78998
  • skinnyman
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elég rég nyomtam már, de mintha valami olyasmi rémlene, hogy csak addig tudtál ott visszamenni amíg a cow king-et meg nem ölted és utána már nem. De rég volt, lehet hogy igaz se volt :)
    De akkor itt tutira bárhányszor lehet menni? Így tutira megéri, ott lehet jól farmolni gondolom :)
  • j0nNyKa
    ebből semmi nem igaz, minden kifarmolható normálon
  • j0nNyKa
    elég vastag lehet már az a kínai számla, hogy rohadjon meg :D
    btw ma reggelre adtam el 500k-ért egy random rare dropot, nem olyan halálos dolog az a 100k (könnyen beszélek, engem nem kopaszítottak meg)
  • ZsZso
    Ma én is mindent begyűjtök s megszervezem a kirándulást secretlandre. Már alig várom, hogy véget érjen a meló :)
  • Nagylaci
    Egyre inkább kezdek örülni, hogy megjelenéskor még nem vettem meg, most meg momentán nem tudom mert mindenhonnan elfogyott.
    Azért ez egy rohadt érdekes hozzáállás, hogy egyértelműen a programban lévő valamilyen biztonsági rést kihasználva feltörik a karaktereiteket aztán erre kijelentik, hogy évente csak két alkalommal hajlandóak visszaállítani azt. Ez csak abban az esetben lenne elfogadható ha a felhasználó közvetlenül lenne hibás a történtekért.
    Amúgy azt olvastátok az irányelvekben, hogy akinek egyszer feltörik az account -ját az átmenetileg nem tudja elérni a RMAH -t amíg authenticatort nem kezd el használni. Viszont ha másodszor is feltörik akkor VÉGLEG megvonják a RMAH -hoz való hozzáférés jogát. Idézem:

"Real Money Auction House
    After the first compromise occurs on a Battle.net account, that account’s access to the Diablo III Real Money Auction House will be restricted until an authenticator is attached. If the account is compromised a second time, access to the Diablo III Real Money Auction House will be permanently revoked."
  • eLiXir
    OFF:

Vettem egy CNR-HS1 Canyon headsetet, ez egy alsókategóriás headset. Az a problémám vele, hogy teljesen gyengén szól, talán a jobb oldali része halkabb mint a bal, játékban például teljesen kiszámíthatatlan a hangzás. Olykor valamit felerősít, olykor valami gyengébben szól. Mi lehet a probléma? Kellene hozzá driver vagy vigyem vissza?

pls help
  • miilann04
    normalon is meglehet nyitni? vhol azt olvastam h a herding plant csak nightmaren lehet megszerezni, ez igaz?
  • do2
    Ezen a küldetéses bejoinoláson szerintetek fognak valamit javítani ? elképesztő hogy mindig csak 1 társal játszok egyszerre, legalább úgy csinálná a szerver hogy egybedobálja a magányos harcosokat akiknek ugyan az a küldetésük
  • Omlás
    "kínai számlára"
  • McHaals
    100k arany ment a kínai számlára :)
  • do2
    act3 nightmare valaki akar nyomulni ?
  • j0nNyKa
    többieknek: secret levelről spoilerezünk, úgyhogy aki azt nem akarja lelőni, ne nyitogassa le a hszeinket
  • j0nNyKa

is? dio2ben is végtelenszer tudtál bocirunolni, itt is hasonló a helyzet
    annyi a történet, hogy az inventory-dban van a bot, odamész a megfelelő helyre, megjelenik a cow king, megnyitja a lejáratot, kipucolod, eladsz, kilépsz, kezded előlről
  • skinnyman
    Az nem is rossz :) Gondolom itt is csak egyszer lehet menni (minden fokozaton) ugye?
  • j0nNyKa

kurvára megéri: én mentem egy nightmare póni runt, kb. 5 perc volt
    ezalatt csumára megtelt az inventory-m, kb 8 rare, 1 legendary, és a maradék kék

cow-king szerű boss nincs, nekem pl. az említett runnál 2 darab kék pakk volt, meg egy lila elit a minionjaival

az élmény viszont valóban megfizethetetlen!
    chest = mosolygós felhő
    barell = ajándékcsomag
    dekoráció: szivárványok
    mobok: mosolygós virág, rózsaszín teddymaci, unikornis
    rajzolt, meseszerű környezet, epic fun zene
  • setuh
    Erre valaki?Nagyon felbasz,hogy meg ezt se kepesek megcsinalni rendesen...Nektek mukodik?
  • j0nNyKa
    jaaa persze, azóta te farmolgatsz
    végülis mit buktál? csak aranyat? abból mennyit?
  • McHaals
    nem állítottam vissza, már vagy 20k aranyat visszaszedtem, inkább tartogatom a keményebb helyzetekre :)
    SMS eddig is volt, de kb semmit sem ért, mert épp gépnél voltam, de így sem volt elég időm jelszót cserélni
    authenticator meg már van, de az egyszeri jelszólopás ellen nem véd.
  • skinnyman
    Amúgy megéri az a sok arany (normálon is 100-150k?) hogy a pony levelre mehess? Van ott is valami cow king szerű boss aki mindig qrva jó cuccokat dobál? Vagy inkább csak az "élmény" kerül ennyibe? :)
    Alig van fele pénzem amennyi kéne, és nem tudom hogy erre kéne-e elcseszni.
  • Carlos
    A kurva anyjukat nekik.
    Már elnézést!
  • McHaals
    kb 2 óra telt el
  • j0nNyKa
    szerintem állíttasd vissza, cserélj jelszót, nyomj sms alertet, authenticatort, és kerüld a public játékokat
  • Crokin
    Hát ez ultra szánalmas... Mennyi idő után kaptál választ? #36884-ben van az én történetem :)
  • McHaals
    Na itt a válasz Blizzardtól az accountom feltörésére és a goldlopásra:
    Ami a lényeg: évente kétszer van lehetőség visszaállításra... hát erősen elgondolkoztam, hogy éljek-e vele.

