78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Viszont jol fogy(hat)ott a korabban felhalmozott authenticator az elmult napokban, tuti kopik a keszlet mindenfele :) -
abba fogod hagyni ha beismerik hogy volt hiba és kijavították? logikus. -
ha te 1-2 névtelen redditelőnek jobban hiszel, akkor lelked rajta -
Az mondjuk igaz.
-
Azzal is veszítenek rakat embert ha beismerik. -
gosumofo #37362 blizz nem magyar állami cég -
hanem hagyják hogy lopják tovább és ezzel potenciális vevőket veszítenek.(ha ez igaz,csak kussolnak róla) hát hogyne -
Nem is lesz, Blizz tuti nem fogja bejelenteni ha arra vársz.
-
pár reddites poszton kívül továbbra sincs semmilyen bizonyíték arra hogy pubban lopnak session ID-t -
meg nem raboltak ki ugy istenigazabol? :D -
nekem se:D -
csak nekem nem esett még legendary? :D
(nem is nagyon bánom mondjuk) -
Nekem a következő a gondom:
Kiválasztom a hősömet, rámegyek a public joinra, kiválasztom a legutóbbi questet és azt látom hogy 375 játékos jár ugyanennél a questnél.
Viszont amint belemegyek 10 ből 9 esetben egyetlen ember mellett találom magam és egy órával később sem csatlakozik hozzánk egy 3. vagy 4. játékos. Miért van ez így ha ennyi játékos van? -
En is hanyagolom akkor egyelore. -
Semmi infó nem volt még. Én nem megyek publicba egy darabig. -
Össze vissza 2 legendary droppom volt eddig egy monk fejes ami használható volt elég sokáig, meg egy intes karvédő amit haver wizardja kapott meg ajándékba :] a csapatból mindenki utál is mert ez a 2 dropp 1 délután volt :D mondjuk azóta nem de nem is baj legyen csak ritka droppos :D -
Jartok pubokba?Volt most valami frissites,vajon nem heggesztettek be a biztonsagi reseket? -
ggy* -
Azt pont egyel tobb, mint ami nekem eddig :) -
nekem lvl 10 vagy lvl 11 en dobta Butcher elötti trash legendary "tegezt" meg is örültem neki ( DH vagyok ) akkor nagyon jó volt na azóta se esett :(
Úgy hogy ez kb teljesen random... és hatalmas mázli faktor :D -
és Psy is leszolózta -
Egyetlen legendary-met normálon találtam, most hell act 4-ben vagyok... -
Ezzel együtt viszont jön a kis szint kis veszély nagy szint nagy veszély ^^ 
-
Ertelemszeruen ahogy novekszik a szinted, es kalandozol (gyk: gyaksz) nagyobb szintu mobok ellen, ugy talalhatsz jobb kincseket, csudajo fegyvereket es pancelokat. Kis szint kis kincs, nagy szint nagy kincs. -
nos legalább találtál, én hellen most megyek butcher -hez, és még egyet sem láttam...pedig elhiheted alaposan körbe néztem -
amúgy vicces, én normálon találtam act 2-ben első legenderymet, és szintén egy szar volt. Vajon lesznek jobbak is, vagy mind ilyen szar? -
nemar, olyan aranyos volt az elusive mode :D
el kellene kezdeni osszegyujteni, hogy szerencsetlen elective mode-nak milyen nevei voltak mar -
vagy az
-
Elective... -
Elusive mod -
radical #37337 biztos jó az a link? hogy lehet hogy 3 defensive skillje van? -
vaakuum #37336 paypal és digitális változat. -
brasco84 #37335 guest passt tudna adni vki? eddig haver accjával toltam, mert neki anual passos diabloja volt, de aztán most kisajátította az accountját :D köszi -
Hogy ez nekem nem jutott eszembe! Tiszta hülye vagyok, látszik hogy öregszem. :) -
Én inkább a security részt írnám újra. :) -
Add el a merchant-nál a festékeket 1 aranyért a szárnyat 0-ért.
Nekem a stash-ben van egy mindenből, új karinál meg első dolog, hogy eladom őket. :) -
sziasztok ! hol lehet kapni most a játékot ? általam ismert összes oldalon elfogyott :( -
Én még gyorsan azt is megcsinálnám, hogy ha kiveszel egy gem-et a socketből, akkor az eggyel alatta lévő verziót kapd csak vissza. Tehát "sérüljön" a gem.
(Ja és újraírnám az egész játék itemizációját, de azonnal :D) -
Nekem pont ez a bajom, mert eldobni nem tudom és csak gyűlik a ládában :D -
CE-ben minden karakter amit kreálsz megkapja a festékeket és a szárnyat.