78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Susarc #36408 Lehet most valahol olcsón kapni a gammát? -
Akkor...
Letorrentezett stb verziókkal nem tudsz játszani sehogysem. Kipróbálásra kérsz valakitől egy Guest passt, amivel act1 1/3-át végig tudod játszani (Ahogy PiszkosFred is írta). Egyéb kipróbálási lehetőség nincs. -
BladeW #36406 a beállítás nevű futtatható állomány körül keresgélnék megoldást. Esetleg a blizzard supportnak is írhatsz -
-
Gerifinuccsi #36404 Akkor bizony savat az összes "segítőmnek"! Magyarok ;) -
Dr DeViLKiNG #36403 inferno a4 "trükkös" bossok -
gosumofo #36402 notepadban nyisd meg -
egyébként nem csodálom, hogy ki akarják veni a Monk damage absorb skilljét a healing auránál, mivel egyből újra lehet használni, egy jó spirit regennél gyakorlatilag halhatatlanná teszi -
Kerj egy guestkeyt valakitol, itt, masik forumon, valahol!
Csinalj egy bnet accot!
Toltsd le a klienst!
Jatssz! -
Szerintem is ecetes víz a megoldás
-
Azzal nincs gond, en is vadaszok ocsikre ha olyan kedvem van. Csak folyamatosan talalok olyan dolgokat a jatekban, amirol nem is tudtam (lasd tegnap esti vanishing dye felismeres), es azt hittem, a zaszlonak van valami egyeb funkcioja is, csak en nem jottem meg ra magamtol erre. -
Gerifinuccsi #36397 Olvasd el amit írtam ;) -
Töröld le, menj el a boltba és vedd meg. -
Gerifinuccsi #36395 Nem tudom megnyitni a fájlokat, mármint külön mindegyiket, csak a mappát amiben van. -
gosumofo #36394 nyomtasd ki a bin fileokat és a negyediket a könyvkötés után tedd ecetes vízbe -
-
Ohyner #36392 Semmi másra nem jó, csak szeretek gyűjtögetni:) -
Gerifinuccsi #36391 Sziasztok!
Letöltöttem DIABLO III COLLECTORS EDITION-t van benne 6db. bin fájl és egy setup.exe. Az lenne a kérdésem ,hogy ez hogyan tudom telepíteni? Kíváncsi vagyok rá mielőtt megvenném. -
Valaki mondja mar el, mire is jo ez a banner dolog. Oke, vaosban rakattintok es odaportolok a player melle, sot, ingame is le lehet dobni 10 secre, de ezen kivul lesz meg valami funkcioja? Vagy egyedi petek gyujtogetese helyett most az egyedi bannerek "gyujtogetese" a pihenesi szakaszban az idotoltes? -
Bhalage #36389 jobb cuccok 10milkanal kezdodnek szal jo farmolas baratom ^^ -
Jah, nekem sem ártana pár milla gold, van vagy 200k-m össz
QQ -
Ohyner #36387 Köszi a választ, akkor nem stresszelek. Én szeretem gyűjteni az achikat, aztán nekem ez is egy lényeges pontja a játéknak.
Amúgy a banner készítő sigilekről van valami hír? Vagy azt is csak egyszer megkapjuk? -
Na ez már engem is jobban érdekelne :D -
Merre mfelsz és milyen class? -
Mikor starcraft 2 indult akkor is volt ilyen hogy teljesültek az achik még se adta meg a rendszer érte a pontot... vagy a rész feladatok teljesültek és nem kaptad meg a teljeset !
Anno pl én rengeteget küzdöttem hogy meg legyen zeratulos portrét, és két hard achit nem adott meg a rendszer, pedig megcsináltam... majd hetekkel késöbb egyszer belogoltam és hoppá meg volt...
Ha el jut oda a blizz majd rendbe teszi ezeket is jelenleg szvsz az account körüli és szerver problémák nagyobb prioritást élveznek mint egyes acsik tényleges megléte vagy sem... majd ha eljutnak a sorban oda is meg fogod kapni ... :D -
Eddig ennyi jött kékbe:
We'd like to take a moment to address the recent reports that suggested that Battle.netŸ and DiabloŸ III may have been compromised.
De szerintem úgysem fogják kiirni, hogy szénné hackelték a userek accait, mert voltunk olyan lámák, hogy security hole-t hagytunk a game-ben és engedtük, hogy a kliensek gépei egymással beszélgessenek. -
Én se vállalnám be
-
BladeW #36381 Olyan jó, hogy ezekről senki nem postol kéket az EU fórumokon. -
senki nem venné meg:)
kivéve ugye aki most is megvette:) -
Ohyner #36379 Srácok! Ugye az első napokban voltak olyanok, hoyg eltűntek a megszerzett achik. Na most én már összeszedtem mindet ami eltűnt, de van pár, aminek megvan minden szükséges paramétere (összes részfeladat ki van pipálva) mégsem kapom meg őket. Másnak is van ilyen? Mit lehet ilyenkor tenni? Gondoltam megvárom az első patchet majd, és ha nem javul akkor írok a blizznek, de angolul nem tudok. -
Boss fightok egyértelműen gyengültek.
Egyiknél sem feküdtem ki normalon, de mégcsak a közelében sem voltam.
D2-ben, viszont egyből borulás volt Diablonál. -
Segítek:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5271599396
http://www.reddit.com/r/gaming/comments/ty29q/diablo_iii_psa_dont_play_public_games_bots_are/ -
En max annyit emlitenek meg, hogy max a boss fightok voltak kicsit huzosabbak. Legalabbis amikor en d2ben eloszor eljutottam diablohoz, ugy eldoltem h orom volt nezni. Itt meg csak nyomva kellett tartanom a bal egergombot :p -
Szerintem nem colt nehezebb D2 se mint D3 -
majd utánanézek ennek, de így elég hihetetlennek tűnik. ugyanis akkor kijelenthető hogy bárki accja feltörhető minden gond nélkül. ez kicsit durva lenne. -
Igen. Mert igy ra van kenyszeritve az a warezhuszar is hogy megvegye, aki egyebkent nem vesz sose jatekot, csak a wiragboltbol. Vagy nem jatszik. Ha csak par tizezerrel tobbet adnak el igy, megerte.
Jo, a servergondok picit negativan hatnak mindemellett, de minden csoda/hiszti harom napig tart, el fogja mindenki felejteni az elso 1-2 het kaoszat, es szepen kifizeti a jatekot. -
Igen, mert így nem tudsz warezolni és a RMAH-ból is majd csurran cseppen neki. (majd ha bevezetik és majd ha a játékosok használják azokután ami most megy) -
poori #36371 Mindezt elfogadom.De az is igaz,hogy már kitört a 3.világháború.Fegyvere:a pénz.A világon minden erről szól,minden őrült milliomos ezt hajszolja.Most a Blizzardnak több lesz a "jövedelme" attol,hogy internetes a játék? -
"Aki meg tudja magyarázni miért jó a Blizzardnak ez az internetfüggő baromság,nagyon szivesen meghallgatom."
Másolásvédelem egyfajta módja ez is. -
Dr DeViLKiNG #36369 Mai első 5 mf runból eddig 2 milla gold. :D