78998
  • coolpet
    koszi!
  • ZsZso
    Completed fül, bal alsó sarok. Katt a tárgyra és move to stash gomb. Ekkor átteszi a ládikádba.
  • coolpet
    reggelt!

Ha veszek valamit az aukcios hazban az mikor es hova kerul?

vettem 2 cuccot, es se a ladamban sem az inventoryban nincs.
  • CalebJoe
    Tényleg rövid normálon most toltam végig DH-val 8 óra 35 perc alatt 31 szinten végeztem, ellenben a dokival 15 óra volt eddig vele volt a legnehezebb a játék.
  • Különc
    *Ex-énekesnője
  • Különc

Tarja a softcore barbár, Aurora pedig a hardcore, aki pihen, mert a mobilnet és laptop nem hardcore barát. (Tarja, mint a Nightwish énekesnője, nem pedig a füstölt!!!)
  • Savmacska
    Rámegyek a def-re, +hilelős mantra.
  • Savmacska
    Nos, végeztem én is normálon. 32es monk-al. 334dps-el 2600hp-val. Act1-4ig minden simán ment, nagyon dinamikusan, egész játék során nem haltam kivéve, a diablohoz vezető úton, vagy 6x :) Diablot nem volt nehéz megölni, csak sajna mindig beleálltam a csapdájába nem tudom azt mikor és hogyan rakja le illetve mikor kell futkosni, ha nincs healem, simán halok akár 100x is. Kiváncsi leszek milyen lesz a nightmare, de azt hiszem kiveszem a 2h és beteszek 1h+shield-et, és egy kicsit rágyurok a hp-ra.
  • gosumofo
    audio, speech 0
  • cookac2
    Örülök, hogy neked tetszik a templár és talán meg tudod bocsájtani, hogy nekem nem szimpi. Hogy jön ide az ismerősöd meg a wow, nem is értem Vagy mindenki köteles a te elgondolásod alapján játszani?

Talán próbáld ki a wd-t és majd meglátod, hogy a 6 skillből 4 folyamatos CD-ben van, ha necros vonalon próbálkozik az ember. Nekem az jönne be, ha a petek fognák az ellent és nem egy búval baszott halálosan komor ürge, azok legalább nem pofáznak. Nem lehet kikapcsolni mellesleg és nem olvasom hanem hallom. Nagy különbség...

Van olyan build, amivel melee féle lesz, de abból én nem kérek. Necrót akarok :D
  • Lokker
    "...engem idegesít a faszi a komolykodó szövegével meg, hogy állandóan beelőz,ezért a heal kiesik."

Már ne is haragudj de akkor, hogy gondoltad hogy egyedül akarod végig vinni. Ha zavar a szövege ne olvasd el vagy kapcsold ki vagy mit tudom én biztos lehet állítgatni a chat ablakot, hogy mit jelenítsen meg, én nem néztem. Pont az a dolga, hogy beelőzzön mert akkor nem rád mennek a mobok lévén tank a drágaság. Végső megoldásként publik vagy haver. :)

Amúgy pont olyan vagy mint egyik ismerősöm aki meg az arcane varázslatokat nem használja mert utálja valami WoW-os lore miatt. :)

Szerintem ha haverral tolod akkor a határ a csillagos ég vagy megbarátkozol a templárral. Én is monkot kezdtem haver meg wd-t, halálos kombó. :)
  • sz4bolcs
    Vagy most ezt komolyan gondoltad, hogy valaki véletlenül félrekattint, és megveszi?
  • sz4bolcs
    Ez semmit nem ér :D:D:D

eszmei értéke talán 4500 lehet kb. :D
  • cookac2
    nem tudom..., sztem olyan semmilyen class nem lett. A petek mintha nem is lennének, a garagntum v mi még csak-csak, a többi felejtős. Olvastam nem egy buildet elhiheted, csakhát az én játékstílusomhoz nem passzol egyik sem. A leggyengébb pontja, hogy nincs igazán gyógyító skillje, így mindenki a templárt viszi. Lentebb írtam, hogy engem idegesít a faszi a komolykodó szövegével meg, hogy állandóan beelőz,ezért a heal kiesik.

Aztán a petek 1 perces cd-je sok, komolyabb ellenfeleknél hamar meghalnak. Marad a savas eső v mérgező béka meg a tűzlabda dobálás ami valljuk be, nem valami fényes. Mondjuk vannak kimondottan erős spellek, de nagy cd. Van ami 2 perces, szal ezt kicsit soknak találom. Azt tudom mondani, hogy monkkal percek alatt végigmegyek ott, ahol wd-vel szenvedek.

Részemről egyszer vettem AH-n cuccost de annyira csítnek éreztem, hogy beolvasztottam. Innen nem marad más mint a loot v a kovács, ezzel is nehezítve kicsit a játékot.
  • Ragnar360
    lool ezért nem adnék ennyit az fix...jóxar:d azátn persze lehet ez a 120k ilyen itemre nagyon jo arnak számit...nem igazan van tapasztalatom de én nem venném meg az tutifix :)
  • Ragnar360
    azért WD-t nem huznám le ennyire...egy jó buildel azért nincs gond - vki leirta itt par napja részletesen hogy s mint - nézz utána, bár itt már nem hiszem h megtalalod :) nem is tudom ki írta le, de jól - mindenesetre valszeg a "legkomplikaltabb" class az összes közül...
  • DJ RX7
    ez esett ki*
  • DJ RX7
    nekem maez ki. be is raktam az ah-ba 120k-ért. hátha.

• cookac2
    Nightmare Act 1ben vagyok a monkommal, még normálon 2 legendary esett, itt mindjárt az elején megint egy. Amúgy szarok, nem is értem ezt az egészet.

