78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
szerintetek mennyit adhattak el eddig a Diablo 3-ból?
több milliót már biztos... nem? -
Hogy tudsz ket primaryt hasznalni? -
Sunrider924 #35966 Nem az a lenyeg, irtam hogy en baromira nem is azt a buildet hasznalom, amugy wowzok mnt tudok, es ott is ujabban havonta atirjak a skilleket/talenteket, megszoktam.
De mekkora nyomorek kell legyen valaki szellemileg hogy allandon ezen lovaogljon, hogy milyen exploitok vannak kozkedvelt jatekokban es o persze a tudomany neveben mindig megtalalja... -
kutyu007 #35965 Gondolom az enyémet. -
Én csak azt nem értem, hogy miért nincs semmi különbség a nehézségi szintek között? ugyan azok a mobok, elvétve 1-el több sárga vagy kék csoport, és ugye minden mob erősebb stb...
Anni titan quest-be az volt a jó, hogy legendary szinten volt egy csomó boss, ami normalon epice en bent se volt...
Minden mob szinte ugyan ott van...:S így meg full monoton lesz a game... nightmare-en act 3 felénél járok és kezdem unni a game-et..:S -
Ebben is van valami, de attól még ezek az exploitok ott vannak a játékban, és ez csak egy a sok közül. Lesz még sok ilyen, de ez csak a játék jelenlegi kiegyensúlyozatlanságát illusztrálja.
Az hogy a Blizzard megoldóképlete abból áll hogy ezek után lenullázza a skillt, az inkább az ő szegénységi bizonyítványuk szerintem.
Valahogy meg kéne találni a középutat, végül is erről szólna a balance.
Ha nincs kihívás, elveszik az érdeklődés.
Lehet akármilyen fasza builded, sosem lehetsz akkora hogy kihívás nélkül szaladj végig a játékon. Nem vezetne sehova. -
Dr DeViLKiNG #35962 Most komolyan ilyen apró change zavar?
Gondolom a quickeninges gyakorlatilag halhatatlansággal semmi gond, ami még mindíg benne van a játékban. -
Lost referencia, egyelőre nem ismert, hogy lenne bármi értelme, ha kigyűjtöd -
No, a karim megvan... hálistennek. -
Van egy ilyen az inventorymba: The black rock ledger: Page 23
és nem lehet eladni. Ez mi a szösz? -
Sunrider924 #35958 Az rendben van de megis miert jo hogy tonkrebassza mas jatekat? Ertem en hogy o egy nem elismert zseni, akinek ez melyseges serti az onbizalmat ( Forthescience...)de most oszinten, azt keresni hogy egy jatekban hogy lehet kiforditani a benne felepitett zsenialis mechanikakat? menjen a picsaba, banolnam mindenfele Blizzardos temarol/forumrol/jatektol.
UI- wowban is ezt muvelte es kb a tobbseg le se szarta, ez gondolom irritalta kisse
-
hatalomxy #35957 Törték már fel itt valakinek az account-ját? -
Az egy igazi nolifer, de ami a legmókásabb hogy királyul megél belőle.
YouTube-al is van valamilyen barter megállapodása biztosan.
Esküszöm én is bepróbálkozok valami hülyeséggel jutyúbon, annyi degeneráltnak jött már be az élet így, hogy hihetetlen.
-
zozoalma #35955 gz -
Na Nightmare is kivégezve, többnyire egyedül. Nem volt nehéz, act4-ben szívtam egy kicsit a végén aztán bevásároltam AH-ban.
Diablo 5-6.ra sikerült kb.
Normal vége (lvl32)
Nightmare vége (lvl51)
A képen a DPS csak egy skill miatt ennyi, amúgy 3500ról kezd el "tölteni".
Majd az előbb találtam egy nagyon király csizmát ami dobott még egy jó 2k-t a hp-n meg egy kicsit a sebzésen. -
Badzsa #35953 hogy csak onlájnos a játék !.. basszák meg ! -
Badzsa #35952 -eza játék igy 1 nagy kabaszott nagy baromság !.. ugyhogy -
Fú de irigy lettem baszki!
.
.
.
.
