Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
(feltehetõen távol-keleti player lesz a nyertes😊
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Arról beszéltünk, hogy milyen buktatók leselkednek arra Playerre aki HC karakterrel indít😊
elég pár másodperces lagg és máris ásó kapa, nagyharang.
Értelemszerûen nem marad benne napokig😄
Diablo 2ben is számtalan karakter halt meg lag miatt, és a blizzard írta is, hogy nem fog kutakodni meg nyomozni, hogy tényleg lag volt-e vagy mi miatt, ezért nem lesz rage.
Meghaltál, kész
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Regards,
Early Install
We will be unlocking the game’s installer at 8:01 a.m. PDT on May 14. This will allow you to begin installing the game, troubleshoot any issues you run into, download and install the launch day 1.0.1 patch, and be ready to play as soon as the servers come online.
A véleményem errõl, hogy tök mindegy ki hogyan játszik, az a lényeg hogy élvezze a játékot és mindegy milyen nehézségi fokozaton. Senki sem lesz attól több vagy kevesebb, ki miylen módban fog játszani. Biztos vagyok abban, hogy az átlag gamereknek is kellõen nehéz lesz a játék.
Az az egy bajom van, hogy néhányan úgy adják elõ ezt, hogy HC karaktert kezd, hogy õ akkor most István lesz és akkor menõ.
Nem kell ezt nagy dobra verni, rajtam kívül biztosan rengetegen vannak még, akit rohadtul nem érdekel, ki milyen módban kezd...
No Offense, csak már kicsit szúrta a szemem ez a téma.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Igen, d2ben jobban felnéztek a hc karakterekre és valszeg itt is fel fognak. Persze vannak én leszarom ez csak egy játék, én csak kiröhögöm ha meghal emberek, mindenhol vannak. Összességében halál nélkül elmenni max szintre egy nagy dolog, akárki akármit mond. Ezután szokott az jönni, hogy "csináld meg te is, majd meglátod, hogy nem olyan könnyû", amire a válasz "Meg tudnám csinálni, de nem akarom."
There is no peace. There is only WAR!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én annakidején felnéztem a 9x szintû HC karikra, ugyanis én Javazonnal 78ig jutottam úgy, hogy semmilyen kétes helyzetbe nem mentem bele(illetve ugye mégis mert a végén meghalt <#vigyor3>#vigyor3> ).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Én mondtam nem olyan régen, nagyon szívesen olvasom mindenki élményeit, de a hardcore bajtársak írásai jobban lefognak kötni
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tisztelni fognak egy magas szintû HC karit? Miért? Mit tiszteljek benne? Ha esetleg megmutatja hogy 1 millió dollárt adakozott rákkutatásra vagy akármi akkor tisztelem. De most csak azért mert 60-as szintû HC kari? lolmá... ez csak egy játék...
Þór vígi þessi rúnar
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A hardcore más felfogást igényel. Nem arról szól, hogy idegeskedsz mikor hal meg. Hanem egyféle kihívás... És hardcore játékban sokkal jobban fogod "tisztelni" (tudom ez hülyén hangzik) a magasabb szintû karaktereket ráadásul sokkal drágábban tudod eladni a jó cuccokat stbstb...viszont jóval nagyobb a tétje. Fogd fel egyféle szerencsejátéknak.