78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
mondom ezt úgy, hogy nem vagyok valami nagy wow fanboy, bár játszottam vele 1-2 hónapot még 2-3 éve kb. -
true story.
Ők még a minőségre mennek, viszont akár milyen jóindulatúan is akarok fogalmazni, a lehúzás is benne van. Kiadják a jól megcsinált, minőségi programot, élvezhető, úgy van megcsinálva, hogy az egész jellege miatt valamiért lebilincselő, de el is kérik érte a pénzt, és az új kiegészítőkkel és egyéb toldományokkal pedig biztosítják a folyamatos bevételt a jövőre nézve.
Mind gazdasági kalkulációkból, mind minőségi programfejlesztésből, mind a hype szempontjából kurva jó összképet alkotnak. Most gondolkodtam el ezen úgy igazán. Tudnak valamit, tényleg. -
igen -
A magic find a rare cuccok eseset is segiti? -
str és dex -
W-vel kezdődnek, és mindkettőben van r és d:D -
lovaszi #36522 jaaa, akkor arra várhatok hogy essen... :D -
Dondark #36521 wizardnak meg witch doktornak mi a két fő tulajdonságuk?:) -
-
mivel legendaryk/setek, ezért pont olyan ritkák mint a legendary és set itemek:D -
A WoW zsenialis huzas volt, mert a legjobb helyen es legjobb idoben jelent meg. Nem lesz meg egy olyan jatek, amely ilyen tokeletesen lett volna idozitve. Veletlen, vagy tervezett? Passz.
Diablo pedig a picit mmo-ba belecsomorlott embereknek keszult, logolj be es gyakjal, mint 12 eve, csak most a fiaddal/lanyoddal egyutt :) Mindez egy korrekt 2 eves kampannyal, es persze egy olyan 1-2 resszel megalapozott franchisenak koszonhetoen, amelyrol meg az is hallott, aki sose jatszott vele.
Nem kell evente kiadni szarokat, eleg csak 2-3 projektre fokuszalni, es akkor kiadni, amikor az kesz van. Ha 10-12 ev telik el kozte, akkor annyi. -
Hát ott valami baki történt...de ahogy elképzelem, 1 hét és minden rendbe fog jönni. Nagyon pörögnek. -
lovaszi #36516 de hol? Hellen vagyok de még egy se esett :D -
Na,hell Dió lent,inferno alapzombi 2böl leüt.Lehet lassulni. -
lehet, hogy tudnak, de a security-hez nem értenek...
-
Ilyenkor azért elgondolkodik az ember a Blizzen. Megcsinálták maguknak a wowot, történelmet írtak vele akár tetszik akár nem, és ha nem is a tökömet, de valamelyik testrészemet azért rátenném, hogy az öregkoruk is biztosítva lett ezáltal (mielőtt belekötnétek, nem tudom ki, és hogy profitál belőle a cégen belül, de az biztos, hogy a cég egy jódarabig nem fog összeomlani - sőt - pedig nem egy új dolog, ráadásul amíg van ott pénz, addig az alkalmazottaknak, deveknek, fejlesztőknek is lesz suska).
Most kiadták a Diót, és - amint írtad- újabb rekord, újabb történelmi pont.
Valamit nagyon tudnak ezek az emberek. -
kiesik mob-ból, vagy nem. :) -
lovaszi #36511 Blacksmith planeket honnan lehet szerezni? -
Azért jó kis cuccai lehetnek: 23K dps... -
ez a server status oldal se sokat ér
reggel óta downnak mutatja az eu szervereket de 2x is felléptem és játszottam -
Psy Azmodan, halad a srác:)
-
Na, ezert volt/van nemi kinlodas, ekkora szamra a Blizz sem hiszem, hogy szamitott, es ezert is fogyott el minden peldany a boltokbol:
Diablo III has set a new PC sales record according to Blizzard. The smash hit RPG shifted more than 3.5 million units in the first 24 hours, and was given to a further 1.2 million gamers through the World of Warcraft Annual Pass promotion. This makes Diablo III the fastest selling game in PC history and the biggest PC-game launch in history.
