78998
  • Bigpigrib
    Nem baromira mindegy, hogy ki milyen játékkal játszott előtte?
    Én pacmaneztem, még akkor amikor sokan még nem is éltetek, aztán mégse hánytorgatom fel vazze:)
  • denevérember
    Ebbe a játékba egészen a D3 ig mindig is volt kihívás... Maradhatott volna az a nehézség,aki meg nem bírja nem muszáj ezzel játszani... Nem hiszem hogy valaha is ki fog jönni olyan patch ami a nehézséget fogja egy kicsit feltuningolni....
  • Omlás
    Te bizony akkor csítelsz valamit.... :P

REPORTED TO Blizz HQ...

• Dondark
    és fel kellett ismertetnem utána
  • Omlás
    Egyelőre nincs bajom a kihívással (kopp kopp) HC karival elég szórakoztató a játék számomra.

Arra akartam csak utalni, hogy akkor talán nem játszanának a játékkal "pistikék" akik kisírnak majd mindenféle nerfet mert túl nehéz...
  • Dondark
    Nem először volt már olyan velem hogy nem vettem fel Rare itemet(sárgát) és ott volt a táskámban! Hogy a fenébe történhet ez? :D
  • Mardekár
    lol tegnap még azon ment a vita, hogy a Diablo 3 szar vagy sem, most meg már egyetértés van arról, hogy végül is szar. Gratulálok :D
  • denevérember
    Bár aki nem játszott anno D2-t az szerintem ne adjon itt tanácsokat hogy hogyan növeljük a kihívást... Az a baj a d3 al hogy ez egy teljesen új rétegnek készült... Talán olyanoknak akiknek halvány lila gőzük sincs mi is az a diablo.. és azért ez elszomorító!
  • Omlás
    A hősök korán halnak.. ;]
  • Bigpigrib
    "
    Legjobb lenne ha blizz kivenné SC módot és only HC akkor talán egy nagyon jó kis réteg játék lenne a játékból :] "pistikementes" kihívást kedvelő nem rinyáló játékos bázissal."

Viszonylag kevesen maradnátok:)- Ha kihívás kell kapcsold ki a monitorod, és hangok alapján öld meg a bosst.
  • alienenemy
    hát én nekimentem egy hc karakternek. 24-es szinten bossölés közben egy lagba belehalt egy 3 fős csapatból 3 ember :) Hát nem tudom :)
  • who am I 7
    sok értelme annak sem volt..talán kevesebb is mint ennek.
  • Snomag
  • Omlás
    no offense ;]
  • PiszkosFred
    Es mit is csinaltal 90 es 99 kozott? Boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci-boci es boci. Esetleg egy-egy kosza Baalrun.

Ennel azert jobb a helyzet.
  • Snomag
    Ez esetben en beza pistike lennek es rinyalnek :D
  • Omlás
    Valamilyen szinten azért az meg a másik véglet de inkább akkor azt az opciót választanám :D

Legjobb lenne ha blizz kivenné SC módot és only HC akkor talán egy nagyon jó kis réteg játék lenne a játékból :] "pistikementes" kihívást kedvelő nem rinyáló játékos bázissal.
  • R4VII
    Eggyetértek Omlás! :D
  • tarti19
    Tulajdonképpen 2012 van, a piac mára nagyon megváltozott, ami régen jó volt az manapság nagyon telített s mára elavult. Fejlődni kell minden téren , ha a játékosokat maguknál akarják tartani.

WoW, nem tudom öltél-e 0% nerf mellett Hs spine dw-t? Persze, hogy nem:d Szóval nincs miről beszélgetnünk
  • denevérember
    Teljesen igazat adok neked! De egyelőre úgy néz ki hogy rengeteget könnyítettek a játékmeneten,és a fejlődésen! Az hogy az itemek milyen sűrűn fognak kiesni,azt nem tudom... Viszont emlékezz vissza... Diablo2 be pl lv 90 ről 99 re... Mennyi idő is volt mire meglépted?! :) Ehhez képest a diablo3 ? ... inkább hagyjuk ...
  • Maak
    Pedig vagyunk, elunk es virulunk :D szöszö szöszö
  • Omlás
    Soha a büdös életben nem arról szolt a DIABLO, hogy pár hét alatt fulloztad a a kraktered kapjatok már a fejetekhez ...
    Amúgy meg annak mi értelme lenne, hogy max 1 hónap alatt maxolod a karaktert és farmolod unalomig inferno-t ? :] Ott halna meg az egész game ha ez ilyen formában működne.

