78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
r4pt0r #35928 Nem jól tudtad, azt mondták egyre rövidebbek lesznek az actok. -
Na akkor így 54 szintű Monk "társaságában" leírom, mi az ami NEM tetszik a játékban vagy hiányolok.
1 - Iszonyat gyorsan ellehet érni a 60-as szintet. Egyedül lvl 50-nél lassul be a fejlődés, de az se vészesen.
2 - AH miatt hamar hozzátudsz jutni olyan fegyverekhez ami bőven a szinted feletti sebzést adja.
+
AH keresője sz*r/átgondolatlan
3 - Rare vs. Magic vs. Legendary item közti eltérések (szint "hibák", sebzés "hibák")
4 - Act 4 rövid. (tudtommal úgy volt mondva, hogy minden Act hosszabb lesz az előzőnél..)
5 - Páncélok nem olyan szépek és egyediek (főleg Monknál..)
6 - Sigil/zászló rendszer gyakorlatilag 0. Ez is úgy "volt mondva", hogy majd látszanak rajta az acsik, meg miket csináltál a játékban/miket értél eddig el. Erre kapunk egy snassz zászlót..
Példa:
Most hirtelen ennyi. Nem azt mondom, hogy szar játék, sőt! Imádom és fogok játszani vele, csak szépen lassan rájövök a hibákra/hiányosságokra amik bosszantanak.
-
ha ők nem exploitolják, akkor más úgy is fogja, ez inkább a blizz hibája, hogy nem gondoltak erre. -
Akiknek viszont feltörték az acc-ját, nekik se tűzfaluk nem volt,se ez a kis progi? És felvettek random embereket? -
Köszönöm a válaszod! -
Sunrider924 #35923 Azt jelenti hogy gyengitik a monk egyik defenziv kepesseget, mert Athene es masik 3 hulye haverja azzal exploitoltak inferno menetben 5k hp-val. Az adott skillt toltak rotaba 4 monk, es igy tokeletes sebezhetetlenseget/immunitast szereztek, mire a blizzard beragott es levitte az adott skill mukodesi idejet a felere, 1 secet ved mar csak, igy meg kb semmire se jo. -
de ha van egy értelmes tűzfalad, és nem veszel fel random embereket akkor tuti nem lesz baj -
Van Mobil authenticator az ingyenes. Meg lehet pénzért is venni.
Érdemes beszerezni mivel így kisebb az esély, hogy feltörik a profilodat. (bnet)
-
Sziasztok!
Ez az authenticator pénzbe kerül? Valakinek akinek van tud róla mondani pár szót? Hogy érdemes e beszerezni?! És hogy mennyire nyújt védelmet stb.... Előre is köszi! -
-
gyengítik -
mit is jelent az hogy nerfelik? :D -
Valaki el tudja magyarázni mire jó ez az authenticator és hogy hogyan tudom beállítani? -
eLiXir #35915 a WD-k 90%nak inferno act2től van problémájuk, míg rá nem jönnek a lényegre -
K Ace #35914 Sziasztok. Guest pass-t ha valakinek van tudna küldeni? köszi -
Sunrider924 #35913 Ah, hell act 4 az valami durva, odaig haverral ugy mentunk keresztul mint kes a vajon, de elso bossnal akkorat koppantunk, fel oras legoza sutan sikerult, de akkor igy Diablo eselytelen. Na megyek is ujratanulom a monkot, Athene meg kapja be, a hulyesege miatt maris nerfelik a monkot.... -
Aspyrin #35912 néha van is alapja, de ez engem speciel nem fosatott be :) -
Dr DeViLKiNG #35911 Be ne szarjál már ettől az állandó pánikkeltéstől a forumokon. Annyi hülyeséget hordanak össze, hogy az hihetetlen. :D -
laggos úristen van már itt mintha japánból játszanék akkorákat laggol vicc az egész -
Félek hazamenni és beloginolni... :(
No, de majd meglátjuk 1 óra múlva, hogy gatyában áll a barbár vagy úgy ahogy hagytam. -
Jah, Spirit walk cd-n van akkor szétkapnak^^ -
Nekem is bejött a WD, infernón most végzek Act1-el, 15k damage/26k hp, elég papír, de ha többnyire nem tudnak közel jönni. :)
Viszont én is hiányolom a védekezősebb képességeit, mert 2 ütés vagyok. :/ -
nojnhundred - áhcig... -
Na akkor public gamere nem megyek amíg nem lesz valami kék post, hogy javították. -
kutyu007 #35904 Na már megint kezdi a freemail. Nem tudtok valami telefonszámot? -
PSA: Don't play public games. Bots are stealing session IDs and using them to access your account. (self.gaming)
submitted 17 hours ago* by madcow575
They hacked the gibson. Doesn't even matter if you have an authenticator. Don't play public games until Blizzard finds a way to fix this unless you want to log in naked and broke.