Hi there!

I have checked your account and it seems that it has been compromised and has lost items and gold.

Please be aware that our compromise restoration services are different from World of Warcraft and we are currently only allowing two of these full restorations per year, with each restoration also applying various restrictions on this account's ability to access the Real Money Auction House system.

The full explanation is written here and you will need to read it thoroughly, as Diablo compromise processess are quite different to ones that may be more familiar in our other games:
    <http://eu.battle.net/support/en/article/compromised-diablo-iii-account>

As per our procedures, we will require your confirmation of intent to use one of these two limited restorations as explained above. Please get back to us with this information as soon as possible.

Please ensure you scan and secure your computer as per our Account and Security website available here:
    <http://eu.battle.net/en/security/>

I would also recommend purchasing and attaching one of our Authenticators, either the token or Mobile version, as explained below:
    <http://eu.battle.net/support/en/article/battle-net-authenticator-35552>

As soon as we have your confirmation we will move forward as soon as possible.

Regards,
    Nichavorshe
    Blizzard Entertainment Europe
    http://eu.blizzard.com/support
  • ZsZso
    Az volt nekem is, csak a bossok miatt lecseréltem hauntra. A haunt szépen adja az életet is, ami rohangálás közben bizony jól jöhet.
  • setuh
    Az mer van h kerek sms protectet,elkuldik a kodot,beirom es azt irja h nem jo a kod?
  • Carlos
    semmi
  • Carlos
    Authenticator volt az accodon?
  • cookac2
    Én a mass confusionnal operálok mostanság, általában pár mp alatt ledarálják egymást miközben megy a locust swarm és a többi apróság.
  • PunkZoli
    jézusmária

kösz
  • setuh
    Valaki irta itt,hogy segithet ha lecsereljuk a battletage-t,hogy ne torjek fel az accot.Abban mi a logika?
  • gosumofo
    sin heartot a jobb felső sarokból a lánc mellett tudják wd medvéi támadni, ha esetleg vki arra járna velük nephalem valorral
  • ZsZso
    Bővebben:

0. Kutya nem kell, mert hamar hal.
    1. Beszaladok a tömegbe - SOUL HARVEST
    2. Tolok rájuk egy LOCUST SWARMot
    Innentől pedig rohangászás, vagy Dire Bat + primary -vel lövöldözök.

Ha van nagyobb mob, akkor rá tolok egy Hauntot, és szaladgálok tovább.

Eddig jó volt a build bossoknál is.
  • do2
    valaki jönne act 3ba nightmaren nyomulni 1 kicsit ?
  • sz4bolcs
    Hát nekem egy Dio2-s Goldskin valahogy hasznosabbnak tűnik, mint Dio3-ban ez a fegyó, de ott nem potyogtak orrba-szájba a rare-k, és nagyobb különbség volt az unique és a mezei rare-k közt.
  • Crokin
    Nem voltam egy publicban sem.
  • j0nNyKa
    **May 22**

General
    Players will now receive an error message when attempting to remove a gem from an item with no sockets (rather than disconnecting)
    Players will now properly have their casting interrupted when attacked while performing resurrect on a fallen group member
    Resolved over 30 game and service crashes affecting players

Classes
    Demon Hunter
    Active Skills

Smoke Screen
    Duration reduced from 2 seconds to 1 second (tooltip will still show 2 seconds)

Skill Rune - Lingering Fog
    Now increases the duration of Smoke Screen to 1.5 seconds (tooltip will still show 3 seconds)

Monk
    Active Skills

Fists of Thunder
    Skill Rune - Quickening
    Fixed an issue that was causing spirit regeneration to incorrectly trigger off critical hits from other sources, such as Sweeping Wind

Mantra of Healing
    Mantra of Healing will now correctly provide only two times the base healing effect for the first 3 seconds after activation, down from four times the base healing effect (tooltip will still show the old value)

Skill Rune - Boon of Protection
    A maximum absorption amount has been set to 1000 Life. This skill will be redesigned in an upcoming patch.

Wizard
    Active Skills

Arcane Torrent
    Skill Rune - Cascade
    Fixed an issue that was causing Arcane Torrent to fire 3 new missiles per kill instead of only 1 new missile per kill
    Number of new missiles generated from this rune will now cap at 10 missiles

Energy Armor
    Skill Rune - Force Armor
    Amount of damage absorbed from a single attack will now cap at 100% of a player’s maximum Life

Items
    The rare chest in the Town Cellar in Alcanus will now only spawn 50% of the time, down from 100%
    Players can no longer dual-wield two-handed weapons
  • MaRee
    WD akart lenni na :P :P :P :P
  • ZsZso
    Lvl 48 WD vagyok, így játszom:
    build. Én imádom.
  • hapi
    Hát ha megvettem volna és ez történik, nem is tudom mit csinálnék. Nem tetszik ez az állandó online rendszer, ledob, nem tudok belépni, meglopnak ááá