78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
adok érte 1 aranyat! :) -
tegnapi überloot 
-
Zozzancs #36486 Srácok.. nem tudna valaki nekem adni pár tippet?
a helyzet a következő: Hellen vagyok Act3
simamobokkal nincs gáz, de
amint jön egy elit szinte biztos, hogy megdöglök igyekszem kiteolgatni össze vissza, de egyszerűen 24k hpval majdnem 6k dmg-vel ott szenvedek lent a katakombákban.. nem tudna valaki valami jó tippet adni? vagy egy buildet mutatni esetleg? (Wizard) -
mivel tolod? én soloztam monkal -
22K-val öltem Butchert 2 perc alatt infernon... kevés, jah -
Ágyúgolyó85 #36483 Sziasztok! Kérdésem lenne a witch doctorral kapcsolatban solozáshoz. Érdekelne, hogy mire érdemes fejleszteni a karaktert, sebzőnek, vagy inkább hagyatkozzak az idézett szörnyekre? -

-
Lvl 60-tól,úgy is észreveszed,elite/champ packokat kell leöldösni,akkor ad 1 stacket,max 5 van,ha meghalsz nem veszik el,de ha fél órán belül nem ölsz meg elite v champ packot akkor elmúlik. -
Lossantos #36480 Sziasztok,
szeretném kipróbálnia játékot, kicsit kevés már a türelmem tovább várni a csodát (emulator stb..) Tud valaki egy Guest pass-t segítségül?
Előre is köszönöm.
-
Szépen beszélj véristván! -
Ez a valor hogy működik pontosan, milyen fokozaton aktiválódik és hogy lehet megnézni hogy épp aktív-e? -
Ja tudomm,rossz szokás.
A folyamatos mozgás meg szart se ér.Akkor is eltalál.
Elite meg champ packok hozzá képest gyerekjátékok...Big bad voodo fel,fétish fel,spirit walk be,soul harvest,Vision Quest aktiválódik,végtelen mana,aztán lehet fosni a zombie medvéket.Legjobb skill.Az egyetlen értelmes WD skill..
mondja máe meg nekem vki a DOT mire jó?Főleg hellen és felette.12mp alatt sebez mp-ként v 2500at 12mp-ig.wow,az aztán a brutál mennyiség.1db poison dartom sebez annyit.és 3-at lövök belőle...(ez a haint skill volt 600%wep dam-mal számolva 5000damagere.) -
ricsa008 #36476 nem itt csak szar szerver van... -
Van valódi szerver is vagy csak ál? -
'I ne' -
ricsa008 #36473 látom megint unatkoznak a srácok ... csak hogy ál a szerver (persze csak az európai) -
FairCO #36472 25k hp kevés. én már alulról karcolom a 40k-t, pedig még csak most jön Azmodan hell-en.
nem is oneshotolnak .. -
CTRL + F és beírja, hogy HACK. Itt van az oldalon. Bele mehet a pöcörőd, de hidd el, nem lesz tőle jobb ;). -
309 üzi reggel óta? Srácok, mi történt?! :D -
Milyen szépen írsz, minden második szavad káromkodás :)
De meg kell nyugtassalak, ha pub gameben jártál már nem lesz ilyen dolog ami felidegesíthet nem fogsz tudni hozzáférni sem az accountodhoz hogy eljuss addig
(csak vicceltem) -
who am I 7 #36468 ja rakanoth az féreg :D ráadásul lehetetlen távolságból teleportál rád :D folyamatos mozgásban kell lenni nála úgy több esélyed van arra, hogy
nem öl le a teleporttal.Egy jó shield sem árt, meg sok dex...vagyis, amilyen karival vagy úgy specifikusan int,dex vagy str-ből sok :D hellen
már azért aprítanak :D nightmaren szenvedtem vele..most a helles karimmal lementem, röhögve kinyírtam :D bár még csak most leszek 60,
de gőzöm sincs infernon milyen lehet egy rakanothot egyedül legyűrni, mondjuk nem megfelelő gearrel :D -
Rakanoth meg Izual bekaphatja a faszomat..Bementem pub gamebe oszt lenyomtuk.Egyedül nem ment,egy rakás fos az egész...Mi az,h ráteleportál az a fos,aztán egy ütésből kinyír a picsába...25K HP-val.Kurva anyját...
izual meg nem nehéz,csak azok a kibaszott oppressorgecik,amiket megidéz..Szartam a pub game hackelésre,bementem, leszarom,ha megehackelnek,de a kurva anyjukat akkor is leirtom mindet..Le is irtottam...
Ezekhez képest Azmodan lófaszjóska volt...Úgy mentem oda,h na megprbálom,legfeljebb az első tűzgolyóba belerohadok,de amilyen gyorsan leszaladt az élete,wow..Csak lestem.Kb olyan volt,mintha NM-en öltem volna.Csak hát lószart sem dobott 2 stack valorral..:C
Most Diablo jön,azt is pubban, egyedül megy a faszom,csak megdölgök..Ott meg legalább fel tudnak támsztani. -
faszom ebbe az olvass vissza szövegbe -
Szerintem is, de mindig leüvöltik a fejem.
Igen, néha borulok a champ-okon, dehát hell-en vagyok nem normálon. -
NikeCortez #36464 jolvan, thx. csak nem vagyok jo angolos.... -
*géppel -
Ha oda húzod a kurzort írja mit jelent :]
Gyengébb képpel rendelkezőknek ajánlott ;] -
Gyengébb gépekre. -
FairCO #36460 én inkább egyedül nyomom, állítom hogy könnyebb.
csak 1-1 champion pakk van amivel nem tudok mit kezdeni, azokat meg elkerülöm.
vampiric shielding arcane vagy milyen hármas szokott fájni, de az nagyon .. :) -
NikeCortez #36459 a Low Fx az a finombatt texturák megjelenését akarja itt takarni az opciokban, vagy a gyengébb gépeknek van, hogy lejebbveszi az Fx-et..? -
PEdig az nem nehéz. (szerintem) elsőre meglett... (barbár, szóló) -
foxxi #36457 nem is ezt akartam az a vicc, hanem a linket ahol élvezet a kommentek közt turkálni.
No de akkor ha csak erről van szó, megyek vissza játszani
-
Igazából az bosszant fel, hogy én se tudok egy normális Csapattal menni.. Aztán mire elverekedem magam a bossig már @gyfaszt kapok a sok haláltól meg affixes szörnyöktől :D -
Hentesbácsi felvágottat csinált belőled ropogósra sütve ?
-
FairCO #36454 ?! .. a bossok kiszámíthatóak, azokon egyet sem halok, még hellen sem.
ne bénázzá' már. -
persze, aztan ellopod a cuccaimat!
-
Kapja be a Butcher Hell-en.. ennyit nem szoptam még a játékkal mint itt.. -
do2 #36451 Jó, kereslek majd :(
Nincs magyar channel a játékon belül ? -
Errol szolt az egesz delelott, de meg az elozo 10 komment is, nem kell ehhez visszaolvasni. Sot, neked kellett volna, de nem vetted a faradtsagot. Meglattad, panikba estel, es bevagtad ide, huszadjara a mai nap :) -
2,5-3 óra múlva rendelkezésedre állok (45 WD) :)