78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Normalon nincs is gond. A problema majd kesobb kezdodik, mint a legtobb melee klasszal, ha nincs megfelelo gear es vele a minimalisan elvart statok. Mert mar nm akt1-ben is talalkozhatsz olyan pakkokkal, akik visszakergetnek Tristamba, ha a cuccaid megrekedtek egy normal akt2 kornyeken. Kesobbi act2-3-4ben, vagy hellen meg aztan plane. -
Én is fejlesztgettem a kovácsom, de bár ne tettem volna. Jelen állás szerint nem érdemes beleölni a pénzt, mert nem térül meg. AHban sokkal olcsóbban lehet kapni itemeket. -
Nightmare fokozatban dobálják a szörnyek, vagy normál fokozaton a titkos pályán. :) -
szabopress #37244 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A játékban a kovácsom már lvl-4-es és a végén valami Page of Training kell a továbbfejlesztéshez, konkrétan 5 db. (valami diagrams, instructions, figures, nem értem..).
Magyarán mit kell szerezzek/vegyek/csináljak hogy tovább tudjam feljeszteni? Előre is köszi a segítséget -
Csináltam egy monkot, és normál fokozaton nekiálltam azmodannak...
Elég vicces volt, mert odaálltam elé és szétütöttem alap ütéssel. Gyorsabban szívtam az életét, mint ahogy sérültem. Amikor már két fekete kör volt alattam, meg végtagok hullottak az égből rám, akkor szép lassan fogyott az életem, de az övé gyorsabban. :D
Monkkal sokkal könnyebbek a bossok, mint a wizarddal voltak, bár AH-ból bevásároltam jó fegyvereket, wizarddal még csak dropokból voltam felöltözve akkor.. :) -
Hát ez elég komoly... :D nekem még nagyon nagyon odébb van hogy egy ilyen akcióra képes legyek :D -
Hát update volt...
"Demon Hunter
Active Skills
Smoke Screen
Duration reduced from 2 seconds to 1 second (tooltip will still show 2 seconds)
Skill Rune - Lingering Fog
Now increases the duration of Smoke Screen to 1.5 (tooltip will still show 3 seconds)"
túl táp volt a DH vagy mi? Várhattak volna vele 1 napot, míg kinyírom Belialt nm-en... hát thx. Fú nem véleményezek, csak annyit, hogy földön fekvő embert nem illik rugdosni... :P -
Susarc #37240 Hmmm sok lesz az a DMG azon az íjpuskán.... -
Carlos kicsinyitőképzője a Carlito vagy Carlitos. Elgépeltem csillió éve az egyik accomnál és azóta Carlintos. :) -
Ugyan így voltam nightmare-en én is... végigrohantam szinte az egész játékon, semmi kihívás. Diabló is elsőre feküdt... talán ha kétszer haltam a 4 act során.
Viszont majd hell-en meglátod, hogy ott már lesz kihívás... tegnap vagy 5-ször borultam:S -
Jah azt néztem én is hogy nightmare-en másfél óra alatt kiesett 6 darab rare cumó 3-4 fős mobokból. Amúgy továbbra is úgy haladok mint kés a vajban, kíváncsi leszek az első minibossra. Nem agyaltam sokat a builden, dual wielding + stength + vitality + life.
Ground Stomp - Wrenching Smash rúnával, Revenge - Best Served Cold-al, Wrath of the Berseker egyenlőre rúna nélkül, Cleave - Scattering Blast-el és Whirlwind - Dust Devils-el.
Flawless square ruby a fegyverekben és a testpáncélban + a kifingott klottgatyámban.
A két gyűrűben meg az amulettben sima square ruby van. A dps-em sem valami fasza, aps meg egyenesen röhej. Mégis hullanak mint a legyek, kb. ugyanannyi a kihívás eddig mint normál vége felé. Azért gondolom durvul majd kicsit. -
Valaki tudja mi volt ez az update a launcerhez? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na kis pajtásaim Azmodan halott :D
Amúgy nagyon érdekes volt ez az Act III...nem mintha az eddigiekben nem tapasztaltam volna, de egész végig, az elejétől Azmodan utolsó fingásáig csak azt hallgattam, hogy végüng van, mindmeghalunk, kevesek vagyunk elpusztulunk. Szétbassza az ember az egész hadseregét, a katapultokat, a csatlósait, mindent, de még akkor is, meghalunk, végünkvan :D
Azmodan szerencsétlenségére, pont előtte esett egy csontkupacból egy olyan sárga kétkezes hammer, amivel tisztán tripla DPSem lett. Szerencsétlen hülye az utolsó fenyegetőzését nem bírta végigmondani, mert ahogy megidéztem az ensöntöket beléfolytottuk a szót, és kifingott :ASD
Én akkorát röhögtem itt magamban hajnali fél 5 körül, hogy felébredt a fél bérház xD
A történet viszont durva nagyon. Csűrés csavarás. Holnap ACT IV, aztán kezdődhet NM :] Jóéjszakát xD -
-
Normalon talán szinte 100%-os lehet a rare drop bossoknál... nekem is dobott mindegyik elsőre, még a kisebb bossok is (pl SK) - viszont nightmare-en már semmi bosstól nem esik rare, ellenben a champion/rare moboktól annál inkább esik, mert azokkal nehezebb is elbánni :P -
ez azért elég easy o_o -
Másnak is ilyen sok rare-t dobtak a bossok normalon? Belial és Azmodan is 3-at dobott nekem, Diablo 4-et... -
gosumofo #37230 http://www.athenelive.com/stream/211061/
wizard inferno diablo farmolás -
hogy találtad meg a cuccaimat? :P -
Ragnar360 #37228
, bövebb info h kiezmiez? 
