78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Eksz #37207 1k life on hitem van 25k dps 3% life steal. Mennyit tudsz healelni 7600at 1 secenkent idealis esetben? Mennyire gimpeli a geared ha ezekre a statokra mesz mennyi a hpd? -
Dr DeViLKiNG #37206 3-4 attack/secnél + fullos spirit regennel olyan 30-35 spirit/sec összehozható. Mindjárt nem olyan szar.
Ja igen, és kimaradt a life on hit stat. Az is odabasz rendesen. -
No, megvan a level 60 nekem is 55 és fél óra alatt:
Jóféle dropp (bár csak a kesztyű volt értelmes a maga módján):
És a 40K-s hammer amivel irtom a népet (gem-mel adták):
-
Ohyner #37204 Én is felderítettem mindent. Most vagyok 51-s és és akt négy bukott angyalnál járok. -
clio1616v #37203 lvl 30-31 már Nightmare act 1 skeleton king volt :) azért olyan könnyű neked a normál -
Ja hogy ezek nightmare Act 1-től kezdenek esni? Nem tudtam.
Nem mondom hogy szar cuccom van, sőt. Kb. 400000 goldot költöttem el összesen kraftolásra, fejlesztésekre, gemekre, és vettem pár komolyabb cuccot AH-ban, ez utóbbiak elég jó áron voltak, szóval nem kerültek sokba. Még mindig a kraftolás az elsődleges tevékenységem.
Nyilván ha egy szál f*szban szaladgálnék a mapon leverne az első éti csiga is Act 3-ban, de ugye nem ettől kell várni a kihívást, hanem inkább rá kell kényszeríteni a playert hogy agyaljon a builden és a gear-en, nem szabad hogy ennyire erős legyen a kari szerintem.
Erre picit jobban rámehettek volna normalon is. -
Jah csak ugy volt a nyilatkozat,hogy egyelore meg nem jar erte ban,de ha kesobb megis modositanak benne vmit ami mar nem tetszik a blizznek akkor sztem azok is kapjak a bant akik addig hasznaltak tisztan. -
ha egyszer megkapod, akkor utána mindenhol lesz. -
Ragnar360 #37199 sztem még jó is sőőőt... igazi monkos - és egy ksi tavolkeleti feeling is leri a gear kinézet miatt, ha nem tecci ksityakot fesd nem lathatora, többit meg belatosod szerint... de nem értem, sokan izélnek itt - nekem nincsi s mneg a jatek, nemtudok még vele jatszani, de igy kapasbol lattam, tudom h act2 varosba arustul lehet venni mindenfélét... szal annyit akarok kihozni ebböl h nem felejtenék el beugrani érte - (persze minden varosban van festékárus kb, csak act2nél lattam streamen, ezert mondom azt...) -
Ragnar360 #37198 sztem használják igen...nem lesz belöle bajod, nem bannolnak érte stb. nyilatkozták is (twitteren) -
de, sztem gecironda XD
majd festékekkel lehet javitani rajta :D -
Ha van gear-ed sok Vitality-vel, meg Strenght-tel, meg Health Globes + Life-fal, akkor tényleg nem olyan nehéz. Én most szedem össze ezeket a cuccokat AH-ból, előtte sima loot volt a gear-em, na az kihívás volt erősen Act III eleje :)
Dobd le a cuccod, és folytasd kék item-ekkel :D -
Ragnar360 #37195 Szerintem nem ronda...
Anti: most latom csak h minden statod szinte full egal, direkt igy akartad, mert fölösleges, kb 2-t kell minden classnal nagyon huzni, nalad mind a 4 érték szinte egyforma :) ennek sztem márcsak logikusan de hátránya lehet, vagy nem ? -
pedig nightmare-n jobban megéri hordókat ütni mert esnek onnan ékszerhez és kovácshoz lapok, ami kell a fejlesztésükhöz -
A darkd3-at hasznalja innen vki?Nem nagyon merem felrakni nehogy megis baj legyen belole. -
Köszi. -
Nah, 28 óra és még mindig csak Act 4 elején vok normalon, lvl 32 barbimmal. Nightmare-en már nyilván nem fogok azért minden dobozt szétverni, szóval nem hinném hogy számottevően több idő lesz a végigjátszás. De normalon azért esett már többször is rare cucc ládából/hordóból.
