Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Máris meghaltál? <#wilting> Biztos nem kerülsz a Hall of Fame-be.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Lazarus
level 4-ig tartott a móka
j0nNyKa
nem lehet. diabloval játszol, nem baldurs gattel 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kiváncsi vagyok, hogy a minionoknál, be lehet -e majd azt állítani, hogy mellettem szaladjon, és ne rongyoljon elõre/kezdjen el támadni mindent ami eszébe jut😊
TBTPumpa
Ezek a Diablo3.hu oldalas szerkesztõk ennyire hülyék vagy csak megjátsszák? <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ki mit tart szórakoztatónak😄 de mindig van nagyobb hal.
(feltehetõen távol-keleti player lesz a nyertes😊
Omlás
Béta alatt klántársam gépe párszor le crashelt és egybõl eltûnt a partyból ebbõl következtettem arra amire :] de majd kiderül. Nekünk végül is tök mind 1 ha meghal a karakter indítunk újat azt kész :] az SC annyira nem mozgat közülünk senkit.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Aztán van ugye egy csikocskája a town portal (HS) nek is - kipróbáltam, ha fejbever a szörny - megszakad.
antgecc
Senki nem írt ilyet, amit mondtál.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Sáska
votma?

jazzy
Lesz rage, csak le fogják szarni. Meg is mondták. Kezdheted újra. Ott az sc, ott nem halhatsz meg, a pénzedért megkapod amit ígértek, senkire sem kényszerítik a hct.
"Õszintén szerinted úgy csinálták meg a játékot ha szakad a kapcsolat még bent hesszel a karaktere napokig? Szerinted az elsõ ilyen HC kari haláleset után nem indulna rage hullám a blizz ellen ? :]"

Arról beszéltünk, hogy milyen buktatók leselkednek arra Playerre aki HC karakterrel indít😊
elég pár másodperces lagg és máris ásó kapa, nagyharang.

Értelemszerûen nem marad benne napokig😄
Különc
Napokig nem, de bizonyos ideig igen, mondjuk amíg egy town portal tart, hiszen minden haláleset elkerülhetõ lenne egy net kilövéssel, azzal amit te mondasz, majd vígan folytatod utána.
Diablo 2ben is számtalan karakter halt meg lag miatt, és a blizzard írta is, hogy nem fog kutakodni meg nyomozni, hogy tényleg lag volt-e vagy mi miatt, ezért nem lesz rage.

Meghaltál, kész

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Omlás
Õszintén szerinted úgy csinálták meg a játékot ha szakad a kapcsolat még bent hesszel a karaktere napokig? Szerinted az elsõ ilyen HC kari haláleset után nem indulna rage hullám a blizz ellen ? :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Rage47
Legyen külön HC topik is 😄

<#idiota>
SLICK
237 üzenet, legörgettem kb 20 hsz-t és mind HC-ról szólt szinte. Egyiket se olvastam végig. Végülis véleményeztem részemrõl a HC-t.

Zenszkij
rengeteg fölösleges flamekeltés van, ne ide irkáljátok fel a napi bajaitokat

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

yesname
Ezt elég durván félreértetted, de sebaj legalább megtudtuk hogy állsz hozzá a dologhoz.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

skinnyman
Gyerekek, már most mi van itt... Mi lesz itt egy hét múlva? Halandóknak már most képtelenség követni a topicot 😊

Regards,

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Különc
Szerintem félreértetted a dolgot, nem errõl volt szó de legalább kiadtad magadból, az is egy jó dolog

jazzy
Látod, nem is kell példát hoznom, megoldod ezt te helyettem.
Sáska
nekem uj volt, talan masnak is hasznos:
Early Install
We will be unlocking the game’s installer at 8:01 a.m. PDT on May 14. This will allow you to begin installing the game, troubleshoot any issues you run into, download and install the launch day 1.0.1 patch, and be ready to play as soon as the servers come online.

SLICK
Istenem már megint ez a "nagyobb lesz a faszom ha HC karim lesz" téma?

A véleményem errõl, hogy tök mindegy ki hogyan játszik, az a lényeg hogy élvezze a játékot és mindegy milyen nehézségi fokozaton. Senki sem lesz attól több vagy kevesebb, ki miylen módban fog játszani. Biztos vagyok abban, hogy az átlag gamereknek is kellõen nehéz lesz a játék.
Az az egy bajom van, hogy néhányan úgy adják elõ ezt, hogy HC karaktert kezd, hogy õ akkor most István lesz és akkor menõ.
Nem kell ezt nagy dobra verni, rajtam kívül biztosan rengetegen vannak még, akit rohadtul nem érdekel, ki milyen módban kezd...

No Offense, csak már kicsit szúrta a szemem ez a téma.

