78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Zsooo #36648 Ja, most mar irja, hogy unavailable, de korabban nem irt semmit, siman beengedett.
Most meg NM act3 kozepen kaptam egy "Game terminated." uzit es kidobott a harc kellos kozepen. "eddig ez nem volt!"...
server disconnect volt mar, visszaszamlalas volt mar szerverleallaskor, netszakadas is masmilyen, ez valami uj, az admin rossz gombra tenyerelhetett :D -
Ejj de jó, remélem visszadob a dungeon elejére, hogy mehessek végig előlről... :| -
Betonfal83 #36646 Mekkora mákom volt,épp kinyírtam Belial-t és felvettem a cuccokat :) -
Hogy a terminátor szétbatta a szervert :D -
10 perce mentem fel jaccani, lassan fekudni kene, erre lehal a szero...
milyen sokaig szokott tartani? erdemes varni? -
Nem tom hogy volt e már
Kritika -
malystryx #36642 Pont most ütöttem le Azmodant, néztem volna a jó kis video-t, erre beüt a krakk. Most marha mérges lettem! -
megint error 37, épp amikor kezdtem belemelegedni -
BigDaddyJoe #36640 Battlenet megint behalt -
Zozzancs #36639 Servers are buzi??? szeró státusba pedig megy a szeró Wtf? :) -
Savmacska #36638 Pont mikor megkerestem ennek a hülye szellemnek a testét..... ahh -
BigDaddyJoe #36637 Nah Error 37
-
Nem tudom de engem is ledobott^^ -
cookac2 #36635 Nálam is
-
Savmacska #36634 the game was terminated... mit akar ez jelenteni... -
Nem ilyen sarkosan, de van, azért különbség. Viszont, ha nagyon megakadnál valami főmuftinál, ott a lehetőség a nyilvános játékra. -
Jah olyan vörösek a szemei mint az ördög fasza. Aztán nem volt benne speed? 
Amúgy akinek ilyen fizikuma van, hogy hárommal nagyobb az átlagnál tehát hajlamos a szív- és érrendszeri betegségekre, az nemhogy 3 napot ne játsszon megállás nélkül, de felet se. Vagy legalább valami gimnasztikát nyomjon már 6-7 óránként lol. -
dezsiszabi #36631 Na még egy ilyen rövid mondatban is sikerült hibát ejtenem. :) -
dezsiszabi #36630 Diablo 3 szerver státusz
Ezek szerint az csak az ázsiai aukciós ház megy. -
Nem megy nekem sem. Nem tudok licitálni, se feltenni. Most meg már keresni sem.
De ezek szerint nem egyedi probléma. -
kösz -
dezsiszabi #36627 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ezen én is gondolkodtam -
Rehom #36625 Wirt's bell 100e aranyért mit tud? -
Zozzancs #36624 Hát ha valaki feltörné az accomat úgy, hogy hozzá addoltam az auth-ot akkor lenne egykét szavam az biztos :D -
cookac2 #36623 Mennyivel egyszerűbb lenne játékon belül a jelszóval zárható konténer, ugye? Csak abban nincs a blizzardnak egy huncut vasa sem
-
Mire képes a jó, várt játék karöltve azzal, hogy NINCS warez... Csak igazuk van a kiadóknak. (Mondjuk én mindig ezt mondtam, de ez off. CSak egy vélemény, nem vitaindító. Köszönöm!) -
Malac, hogy még egyszer se használtam. -
Kungen HC stream -
AH jelenleg nem elérhető azt írja... :/ -
Zsooo #36618 AH-ban nektek most jo az Auction Log? Volt benn vagy 8 targyam, meg adtam-vettem parat korabban, de most tok ures az egesz. Completed items is ures.. -
nem azért, de olyanoknak is feltörték akinek volt authenticator-uk... -
Zozzancs #36616 Egyébként mobilra ingyenes... -
Andrews2007 #36615 Battlenet authenticator most érdemes szerezni mivel elég sok EU-snak feltörték az accját sajna. Enyémet úgy néz ki nem de azért rossz előjel.
Most 3 ezerért lehet rendelni itthon CDgalaxisnál újságoshoz való kiszállítással 3390 ft. Mobilra nem akarok mert azt is feltörhetik online állapotában vagy elveszíthetem ellophatják és lőttek mindennek. Ez a biztos maximum ha kirabolnak itthon és megtalálják akkor van gond.
Ez ugye minden játékhoz jó? És európai? Mert néztem Blizz oldalon csak Amerikai és Ausztrél/Új-zélandi Kanadai van. -
Zozzancs #36614 OFF: SZAKAD AZ ESŐ=TÖMEGES HC KARI PUSZTULÁS 
ON: Mindjárt 60 JUHÉÉ :D -
Oksági kapcsolat max annyi, hogy egészségtelen életmód mellett ez a túlhajszoltság koporsószög volt neki. De annak a 6,3 millió embernek egy jelentős része biztos ilyen életet él, szóval ilyen oksági kapcsolatot feltételezni elég szenzációhajhászás. -
De amúgy nézzétek milyen Diablo szemei vannak. :Ð Ő lesz a kiegben a főgonosz.
On: Kis matek ismerettel ki lehet számolni, hogy 6,3 millió emberből hány fog meghalni az egyik vezető halálokba éppen Diablozva, ha mondjuk átlagban 3 órát játszanak. -
Azt hittem arra gondolsz,hogy jobb ez, minthogy veletlenszeru dolgokba haljon meg,nem a konkret peldakra gondoltam.Persze van ennel joval rosszabb,csak aki ilyenre kepes,annak tenyleg nem tudom elkepzelni,hogy lenne elete es csak sima fanatizmusbol csinalja ezt,ez annal mar joval melyebb de ilyenekbe meg ne menjunk bele. -
oké, kb egy ütés voltam neki XD -
Susarc #36609 Uhhhh komoly cuccokban van