Ami érdekes, hogy a WD karim jóval előtte jár, asszem lvl 38as, de egy kínszenvedés vele haladni. Pedig a monkom nincs is gearelve, de aprítok mindenkit. WD-vel egy kék elit csapat már taktikázást igényel - ez persze hátrálás, majd átcsap menekülésbe - a monkkal meg hajrá, beugrok, kattingatok, és fexik mindenki.

Kár, mert WD-vel szerettem volna végigmenni, de asszem hanyagolom. Monkkal elmegyek infernoig, aztán kifarmolom neki a cuccost amennyire lehet, hátha majd úgy jobb lesz.

Followernek a varázs csajszit viszem, jópofa, vannak tök aranyos dumái és aprítani is tud ha arról van szó. Templárt ki nem állom, az mellet, hogy hülye dumája van, mindig beelőz futás közben. Idegesít a fickó...
  • Jaffa 2843
    lv55 vagyok és nem láttam még legendary-t :(
    Sőt AH-ból kell kukáznom a cuccaimat mert nem esik semmi értelmes :D
  • Fabio Capello
    nos, magam sem értem hogy történhetett, főleg, hogy a 36-os DH-mnak meg lószar nem esik, kék cucc alig-alig, sárga szinte soha.

Az különösen szép volt, amikor Act IV-ben az egyik boss kidobta a cow-level itemét két co-opos társamnak pár sárga cumó kíséretében, én pedig egy brokent (szürkét) kaptam összvissz.

Vannak érdekes dolgok ebben a droprendszerben :P
  • DjScott
    jó neked... én most vagyok a Monk-ommal 43 mon és 1 legendary se esett.sőőt a cuccaim nagy részét én csináltam mert össz vissz 3-4 darab esett
  • gosumofo
    annyi lesz ameddig veszik.
  • skinnyman
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Basszus ahogy leírtam, egyből beugrott: Adria-ról semmi szó nem esett. Ráadásul ahogy írják: látni a fekete lélekkövet lezuhanni. Szóval tényleg ott van a folytatás lehetősége, csak a vége (végső intró) kicsit túlságosan lezáró hangulatúra sikerült ha tényleg biztosan tudják hogy lesz még kiegészítő... D2 vége direkt nem volt lezárva egyáltalán és D1 vége is nagyon erősen folytatásra utalt. Ez meg kb semennyire, ami fura lenne ha tényleg több kiegészítőt is beterveztek volna.

Rage: ez hivatalos infó?
  • Jaffa 2843
    Még az Adria szálat le kéne zárniuk. Meg a végén a videóban, amikor Diablo zuhant, akkor egy darabkája nem porladt szét. :) Ha jól láttam talán a Black Soulstone volt az. Szóval nem kell aggódni, lesz itt még folytatás.
  • Rage47
    2 kieg. lesz még
  • Fabio Capello
    nekem level20-as monkommal az Act2-ben ma dobott egy legendary armort, szóval elég random...
  • skinnyman
    Na végére értem én is, level 32, 28 óra.

Olvastam hogy voltak akiknek nem tetszett a vége. Szerintem baromi jó volt, abszolút a tetőpontja az egésznek, sugárzott belőle az epic feeling. Act 3-4 mondjuk viszonylag tényleg rövid (főleg a 4), de sokkal tovább szerintem nem is lehetett volna fenntartani ezt az epic háborút, talán pont így volt ez jó. Utolsó boss fight is kellően hosszú és kemény volt, néhányszor közel voltam a halálhoz.

Terveznek amúgy kiegészítőt? Nem tudom hogy tudnák ezt folytatni, egy übergonosz előkerülése a semmiből kicsit erőltetett lenne ezek után :)

Ami durva, hogy egész végig egy darab set vagy legendary tárgyat nem láttam, eléggé a későbbi fokozatokra vannak tartalékolva úgy érzem :)
  • sz4bolcs
    hát lol unid cuccot ki se lehet tenni, ez milyen gáz
  • sz4bolcs
    Na végre kiesett az első setem. Egy voodoo mask xd

Unidba ki lehet tenni AH-ba?
  • DJ RX7
    szeretnék venni square ruby-t és ah-nál error-t dob ki. de csak ennél. :D
  • Savmacska
    Vagy tegyem be simán Bid-re és majd jön rá a licit ?! Sárgáért ugyis amx 1 fogat kapsz ha már 5-6ért eltudom adni megfelelne.
  • Daell Drow
    Nincs semmi kulonbseg, csak az hogy 1 eleted van.
  • Savmacska
    BTW most láttam hogy hol lehet kiválasztani hogy HC karakter :D
  • Savmacska
    Oké oké hogy HC, de most ez mit takar ? Nehezebb sokkal, de jobb tárgyak esnek stb ?!
  • Savmacska
    Az a baj h nem látom át ah rendszerét és nem tudom mihez viszonyítsak :( Jó lenne egy oyléan keresési rendszer mint a wow-ban ogy Shift+Click az itemre azt bemásolja a keresőbe és Search, de nincs :(
  • Daell Drow
    En is tolom a ED-t, jelenleg lvl 26. Nemtudom tied menniy, de enyim 366 dps
    Nem haltam idaig, mondjuk nagyon nem is kene mert HC-zok.
  • Dondark
    60as monknak milyen szettek vannak? hol lehet megnézni? :)
  • Savmacska
    Én is 28on vagyok most, monkal, de még egyszer sem haltam meg sehol, an én dps-em 198, 1h+shield 1838 hp-val. ( Ha 3-an játszotok nem mindegy ? :) )
  • DJ RX7
    AH onine!