOP" lesz, es nem lesz eladhato AHban, vagy a kovacs szintjenek megfeleloen kapsz "buffot" (lasd wowos gathering szakmak), stb, akkor meg mindenki csak ugy kolti a milliokat. Nem hiszem, hogy igy marad a jelenlegi kovacs szakma, a beleolt millioknak tukrozodnie kell valahol, ketlem, hogy az a celja a blizznek, hogy egy limlom random fos egy fallenbol uberelje a BS top cuccokat. Majf finomhangoljak idovel ezt is.
  • hatalomxy
    Köszi, csak az a baj, hogy nem igazán tudok angolul.
  • Snomag
    Help, I got hacked!
  • Ohyner
    A ékszerészet nem felesleges. Mivel ha jól tudom, az utolsó x szintű drágakő nem eshet játékból, tehát nincs az, hogy majd találsz. És mivel rengeteg követ kell összegyúrni egy maxoshoz igen csak drágák lesznek, és nem lesznek jó ideig tömegesen szerintem az AH-ban. A drágakövek meg kötelezőek minden soketbe.