Sáska
<#wilting>

HeadHunter86
Erre meg a mínusz, mert kit érdekel hogy kit pluszoztál 😄 (erre is jöhet a mínusz)

Különc
Plusz ment erre

antgecc
Meg "Nekem van életem" <#idiota>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jazzy
Egyébiránt a chicken mód d2ben maphackbe volt beleépítve ami tilos volt bneten, ergo csalás volt. Meg amúgy is, mindenki lenézte azt, aki ilyet használt, kilép a játék magától ha a karaktered x% alá megy? Ne nevettess, mi ebben a hc? Hcban az az élvezet, hogy te magad odafigyelsz, óvatos vagy, koncentrálsz, nem az, hogy a gép megcsinálja helyetted.

Igen, d2ben jobban felnéztek a hc karakterekre és valszeg itt is fel fognak. Persze vannak én leszarom ez csak egy játék, én csak kiröhögöm ha meghal emberek, mindenhol vannak. Összességében halál nélkül elmenni max szintre egy nagy dolog, akárki akármit mond. Ezután szokott az jönni, hogy "csináld meg te is, majd meglátod, hogy nem olyan könnyû", amire a válasz "Meg tudnám csinálni, de nem akarom."
Lazarus
ennek örömére csinálok egy d2 hc karit
nr1ranger
Részemrõl ha másért nem is de az Achievadászás miatt valszeg lesz HC karim is. De kb a legvégén, ha már mást nem nagyon tudok csinálni.

There is no peace. There is only WAR!

Különc
<#eljen>

Sir Quno Jedi
Ezt nem is vitattam, mindenki megtalálja a neki megfelelõ nehézségi fokot. Régebben, ifjú koromban én is ultranehéz fokozatokon toltam a jóságokat, de ehhez már öreg és fáradt vagyok, idõm sem van rá annyi, így kicsit visszavettem és igyekszem életben maradni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sheltem
Nem haragszom. Nem tudom jobban megfogalmazni sajnos. Ha meglátsz egy 60as karaktert Hardcore módban azt jelenti, hogy az adott játékos óvatosabb volt, jobban figyelt a veszélyes helyzetekben stb.

Én annakidején felnéztem a 9x szintû HC karikra, ugyanis én Javazonnal 78ig jutottam úgy, hogy semmilyen kétes helyzetbe nem mentem bele(illetve ugye mégis mert a végén meghalt <#vigyor3> ).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Különc
Én jól szórakozom hardcoreon , softcoreon meg nem, futhatjuk a végtelenségig a köröket, én csak azt nem értem, hogy miért baj, ha valaki így akar játszani, nem tudom miért kell ez a "hülyegyerek nem fogja élvezni, meg jól kiröhögöm majd ha meghal" hozzáállás

Én mondtam nem olyan régen, nagyon szívesen olvasom mindenki élményeit, de a hardcore bajtársak írásai jobban lefognak kötni

zzeN
Aha.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bélanéni
Nekem is lesz baszki, ezt már írtam. De ha LVL20 körülig eljutok, nem kezdek többet. Mert ott már baszottul elegem lesz ha meghal akármilyen szinten <#nyes>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Carlos
<#eljen>
köszi

Þór vígi þessi rúnar

Sir Quno Jedi
Hátén játszani szeretek, nem magamat szopatni. Arra ott a valós paper&pen RPG, jó mesélõvel tényleg szopatós tud lenni. Egy videójátékban nekem elég annyi kihívás, hogy jól szórakozzak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

livekodok.com megbízható forrás?

Carlos
Kötöszködök, ne haragudj...
Tisztelni fognak egy magas szintû HC karit? Miért? Mit tiszteljek benne? Ha esetleg megmutatja hogy 1 millió dollárt adakozott rákkutatásra vagy akármi akkor tisztelem. De most csak azért mert 60-as szintû HC kari? lolmá... ez csak egy játék...

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Oké oké <#idiota><#eljen>

Sheltem
Ezzel a hozzászólással nem arra próbálok célozni, hogy nekedvaló is lenne a Hardcore. Nem... Nem mindenkinek való. A "mazochistább" réteg viszont szereti. Nekem tuti lesz hardcore karakterem, valószínûleg valami range (DH / Wizard).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

bélanéni
South Park - Világok Harca (jó a fordítás)

Sheltem
Figyelj ide bélanéni.

A hardcore más felfogást igényel. Nem arról szól, hogy idegeskedsz mikor hal meg. Hanem egyféle kihívás... És hardcore játékban sokkal jobban fogod "tisztelni" (tudom ez hülyén hangzik) a magasabb szintû karaktereket ráadásul sokkal drágábban tudod eladni a jó cuccokat stbstb...viszont jóval nagyobb a tétje. Fogd fel egyféle szerencsejátéknak.

Carlos
fentvan valahol a full rész? (youtube vagy ilyesmi?)

Þór vígi þessi rúnar

bélanéni
Akkor is a WoW-os rész visz mindent. <#idiota> Azért mert van benne sok igazság, találó.

antgecc
Ez nem proság, hanem feeling kérdése.

Sheltem
Ahogy egyre inkább közeledik a megjelenés egyre többször jut eszembe az a southpark rész amikor Cartmen lefagyasztatja magát a Nintendo Wii megjelenéséig <#idiota>

bélanéni
Én nem leszek pro, én csak élvezni akarom a játékot, és nem idegeskedni mikor halok meg végleg.