Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bannerek: aki esetleg elfeleljetette volna beszerezni (vagy csak az elsõ heti mizéria elvette a kedvét) a megfelelõ class bannert, amikor a reveal site-on aktuális volt, most pótolhatja.
Igazából Mebibyte-ot 😉 (is)

Troyan
Steamboy
Chihiro szellemországban
A vadon hercegnõje
Földtenger varázslója
Legalább ezt a szintet el kellett volna érni, ha csak 6 percrõl van szó...

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

j0nNyKa
Man in Blacket.
A szó, amit keresel, a MB.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Snomag
Nincs vele problema, csak szerintem nem illik az egesz diablohoz. Szeretem az animet, de nem ide illik, foleg nem ilyen minosegbe. Es engem a tortenet se sokkolt annyira.

jazzy
Szerintem kurvajó volt. Most mi a probléma? Nem dolgoztak rajta 1 évet, kiadtak fanoknak rajzolva egy történetet. Szerintem ütött. Nem "Diablo style", másfajta, de a hangok ütnek, meg a történet is és a rajzolással sincs baj.
Troyan
hát mit is mondjak. Sok animét láttam már, nagyon szeretem õket, de ha ez 6 perc volt csak, és mennyire büszkék voltak rá abban a youtube-os nyilatkozatban, akkor valamit rosszul néztem, mert ez minõségben eléggé ratyesz volt. Ennél sokkal szebb animéket lehet látni. Igazán odatehették volna magukat ebben a hat percben. Egyébként fraja volt, csak a minõség, lehetett volna jobb...

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

edios
rendes cg-ket játékban fogják ellõni. ez pedig a fanoknak egy gesztus.

nekem egyébként tetszett, mert bõvítette a lore ismereteimet.
(a megvalósítás sima rajzfilmes. semmi különös, ez nem trailer, és nem eleme a játéknak)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Snomag
Hat ez szerintem se igazan 'diablo style'. Kar erte :/

Legalább nézz már utána, hogy mit jelent a MiB, mielõtt oktatsz. <#rolleyes>

nr1ranger
Nem volt rossz a videó de a Starcraft2-nek epicebb volt. Bár ott meg ellõtték elõre a cinematicok nagy részét a trailerben, játék közben már nem durrantak akkorát.

There is no peace. There is only WAR!

Carlos
kevesebb, mint 100 sötétruhás ügynök kell hozzá? LoL.
Amire te gondolsz, az a Mb.

Þór vígi þessi rúnar

Bashiok twitter

Az 1.01-es patch kevesebb lesz, mint 100MiB!

Carlos
vótmá

Þór vígi þessi rúnar

Krinyo
Jah, nem vagyunk zombik <#nyes>

TBTPumpa
Nem vagytok eléggé Fanok! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

elitehun
Krinyo
Ez egy rakás szar, szvsz. Mindent nem kell ám beszopni, csak azért mert diablo néven fut.

Tatyla
az én véleményem is hasonló legalább az animatrix vagy a dante's peak színvonalat megüthette volna mert ez olyan mintha egy hétvégén összecsapták volna,voltak benne igényesebben kidolgozott részek néha meg full gáz ,a lányom különbet rajzolt volna 12 évesen...
és nagyon remélem hogy tényleg nem ez volt a launch trailer...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Carmang
Amikor az elején harcolnak az angyalok a démonok ellen, az elég mangás.
Meg amikor Diablo beszél Imperius-hoz, olyan mint amikor a császár a Jedi visszatérben próbálja átállítani Luke-ot. Csak itt éppen Luke FAILS.

Jól veszem észre egyébként, hogy Tyrael hangja megváltozott?

TDC Geronimo
Szerintem kifejezetten gyenge volt, de lehet csak nem az én ízlésemnek megfelelõ.

