78998
  • Aradebil2
    Psy inferno barb act2 boss solo, milyen hülyén néz ki a polearmos autoattack barbnál:D
  • Mydgard
    Kosz a tippet.

• Sunrider924
    Ne allj bele a meregtocsaba, abbol healelodik vissza. Ugyanez ha plague helyett molten, a vampiric mindig abbol healeli magat vissza amivel teged sebez.
  • Sunrider924
    Miutan raerzel, Hellen teljes mindegy milyen affix legyen helyed kiteolni azt jonapot. De itt infernon most zavar tamadt az eroben, egyelore nem talalom a megoldast, az a vacak helyzet, hogy nem engedhetem hogy megussenek, az meg nonszensz igy most.
  • Mydgard
    Ma NM Act 4-en, ketten (2 barbi) nem birtnunk leverni 1 db plagued + vambiric keket, szerintem valami nem oke... :o)
  • AntiHero
    Egyik gagyibb mint a másik..talán az utolsó néz ki valahogyMonk tier Sets
  • Aradebil2
    egyébként csak nekem tűnik úgy hogy a life link önmagában tök szar monster affix? inkább nekem segít,mint a monstáknak. mondjuk egy lifelink+vampiric+extra healthet megnéznék:DD (+ehhez egy sebző infernon, arcane/mortar:D)
  • jazzy
    Molten + Fire chains + Vampiric + Arcane enchanted agrees :) Rögtön quitoltam :)
  • Aradebil2
    szerintem tiszta megaman:D
  • CalebJoe
    ez inkább arab vagy török harcost idéz főleg fejfedő bőnadrág meg a kard ezért furcsa hogy keverték egy szerzetessel
  • Kiado
    Hanyas szintű cuccokat érdemes craftolni? csak 60 körüli?
  • nejad
    akkor topaz vagy mittudomén minekhivják d2-ben a dobozzal lehetett összerakni asszem kösz!
  • Sunrider924
    Mar vagy 6x atfestettem a karimat mert a felesegem mindig megnezte es ha nem tetszett neki a pancel sajat szine, akkor nem volt mese, szinezni kelett.
  • Aradebil2
    act2 közepétől tudod a jewelernél (egyébként nincs gyémánt a gameban:))
  • Aradebil2
    vanishing dye a neve azt hiszem
  • nejad
    valaki meg tudná mondani hogy össze lehet e illeszteni a kicsi gyémántokat és ha igen akkor hogyan lécci valaki
  • PiszkosFred
    Van ilyen opcio? Basszus, tenyleg neki kellene egyszer ulni es elolvasni minden "szakirodalmat". Azt lattam, hogy vannak ilyen szinezo dye izek, de azt hittem ez csak szinez, nem tuntet el.
  • Rehom
    az komoly :D
  • Aradebil2
    mai leggecibb kombó: fast plague vampiric... kb 25 perc volt mire lenyomtam. plague/molten+vampiric kb lehetetlen ha van templarod vagy valami tankod, folyamatosan visszatölti magát, kiteolni meg nem lehetett mert fast volt:D persze nem dobott lószart se:D
    kiv vagyok végig tudom-e úgy vinni soloban hellt is hogy nem esik legendary:D
  • Rehom
    padawan :)
  • MCI
    Ha már volt róla szó akkor elnézést !

Ha valaki ki akarja próbálni, akkor vagy kér vagy vesz guest passt pld innen http://www.offgamers.com/diablo/d3/diablo-3-cd-key-c-4143-5166-5167.ogm /hiába US engedte az Eu szervert kiválasztani./

Szerintem 2 Eur-t megér megnézni, hogy milyen lett. Miután beregisztráltad a kulcsot töltheted a Blizzard-tól a klienst. Ha a 8GB-ból lejött 2GB, már játszhatsz is, a Skeleton King-ig. Ez kb 3 óra volt demon hunterrel. A többi karit is ki fogom próbálni.

Ami furcsa számomra itthon 15000 kb 50 Euro a dobozos verzió /éppen kifogyott a legtöbb helyen/ a Blizzard 60-ért adja a digitális verziót, ami csak 1 kulcs, sem adathordozót, de dobozt, se szállítást nem igényel, csak 1 generátort meg 1 szervert. Szerintem a digitális verziónak ezek miatt olcsóbbnak kellene lennie, vagy ez esetleg később lesz igaz, ha lecseng az újdonság ereje.
  • AntiHero
    Pont ezt írtam.. Monk-nál irtó "gagyi kínai" hatású cuccok vannak :/
  • CalebJoe
    amilyen jók a conceptek ahhoz képest elég szar lett a végtermék ruhák terén
  • AntiHero
    A tied még néz ki valahogy :D Enyém mint valami úszó világbajnok, ezzel az úszósapkával..

• Hegi90
    Próbálkozik rajtam kívül valaki Crit-es barbbal? Mik a tapasztalatok?
  • Sunrider924
    Szerintem az a lenyeg, hogy neked mukodjon a kari, azaz legyen sebzesed, legyen vedelmed, jojjon jol a spirit. Az attack speed semmit se er ha egy pofont nem tudsz haritani, mert pont nem volt ra spirit. Amig a sajat megitelesed szerint jol haladsz elore, addig a karid rendben van, tokmindegy ki mit mond.
  • elitehun
    fasza, akkor egész jó vagyok 40-es szinten az 1.9-el :D
  • setuh
    Igy kozelrol ezek a karakterek,olyanok mint egy ingyenes azsiai mmo-ba
  • berlinboy6329
    2.36 v 2.55 nem tom, 59 WD.
  • Sunrider924
    Eleg gagyi nekem, 1,8as,de eddig jo volt, most infernon van hajajajj, az elobb kicsit elbambultam es kozonseges instamob azt mondta nekem hogy paff a buvos sarkany...
  • Savmacska
    Melyik karakterrel lehet a leggyorsabban fejlődni ? Van valami ötletetek? Éppen 19es szinten vagyok egy barbárral dual-wield-el.
  • elitehun
    nekem az egész szürke. igy még nem is olyan rossz :D

am nektek mennyi az attacks per second? és hányas szintűek vagytok?
  • ToCsEk
    hát pedig k*va menő cucc :D

• zozoalma
    Szerintem hallgasd meg az elözö részek zenéit és hallani fogod az ismerős dallamokat.

Nem az hogy untat , de például igen vicces hogy diablo 2 be a fegyverváltás szerintem jól bevált dolog volt meg hogy a skilleket is váltogathattad , mostis élvezhetőbb lenne ha a primary meg a secondaryt anélkül tudnád váltani hogy cooldown lenne.

Folower nálatok már halt meg egyáltalán mert nekem vhogy mindig full hpja van, meg össze vissza teleportálgat sokszor ahelyett hogy utne :D
  • elitehun
    igen, tudom hogy van , de valamiért ez nekem nem jutott eszembe.
    biztos azért mert amint megvenném esne rögtön egy jobb sisak amilyen a szerencsém XD
  • elitehun
    nincs
  • Sunrider924
    Vegyel lathatatlanna tevo festeket vendornal, es akkor nem fog latszani a sisakod egyaltalan, ugy fog kinezni, mintha fedetlen fovel lennel.
  • cifcuk
    Ha megvettem online, akkor van olyan opció, hogy beváltsam dobozosra?
  • oneal1
    a kis ribi!:D
  • elitehun
    óóó ha látnád az enyémet, olyan ronda sisakom van. komolyan.
    most nem tudok képet adni de, egy monk, a sisak befedi a fejét és oldalra mint két szarv kiáll, de lefele konyul és valami csnegőszerű izé van rajta XD