78998
  • antgecc
    Nabaszki... ezt nem tudom hogy hoztam össze :DDDD sry, de a lényeg átment gondolom :)
  • Carlos
    hopp télleg... ehh... :D
  • sirdond
    khm, 4 nap alatt, összesen 60 óra volt az két hét
  • PiszkosFred
    Foleg, hogy csak egy hete van kinn a jatek :)
  • Aradebil2
    4nap/70óra(!!!) az a két hét
  • Carlos
    milyen két héttel?
    4 nappal!
  • antgecc
    Lehet, hogy nem "értelmes végigjátszás", de akkor is leverték kb 2 héttel a megjelenés után leverték inferno Diablot. Ami sztem gáz, mert ennél durvábbra ígérte a Blizzard.
  • sz4bolcs
    Szoktak lenni. Olyankor csak annyit hallasz a játékból, hogy 'szöszö szöszö'
  • Egoraptor
    Kipucolni? Esélytelen. Annyit csináltak hogy
    végigrohantak a köztes tartalmakon, kihagyták elit pakkokat,
    normal mobokat, leölték bossokat és ennyi.

Nem nevezném értelmes végigjátszásnak.
  • PiszkosFred
    Ezt a 2 kezes bownal is van tegez, de dualwield 1hand xbownal nincs dolgot sose ertettem en sem, de ezek szerint egy bug volt, ahogy azt sejteni lehetett.
  • whisper
    Én azon csodálkozom ,hogy lvl 40 vagyok toltam már csomót multiban és egyetlen egy WD-vel nem találkoztam 8) Pedig nem tudom elhinni ,hogy nem lenne erős
  • antgecc
    Már van klán, aki kipucolta infernot. Szted?
  • j0nNyKa
    elit pakkokról nincs szó, csak a simákról, de mondom, ez is csak a userek meglátása, lehet, hogy tök hülyeség
  • antgecc
    Nagyon remélem h fake, leginkább az inferno része.

Remélem nem fogja azt csinálni a Blizz, amit wownál is csinál, hogy minden égbe-világba nerfel. Nagy csalódás volna.
  • Egoraptor
    Az a vicces hogy hónapok múlva se fogja normálisan
    farmolni senki Infernon eliteket. Miért? Mert ahhoz
    ki kell előbb farmolni tőlük a jobb geart.

És ha az megvan akkor is 3 ütés tank class.

Így marad a chest farming, meg elit ölése teleport mellett.
    Ami kibaszott unalmas mind a kettő mellesleg...
    no de majd írnak rá botot, vagy lehet van is már. Mind1.

GG Blizzard
  • Aradebil2
    pedig nekem van igazam sztem:D 0 hp-t alatt azt értem hogy alap (5-6 k),minél kisebb a hp-d,annál kevesebbet sérülhetsz egyszerre--> 1-2k-t, azt meg visszaregeneled alapból 1s alatt+ +hp/hittel félig halhatatlan vagy, így lett lesolozva inferno először
  • j0nNyKa
    bnet fórum különböző topicjaiban, guglizz rá, hogy diablo iii patch notes, és állítsd be, hogy az utóbbi 24 óra találatait mutassa
  • Zozzancs
    DE ne már... én szenvedni akarok.. remélem nem nerfelik.. pont az a lényege, hogy vért hugyozz az elit pakkoknál
  • j0nNyKa
    hát, ezt azok a userek írják (többen is), akik most éppen játszanak.. :\
    de igen, várjuk meg a hivatalosat (arra pl kíváncsi leszek, hogy hogyan fog szerepelni a hivatalos patch notes-ban a wizard nerf, ami ugye most annyi, hogy ELKÚRTÁK a rúnáit :D)
  • sz4bolcs
    hol olvasod ezeket az infókat a patch tartalmáról?
  • Omlás
    Kíváncsi leszek az official patch notes-re ha abban is szerepelni fog az inferno nerf megjelenés után 1 héttel az atom fail lesz :S....
  • j0nNyKa
    Bug Fixes
    - You can no longer equip a 2 handed weapon whilst having another weapon/off hand equipped.
    - Resplendent chest farming bug/exploit has been fixed. (21/05 hotfix)
  • Zozzancs
    Szerintem mind ketten tévedünk..már nem is emlékszem:D srry
  • Aradebil2
    mert a force armornak pont akkor van értelme ha 0 hp-d van
  • ShaiHulud
    mert elvileg mar el az a stealth nerf, vagyis most eppen semmit se er az a runa :)
  • Zozzancs
    De egyébként... a wizardnak a force armorja így is úgy is lpikulát se ér.. nem nagyon veszem észre ,hogy lassabban menne le a 21k hp-m tőle..
  • j0nNyKa
    They nerfed Inferno?! LOL WTF?! "It will take months to complete" "Oh wait.. You can't complete it in a week without blatently abusing exploits...? NERF!"