Pont ez a baj legtöbb esetben, hogy megy a rinya ha nem tudnak egyszerűen "gyorsan" karaktert öltöztetni a playerek .... ezért jutott oda a wow-is ahova.... nagyon remélem itt nem ez lesz....

Aki türelmetlen annak üzenem KERESSEN MÁSIK JÁTÉKOT!
  • j0nNyKa
    mármint egyelőre :)
  • R4VII
    Mibe hogy RMAH elindítás előtt egy nappal patchet fognak kiadni az AH hoz meg Securityhez :D legalábbis remélem mert ha nem adnak akkor senki nem fogja ilyen biztonság meg bugok mellett használni...
  • Egoraptor
    Kb, viszont egyenlőre még elég overpriced minden,
    Legalábbis EU piacon, USA AH sokkal jobb.
  • Omlás
    Hell végén Act 3-4-ben már eshet inferno dropp... erről is volt már szó nem is egyszer..
  • who am I 7
    biztos vagyok benne, hogy act4-es eliteket 1-et sem vertek le! :D mert azok sokkal nehezebbek mint a bossok.Már hellen se egyszerű...de biztos vok benne, hogy egy elitet se öltek infen
  • barbi122
    Sziasztok! meglehet most venni a játékot normális áron Budapesten? /Media markt? Tesco?/
  • Omlás
    Ne zavarjon, hogy igazából nem a bossok jelentik a kihívást hanem a random packok :] ez nem wow ez diablo...... nem a bossokat fogod farmolni második meg sokadik killre már semmi értelmeset nem dob csak a lore miatt vannak a bossok.
  • j0nNyKa
    hell végén farmolsz pénzt, és nekiállsz masszívan AHzni, ennél jobbat most nagyon nem tudsz tenni
  • whisper
    8))))
  • PiszkosFred
    Persze, de a casual resze a jatekosoknak, akik napi 1-2 orat, esetleg 1-2 questlinet csinalnak meg be se tettek a labukat infernora. A hc profik mar inferno diablot oltek 4 napra, a nem hc, de jo jatekosok meg most oltozkodnek es kinlodnak az inferno packokon, a tobbiek meg most kezdik vagy probalgatjak a classokat.

Ha igaz a nerf, akkor az a sima mobokra vonatkozik csak, amiert annyira nem kar, bar en is azt kernem a Blizztol, hogy hagyja meg az infernot szopatosra, legyen mar vegre kihivas valamiben, verje szet az ember az egeret ha ugy adodik mergeben. Aki nem birja idegekkel, annak ott a hell :)
  • sirdond
    egyébként ő volt az, 61h 30m
    2. oldalon vannak képek
  • Egoraptor
    De akkor hol farmolod ki Inferno-hoz szükséges cuccot ami Infernon esik?
  • Carlos
  • tarti19
    Nana, azért aki infernozik az tudja, hogy a mezei mob is 1 ütésből hazavág.
    Ráadásul ez csak nem hivatalosan is act 1-2.
  • Egoraptor
    WD erős, jó dps, túlélése meg ugyan olyan mint a
    lenerfelt Wizardnak, 1 ütés.
  • Omlás
    Inferno lényege pont az volt, hogy ne legyen farmolgatva pár hónapon belül...

Mondjuk jelenleg is maximum SC karakterrel farmolják szal annyira azért nem parázok a nehézségtől :] Majd ha HC karival farmolgatják Infernót 1 hónapon belül akkor lesznek gondok :D
  • PiszkosFred
    Tegnapi paryban 3 WD mellett voltam en Monkkal, egy-egy nagyobb trashpack eseteben olyan tomegnyomort tudtak produkalni a sok idezett es dobalt szarsagaikkal, hogy a vegen ugy dontottem, bossig vagy rare/champig en csak porszivozok, csak azokat a mobokat lattam, akik esetleg eljottek "hozzam" egy pofonert :) Szoval vannak, neha egy is sok egy partyban, nem hogy harom.
  • whisper
    haj emrt megölnek mdienkti ? 8))