Es ha ezek utan meg beleszamoljuk majd a kesobbi eladasokat, remelhetoleg azok is megnyugodnak, akik attol feltek, hogy 1-2 even belul nem lesz server, es nem lesz hol jatszani. -
HolyZoly #36506 Most olvastam vissza, a mai "unofficial patch notes"-t, a
"- [**] The Force Armor rune for Energy Armor is apparently not working at all causing most Wizards to get one shot (if that's incorrect, let me know)." rész tuti kamu, 3 napja az az egyetlen dolog, ami életben tart infernón :) -
andorr1984 #36505 Witch Doktorral ha felveszek egy Méreg-sebzést adó fegyvert, akkor a minionok is kapnak Méreg-sebzést ? -
Ezek szerint majdhogynem tökmind1? -
olyanoknál is vltak lopások akik nem mentek pub-ra -
Most akkor nem kéne menni public gamebe? Vagy orvosolták a lopásokat? -
Kemény :) Átlag 50es resim van 55ös szinten :) Egy darabig nem megyek infernóra úgy látom. -
Akra #36500 Nos meg tudom érteni némely embert káromkodás ügyileg. Nálam tegnap este pattant el a húr. Barbikám inferno act 1 solora jelenleg alkalmatlan még. Így 4-es parti,h legyen gear up és go inferno. 40k hp, 13k dmg, pajzsal kb. 50x haltam,mert kikúrt nehéz. Persze meg lett Bucsi is ráadásul 2perces acsival :) Ha nincs csapat barbi gear farmolása 0. Inferno kulcsa a resist. Ezek az itemek pedig hellen olyan semmire nem elég számok,h mosolygok csak rajta. Egyedül ebben a formában nincs játékom és ezt sajnálom. Több hónap lesz mire meg lesz az 500 körüli rez. Utána mehet solo. -
Oks, kérlek írj nekem egy privátot ha este még megfelel a guest key és ha hazaértem melóból adok(19 óra körül). -
sata75 #36498 fat loot:) -
Én 55ös (frenzy) barbár vagyok, de sajnos(ki fogsz nevetni) 17k hpm van.
Egész egyszerűen olyan itemeket sikerült szereznem, ami inkább attack speedre, strre, physical / elemental ellanállásokra adnak.
Tudom, hogy infernón ez édeskevés, úgyhogy majd hell végén farmolhatok jódarabig mielőtt kezdek infernón, dehát ez van :) nem kapkodom
-
FairCO #36496 http://us.battle.net/d3/en/calculator/wizard#UlRXSO!aWV!aYYacY
igaz, ez lvl 55-öt feltételez, de ennek már meg kéne lennie hell act3-ra.
-
Lossantos #36495 Ez nem biztos:) Egyelőre kipróbálni szeretném, szerencsés helyzetben most megtehetem, egyébként nem igazán lesz rá időm:(
-
zsotesz #36494 Nálatok megy rendesen? Előbb játszottam volna, de laggolt nagyon, aztán egyszer csak disconnected lett a vége
-
A guest pass arra van, hogy kipróbáld és ha tetszik megvedd(ha nem tetszik nem).
Mivel azonban te alapból az emulátort vártad/várod ahogy említed nyilván nem akarod megvenni akkorsem ha tetszik.
Emiatt én nem szívesen adnék Guest passt, ne haragudj. Talán valaki más. -
nah ez aztán bot a javából, sajna nem az én lootom :( -
Lossantos #36491 Ha esetleg valaki mégis küldene Guest pass-t, erre az email címre tudja megtenni: [email protected].
Jó játékot! -
Már megérte belogolni :D -
én a wizard cimbivel tegnap megöltük egyből,ja nem másodszorra mert elbambultam és nem mentem ki a tűzből :D