-
Sunrider924 #37227 Franko kis kihivas, actI inferno legleje, Captain Rumford utan az ut menten a Damp Cellar nevu kis insta, amiben korabban soha nem volt semmi, most szepen megjelent egy imadnivalo champion pack, Invulnerable minion, desecrator, waller, frozen es ez mind egy kis szuk szobaba.
-
úristen ez valami hacker ilyen damage-t
-
sok sikert annak aki őt leveri majd pvpben
-
BladeW #37224 Egy kis érdekesség, Diablo3 sand animation
link -
A videóban vmi főbosst nyomott le, de alig sebződött.
Én is egyedül megyek, nem akarok csapatozni. Pont amiatt amit írtál, csapatban vagyunk mondjuk hárman, mindenki ide meg oda rohanjon...én szeretek megácsingózni, visszamenni a kereskedőhöz, nézegetni a cuccokat, számolgatni, én nem szeretek rohanni mint az állat. Ezt D2ben sem szerettem, hogy átrohant mindenki az actokon mint a mérgezett egér. -
Nem mondtam, hogy nem eri meg. Sokban van mar nekem is, de megerte. En csak azt ecseteltem, hogy miben hasonlit a d2-es gamble arushoz a kovacs random craft rendszere. -
Lehet igazad lesz, hamarosan kezdem a nightmare-t. A papír szerint akkor Act 1-en elég könnyedén át kell verekednem magam. Meglátjuk.
Ahhoz képest hogy a barbárról mindenki azt hiszi hogy ő a homo erectus erectus megtestesítője a játékban, aki "páratlan helyzetfelismerésének és taktikai érzékének köszönhetően" mindig megtalálja a helyzethez illő megoldást (szanaszét ver mindent és mindenkit aki/ami mozog vagy nem mozog, kb. ennyi) - ő osztogatja aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egy dolog hogylegnagyobb bölcsességeket a játékban.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az npc-ket is leoltogatja, de még Tyraelnek is megmondja a frankót :)
Aztán lehet hogy a többi class ugyanezeket a szövegeket lövi el, csak kicsit más formában, a saját classához igazodva. -
SZVSZ, ha egyedül mész nem öli meg a játék élményt az AH, én ~30 óráig pörgettem elsőre AH-val. Non rush solo módban.
Ha nem szólóban viszed a többiek miatt nem tudod felfedezni a játékot elolvasni a történetet.
Belial: rettegek tőle :) Már 2x meghalt mellettem egy társam és engem is a smoke mentett meg. A legnehezebb boss, amiatt hogy nincs nagyon tánctér.
"Láttam itt egy videót, ahol valami srác infernon solozza (és elég jól solozza) valamelyik bosst. "
Gondolom itt rare boss packra gondolsz, mert a normál bossok nem igazán farmolásra valók. -
Na Szervusztok gyerekek.
2 napja már, sztem ki se látok a diablóból :D
18 óránál járok, ACT III negyede kb, nagyonkemény dürhővölgyi előember jószágommal (barbi)
AHzni nem merek, mondtátok hogy megöli a játék élményét. Talán majd hellre tartogatom. Jelenleg a kiesett kékekkel megyek, és igazából elég egyszerű még így is. Belialnál kétszer haltam, de csak azért mert azt hittem tökös vagyok, és beleálltam abba mibe nem kellett volna :D
Viszont 1 percet élt szerencsétlen.
Remélem nem jutok el odáig, hogy kite, heal, kite, heal mert megőrülök. Láttam itt egy videót, ahol valami srác infernon solozza (és elég jól solozza) valamelyik bosst. Igazából ez tartja bennem a reményt, hogy nem abból fog állni a nehézség, hogy ügyességi játékosként mennyire vagyok jó...magyarul milyen gyorsan kattintok a szörnye, és a szörnytől 10 méterre, hogy meg ne dögöljek mellette.
Az én karim is kezd csilivili lenni, de még csak 26os. -
Oké, de infernó act2 közepe felé vagyok. :D Nájtmér még kicsit messze van a kiskaritól.. Nagytól is. :D -
HC-n megérheti a kovácsot fejleszteni, mert a hasznos rare-ból állandó hiány van. Nem kapni cuccot, olyat ami nélkülözhetetlen lehet az életben maradáshoz. Egyből viszik. -
akkor gyorsan adj tippet, hogy miként farmolsz? :D mi a jó taktika? -
Ragnar360 #37215 Carlintos ?:) am jó képek...nemrossz az a kalapács.. -
Sajnos nincs, de lenyegeben a kovacs ugyanaz a funkcio, annyi kulonbseggel, hogy itt most treningeled, es nem csak arany kell hozza (a szerencse mellett), hanem nemi alapanyag. Es kb ugyanolyan tre szazalekkal csinal jo stat kombinaciot, mint a gamblevel sikerult anno :) -
SlipKnoTiaN #37213 Értem, köszi. Azt tudtam h a kovi tud craftolni, de azért reméltem h megmaradt a gamble is. :) -
Dr DeViLKiNG #37212 Sose mondtam, hogy meg is van a gear. :D
Már nem is játszanék, mert egyébként dög unalmas szerintem a játék. Köze nincs d2höz. -
Kovacs tud craftolni, azok 90%-ban randomok, tekintheto az a gamble2.0-nak. Mas nincs. -
SlipKnoTiaN #37210 Azt elmondaná vki h van-e gamble az act-okban 1-1 kereskedőnél mint az előző részekben volt?? :D
És esetleg arról tudni vmit, h lesz-e vmikor magyarosítva?? -
Varhatoan nyar vege, osz eleje, de a blizz szerint "amikor kesz lesz" :) -
MaRee #37208 Mikortól is lesz pvp?