78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
nejad #36248 kösz de az angolul olvasgatás nem nagyon megy
-
Akkor azok other opcióba tartoznak:P természetesen később kötelező lesz s gyűjtögesd majd a kavicsokat, mert a legjobbakat csak összeolvasztással tudod majd elérni.
Jonnyka: annyira azért nem op, de legalább egy ideig biztonságban érezted magad:D -
veled még nagyon sok bajunk lesz, ugye? :DD
btw ma kezdték el feltölteni hivatalos oldalra a basic guide-ot, olvasgasd -
nejad #36245 megmondaná valaki hogy a gyémántot rakhatom fegyverbe sisakba meg other a forditó azt dobta ki hogy más akkor rakhatom amuletbe vagy gyürübe is és akkor az otherhez irt tulajdonságot fogja kapni? lécci -
lol, és ez... wtf, én ezt miért nem csináltam? :DD
van 1-2 passzív, amivel lehet discipet regenerálni / gyorsabban visszanyerni / stb., az úgy elég opnak tűnik -
Amikor gyozikenek diplomaja. -
Nem, sérthetetlen voltál minden bejövő dmg-re, mindegy milyen alapú...
igen cd-re vágtad eddig, cak ugye a discipline emg elég lassan regenerálódik, szóval nem lehet ész nélkül ellőni... 1-2 arany, kék pakkot viszont így ki lehetett nyírni... -
global cooldown. Anynit tesz ki, hogy mikor elnyomsz egy spellt, azt egy bizonyos ideig (gcd) nem tudod újra elynomni.
-
azt az armorját, amivel még infernon is kb halhatatlan - várjuk hivatalos notes-t mindenesetre, mert ezek mind ilyen el-elcsípett infók -
20+ sec hogy jött ki? spamelted egymás után a smoke screeneket?
másik: ha aládbasztak poisont / tüzet, vagy mellédbasztak egy arcane sugarat, ugyanúgy sebződtél smoke-ban is, ugye? -
Wizardon mit nerfeltek?
-
Nem láttam még a notest, de látom, hogy a gcd több lett, szóval még távolabb került a Belial inferno kill:d Sebaj, ott a barbár(nőőőőőői, nagy csecsekkel)
Carlos: nincs vele baj, élvezetes, akció dús, pörgős játékmenetet lehet vele lekarikázni, viszont ez az egyik legnagyobb mentője a dh-nak, ugyanis eltűnsz s addig sebezhetetlen vagy, de támadni tudsz. Most pedig gcd miatt 1 secet várnod kell, ergo a bent maradok mindenben s 20+ másodpercig sérthetlen vagyok témának itt vége. -
mickemoto #36236 Mikor lesz a diablo 3-nak warez topikja? -
who am I 7 #36235 mi az a gcd?: D -
tán a smoke screen-t nerfelték, és emiatt van most hiszti, de rohadjak meg, hivatalos patch notes-t én sem találok
wizard szintén nerf, monk buff -
hol lehet kapni infókat, hogy min ügyködnek éppen? hogy miért áll a szerver, és mikor indul újra? (nem a server statusra vagyok kíváncsi, hanem hivatalos infót amit a blizzard tesz ki) -
linket tudsz dobni a patch notes-ról? -
Ok, ezt most nem értem...nincs DH-m, de az lett volna a következő. -
Ok mar csak ilyenek :) Egyik kezzel simogat, masik kezzel ut. Most pofanvertek teged, de holnap majd simogatnak. Konnyen dumalok, tudom, de az mmo-jukban eltoltottem/tok 8 ev alatt voltam en mar OP class ugyanugy, mint raiden epp' hogy megturt kolonc, egy-egy peccs utan. -
ezek nagyon gagyik, ilyenekre sose reagálok, egyébként én adatlopós vírusokra gondoltam, a trójai az? én nem tudtam, volt párszor trójaim, de nem tűntek el adatok. Még jelzett is a vírusírtó, hogy trójaim van. Állt ha nagyon kiírthatatlan inkább újrateszem a windowst, gyorsabb -
hát szerver újraindítás után majd kiderül, hogy meglesznek e még a karaktereim... -
Huhúúú... méghogy nem kap be magánszemély trójait...
huhúúú... ez bátor kijelentés. A cégeknél durva tűzfalak virusirtók vannak, mert ők meg tudják fizetni a "profi" virusvédelmet.
