78998
  • Carlos
    Nem unalmas (nekem)
    És igen. Amint publicba mész kockáztatsz!
  • j0nNyKa
    nem lehet javítani sehogy, mivel egyszer az egyikkel lősz, egyszer a másikkal, nem adódnak össze
    2 xbownak akkor lehet értelme, ha mindkettőnek jó a sebzése, és durva statok vannak rajtuk
  • Snomag
    Ez blue postbol van? Csak kivancsisagbol
  • denevérember
    De szólóba nem unalmas? A battlenetnek ez volt épp a lényege hogy sokan mentek egyszerre... És most ha rámész 1 publicba már veszélyben lehet az accountod?
  • ZsZso
    Jajajaja!!!! Köszi!
  • Carlos
    EZT HASZNOS MEGFOGADNI:

If you find your internet suddenly dropping out intermittently while playing diablo 3, restart the router as quickly as possible making sure it gets a new IP from your ISP. Also do not play anymore public matches. Games with trusted friends only!
  • Carlos
    Real Money Auction House
  • ZsZso
    RMAH?
  • TVelvet
    most kezdtem act 2-t.
  • Carlos
    Tegnap lecseréltem a jelszavamat, amit csak pár év alatt lehetett volna feltörni egy olyanra, amit most 809.000 év feltörni. Plussz authenticator, sms védelem.
    ÉS NEM MEGYEK PUBLIC PARTY-BA. Inkább szólózok. :)

Azon gondolkoztam, hogy ezek után kicsit megrendült a bizalma sokaknak a RMAH-ban...Hogy állítja ezt vissza a Blizzard?
    Mert hogy én a környékére se megyek egy darabig azis ziher!
  • Carlos
    Nos.
    Ez megvéd a jelszólopás ellen! HA hozzácsatolod az accodhoz, akkor minden belépésnél (vagy ip váltásnál) kér egy 6 számjegyű kódot amit a kütyü generál.

Viszon a Sesssion ID lopás ellen nem véd, mivel akkor már be vagy jelentkezve.
  • andorr1984
    Ez az Authenticator tulajdonképpen micsoda ?
    Azt értem ,hogy valamiféle védelem az account lopás ellen.
    De ez miben jobb, mint semmi gyanus oldalra nem felmenni és vigyázni a jelszóra ?

És mi az a kütyü hozzá ?
  • Carlos
    Hogy haladsz vele? Merre tartasz?
  • Omlás
    Eddig is volt csak belépni nem lehetett
  • Zozzancs
    Van szeró:)
  • Tibbbor
    Köszi, akkor ezt elnéztem.Majd újrarakáskor jobban figyelek.
  • whisper
    Amúgy a Blacksmith zöld setek repcieit tanulod vagy dobják ?
  • Omlás
    Amikor elfogadod az agreementet akkor tudod állíltani a telepítési könyvtárat is a telepítési ablak felső részében :]
  • Traky70
    Ha mindkét kézbe azonos DPS-ű fegyvert teszek (Pl. DH, egykezes crossbow), a 2. fegyverrel alig nő az össz sebzés. Ezen lehet javítani valamivel? Így nem sok értelme van az ilyen felszerelésnek. A 2. részben volt erre képesség.
  • whisper
    Nekem ezt tetszik ,hgoy tuti lesz aki leüll éskiszmolgatja ,de ,hogy lesznek több működő talentek is sz.tem!
  • hatalomxy
    Igen, erre gondoltam, köszönöm a segítséget.
  • Broafka
    én is weapon masterthasználtam, aztán belezavarodtam a leírásba, azt hittem, hogy akkor ad ilyen dolgokat, ha ilyen párosításban használom a fegyvereket, aztán újraelolvastam, hogy csak attól függ, mi van a bal kezedben (jobban mondva, karakternek a jobb kezébe, de mivel szembe áll velünk öltöztetéskor, nekünk az bal oldal :P )
    úgyhogy vissza fogom rakni
  • Broafka
    barbnál én is szeretem a revenge-t, de én most élettöltős rúnával használom, jól jön amikor nagyon leakarnak szedni, bepörgök egy tömegbe és visszajön az összes élet szinte.
    1, én stompot használom magamhozhúzós stunnal. Szerintem jobb mindenkit egy tömegbe zsúfolni és kiütni, mint közéjük ugrani és ellökni. Csapatban halál idegesítő amikor ütsz valakit és ellökik onnan, te meg futhatsz utána, hogy megöld.
    2, battle rage-et használok én is
    3, call of ancients-t használok, de a groundos támadás is jó, csak lassan áll föl olyan "forróra", hogy leszedjen már mindenkit, de akkor gyorsan öl.
    passzív egyenlőre: ruthless, berserker rage, bloodthirst (az utolsót most állítottam be, nem tudom, hogy mennyire használ még)
    én is két kezesen nyomom
    jah, és bal klikk nálam is fury csak élettöltőssel (halál után) bal klikk seizmic stunnal
  • TVelvet
    Nos én barbibmnak:

