78998
  • elitehun
    eléggé villámlik, most vagyok nm belial előtt. ha kimegy az áram épp amikor kinyirnám én szétcsapok valamit XD
  • ToCsEk
    bah újabb inferno farmer

hát el sem tudom nekem mikor lesz ennyi dpsem :D never :(
  • PiszkosFred
    *es NE ugy, ahogy azt
  • PiszkosFred
    Nezd - sajnos sajat tapasztalatbol - inkabb haljon meg ugy az ember, ahogy azt o valasztotta (meg ha hulye is az illeto, es betegesen tulzasba vitte a jatekot), es ugy, ahogy azt egy elaludt sofor, egy rosszul karbantartott haz, egy rosszul bekotott gazvezetek vagy egy idiota ongyilkos szomszed, stb valasztotta ki NEKI. Jatszott a hulyeje, ha harom napig kepes volt nonstop, akkor szerintem tetszett is neki amit latott a D3-bol, akkor - ha mar hulye volt - legalabb ezt ne sajnaljuk tole, hogy boldogan halt meg. Megegyszer mondom, nem kovetendo pelda, sot, orvosi esetek ezek, de akkor is.. :)
  • MarkBlade
    inkább végkielégülésben távoznék..egy hölgy alatt :)
  • kutyu007
    Igen egyéni filozófia kérdése.
    Személyem szerint: szomorú dolog.
  • 1Darton1
    Aki egy kamion alatt hal meg, annak biztosan szép élete volt.
    Ez igazán mély filozófia.
  • TDC Geronimo
    Azt hiszem ide illik az a mondás, hogy "aki hülye haljon meg" :p
  • hatalomxy
    Szerintetek mennyire biztonságos, az authenticator?
    Megéri megvenni?
  • Savmacska
  • Pretorian
    Ez szomorú dolog, de azért ennyire ne legyen már HC senki, hogy 3 napig nyomja alvás nélkül. Amúgy szerintem volt benne gyors rendesen, anélkül nem bírsz ki 3 napot ébren. Nem a Diablo 3-ba halt bele hanem valószínűleg a saját hülyeségébe/felelőtlenségébe. Lieberman szenátornak meg annak a másik nyomorult videojáték ellenes f*sztudjakinek ezzel most megvan a legújabb vesszőparipája.

Amúgy a Forbes is kihírezte a D3 eladási rekordját, valszeg komoly hatása lesz a dolognak a pc-s játékiparra.
  • setuh
    Jah de akkor legalabb elmondhatta volna,hogy elt.
  • PiszkosFred
    Legalabb boldogan halt meg, azt csinalta amit szeretett. RIP. Inkabb ez, mint verben uszva egy kamion alatt, vagy agyonutve egy leszakado faldarab altal :)
  • wedge31
    Az ilyen seggfejek miatt téma mindig a videójátékok káros hatása.
  • setuh
    Mar vartam...
  • Zozzancs
    Atya ég
  • Ulthane
    Belehalt a Diablo III-ba
  • CHEAPBOY
    Valakinek lenne esetleg egy guest pass kódja? Egyik ismerősöm tolná már, de sajnos a játék nem elérhető még mindig sehol:/
  • ToCsEk
    a máker :D igy nem nehéz infernot solozni :(

és szerintetek melyik működik a játékban ha már droppoknál járunk?

tem Y has 1% chance to drop
    10% MF modifies this to 1.1%
    100% MF modifies this to 2%
    200% MF modifies this to 3%
    500% MF modifies this to 6%
    1000% MF modifies this to 11%

vagy

0% MF = 10% Functional MF
    50%MF = 50% Functional MF
    99% MF = 99% Functional MF
    101% MF = 1% Functional MF
    125%MF = 25% Functional MF
    205% MF = 5% Functional MF
  • wedge31
    Az oroszok és a koreaiak még nincsenek benne tehát valszeg igazad lesz.
  • PiszkosFred
    Es ebben nincs benne Azsia :)
  • Pretorian
    Ez kemény baszod...ehhez képest elég szerény volt az a kvóta a 3.5 millió példánnyal az első év végéig, amit a Blizz belőtt magának. Szerintem lesz ez 9 millió is év végéig.
  • Zozzancs
    Köszi:)
  • Savmacska
    Monk mellé mit ajánlotok followers-nek ? 1h-shield el vagyok, templar-ra gondoltam,
  • Sunrider924
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1197808379&no=36564]#36564[/URL]. Mindkettonkon 5x stack volt. Nekem 4 neki 2 rare esett.
  • Zozzancs
    Valaki kifejtené a véleményét nekem a kérdésemre , persze csak ha van kedve valakinek?! , mert nagyon érdekelne..:)
  • Susarc
    akkor GOLD a cuccokat úgyis kukázod 60-on....jelen pillanatban sztem a GOLD a legértékesebb a játékban
  • ToCsEk
    nah jah meg ha azt nézzük hogy 100%mf 1%os item dropnak fele meg :D
  • setuh
    Hat nighton nem annyira nehez a tuleles.
  • setuh
    Pont erre gondoltam en is,hogy ugyis ah-bol vasarolok,cuccokbol meg nehezebb a goldot csinalni.
  • Voyager5
    Durva, hogy ennyi fogyott. Nem csoda, hogy nem bírták a szerverek.
  • Susarc
    hogy ne halj meg:D

jelen pillanatban lvl 57 Hell Act 2.5-nél még rohadtul eszembe se jut a MF vagy a GF....:P
  • ToCsEk
    döntsd el
    ha mf-re statolsz akkor azt kell eladnod és pénzt keresni belőle, még nagy mf-el is szar rarek esnek nighton vagy csak én voltam kurva peches
    ha goldra statolsz akkor meg kevés magic rare ugye de több gold ah-bol meg vásárolhatsz

szerintem rakd goldra ahban jobb cuccokat vehetsz meg mint amit nagy magic findel kapnál
  • Zozzancs
    Hát srácok.. nektek milyen a tapasztalatotok Nephalem Valorral kapcsolatban?? nektek érezhetően jobb a drop?
  • setuh
    Szerintetek nighton mire erdemesebb ramenni,az extra goldra vagy az mf-re?
  • Susarc
    auchhh:)
  • wedge31
    Egy hét alatt 6,3 millát adtak el a d3-ból.
  • Supa
    Hali.Kis segitseget szeretnek kerni :hell act 2 blood and sand kuldiben tudna valaki segiteni?lvl58 monk melle keresek tarsakat,elore is koszi
  • cataflam02
    publicba checkpointoknál ha kilépek onnan folytatom majd ha újra megyek publicba? ?
  • RaSzTaH
    Vannak olyan elite packok amik meleevel esélytelenek (számomra az volt), dh-val meg kis kite és elhalnak az 50-80k-s critektől, meleet muszáj voltam hp/armor/res-re gyúrni hogy legyen is egy kis esélye, de várom a tapasztalatokat másoktól infernoról...
    Szerintem ranged kasztokkal ezerszer könnyebb inferno.