Amúgy meg Act 3-tól az a minimális kihívás is eltűnt normalon, a legtöbb enemy pár ütéstől borul. Minibossok/bossok sem képesek komolyabban megsebezni. Azért egy picivel lehetett volna nehezebb a normal, mert a jelenlegi buildem még közel nem a teteje annak, amit ki lehet hozni a kariból normalon, szóval másoknak valószínűleg még könnyebben megy, mint nekem.
Remélem hamar a végére és kipróbálhatom a jelenlegi buildemet nightmare-en. -
Hali, nightmare act 1 közepén járok, aki gondolja vegyen fel. -
én már ezeket használom már vagy lvl 20-25-től -
clio1616v #37188 10 percenként át kell skillelnem :D
most éppen a diablo ölőben vagyok, igaz elsőre meg is volt -
csa vegyel fel, en is nm act 2 fele korul jarok. Mehetne coop. Mondjuk nekem siman megy WD-vel az irtas (1900dps) -
Akkor faszán állok :D
Bár a tiéd jobban néz ki XD -
clio1616v #37185 Diablot öltem meg lvl 51-en ^^
-
Jaaa, értem. De akkor ezek inkább 50-55 körüli cuccok lesznek, nem? :/ -
Act 1 Hell :DD -
Ohyner #37182 Hát gratulálok, bár én nem tudok a WD-mmel CK-n vagy daggeren kívül mást használni. Annyira tetszik a koncepció, hogy nem tudok másfajta fegyvert hordani, pedig pár kétkezes buzogánnyal jobb dps-em lenne. Ha nem is lesz maxos dpsem akkor se megyek nagy vasalt bunkókkal. -
jesszus :D hol farmolsz te ennyit 2 óra alatt ekkora damage-el? :D
(no offense) -
NM Azmodan halott, lvl 50 elérve. igy nézek ki most (jó rondán :D)
-
Sunrider924 #37179 Te mire gondolsz? Nekem mar a 250es hp regen is nagyon jo volt, minden regen efolott csak aldas. Mivel tutira nem ugy tolja hogy agyba fobe utogessek ezert a regen neki csak az alkalmi sebzodeshez kell amit meg veletlenul se tud kikerulni, teszem azt a fire chain mobok pont roszkor kapcsolodnak osze es athuzzak rajta a tuzes lancot.
Egyebkent amikor utoljara kerdeztuk itt forumon akkor act4 en tolta infernon. -
2 óra farmolás eredménmye :) 5* Valorral.
Remélem jó szarok lesznek

-
Eksz #37177 2.52 az attack speedem ezzel tisztaban vagyok, de egyszeruen nemlatom hogy lehet ez eletkepes, 7600as healek 50 spiritert. -
Kiado #37176 Már van :D 2 inteset raktam bele és így lett 6477 dmg -
Zozzancs #37175 Nekem 9k buff nélkül 60on buffal majdnem 12k -
miért nincs abba a gatyába gem? :p -
Sunrider924 #37173 Az furi pedig nagyon ertheto, heal /spirit spent, tehat logikus hogy kell a spirit, minnel tobb annal tobbet healeli magat vissza mert azonnal el tudja kolteni akarmire. Atack speed ubereli a dex-et ha nem hiszed probald ki es nezd a karakterlapodon. -
Kiado #37172 Sikerült 6k dmg fölé mennem buff nélkül, wizardnál ez lvl 54-nél szar, vagy már normális?
-
Eksz #37171 Erdekelen hogy hol tartasz infernon ilyen gearelessel, mert erdekesnek tunik de nemlatok moge ideologiat a bugos boonon kivul (amit mar fixeltek) -
commissioner #37170 Justine is diablózik:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Dr DeViLKiNG #37169 Sima mob 10k-t üt, champion meg 30-at. -
Sunrider924 #37168 Koszi