• Tibbbor
    Bocs az offért, de hátha tudtok segíteni:

Egyelőre csak a starterrel játszom és azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet a telepítésnél megadni, hogy hová pakolja a játékot?Tegnap raktam fel, de én az Agreementek elfogadása után csak egy nagy Install gombot láttam, olyan opciót viszont nem, ahol választhatok a helyet illetően.Be is tette szépen a C:\-re, ahol a rendszer van és amúgy is kevés a hely.Mellette meg ott figyel kihasználatlanul az 1 terás vinyóm...
  • tarti19
    Én is erre gondoltam, csak fel***, hogy 50% dmg csökkentéssel 20-30K hp között is megfekszem.··

WTB 1 jó képességű tank:D
  • raja
    Erre gondoltál?
    http://ipon.hu/?searchthis=Authenticator&where=shop
  • j0nNyKa
    keress magad mellé egy tankot, úgy menni fog
  • whisper
    1: Leap knockbackkel
    2: Furiois Charge cd csökkelntéssel
    3: Battle Rage
    4: Earthquake bossoknál amúgy Revenge (critet adó runeval)
    bal: Frenzy gyorsfutással de ennél használhatod a healelést is!
    jobb: Seismic Slam knockbackkal

Passive: Ruthless / Weapons MAster és Relentless

Lehet később magasbb szinten cserélek ,de msot ezzel nagyon class!
    VAn menekülés 2-is ami ráaádsul sebez és furyt is tölt van aoem ami szitne mindig megy és ment is van aoem ami tölt is és critet is add frenzy maitt gyorsan futok ki arebb tudok futni ha nem okés valami viszont a a battle rage maitt nagyokat ütök és a többi skillem is relentless maitt meg van dmg reduceom is
  • hatalomxy
    Hello!

Hol lehet venni Magyarországon Authenticator-hoz azt a kis kütyüt?
  • Zozzancs
    Én hell act1 vége felé Wizard: 20k hp 6000 damage 3ezer valamennyi armor D:
  • TVelvet
    Hell-en 2h-val.
  • pisztácia
    HELL-en?
    Ám elég szép számok...
  • TVelvet
    Én most 55-s 4200 armor 12k damage, 36k hp, ezzel egész jól elvagyok. :)
  • tarti19
    Valaki letolta már solo Belialt infernon? Egyszerűen a p2 nem akarja a jót:(
  • pisztácia
    Egyértelműen shield+egykezes sword, axe kell a barbárnak.
    NM-en potit se kell használni, bossoknál se... majd kiv leszek hell-re.
  • j0nNyKa

• TVelvet
    mesélj. csupa fül vagyok :)
  • whisper
    ha valakit érdekel van egy jó setupom barbarra. Eddig duallal toltam vele 1 db ketkezessel meg nem próbáltam ,de azzal is kafa lehet!

• whisper
    pont ezt akartam kérdezni ,hogy ez oylan int a wownál ,hogy 11-12?