Azért, mert úgy gondolod nincs a gépeden trójai nem feltétlen jelenti azt, hogy tényleg nincs...
De tessék, itt a másik kedvenc módszer:
Tisztelt felhasználó, úgy értesültünk, hogy valami gond van a WoW / Diablo / Starcraft accountoddal. Légyszi a megadott linken lépj be és azonosítsd magad.
Köszi,
Blizzard Entertainment -
Köszi Blizzard, gcd felé húzták a legjobb mentőjét a Dh-nak, ezek után imádkozhatsz, hogy ne találjanak el vagy meghaltál...
Ennyit a csodálatos játékról. -
ha igazak a reportok, kis szintűek és nagy szintűek egyaránt lopás áldozatai lettek
igazából amikor ez az egész beindult (pár napja), akkor még nem nagyon voltak 60as karakterek -
XeroX #36224 Bocsánat az Off -ért 
-
XeroX #36223 A vírusok feladata a káosz, bénítás, lassítás, de még irtható formátumban hogy az antivírus szoftver megfékezze :)
A többi már adathalász malware, spyware stb.. azok lopnak.
5 év az elévülés ugye ? :) Talán mesélek.... -
számít az? ha épp abban a fél órában jön be a hacker akkor oylan mind1, nem? -
hát ha én egy olyan oldalt nézek... amit mindenki szokott :D és ott kapok egy vírust, ami tönkreteszi a gépemet, nem hiszem, hogy bárki bármilyen adatot ellopna róla (a lentebb említett romboló vírusok ezek) én ezeket nem értem.
Vannak adatlpopó vírusok, de azokat nem kap be nagyon magán személy, inkább cégek, de azoknak van "értelme" de szimplán heccből csak romboló vírust csinálni? tök felfoghatatlan -
Nem tudom...Én nem azt mondom, hogy nem játszok, de kevesebbet fogok játszani amíg ez a mizéria nem tisztázódik. -
Akkor elvileg nem. Csak ne nyisd meg a publikum előtt. -
Isten ments, attol en meg nyugodtan jatszom estenkent. Minden "hazugsagnak" a fele igaz, tartja a mondas, azert jobb tisztaban lenni a dolgokkal. Remiteni kb annyira remit, mint a majak szerinti vilagvege. De fenntartasaim azert persze vannak, meglatjuk mi lesz. (bar gondolom, hogy a celcsoport jelen esetben inkabb a hellen-infernon jatszok, hiszen feltetelezve naluk vannak komolyabb osszegek, nem a csoringer lvl10-es normalos monkoknal) -
hatalomxy #36217 És, ha az ember csak solo-ban játszik, akkor is van veszély az account-ra nézve? -
a vírus ugyanez a kategória
kihívás, és adrenalin, elégedettség, ha sikerült
és persze ha már ott vagy, akkor adatlopás, stb. -
-
Azt én sem. Amúgy meg a virusírás legtöbbször arra megy ki, hogy egy későbbi támadásnál felhasználhassák a géped zombiként.
Avagy ellopják a bankkártya adataidat, jelszavaidat.
Ha észrevetted mostanában már nincsenek "romboló" vírusok annyian, mint annó a 90-es években. Inkább a malware-k és trójaiak a jellemzők. -
inkább fordítva, nem? :)
elképzelhető, de szerintem ez megint az összeesküvéselmélet gyártók újabb kreálmánya -
XeroX #36212 A vírusírókat a vírusirtógyártók szponzorálják. //Ez nyílt titok. -
igen, de akkor úgy vagyok vele, hogy: feltörtem! király, nah újabbat törjünk fel (bizonyítottam magamnak, de nem lopom el a cuccát, csak örülök magamnak, hogy mekkora királyság vagyok)
de gondolom csábító a dolog ha már bent van az ember, és akkor úgy gondolja, hogy legyen is már haszna. De a víruscsinálókat akkor sem értem -
azért készpénznek ne vedd, ez is ugyanolyan random fórumhiszti, mint a többi, de végülis... elképzelhető, ki tudja?! -
Jaja.
De főleg nem is erre gondolok, hanem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ahogy felvezetik az egész csatát. Voltak rá ugye enyhe utalások hogy valami gyanűs azzal a kis uralkodó gyerekkel, aztán bemegy a karaktered és előhúzza a szöget a zsákból és Belial-nak szólítja. Az pedig ahogy válaszol, a hangja fokozatosan átváltozik szörnnyé ilyen baljós zene közben, epic :)