78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Há'.Mióta befosott a pub game csatlakozás baszik beengedni.4óra óta.Amcsira beenged. -
kutyu007 #36007 Na ja. -
hatalomxy #36006 Akkor nincs ötletem se, de mindenesetre, nem túl biztató a helyzet:S
Ennyi pénzért még játszani sem tud az ember:S -
kutyu007 #36005 Már aktiváltam kb egy hete. -
hatalomxy #36004 Bocs,hogy ilyet kérdezek, de csak segíteni szeretnék. Aktiváltad is már a játékot, vagy odáig nem jutottál el? -
kutyu007 #36003 Is-is. -
hatalomxy #36002 A b.net-en írja ki vagy pedig már a játéknál? -
Sunrider924 #36001 Act 4ig nem vette el, vagy az volt a bug vagy ez hogy elveszi. -
kutyu007 #36000 Mit ír ki? Hát a szokásosat, ha szerinte nem jók az adatok:
"The username or password is incorrect. Please try again."
Pedig tuti, hogy jó, már rengetegszer be léptem velük. És nem ütöttem mellé, vagy hasonlók. -
hatalomxy #35999 Pontosan miért nem tudsz belépni?
Mit ír ki? -
Az a gyakorlatilag halhatatlanság infernon semmit nem ér, ahhoz képest a wizardok mit tudnak.. -
ha meghalsz már elveszi nem? am jelzi alul ha megy? ( ahol a többi buffot is szokta) -
kutyu007 #35996 Csak nem te is így jártál? -
Laci82 #35995 Mindennap eszembe jut hogy jó lenne beszerezni egy példányt,aztán mindennap felnézek ide és hálát adok a sorsnak ,hogy nincs rá 15000 Ft-om
-
draget #35994 Aki megunta a sok macerát":-D :
diablo 3 battlenet accot vennék. Ajánlatokat pmben pls. -
Na akinek kihívás kell Hell-en úgy látom megtalálja. Még nagyon az elején vagyok de folyamatosan borulok a kis elite packoktól... -
kutyu007 #35992 Már írtam, de már unom a sok macerát.
Valaki írta lenteb, hogy mi ez a sok hiszti vagy mi.
Hát, amikort az embernek csak 1-2 órája van kikapcsolódni, kiad érte nagycsomó pénzt, oszt kikapcsolódás helyet csak a macerát kapja, akkor elmegy a kedve az egésztől. -
Sunrider924 #35991 Tegnap este egy jo humoru komaval toltuk, es act 4ben a Mallet Lord-ot ugy nevezte, hogy Birodalmi Lepegeto( SW). Ezt akkor marha viccesnek talaltam, es most hogy megint ott vagyok, ahanyszor latom, hat ramjon a kacagas.
-
zozoalma #35990 Irjál megint a csodáltos supportnak előbb utóbb csak jó lesz. -
zozoalma #35989 Hát blizzardnak ez elég rossz PR hogy már megjelentek a hacker gyökerek.
Vhogy ugy érzem ha bejön a rendes fizetős AH akkor még több ilyen eset lesz.
I
gazán megtehetnék hogy egy képernyő billentyüzetet tegyenek be véletlen betükkel és akkor nemkéne authenticator meg sms protect meg okostelefon, de ugye ez mind mind pénz a Blizzard kasszájába, emiatt tisztelem az Ázsiai játékfejlesztöket ott mindig probálják orvosolni kisebb nagyobb sikerrel ezeket. -
kutyu007 #35988 Hát nemtudom végül is, hogy akkor most tényleg feltörték az enyémet, mindenesetre nem tudok belépni, ezáltal elvesztettem a hozzáférésemet a battleneten fellelhető összes játéktól.
Mivel a Diabló 3 singlehez is kell a bejentkezés, akkor attól is. -
hatalomxy #35987 Sziasztok!
Valaki leírná nekem, hogy pontosan hogy mennek ezek a feltörések?
Például előfordulhat az, hogy elvesztem a hozzáférésem a saját játékomhoz véglegesen?
Vagy ha single-ben játszom, akkor is megtörténhet? -
Sunrider924 #35986 Na mi van mar, act4 hell-en ha meghalok, ott mar elveszi a Nephalem buffot? Ez uj. -
kutyu007 #35985 És nem vagyok hajlandó mégegyszer kiadni érte 15000Ft-ot. Kétszer nem fizetek. -
kutyu007 #35984 Már lejjeb leírtam, hogy a tuti biztosan jó battle.net accountomba nem tudok belépni. Pedig biztosan jó adatokat adtam meg vagy 20-szor is. Írtam a Battle.net nek, erre küldtek egy használhatatlan password reset-es linket. -
találtam egy Blacksmith Plant ezt hogy tudom oda adni a kovácsnak? vagy hogy kell beaktiválni?
már rá jöttem
ez a titkos pálya staffja ha valakit érdekel -
Ööö... ezt kifejtenéd bővebben?
Lesz egyébként warez ebből? :DDDD -
A fegyó sebzése a skillek alapja. -
kutyu007 #35980 Na vazze megvettem a játékot, s lehet, hogy csak warezzel fogok tudni játszani?
-
Sunrider924 #35979 O maga a hiba, nem az amit csinal, reszemrol inkabb farmolok tovabb, kar errol vitazni... -
Elective mód... -
Okes megint nem szoltam,mindent be lehet allitani latom :) -
Csak itthonról lépkedtem be, viszont hol az asztaliról, hol csak a laptopról (AH) ... akkor ezért lehetett. -
CChrys #35975 Lehet h noob kérdésem lesz, nézzétek el, de vmire nem jöttem rá! WD-al nyomom, és ugye ott a skilleket használom támadásban - jelen esetben a pókokat dobálom az elején -, mi értelme van a kezemben lévő fegyvernek? Függ attól a támadásom értéke, vagy közelharcban azt használja? -
Nem szoltam :D.Ez igy nagyon durva most jottem ra,hogy lehet ilyet,miert nincs ez automatikusan bepipalva optionsba...es miert nem tudtak jatekon belulre is kiirni a skillek dmg-et mint az oldalukon... -
Lehet. Sőt. Bármelyik 6 skillt ki lehet választani, kategóriától függetlenül. -
Dr DeViLKiNG #35972 És mi azzal a baj, hogy megtalálja a hibákat? Legalább hamar ki lesznek javítva, és nem akkor lesz bazdmegezés, amikor ellened használják(mondjuk pvpben). -
cleric #35971 Muti a levelet. -
http://diablo3.hu/2012/05/22/diablo-3-az-eladasi-toplistak-elen/ -
kutyu007 #35969 Na, most meg kaptam egy hibás linket a Battle.net-től.