78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Bid-es cuccokat szerintem mindenki kerüli. Én sosem vettem még úgy semmit. :D Max 60as szuper rare cuccokat érdemes úgy berakni. -
Ne azt nézd h sárga v kék v rózsaszín. A statokat figyeld. A legtöbb sárgán olyan szar random statok vannak, hogy hihetetlen. -
Azt nem értem, hogy miért nem raknak az emberek buyout-ot?
Figy, te most vagy egy level 15-ös monk, kinézel magadnak egy fegyót, ami KELL. Akarsz rá 2 napot várni ,hogy meglegyen? Addigre 35-ös leszel.
LoL. -
Senki nem bid-el, azért.
Hogy raksz be 15 cuccot mikor max a 10? -
Savmacska #36844 Én nem tudom, de sárga cuccukat pakolok be ah-ba kis áron bid 2000 buyout nincs és semmi..... van bent vagy 15 de semmi... -
Partyval vagy vegig solozva, mert nem mindegy. Partyban nekem is fele annyi ido kb, mint szolozva volt az elso normal diablo killig. -
Savmacska #36842 *15
-
Savmacska #36841 5óra 32perc monkal, úgy hogy mindent felfedeztem és midnenhova bementem. A következő nálam a WD lesz, remélem az is ilyen haladós :) -
whisper #36840 A par embernek aki vasarnap kiakadt mi volt a gond -
Igen, kínában, 1 million gold, only $9.99 -
Kíváncsi lennék, hogy hol gyűlik ez a sok lopott arany. Gondolom pénzes AH-n akarják majd árulni, de valami nyoma csak van valahol. -
infernon jársz már, ugye? ott elég jó a gold drop, hamar össze tudod szedni magad -
na megyek farmolok pár ezer aranyat, és kivásárolom az összes +gold-os cuccot AH-ból :D -
amikor belépsz a battle.net-re, akkor fogja kérni azt a kódot, amit az authenticator generál -
nincs valami családtagod, vagy barátod / barátnőd, aki beszél angolul? nagyon sokat segítene (nekünk is) -
szerintem karit kukázni nem is tudnak, mert az adott session-ből (tehát játékból) nem tudnak veled kilépni
annyit tudnak, hogy bejoinolnak melléd public game-be (persze ez random), és amit ott játékon belül le lehet rólad lopni, azt lelopják
aztán franc tudja, lehet tévedek -
nejad #36832 és utánna az alsót kell majd beirnom bejelentkezéskor vagy mi? tom hülye kérdések de nem értek hozzá -
amikor felinstallálod az authenticator appot (én andoridra raktam fel) akkor kiír egy kódot, nekem valami EU-1234-1234-1234 formátum volt
ez a 14 digit serial number, de ezt írja is az app, hogy jegyezd meg, írd le egy papírra stb...
a code meg az, amit percenként generál a program -
veled még nagyon sok bajunk lesz :( -
Akkor te még szerencsésebb vagy. Csak a cash. Az 1-2 óra és van megint. A cucc már gázosabb... level 60-as kari meztelenül pénznélkül eléggé challenge. -
:/ Még jó hogy a karit nem kukázták :) -
ShaiHulud #36827 a kis authentikator hatoldalan talalhato 10 szam illetve amasik amit eppen general a kutyu gombnyomasra. -
hát ha a kaspersky mellett feljön egy keylogger, akkor már igazán nem tudom, mit tegyek...
ez szerintem a múltkori bnet-hack eredménye, de én vagyok az idióta, hogy utána nem változtattam jelszót, pedig rohadtul oda szoktam figyelni az ilyesmire... csak nem gondoltam, hogy velem is megtörténhet...
végül is nagy kár nem ért, mert csak 100k arany bánta, a cuccaim megmaradtak -
hiába jelented:
1) nyilván már 3948239423942-an jelentették
2) nem fogja beismerni a blizzard, hogy náluk van a hiba, hanem majd szépen csendben kijavítják, és (talán) leírják egy patch notes-ba, hogy a hackertámadásokat kivédték hősiesen
de ha nagyon akarod, írj a supportnak, oda kell ezeket jelenteni
ebben a cikkben írnak erről részletesebben, pl. van ott link is, hogy pontosan hol tudod ezt bejelenteni -
nejad #36824 valaki segitene az authenticatornál? mi az a 10-Digit Serial Number és Authenticator Code lécci -
Huh, az én pénzem még megvan, bár authenticator van az accomon.
Kérdés: Black rock ledger page 8 mire jó? Valami papírlap. -
Attól függ...
Ha jártál Public Game-ben, akkor lehet, hogy lenyúlták a session ID-det és kipucoltak.
Ha nem és nem volt authenticator-od vagy gagyi jelszavad volt, akkor feltörték a jelszavadat.
Az is lehet, hogy keylogger van a gépeden. -
ZÓÓÓcsi #36821 Tegnap még 05.30-at láttam kiírva ^^ -
jól van, tehát nem én vagyok az egyetlen áldozat, de valahol nem kell ezt nekem jelenteni? -
Az a szerencse hogy nem startolt el időben a RMAH :] most mekkora balhé lenne te jó ég... Nem tartom kizártnak hogy nem fog 29-én elstartolni ahogy tervezték. -
Lehet akármilyen hosszú ha van egy key logger vagy lovacska a gépeden pik pakk lenyúlják :/.. -
beállhatsz a sorba hisztizni a bnet fórumokon, de kb. ugyanannyira mész vele, ha nekiállsz pofozni a sz*rt
várni kell türelemmel, amíg javítják ezt a... biztonsági rést, és örülni, hogy 1 hét játék után jött ki, nem 1 év után
ezen kívül változtass most jelszót, lőjj be sms alertet, meg mobil authenticatort, és kerüld a public gameket egy ideig
mást sajnos nem tudsz tenni -
GL ;]
-
Baszki, én is így jártam, mai nap felébredek, benézek az AH-ba, s csodálkozom, hogy az összes aranyam, illetve cuccom eltünt a karakteremről! Ez mi? Miről maradtam le? Hol tudnék szólni az illetékeseknek? Ez így már több, mint felháborító! -
nejad #36814 az authenticator hogy van csak regelek rá vagy fizetős? meg mit is csinál?
-
6 karakter 2 szám -
true. :D
(érted miről beszéltem)
bár most így hirtelen nem tudnék konstruálni olyan secret level elérési módszert, ami annyira random, hogy ne lehessen róla épkézláb guide-ot írni, és kielégíti azokat, akik szeretnek szöszmötölni, és megkeresni maguknak dolgokat
meghát maga a secret is pontosan addig secret, amíg az első játékos nem találja meg, onnantól a feeling kb. elveszik -
hmmm... akkor nem teljesen értem. Úgy tűnik, hogy neked a jelszavadat törték fel.
Mennyire volt bonyolult?
-józsi
-józsi01
-asd543fdsf
-GF_fdd34:54fgfd
-ðÐ[!%sdg%3wgs\$ß; -
van benne!
Kiesik -e a recept! :) -
nem volt auth, de most már lesz garantáltan :D
public game csak 1 volt, vagy 2 napja