78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
eléggé villámlik, most vagyok nm belial előtt. ha kimegy az áram épp amikor kinyirnám én szétcsapok valamit XD -
bah újabb inferno farmer
hát el sem tudom nekem mikor lesz ennyi dpsem :D never :( -
*es NE ugy, ahogy azt -
Nezd - sajnos sajat tapasztalatbol - inkabb haljon meg ugy az ember, ahogy azt o valasztotta (meg ha hulye is az illeto, es betegesen tulzasba vitte a jatekot), es ugy, ahogy azt egy elaludt sofor, egy rosszul karbantartott haz, egy rosszul bekotott gazvezetek vagy egy idiota ongyilkos szomszed, stb valasztotta ki NEKI. Jatszott a hulyeje, ha harom napig kepes volt nonstop, akkor szerintem tetszett is neki amit latott a D3-bol, akkor - ha mar hulye volt - legalabb ezt ne sajnaljuk tole, hogy boldogan halt meg. Megegyszer mondom, nem kovetendo pelda, sot, orvosi esetek ezek, de akkor is.. :) -
inkább végkielégülésben távoznék..egy hölgy alatt :) -
kutyu007 #36603 Igen egyéni filozófia kérdése.
Személyem szerint: szomorú dolog. -
1Darton1 #36602 Aki egy kamion alatt hal meg, annak biztosan szép élete volt.
Ez igazán mély filozófia. -
Azt hiszem ide illik az a mondás, hogy "aki hülye haljon meg" :p -
hatalomxy #36600 Szerintetek mennyire biztonságos, az authenticator?
Megéri megvenni? -
Savmacska #36599 

-
Ez szomorú dolog, de azért ennyire ne legyen már HC senki, hogy 3 napig nyomja alvás nélkül. Amúgy szerintem volt benne gyors rendesen, anélkül nem bírsz ki 3 napot ébren. Nem a Diablo 3-ba halt bele hanem valószínűleg a saját hülyeségébe/felelőtlenségébe. Lieberman szenátornak meg annak a másik nyomorult videojáték ellenes f*sztudjakinek ezzel most megvan a legújabb vesszőparipája.
Amúgy a Forbes is kihírezte a D3 eladási rekordját, valszeg komoly hatása lesz a dolognak a pc-s játékiparra. -
Jah de akkor legalabb elmondhatta volna,hogy elt. -
Legalabb boldogan halt meg, azt csinalta amit szeretett. RIP. Inkabb ez, mint verben uszva egy kamion alatt, vagy agyonutve egy leszakado faldarab altal :) -
Az ilyen seggfejek miatt téma mindig a videójátékok káros hatása. -
Mar vartam... -
Zozzancs #36593 Atya ég -
Ulthane #36592 Belehalt a Diablo III-ba -
Valakinek lenne esetleg egy guest pass kódja? Egyik ismerősöm tolná már, de sajnos a játék nem elérhető még mindig sehol:/ -
a máker :D igy nem nehéz infernot solozni :(
és szerintetek melyik működik a játékban ha már droppoknál járunk?
tem Y has 1% chance to drop
10% MF modifies this to 1.1%
100% MF modifies this to 2%
200% MF modifies this to 3%
500% MF modifies this to 6%
1000% MF modifies this to 11%
vagy
0% MF = 10% Functional MF
50%MF = 50% Functional MF
99% MF = 99% Functional MF
101% MF = 1% Functional MF
125%MF = 25% Functional MF
205% MF = 5% Functional MF -
Az oroszok és a koreaiak még nincsenek benne tehát valszeg igazad lesz. -
Es ebben nincs benne Azsia :) -
Ez kemény baszod...ehhez képest elég szerény volt az a kvóta a 3.5 millió példánnyal az első év végéig, amit a Blizz belőtt magának. Szerintem lesz ez 9 millió is év végéig. -
Zozzancs #36586 Köszi:) -
Savmacska #36585 Monk mellé mit ajánlotok followers-nek ? 1h-shield el vagyok, templar-ra gondoltam, -
Sunrider924 #36584 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1197808379&no=36564]#36564[/URL]. Mindkettonkon 5x stack volt. Nekem 4 neki 2 rare esett. -
Zozzancs #36583 Valaki kifejtené a véleményét nekem a kérdésemre , persze csak ha van kedve valakinek?! , mert nagyon érdekelne..:) -
Susarc #36582 akkor GOLD a cuccokat úgyis kukázod 60-on....jelen pillanatban sztem a GOLD a legértékesebb a játékban -
nah jah meg ha azt nézzük hogy 100%mf 1%os item dropnak fele meg :D -
Hat nighton nem annyira nehez a tuleles. -
Pont erre gondoltam en is,hogy ugyis ah-bol vasarolok,cuccokbol meg nehezebb a goldot csinalni. -
Durva, hogy ennyi fogyott. Nem csoda, hogy nem bírták a szerverek. -
Susarc #36577 hogy ne halj meg:D
jelen pillanatban lvl 57 Hell Act 2.5-nél még rohadtul eszembe se jut a MF vagy a GF....:P -
döntsd el
ha mf-re statolsz akkor azt kell eladnod és pénzt keresni belőle, még nagy mf-el is szar rarek esnek nighton vagy csak én voltam kurva peches
ha goldra statolsz akkor meg kevés magic rare ugye de több gold ah-bol meg vásárolhatsz
szerintem rakd goldra ahban jobb cuccokat vehetsz meg mint amit nagy magic findel kapnál -
Zozzancs #36575 Hát srácok.. nektek milyen a tapasztalatotok Nephalem Valorral kapcsolatban?? nektek érezhetően jobb a drop? -
Szerintetek nighton mire erdemesebb ramenni,az extra goldra vagy az mf-re? -
Susarc #36573 auchhh:) -
Egy hét alatt 6,3 millát adtak el a d3-ból. -
Supa #36571 Hali.Kis segitseget szeretnek kerni :hell act 2 blood and sand kuldiben tudna valaki segiteni?lvl58 monk melle keresek tarsakat,elore is koszi
-
publicba checkpointoknál ha kilépek onnan folytatom majd ha újra megyek publicba? ? -
RaSzTaH #36569 Vannak olyan elite packok amik meleevel esélytelenek (számomra az volt), dh-val meg kis kite és elhalnak az 50-80k-s critektől, meleet muszáj voltam hp/armor/res-re gyúrni hogy legyen is egy kis esélye, de várom a tapasztalatokat másoktól infernoról...
Szerintem ranged kasztokkal ezerszer könnyebb inferno.