Ja nem, nem várj..mégsem. -
Sunrider924 #35950 Monk dps: fegyver sebzes+ blinding flash faith in the light runa + combination strike passziv = 20k crit, 7k damagenel 
Mondjuk dh haver 58on azzal szopat hogy megy neki mar a 40k crit is
-
Salki #35949 Nem rossz, bár én nem irigykedem, jó az a standard edition is :) -
kénytelen voltam felvenni az egykezes xbow-hoz egy shield-et :D
-
én a healer mantrát még úgy próbálom helyettesiteni hogy az egyik fegyóba amethyst-et dobok, igy tényleg folyton kell daráljak, hogy tuti túléljem :D -
brasco84 #35946 yeah, na vége a normalnak, megfeküdt diablo cirka 16 óra alatt :D megnézzük nightmare-t -
"near death Ex.."-et néha One with Everythingre cserélem :)
Bár szemezek még a "Sixth Sense"-vel is.. Hogy legyen jó nagy Critical % :) -
Sunrider924 #35944 Ird be a forum keresojebe es meg kepet is kapsz rola. -
Sunrider924 #35943 Jo build, a cd-ket sajnos nem szeretem es hiaba lenne atom a seven sided strike megoldom mashogy. A near death meg egy kalap szart er, 90 secenkent ment, de most act 4 hellen az nekem edeskeves. Ha neked mukodik jol a kari akkor minden rendben, elvegre 13 milliard viable kombinacio lehetseges :)
@ elitehun van olyan boss/helyszin ahol nekem is at kellett varialjak dodge-ra mert keptelenseg mashogy kibirni par secet amig tisztul a terep. De elotte es utana Boon of protection for the life. -
Az még könnyű :) Én Hell act 1-be dobtam fel az addigi buildem és fegyvereim..mert ott szopat a játék nagyon. -
Na most jöttem megint. Csak hogy irigykedjetek. 23.000HUF Angliábából. Zavviról. -
Salki #35940 erre én is nagyon kíváncsi lennék :) -
Akkor itt az enyém is :D
Egyelőre nightmare act 2-ben vok 38-39-es szintű -
"A Diablo 3 fejlesztői egy lvl 60-tól elérhető jutalmazási rendszeren, a Nephalem Valor buffon dolgoznak, melynek lényege, hogy ha Rare vagy Champion monster csoportot öltél éppen, akkor utána egy buffot kapsz, mely megnöveli a Magic Find és a Gold Find értékét. A jutalom addig marad rajtad, míg nem váltasz Skillt, Skill Rúnát, Passive Skillt, vagy ki nem lépsz az aktuális játékból. Jelenleg azon agyalnak éppen, hogy mekkora legyen a MF és GF érték a buffon, mekkora legyen az időtartama, megszűnjön-e halál után, stb. Nagyon ígéretes újítás, örömmel várjuk."
By.: Diablo3.hu
(persze ezt akkor írták amikor még nem jelent meg a játék, de a lényeget elmondja) -
natalyel #35937 Bocs, lehet láma a kérdés, de mi az a nephalem, meg nephalem buff? -
értem, de én most a dodge chance-re megyek rá, és szerencsére sokszor melléütnek, pláne a mantrával :D -
Monk buildem, ha már monkról beszéltek :) -
Sunrider924 #35934 Jah, en egyaltaln nem azzal tolom , a skill cd-je( 20 sec) nekem tul hosszu, healing mantras Boon of protectiont meg spammelhatem spiritbol, az mndjuk nem 100% immunitas, de mar act 4en is nephalem buffom 
Mas, 2 emberes partyba 5x nephalem buffal, az utolso 3 act 3as boss hellen mind dobott legalabb 1 raret, de a kapuor egyenesen 3at. -
a serenity-t levitték egy sec-re? ....
mondjuk én csak akkor használom a +hp rúnával ha épp megmurdálnék, de egy sec akkor is elég kevés -
Sunrider924 #35932 Nem a kari kell soha, hanem a gearje meg a penze -
Salki #35931 Na, vasárnap poénkodtam, hogy hackelik az oroszok a szervert, erre kiderül, hogy tényleg hacker támadás volt. Szerencsémre az én gyenge karaktereim nem kellettek senkinek :) -
ugyanez a véleményem! -
Akkor azt benéztem :D