Launch trailer meg nem hiszem, hogy ez volt

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TurboX
ezt inkább egy klasszikus blizzard cinematics team-es verzióban néztem volna meg😊

Sáska
mar megy a reveal oldal.
En nem estem hanyatt a videotol 😞

McHaals
a reveal oldal le is van halva 😄

MadWolf#11626

McHaals
na akkor én már nem linkelem be 😄

MadWolf#11626

TBTPumpa
Hát nem egy mindennapi Launch Trailer azt meg kell hagyni. Bár a játék sem egy mindennapi tucatsz@r! <#nevetes1>

Aradebil2
vigyázat erõsen spoileres,diablo meghal benne <#idiota>
viccet félretéve nekem nem jön be a stílus,helyenként elég gagyi benyomást kelt,de lore szempontjából elsõosztályú. most még jobban felspanolt😄

Sheltem
Végignéztem.... Álleejtõs!

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

TBTPumpa

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TBTPumpa
http://reveal.diablo3.com/en_US/ - 6 perces a kisfilm!

TBTPumpa
100%

TBTPumpa
Lol. Tényleg. Délelõtt még 96%-on volt (Diablo3.hu-s szerkesztõk szerint 91%-on és így csak hétvégén jön a videó <#idiota> ), gondolom akkor ma este lesz belõle már 100% is és megkapjuk a Wrath-ot. Gyanús tényleg, hogy minden kedden van valami. Jövõ hét kedden meg játék rölíz lesz.

És ha már számmisztika, ma este még akár érdemes lehet ránézni a reveal oldalra, délután gyanúsan felugrott 99%-ra.
edios
én is kihasználom az alkalmat akkor:

listára lszi 😊

Battletag:
sedios#2673

clio1616v
BTagem:
norbiv6#2379

légyszi tegyétek be a listába kösz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Carmang
Nem. Mert nem érdekel, hogy milyen szám van a végén.

j0nNyKa
tetszik az ötlet, de mivan, ha ad valami nagyon szart helyette? <#nemtudom>

edios
én már elhasználtam, mert béta alatt a rendes nickemet nem engedte használni. (nem tudom miért, nem az volt a gond, h használt, és speciális karakterek sem voltak)

amikor megjelent a váltás lehetõsége, rögtön éltem a lehetõséggel, és akkor meg engedte.

rejtély.
(?)

Daell Drow
Sheltem
Te egy nagyon okos fiú/lány lehetsz.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Hegi90
<#zavart2>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Kicsit on: Ti elhasználnátok az egyszeri BattleTag váltást, az 1/10000 esélyért, hogy 1337-et kapjatok? 😊
j0nNyKa
ide nem illene

Jabar
off
Marhára tetszik a topic kinézete (csak leszögeztem mielött félreértés történik) csak gondoltam megosztom veletek hogy milyen jópofa a Lol-os topic megoldása a háttér/banner-el.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Carmang
Az Open Beta közben volt egyszer egy elég sokáig tartó lag-om. Vagy 20 mp-nél is több lehetett, de a szerver nem dobott le. Csak azt vettem észre, hogy verném széjjel a hordókat de semmi nem történik. Aztán mikor észhez tért a kapcsolat, akkor tudtam folytatni a játékot, mintha mi sem történt volna. Tehát nem úgy, hogy amit klikkeltem ezerrel lag közben, azt utána "gyorsított felvételként" lejátszotta volna.
Reménykedem, hogy ezt direkt csinálták meg így, és akkor nem hal meg a kari lag közben.

Amúgy egy hét múlva ilyenkor települ nálam a játék nagy erõkkel <#email>

TBTPumpa
Hallgattam az élõ video chatet, hát sok dologgal nem voltak tisztában a srácok. Ha kérdezett valaki valamit, meg az egyik szerkesztõ eléggé flegmán válaszolt... Furcsa. Ha nem tudunk bánni az emberekkel, akkor minek csinálunk Chatet velük?

Mert?
Omlás
<#eljen><#idiota><#vigyor>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

TBTPumpa
Fresh meat! <#idiota>