Blizzard is investigating
Oh, and also get an autenticator anyways. And if you plan on using RMAH, get a paypal authenticator too.
EDIT: It appears that many people who havn't played public games are getting hacked also. I think I'm going to post all my good gear on the AH for obscene prices so no one will buy it and they can't send it away for a few days.
EDIT2: Blizzard made a post http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5149619846?page=29#571
Apparently either they are incompetent at investigating this issue or people on the internet are lying about having authenticators. -
Hát én nem tudom mi van ezzel,de még azóta is error 3006.Fasz bele.Retrieveing hero listig eljut,aztán szevasz.Vár,oszt jön a hiba.
Azóta fos,hogy connectolni akartam public gamebe,mert az elsőből elment a csávó az elite pack miatt,a másodikból én mentem el,a harmadik meg AFK volt.A 4.-kel meg sokat szarakodott a csatalkozásnál,aztán kiírta,h timed out,aztóta nem enged be. -
hogyan öljünk HC karit?:DD szakadok -
kutyu007 #35900 Vazze, már lehet, hogy síkidegvagyok, de mi a battle net e-mail címe? -
pacquiao #35899 sziasztok azt tudja valaki hogy accountrol át lehet e tenni késöbb karaktert másik accra úgy mint wow-ba? -
kutyu007 #35898 Jó, a freemail jelszót egyenlőre sikerült megváltoztatnom, most a Battle net jön sorra. -
Ez ? -
Én befejeztem a craftolással kapcsolatban a kommentelést. Nem fogod meggyőzni azokat akik szerint nem jó(szerintem).
Nyilván azért rakta bele a blizzard a súlyos pénzekért történő blacksmith fejlesztést mert a végjátékban(értsd legjobb cuccok farmolása/craftolása) szart sem ér. -
Én ezzel értek egyet!
Random mindkettő. Az egyik "irányított" (bs) a másik totál random (kiesik a mobból vagy sem).
Ergó egy picit nagyobb esélye lehet a bs-nek, mert ott csak a mati meg a pénz szab határt... -
Azt meg te felejted el, hogy a droppok száma így is töménytelen, nem kell hozzá bs, hogy majdnem ugyanolyan vackot kidobja bármi... -
Sunrider924 #35893 Aua, sorry, az en billentyuzetem, mea culpa, nem tudok szerkeszteni :S -
droppokból 1000* több item fog az AH-ba kerülni mint craftból.+ nagyon hosszú távon(fél év) tuti lemennek az árak,de most csak azért alacsony mindennek az ára,mert egyszerűen nincs elég gold a piacon -
kutyu007 #35891 Jó, most beléptem,a freemailra, de ez több mint furcsa! -
Sunrider924 #35890 Latommegy az adok kapok blacksmith ugyben. Nekem megvan lvl 10es. Egy paro megjegyzes, azt ugyan ki vette eszre hogy mielott azonsoit egy targyat balnkra nem azot az armor erteket latja mint azonositas utan? Na akkor most megsugom hogy a bs craftoknal is ugyanaz van, az a bemutatott 177 dps-es dagger az minimum a duplaja lesz, de ha van eleg mati/penz addig lottozhatsz amig socket meg minden csudasaggal is jon. Na igy is szar? -
kutyu007 #35889 Próbálom a freemailnál telefonszámot, de nem találok sehol sem. Tud valaki freemail telefonszámot?