78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
ha a cipő is és a felső is fehér lenne milyen jó lenne :D
vagy a naci és a sisak piros -
megnyugodtam, hogy nem csak az én karakterem ronda :DD
-
alakulok lassan :)
-
Tenkory #36045 megpróbáltalak felvenni én is, de semmi -
Sunrider924 #36044 Ne aggoodj, ha jol ertettem a datamined patch notes-t, akkor a wizzardot is nerfelik nemcsak a monkot, meghoza hamarosan. -
Felvettelek pedig...többször is, de akkor ezek szerint semmi?! -
Megnézem azt a monkot aki kompetitív rangedek nélkül inferno a2-t végigviszi a csodabuilddel. A3ban is van jó pár elite pack amin pont 0 esélyed van átmenni ranged nélkül. Broken build ide vagy oda, sokszor olyan szinten 1 hitelnek, hogy sírok. -
Hat az egyiknek stabil az ara,a masik meg lehet olcsobb is meg joval dragabb,minosegtol fugg. -
Nincs nagy eltérés a 2 között :) -
andorr1984 #36039 az a nevem, igen. -
Hát, először fogadd el a friend requestet :D andorr1984#1988 ? -
Egyébként nagyon tetszenek a skillek, meg hogy mindent megkapsz. Jobbkattra a Frenzy már idők óta be van állítva fixre, de a többi gombot bármire át lehetne állítani, mindegyikből ki lehet hozni valamit. -
andorr1984 #36036 Az nagyon jó lenne. Be tudsz lépni ?
köszi -
Jah jöhet mindkettő ingyen csöcsörészés meg a játék is ! xD -
Attól függ hova :) -
Melyik az occsóbb? -
Tök mindegy melyiket választod (ingyen), a másik utána meg tudod venni pénzért 

-
Segítsek? :P Felvettelek. -
Ha választani kéne akkor én a melleket választanám !
-
Egyébként van már valami infó arról, hogy mikor várható a patch/update? -
-
Jön vki hellre hentelni? -
andorr1984 #36026 Sziasztok. Segít valaki megölni Diablot normalon ?:) (komolyan)
Nem tudom leverni, folyton megöl.
már vagy 7-szer próbáltam
A battletagom: andorr1984#1988 -
A zene tök új!
Sajnos...
Hol jársz egyébként? Act III Normal-on, azért kell kapkodni a gombok után, ha nem akarsz megfeküdni :D Igen jó kis mob csapatokat dobtak ott össze. Kifejezetten színvonalas Act.
Act I viszont nagyon gyenge, de meg is mondták az egyik Developer Diary-ban, hogy direkt lassabbra csinálták, hogy a casual játékosokat ne rémisszék el elsőre. Persze ennek az a hátránya, hogy a gyakorlott játékosokat/felnőtteket untatja Act I úgy ahogy van. -
Köszi, áttanulmányozom! -
Corten #36023 Én ezt:Super Saiyan használom, Butcher után járok Hellen, eddig jól bevált. -
XD
nem tom, nem akartam senkinek se válaszolni :D -
vicces, hogy itt többen mennyire nem tudják ki az az Athene és rá vetítik ki a frusztráltságukat... just sayin
-
level 57 elérve... azért van ám borulás act 2 végén a bossokon... :(
Nyafff...
Kéne valami jóféle solo build barbárhoz. :) -
Ezt mer tolem kerded?:DAmugymeg az lenne a logikus jah... -
+1 -
Dr DeViLKiNG #36017 A monkom inferno a4-ben nem ezt mondja. Persze a champion, ami többet üt mint a hpm minden resivel/armorral, az más. Ezért is mondtam, hogy a monk/barb lófasz a rangedekhez képest még jó cuccban is. -
zozoalma #36016 Igaz hogy még nem játszottam annyit mint itt a legtöbben , de eddig nekem nagy csalódás a játék azok útán hogy a Diablo 1 és a Diablo 2 mekkora lépés volt a hack & slash világba , tudom nehéz felvenni a versenyt a mai játékokkal :(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zene, hangok mind régi diabloból vannak, tresure goblin Golden Axe , karakter és segitő párbeszédek történetek tiszta dragon age , túlságosan lebutitot a régi epizodokhoz képest mintha konzolra lenne tervezve mert ott véges a gombkiosztás :D
-
am ha ellopták és tudod bizonyitani hogy tiéd a játék akkor nem állitják vissza/adják vissza az accot? és akkor a kari is meglesz? -
Jaja :) Elején én is pislogtam, hogy ilyen könnyű lesz lezúzni Baleial-t. Aztán kiderült, hogy nem is nehéz :DDD -
Mennyire volt bonyolult a jelszavad? -
Kiado #36012 craftolni hanyas szintű cuccokat éri már meg? -
Tetszett ez az act2 boss fight, ahogy kibontakozott a harc es ami kozbe jott, durva :) -
BladeW #36010 Nem tudom milyen linket kaptál, de itt próbálkoztál már?
https://eu.battle.net/account/support/login-support.html?ref=http%3A%2F%2Feu.battle.net%2Fd3%2Fen%2Fforum%2F -
Azert az ilyen esetek nagyon nagy reszeben a felhasznaloi oldalon van a gubanc. Vagy feltortek, vagy user error, vagy valami technikai gond. A D3 jelenleg docog itt-ott, de azert tobb szazer usernek mukodik a szolgaltatas.