:DD
  • botyika
    barbárral mire érdemes gyúrni? tegnap mentem át nighmarre, és kezd elpuhulni az izombarbim :) raktam sokat life regenre de rájöttem hogy inkább másra kellett volna :)
  • who am I 7
    aha..na mer az a smoke screen aztán ultimate skill volt... :D:D:D:D következő patchben lehet még fegyvert használni majd?vagy blokkolva lesz.
  • Hegi90
    bejön a crites barb?
  • Aradebil2
    pont azért rakták ezt be,hogy ne respecelj újra minden cjamp pack után/boss előtt, úgy kb semmi kihívás nem lenne egy atom build összerakásában
  • j0nNyKa
    Unofficial patch notes, tehát lehet, hogy totál baromság:

Demon Hunters
    - Smoke Screen duration decreased from 2 seconds to 1 second. Lingering Fog rune increases the duration of Smoke Screen to 2 seconds down from 3 seconds.

Monks
    - [*] Amount of damage absorbed is now capped at the amount of healing provided by Mantra of Healing in the first 3 seconds after activation

Wizards
    - [**] The Force Armor rune for Energy Armor is apparently not working at all causing most Wizards to get one shot (if that's incorrect, let me know).

This was also hotfixed onto the US servers within the past hour so I guess this was intended. Intended broken rune still doesn't seem right to me though so I'll leave it marked as a bug for now.

Inferno Nerf
    - Apparently mobs in Act I & II have had their HP cut roughly by 50%. Bosses are unchanged from what I've seen so far.
  • Carlos
    -Semmi, a legutóbbi checkpointhoz ugrik a kari és mehetsz megint és 10%-ot romlanak a tárgyaid
    -Inkább eleinte hasznos, amúgy énis cleave-et használok de nem ezzel a rúnával.
  • tarti19
    Nem para, később többet fogsz halni, mint élni,a mikor 60-on sárga, kék pakkokra vadászol:)
    Buildeknek pedig az a céljuk, hogy sok helyzetben is megállja a helyét a kellő variálással.
    Az vicc, hogy 60-on lekerül rólad a valor buff, ha spellt váltasz... ez egy öngól a Blizzardtól.
  • Traky70
    Hali! Még 1-2 kérdés:
    - ha meghal a karakterem, mi történik (nem HC)? Nagyon para?
    - nézegettem egy két build-et. Senki sem használ cleave-et az első rúnával 80%-ot robban 8 yardon belül. Nekem nagyon bejött (lvl. 28). Vagy később haszontalan lesz?
  • Zozzancs
    Nah Mobile authenticator élesítve :))
  • Carlos
    Kék:

We'd like to take a moment to address the recent reports that suggested that Battle.netŸ and DiabloŸ III may have been compromised.

MAY... lol...
  • oneal1
    na megvan a 60, jönne esetleg 3 ember leölni diót hellen?
  • Omlás
    troll on

A magyarul írás sem igazán megy

troll off
  • j0nNyKa
    No patch notes, steath nerfed.
    It's back to 5min+ kittefests of elite packs :D

heh, én eddig is ezt az 5min+ kitefest-et toltam, nekem semmi újdonság nem lesz :D